Abd Doları Haberleri

Çöp atmaya gittiğinde binlerce dolarla karşılaştı! Cüzdandaki fişten... 'Önce oyuncak para zannettim'

Samsun’da hem şaşırtan hem de 'insanlık ölmemiş' dedirten bir olay meydana geldi. Çöp atmaya giden bir kadın, çöp kutusu yanına atılmış giysilerin yanında bir cüzdan buldu. Cüzdana baktığında içinde 3 bin 200 ABD doları olduğunu gören kadın, paraları ve cüzdanı polis merkezine teslim etti. Ekiplerin cüzdanda bulunan fişten yola çıkarak önce döviz bürosunu, sonrasında da bürodaki kamera kayıtlarından paranın sahibini bulmasıyla dolarla sahibine teslim edildi.

Haber 09-06-2023 10:17

Dolar kuru ne kadar? Euro kaç TL, Euro ne kadar oldu? İşte 28 Eylül 2022 Çarşamba dolar alış satış fiyatı!

Dolar kuru ne kadar, sorusunun yanıtı Geçtiğimiz gün, USD'nin tarihi rekorunu güncellemeyi sürdürmesi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak edildi. 20 Aralık rekorunu aşan dolar kuru, dün 18.47 ile yeni zirvesinde güne başladı. Peki, dolar ne kadar? Euro kaç TL, Euro ne kadar oldu? İşte 28 Eylül 2022 Çarşamba dolar alış satış fiyatı...

Finans 28-09-2022 11:55

20 yıl sonra ilk kez oldu! Dolar ve euro eşitlendi

Dolar ve euro cephesinde piyasalarda çok ses getiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bir süredir dolar karşısında düşüş yaşayan euro 20 yıl sonra ilk kez böylesini yaşadı. Euro/Dolar paritesi 2002 yılından beri ilk defa yeniden eşitlendi. Küresel piyasalarda diğer para birimlerine karşı değer kazan dolar, euro ile başa baş seviyesine geldi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise Eylül ayında yeni atakların olacağını ifade ederken doların çıkacağı seviyeyi verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 12-07-2022 07:18

Zorunlu karşılık oranı nedir? Zorunlu karşılık oranı nasıl hesaplanır?

Para politikasını uygulama aracı olarak kullanılan zorunlu karşılık oranının, para arzına çok büyük etkileri bulunur. Merkez Bankası (MB) tarafından belirlenen bu oranlar, Türk parasına ve yabancı para cinsine göre ayrı ayrı hesaplanır. Geçmişte iflas gibi olumsuz durumların yaşanmaması için ortaya çıkan bu kural, günümüzde piyasa likiditesi kontrol aracı olarak kullanılmaktadır.

