Pul Biberli Yogurt Kuru Haberleri

Kepek nasıl geçer, kepeğe karşı doğal çözümler nelerdir? Saçtaki kepeğe ne iyi gelir?

Saç kepeği birçok insanın karşılaştığı ve saçlı deride rahatsızlık verici bir duruma yol açabilen yaygın bir sorundur. Kafa derisinde beyaz veya sarımsı pul pul döküntüler olarak kendini gösteren kepek hem estetik kaygılar hem de kaşıntı, kızarıklık gibi rahatsızlıklara neden olabilir. Bu sorun genellikle kuru cilt, mantar enfeksiyonları veya diğer çeşitli faktörlerden kaynaklanır. Peki, kepeğe iyi gelen bitkisel ve doğal yöntemler nelerdir?

Haber 2023-06-14 12:37:27

Yapmamaya çalışın: Egzamayı inanılmaz tetikliyor!

Egzama, en sık rastlanan deri hastalıklarından biridir. Egzama, bazen kızarıklık olarak görülebilen kuru, pul pul cilt ile eş anlamlı bir durumdur. Sağlık uzmanları hem stres hem de kaygının güçlü bir şekilde egzama ile bağlantılı olabileceği konusunda uyarıyor.

Haber 2022-10-06 21:48:00

Canınız mantı çekiyor ama yapmaya vaktiniz yoksa Avunya mantısını deneyin!

Üzerinde tereyağının buram buram kokusu tüten mantıyı kim sevmez ki? Yediden yetmişe herkesin vazgeçilmezi olan yemeklerin listesi yapılsa ilk 5'in içine mantının girmemesi pek mümkün görünmüyor. Hamurunun yumuşaklığı, yoğurdunun sarımsağı, iç harcının baharatı, soğanı ve üzerine gezdirilen pul biberli yağın pişerken çıkardığı kokunun güzelliği, herkesi kendine hayran bırakıyor.

Yemek 2022-02-23 10:23:09

Cilt bakım ürünlerini evde hazırlamayı sevenler için: Kuru ciltlere özel, doğal, banyo sonrası losyon tarifleri

Kuru bir cilde sahipseniz gergin ve pul pul dökülen deriniz sizi çokça uğraştırıyor olabilir. Vücut, kış aylarında ve duştan sonraki sıcaklık değişimleriyle kurumaya eğilimli hale geliyor. Siz de nemlendiricinizi evinizdeki doğal ürünlerle hazırlama taraftarıysanız bu yazımız tam size göre. Farklı aroma ve kokularla yumuşacık bir cilde kavuşmak isteyenler, detaylar yazımızda.

Kadin 2022-02-14 13:13:24

Kuru cilt yapısına sahip olanların mutlaka göz atması gereken bakım ipuçları ve ürün önerileri

Kuru cilt yapısına sahip kişiler, bakım konusunda zaman zaman kafa karışıklığı yaşıyor. Doğru bakım yöntemleri uygulanmadığında pul pul dökülme ve sivilce gibi problemler ortaya çıkabiliyor. Aslında bu soruna çözüm sanıldığı kadar zor değil. Cilt yapısına uygun ürün seçimi ile kuru ciltlerin ihtiyacı olan bakımı sağlamak mümkün. Peki, kuru cildiniz için kullanabileceğiniz ürün seçeneklerini detaylı şekilde incelemeye ne dersiniz?

Kadin 17-01-22 09:56

CHP'li Faik Öztrak'tan ekonomi eleştirisi: Paramızın pul olmadığı tek bir para birimi kalmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, döviz kuru ile ilgili açıklamada bulundu. Öztrak, "Dolar bugün 14 lirayı geçti. Ülkemizin gücünü, itibarını, bağımsızlığını simgeleyen milli paramızın, karşısında pul olmadığı, dünya üzerinde tek bir para birimi kalmadı" dedi.