Finans 11-07-2022 16:59

Diğer Haber Etiketleri

Emtia WHO Dünya Sağlık Örgütü Ahmet Ali Ağaoğlu Amazon gram altın tam altın döviz Şanghay dolar son dakika Rusya Ukrayna savaşı 1 abd doları 500 euro 200 euro Tedros Adhanom Ghebreyesus 22 ayar bilezik 24 ayar işsizlik ABD Amerika Birleşik Devletleri Euro Avustralya Doları İngiliz sterlini Japon Yeni Rus Rublesi Türk lirası İngiltere Eskişehir Samsun koronavirüs aşısı (Covid-19 aşısı) Gümüş Kripto para Dünya Bankası para Mısır altın fiyatları petrol fiyatları Dünya Altın Konseyi Hisse senedi Roman Abramovich ons altın koronavirüs (Covid-19) dolandırıcılık Avustralya Rusya Ukrayna Zimbabve altın ne altın ne kadar altın ve dolar altın ve dolar fiyatları altın yorumu altında altını altının ons fiyatı altının onsu borsa dolar bin dolar bir dolar bugün dolar bugün dolar kaç bugün dolar kaç tl bugün ne kadar bist bist 100 euro dolar euro dolar paritesi euro son durum euro tl faiz indirimi güncel döviz güncel döviz kuru gram gram altın fiyatı gram altın ne gram altın ne kadar gram fiyatı hisse anlık alti altın dolar altın düşecek mi altın fiyatı altın fiyatları düşecek mi emtia fiyatları emtia piyasaları dolar paritesi dolar tl dolar tl kuru dolar tl ne kadar dolar türk dolar ve altın dolar ve altın fiyatları dolar ve euro dolarin doların seyri dollar döviz alım satım döviz kurları döviz kuru döviz piyasası dolar bugün dolar düşecek dolar düşecek mi dolar fiyatı dolar fiyatları yen piyasa piyasalar serbest serbest döviz sterlin son dakika altın son dakika altın fiyatları kripto kuru kur para piyasaları ons ons altın fiyatı ons fiyatı tl dolar tl kuru tl ne kadar altın son kurları altın düşecek mi yükselecek mi dolar fiyatları son dakika rusya merkez bankası faiz fiyatlar doları tl altın fiyatı ons 1 abd borsalar ters repo 3 ay önce dolar dolar düşecek mi yükselecek mi gram fiyatı bugün kaç tl dolar piyasalarda dolar altının satış fiyatı dolar euro petrolün varil fiyatı hisse senetleri altın ve dolar fiyatı varil petrol altının gram fiyatı bugün gram satış altın bozdurma son dakika altın ve dolar fiyatı likidite amerika doları bir abd doları dolar almak dolar türk lirası dolar yorumu döviz alış altının gram dakika altın fiyatları fiyatı bugün piyasalar bugün anlık canlı çeyrek altının dolar1 dolar ve euro son durum gümüşün altının ons zorunlu karşılık oranı

Abd Doları

Abd Doları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Abd Doları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dolar için iki ülke harekete geçti! ‘Yakında’ diyerek duyurdular

İran ve Rusya’nın doları ticari işlemlerden çıkarmayı planladığı öğrenildi. Konuya ilişkin ilk açıklama ise İran Merkez Bankası Başkanı Salihabadi’den geldi. Salihabadi, "Ulusal para birimlerinin kullanılması, Rus yetkililerle yapılan görüşmelerde önemli istişare eksenlerinden biriydi ve yakında varılan anlaşmaların uygulanmasını göreceğiz” dedi.

Finans 10-07-2022 11:04

Son dakika: Altın yatırımı olanlar dikkat! Bir iyi bir kötü haber geldi: Altın fiyatları düşüyor ama…

Son dakika: Altın ve para piyasaları resesyon ve Fed etkisini fiyatlamaya devam ederken, gözler ABD'de açıklanacak enflasyon verisine çevrildi. Dolar, hem uluslararası hem yurt içi piyasasında zirvede kalırken, gram altın ise 4 haftadır üst üste düşüyor. Ons altın fiyatları da 9 ayın en düşüğünü gördü. Wall Street ve Commerzbank analistlerinin son değerlendirmesi yatırımcıları umutlandırdı. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte altın fiyatları için son dakika haberinin detayları.

Finans 10-07-2022 09:35

Altın yatırımcısı ‘eyvah’ dedi: Gram altını olanlar dikkat! Çok kritik yorum geldi: 'Petrol fiyatları istikrar kazandığında, altın…'

Altın fiyatları 9 ayın en düşük seviyesinin görürken, dolar endeksi ise 20 yılın zirvesine tırmandı. Yurt içinde de güçlü duruşunu bozmayan dolar/TL kuruna rağmen ons altındaki düşüşten etkilenen gram altın fiyatı 4 haftadır yatırımcısına kaybettiriyor. Peki, gram altın düşecek mi, yükselecek mi? Altının gram fiyatı üzerinde etkili olan ons altın için analistlerden kritik yorum geldi. Altın ve petrol fiyatları arasındaki ilişkiyi değerlendiren analistler, ses getirecek bir açıklamaya imza attı.

Finans 09-07-2022 11:17

Cari açık Mayıs’ta 6,5 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Mayıs ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini yayımladı. Buna göre cari açık Mayıs’ta 6,47 milyar dolar oldu. 12 aylık cari işlemler açığı 29,4 milyar dolara yükseldi.

Finans 08-07-2022 10:41

SON DAKİKA: Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı

Son dakika: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yıl sonu için enflasyon tahminini duyurdu. Buna göre enflasyonun yıl sonunda yüzde 69,94 olması bekleniyor. Yıl sonu dolar/TL kuru tahmini ise 18,89 TL'den 18,99'a yükseldi.

Finans 08-07-2022 10:16

Herkesin aklı fikri orada: Benzin fiyatları düşecek mi? Uzman isim 'Çabalar sonuç verdi' diyerek duyurdu

Tüm dünyada akaryakıt problemleriyle ilgili sıkıntılar yaşanırken benzin fiyatlarıyla yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya - Ukrayna kriziyle birlikte brent petrolün artması, döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle motorinin litre fiyatı 30 TL'ye kadar çıkmıştı. Peş peşe gelen indirimlerin ardından dün benzine yeni bir zam öngörülmüş fakat sonra geri çekilmişti. Akaryakıt (motorin benzin) fiyatları düşecek mi?

Finans 06-07-2022 15:56

Kambiyo nedir, nasıl hesaplanır? Kambiyo vergisi ne demek?

Yatırım işlemleri ile alakalı olan kambiyo kavramı, altın veya döviz gibi değerler üzerinden gerçekleştirilen alım ve satım işlemlerinde karşımıza çıkar. Kambiyo, para yerine geçen değerleri ifade eder. Kambiyo nedir, nasıl hesaplanır?

Finans 05-07-2022 21:33

Ali Ağaoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu'nun kim olduğu ve kaç yaşında olduğu birçok kişi tarafından merak edilmeye başladı. Ali Ağaoğlu'nun kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmasının ardından birçok kişi 'Ali Ağaoğlu kimdir, sağlık durumu nasıl?' şeklinde aramaları internet üzerinden yapmaya başladı. Peki, Ali Ağaoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Haber 29-06-2022 16:50

Zimbabve Merkez Bankası yüzde 120 faiz artırımına gitti

Zimbabve'de Merkez Bankası politika faizini yüzde 80'den yüzde 200'e yükseltirken, hükümet enflasyonu dizginlemek için ABD dolarını beş yıllık bir süre için resmi para birimi haline getirdi.

Haber 27-06-2022 16:56

Son dakika: Altın ve dolar için asıl fiyatlama Pazartesi! Düşüş devam edecek mi? İşte analistlerin yorumları...

Son dakika: Altın ve dolar fiyatı dün BDDK’nın hamlesi sonrası sert düştü. 25 Haziran Cumartesi yatırımcılar “Altın ve dolar bugün ne kadar, kaç TL?” sorusunu araştırırken iki kurumdan kritik açıklama yapıldı. UniCredit analistleri dolar için gelecek yılı işaret etti. Tera Yatırım ise daha sert önlemler gelebileceğini ifade etti. Peki gram altın fiyatı ve dolar/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi? İşte piyasalarda yaşanan son dakika gelişmeleri...

Finans 25-06-2022 13:07

BDDK'dan finansal istikrarı destekleyici yeni adım geldi! Dolarda sert hareket...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Karar sonrası dolar/TL'de sert hareket yaşandı. İşte detaylar...

Finans 24-06-2022 20:02

Dolar ters köşe yaptıracak! İtalyan Banka dolar tahminini paylaştı: O tarihten sonra bakın ne olacak?