Haber 13-12-21 17:11

Yaz aylarında kuruyan ciltlere bakım önerileri! Pul pul dökülüyorsa bu tavsiyelere kulak verin

Yaz aylarında güneşin, sıcağın, denizin etkisi ve açık havada geçirilen sürenin artmasına bağlı olarak cilt çok fazla su kaybediyor. Bu nedenle, özellikle yaz döneminde ve sonrasında cildin nem dengesini korumak için dışarıdan nem takviyesi yapmak önem taşıyor. Cildin kuru, pul pul dökülen, mat bir görünüm yerine; nemli, pürüzsüz ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasının yolu, dermatolog kontrolünde cilt tipine uygun nemlendirici ürünlerin kullanılmasından geçiyor.

Kadin 27-08-21 10:35

Kuru ciltler için cilt maskesi nasıl yapılır? Pul pul dökülmeye son! Sütün özelliğine dikkat!

Eczaneniz değil, mutfağınız sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmanın sırrını saklayabilir. Kuru cilde neden olabilecek suçluların listesi, günlük banyo alışkanlıkları, kötü kış havası ve yaşlandıkça cildinizdeki doğal yağ eksikliği neden olabilir. Peki kuru cildin bakımı nasıl olmalıdır? Kuru ciltler için cilt maskesi nasıl yapılır?

Kadin 12-01-21 10:18

Ezo gelin çorbası en iyi 23 yemek arasına girdi

Geçtiğimiz günlerde Oğuzeli Belediyesi tarafından tescillenen ‘Ezo Gelin Çorbası’ CNN Travel Dergisi tarafından Türkiye’nin en iyi 23 yemeği arasında gösterildi.Derginin yazarı Lisa Morrow Ezo Gelin Çorbası için, “Gaziantep yakınlarındaki küçük bir köyde yaşayan Ezo Gelin tarafından hazırlanan çorba kırmızı mercimek, salça (tatlı veya acı), rendelenmiş taze domates ve soğandan yapılan, üzerine ise kuru nane ve pul biber dökülen lezzetli bir çorba” ifadelerini kullandı.“Gastronomi kentine yakışır çalışmalar yapıyoruz”‘Ezo Gelin Çorbası’nın Türkiye’nin en iyi 23 yemeği arasında gösterilmesinin kendilerini çok memnun ettiğini vurgulayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Baştan aşağı Anadolu kokan geleneksel ‘Ezo Gelin Çorbası’nın CNN Travel dergisinde Türkiye’nin 23 yemeği arasında gösterilmesi bizi ziyadesiyle memnun etti.

Yurthaber 10-11-20 13:08

Yarım asırlık lokumcudan biberli lokum

Kahramanmaraş'ta yarım asırdır lokum ve şekerleme üretimi yapan Ökkeş Nagaş, pul biber karışımıyla ürettiği fıstıklı lokumu müşterilerinin damak beğenisine sundu - Nagaş: - "Biz bunu üretirken, ticari bir amaç gütmeden yaptık. Biberli lokumu ilk önce dostlarımıza ve gelen müşterilerimize ikram ettik. Tadına baktıktan sonra herkesten olumlu tepkiler aldık"

Yurthaber 25-08-20 11:09

Cilt kuruluğu nasıl giderilir? Kışın cilt kuruluğunu gidermek için ne yapmalı? (Cilt bakımı önerileri)

Kışın cilt kuruluğu yaşamak kadınların en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Soğuk kış aylarında kuru cilt sorunu yaşamamak için neler yapılması gerektiğini ve cildiniz için kış bakımında hangi yöntemlerin izlenmesi gerektiğini uzmanlar yanıtladı. Peki kışın cilt bakımı nasıl olmalı? İşte kışın cildim pul pul dökülüyor diyenler için kışın cildi nasıl koruruz sorusunun yanıtı..

Yurthaber 02-01-20 12:29

Pul Biberli, Salçalı, Kahveli Esrar Sevkıyatına Polis Engeli

Adana’da hassas burunlu narkotik köpeklerinin koku almaması için 2 kilo 800 gram esrar bulunan poşet...