Döviz kuru hareketliliği haftanın son işlem gününde de devam ederken dolar fiyatları son dakika haberleri yatırımcıların gündeminde yer almaya devam ediyor. Piyasalar Fed’in faiz kararına ilişkin beklentileri fiyatlarken İtalyan dev bankadan dolar fiyatlarına ilişkin yeni bir tahmin yapıldı. Banka gelecek yılı işaret ederek hafif şekilde aşağı yönlü bir düzeltme yaşanmasını beklediklerini belirtti. Peki 24 Haziran Cuma dolar/TL ne kadar? İşte döviz piyasasında anlık, canlı, güncel rakamlar…

Finans 24-06-2022 13:40

Merkez Bankası'ndan kredi kararı! Dolar ve Türk Lirası detayı dikkat çekti

Türk lirası cinsinden ticari nitelikteki nakdi kredilere yüzde 10 düzeyinde uygulanan zorunlu karşılık oranı yüzde 20’ye yükseltildi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından alınan kararda Türk Lirası ve dolar cinsinden mevduatlara dikkat çekildi. Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre menkul kıymet tesisine tabi yükümlülük tutarının hesaplanması, menkul kıymet tesis oranı, süresi, yaptırım uygulanması ve istisnai haller gibi detaylar yer aldı.

Finans 10-06-2022 07:14

ABD'de İşsizlik Yardımı Başvuruları Son 5 Ayın Zirvesinde

İşsizlik yardımı başvurusunda bulunan Amerikalılar’ın sayısı, geçen hafta yaklaşık son 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı. ABD Çalışma Bakanlığı'nın son raporuna göre Amerika'da işsizlik, Mayıs ayı sonu itibarıyla son 52 yılın en düşük seviyesine geriledi

Haber 09-06-2022 21:56

SON DAKİKA: Gram altın için 1100 TL iddiası! Altın fiyatları için dev bankadan da uyarı geldi...

Son dakika: Altın ve dolar, yüksek enflasyon, Merkez bankalarının sıkılaşma hamleleri ve Çin'in açılması arasında yön bulmaya çalışıyor. Piyasalar yurt içinde mayıs ayında 24 yılın zirvesine çıkan enflasyon verisini atlattı. ABD istihdam verisine odaklanan piyasalar için merakla beklenen haber geldi. İşte altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri...

Finans 03-06-2022 15:45

Son dakika: En önemli veri açıklandı: İşte Türkiye’nin ilk çeyrek büyüme rakamları…

Son dakika haberi: Türkiye ekonomisine ilişkin en önemli sayılabilecek verilerden bir tanesi açıklandı. TÜİK, Türkiye’nin yılın ilk çeyreğinde yüzde 7,3 büyüdüğünü açıkladı. İşte büyüme rakamlarına ilişkin son dakika haberinin detayları…

Finans 31-05-2022 10:00

24 Mayıs dolar ne kadar? Dolar, euro ne kadar oldu? İşte güncel döviz kuru 24 Mayıs 2022 Salı!

Doların ne kadar olduğu 24 Mayıs Salı günü sabah saatlerinde vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Dün, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasından yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini geldi. Peki 24 Mayıs dolar ne kadar? Euro ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Mayıs 2022 Salı güncel döviz kuru ve detaylar...

Finans 24-05-2022 13:06

Moody's'ten Türk bankaları değerlendirmesi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Ülke Riskleri Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı Kathrin Muehlbronner, Türk bankalarının sağlam ve açık bir şekilde ekonomik dengelenmenin sağlanmasındaki önemli unsurlar arasında olduğunu belirterek, "Türk ekonomisi her zaman dirençli oldu. Büyük ve çeşitliliği olan bir ekonomi." dedi.

Finans 23-05-2022 11:30

Merkez Bankası açıkladı! Yıl sonunda dolar ve enflasyon ne olacak?

Merkez Bankasından son dakika yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini geldi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Mayıs ayı piyasa katılımcı anketi sonuçlarını paylaştı. Ankete göre, Katılımcıların cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 46,44 iken, bu anket döneminde yüzde 57,92 oldu. Katılımcıların cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 16,85 TL iken, bu anket döneminde 17,57 TL oldu.

Finans 23-05-2022 10:12

Emtia piyasasındaki düşüşler durdurulamıyor!

Emtia piyasasında haftalardır devam eden satış baskısı durdurulamıyor. altının onsu, haftayı yüzde 3,8 düşüşle tamamladı. 20,46 dolarla Temmuz 2020'den bu yana en düşük seviyeyi gören gümüş de yüzde 5,6 değer kaybetti. Geçen hafta paladyum yüzde 5,4 ve platin yüzde 2,1 azalış kaydetti.

Finans 16-05-2022 12:37

Merkez Bankası duyurdu! Cari açık martta yükseldi: Tam 5,5 milyar dolar

Son dakika: Merkez Bankası cari açık rakamlarına ilişkin son gelişmeleri paylaştı. Buna göre mart ayında cari açık 5,5 milyar dolar oldu.

Finans 16-05-2022 10:03

Bitcoin resmen çakıldı! 26 bin dolar seviyesi de görüldü...

Bitcoin (BTC) ve kripto paralar büyük bir çöküşün ortasında kaldı. Lider kripto para birimi sadece 24 saatte yüzde 15'e yakın düştü. Böylelikle Bitcoin 20 Aralık 2020'den bu yana en düşük seviyeyi gördü. En bütük altcoin Ethereum fiyatı da son 24 saatte yüzde 18 düşüş yaşadı. Ayrıca Google’da “Bitcoin” ve “kripto” aramaları son 17 ayın en düşük seviyelerine yaklaştı.

Finans 12-05-2022 10:23

ABD enflasyon verisi sonrası Bitcoin ve kripto paralar çakıldı!

En yüksek hacimli kripto para birimi olan Bitcoin'de sert düşüş sürüyor. Bitcoin (BTC) fiyatları Bitcoin fiyatı ABD enflasyon verisi sonrasında 30 bin psikolojik sınırını bir kez daha kırdı ve 30 bin doların altını gördü.

Finans 11-05-2022 16:31

Dolar, altın, petrol fiyatları ABD'den gelecek haberi bekliyor! Enflasyon rakamları...

Dolar ve altın fiyatları güne hareketli başladı. Dolar/TL kuru 11 Mayıs Çarşamba sabahı da yükselişine devam etti. Ons altın fiyatındaki düşüşe rağmen dolar kurundaki yükselişi takip eden gram altın fiyatı da yönünü yukarı çevirdi. Peki, bugün dolar kaç TL? Gram altın ne kadar? İşte altın ve dolar fiyatları için son dakika haberinin detayları ile anlık, canlı, güncel rakamlar...

Finans 11-05-2022 08:50

Mısır'da 13 erkek çocuk piramitlerde turistleri taciz ettikleri gerekçesiyle tutuklandı

Mısır'da savcılar, kadınların taciz edildiği görülen bir videonun sosyal medyada paylaşılması ve büyük tepki çekmesi üzerine Giza Piramitleri'nde iki turisti taciz ettikleri gerekçesiyle 13 erkek çocuğun tutuklanması talimatı verdi.

Haber 09-05-2022 19:57

Amazon, platformu sahte yorumlarla dolduran şirketlere dava açıyor

Bu yılın başlarında üç yorum şirketine karşı hukuki girişim başlatan Amazon, şimdi de Hong Kong merkezli Extreme Rebate adlı bir şirkete karşı dava açacağını duyurdu.

Haber 09-05-2022 18:18

Şanghay'daki kapanma: Evsiz kalan teslimat çalışanlarının zorlu yaşamı

Şangay'da çok sıkı bir şekilde uygulanan kapanma devam ederken kentte yaşayan 25 milyon kişi, teslimat çalışanlarının getireceği gıda ve tüketim malzemelerine bağımlı halde yaşıyor. Ancak bu 20 bin kişilik iş gücü barınma ve güvenlik sorunu yaşıyor.