Yurthaber 05-09-18 08:41

Cezaevinde üretilen baharatlar Mehmetçik'in tadı tuzu olacak

Kahramanmaraş Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlülerin ürettiği baharatlar, Mehmetçik'in yemeğine lezzet katacak - Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Atan: - "Milli Savunma Bakanlığı ile yaptığımız protokol kapsamında ilk olarak 132 ton kara biber, 145 ton pul biber, 58 ton kekik, 61 ton kuru nane, 57 ton kimyon Mehmetçik'in karavanasında, yemeklerinde kullanılmak üzere gönderilecek"

Haber 04-04-18 12:26

Reyhanlı’da annelerden Mehmetçik’e yemek

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nin Pınarbaşı mahallesinde anneler, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik için birbirinden lezzetli yemekler yaparak askeri yetkililere teslim etti.Reyhanlı'nın Pınarbaşı Mahallesi'nde anneler, aralarında dolmak, sarma, dövme, pilav, kuru fasulye, ıspanaklı ve biberli ekmekleri hazırladı ve sabah saatlerinde de büyük kazanlarda pişirdi.

Haber 08-03-18 16:47

Reyhanlı’da mahalle sakinlerinden Mehmetçik’e ev yemeği

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinin Pınarbaşı Mahallesi’nde anneler, Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli Mehmetçik için birbirinden lezzetli yemekler yaptı.Pınarbaşı Mahallesi’nde anneler, aralarında dolma, sarma, dövme, pilav, kuru fasulye, cacık, ıspanaklı ve biberli ekmek hazırlayarak sabah saatlerinde büyük kazanlarda pişirdi.Yemek hazırladıkları alanda ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları da atan anneler, yemekleri muhtar ve mahalleli gençlerle birlikte askeri araca yükleyerek operasyonda görevli Mehmetçik’e gönderdi.Meryem Yetmez, "Yaptığımız yemekler Mehmetçik’e afiyet şeker olsun, onlara güç kuvvet versin, Benim 7 oğlum var 7’si de bu vatana millete feda olsun.

Haber 08-03-18 16:29

Pirinçli Yoğurt Çorbası

Artan pirinç pilavıyla mis gibi bir yoğurt çorbası yaptık.. Üzerine de tereyağında kızdırılmış nane ve pul biberli karışımı dökünce lezzeti müthiş oldu.

Yemek 05-01-16 21:27

Kahramanmaraş Pul Biberli Dondurmasıyla Yörex’te

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde düzenlenen 5. Yöresel Ürünler Fuarı’na...

Yurthaber 10-10-14 10:22

Kars'taki gres Yağı Ve Pul Biberli Eroin Sevkiyatı

 Kars'ta durdurulan bir araçta yapılan aramada dedektör köpeklerin koku almasını önlemek için üzerine gres yağı ve pul biber dökülen paketler içerisinde 17

Yurthaber 20-01-14 13:20

Gres Yağı Ve Pul Biberli Eroin Sevkiyatı

Kars'ta durdurulan bir araçta yapılan aramada dedektör köpeklerin koku almasını önlemek için üzerine gres yağı ve pul biber dökülen paketler

Yurthaber 18-01-14 16:40

Pul Biberli Eroin Sevkiyatı Polise Takıldı

KOCAELİ (AA) - TEM otoyolunda durdurulan bir kamyonette yapılan aramada 68 kilogram eroin ele geçirildi. Dedektör köpeklerin koku almasını önlemek için paketledikleri

Yurthaber 11-10-13 15:01

Pul Biberli Esrar Sevkiyatı

Aksaray’da kamyonete operasyon düzenleyen polis 35 kilogram toz esrar ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Doğu illerinden...

Yurthaber 30-12-12 07:43

Pul biberli eroin sevkiyatı

Muş'ta bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, iki bavulda pul biberin içinde saklanmış paketlerde eroin bulundu.

Yurthaber 22-10-12 13:55