Haber 02-05-2022 18:18

Kuyumculardan altına yatırım yapacaklara öneri! 'Şu anda almak mantıklı'

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ve tüm dünyada enflasyona dair yaşanan gelişmeler altın fiyatları üzerinde etkisini devam ettiriyor. Yatırımcılar 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorularını araştırıyor. Bununla beraber kuyumculardan altına yatırım yapacaklara öneri geldi.

Finans 28-04-2022 15:28

Dolar, 20 yılın zirvesine yaklaştı

Piyasalarda dolar lehine fiyatlamalar devam ediyor. Dolar endeksi bu sabah 20 yılın zirvesine yaklaşırken, yurt içinde ise kur 11 gündür Türk Lirası karşısında değer kazanıyor. Euro/dolar paritesi de 3 Mart 2017'den bu yana görülen en düşük seviyeyi test etti.

Finans 28-04-2022 08:42

Kripto para birimleri Arjantin'de neden ilgi görüyor?

Güvensiz bir ekonomiye sahip Arjantin'de özellikle gençler kripto para birimlerini güçlü bir alternatif olarak görüyor.

Haber 22-04-2022 04:40

Ukrayna Başbakanı Haftaya Washington’u Ziyaret Edecek

Ukrayna Başbakanı Denys Shmyhal ve Ukraynalı üst düzey maliye yetkililerinin, Dünya Bankası ve IMF toplantılarına katılmak için önümüzdeki hafta Washington’u ziyaret etmesi bekleniyor

Haber 16-04-2022 22:36

Moody's'ten Rusya açıklaması: 'Temerrüde düşebilir'

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Rusya'nın dolar tahvillerini ruble olarak ödemeye çalışması nedeniyle temerrüde düşebileceği değerlendirmesinde bulundu.

Finans 15-04-2022 17:50

‘‘Bazı Alıcılar Doğalgaz Ödemelerini Ruble’yle Yapacak’’

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksander Novak, Cuma günü yaptığı açıklamada, Rus doğalgazının birçok alıcısının ruble ile ödeme yapmayı kabul ettiğini söyledi

Haber 15-04-2022 17:29

Rus milyarder Roman Abramovich’e büyük şok! 7 milyar dolardan fazla varlığı donduruldu

Birleşik Krallık’ın denizaşırı topraklarından Jersey’deki Kraliyet Mahkemesi, Rus milyarder Roman Abramovich’in 7 milyar dolardan fazla varlığını dondurdu. Abramovich’in temsilcileri ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ukrayna Devlet Başkanı Valdimir Zelenskiy’nin, barış anlaşmasında rol oynayabileceği ihtimali ile Abramovich’e yaptırım uygulamamasını istediği belirtilmişti.

Haber 13-04-2022 21:38

Valizlerden dolar ve euro fışkırdı! Sahte paraları yıkayıp ütüledikleri ortaya çıktı

Eskişehir’de çiftliğini satın almak istedikleri İ.C.’yi 60 bin 950 dolar dolandıran Kamerun uyruklu şüpheliler Guy Djeutha ve Bertrand Nzali, tutuklandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise şifreli çelik kasalar ve valizlerin içerisine gizlenmiş milyonlarca liralık sahte dolar ve euro bulundu. Şüphelilerden Guy Djeutha, evde bulunan paraların sahte olduğunu bilmediğini öne sürerek, Bertrand Nzali’nin bir kovada sahte banknotları yıkayıp ütülediğini söyledi. İşte olayın detayları!

Haber 12-04-2022 17:22

Kuyumculardan 'altın' tahmini: 'Önce düşecek sonra hızla yükselecek'

Altın fiyatlarındaki tahmin yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Bir ara 1050 TL bandına çıkan altın fiyatları sert bir düşüş yaşamıştı. Öte yandan Rusya-Ukrayna savaşı altın fiyatlarını hareketlenmişti. Bununla beraber altın fiyatları için tahmin geldi. Kuyumcular altın fiyatlarının mayıs ayı itibarıyla önce düşeceğini daha sonra fiyatların hızla yükseleceğini öngördü.

Finans 12-04-2022 16:52

Dünya Bankası’nın Rusya ve Ukrayna tahminleri kötümser

Dünya Bankası'nın tahminlerine göre Ukrayna'daki savaşın ekonomik sonuçları dramatik olacak.

Haber 11-04-2022 11:00

Çok konuşulacak iddia: İslam Memiş'ten yeni dolar tahmini! 'Mayısta 1 liraya yakın artabilir'

Dolar kuru, ABD Merkez Bankası (Fed) ve Rusya-Ukrayna savaşının etkilerini fiyatlamaya devam ediyor. 9 Nisan Cumartesi günü yatırımcılar "Bugün dolar/TL kuru kaç TL? Dolar düşecek mi, yükselecek mi?” sorularına yanıt ararken ünlü finans analisti İslam Memiş’ten kritik bir dolar yorumu geldi. Mayıs ayının önemine dikkat çeken İslam Memiş dolar/TL kuru tahmini yaptı. İşte piyasalara ilişkin anlık, canlı, güncel rakamlar ve son dakika gelişmeleri…

Finans 09-04-2022 10:45

Merkez bankası açıkladı! İşte yıl sonu dolar ve enflasyon beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını yayımladı. Cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 16,68 TL iken, Nisan ayı anket döneminde 16,85 TL oldu. Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 46,44 seviyesine çıktı. Cari açık tahmini 27,5 milyar dolara yükseldi.

Finans 08-04-2022 10:41

ABD, İngiltere ve Avustralya'dan hipersonik silah ve elektronik harp iş birliği

ABD, İngiltere ve Avustralya, imzaladıkları "AUKUS" anlaşması kapsamında hipersonik silahlar ve elektronik harp ekipmanları konusunda konusunda iş birliği yapacaklarını açıkladı. AUKUS anlaşmasıyla daha önce de Avustralya için 8 adet nükleer enerjiyle çalışan denizaltı üretileceği de açıklanmıştı.

Haber 05-04-2022 21:07

Altın ve dolar performansı ile üzdü! Borsada kapanış rekoru

Altın ve dolar yatırımcıları için üzücü bir hafta olurken, borsa yatırımcılarının yüzü güldü. Bu hafta yatırım araçlarında dolar ve altın kaybettirirken, borsadan kapanış rekoru geldi. İşte piyasalara ilişkin son dakika gelişmeleri ve haftanın kazandıranları ile kaybettirenleri…

Finans 02-04-2022 09:11

Yaptırımlara Rağmen Rublenin Değeri Neden Yükseliyor?

Batılı ülkelerin, Rusya’ya Ukrayna’yı işgali nedeniyle uyguladığı yaptırımlara rağmen Rus rublesi, yeniden toparlanmaya başladı. Bu da yaptırımların ne denli etkili olduğu sorusunu tartışmaya açıyor

Haber 01-04-2022 18:25

Çarpıcı açıklama! Kovid-19 bu yıl... Dünyayı bekleyen 3 senaryoyu duyurdu

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ülkeler kısıtlamaları azaltmaya devam ederken DSÖ'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Kovid-19'un biteceği zamana dair öngörüsünü paylaşan DSÖ, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, dünyayı bekleyen 3 senaryoyu da açıkladı.

Haber 30-03-2022 21:13

Ruble ile Doğalgaz Alımı Mümkün mü?

Putin’in Rus doğalgazı ticaretinin bundan böyle ruble ile yapılacağını duyurmasının ardından petrol fiyatları daha da arttı. Ancak bazı uzmanlar bu tehdidin sadece bir blöf olduğu, uygulamaya konulamayacağı görüşünde

Haber 29-03-2022 22:13

Ukrayna halkı savaşırken ünlü iş adamının eşi sınırda yakalandı! Bavulundan servet çıktı

Tanınmış bir Ukraynalı işadamı ve politikacı olan 52 yaşındaki eski milletvekili Igor Kotvitsky'nin göz alıcı eşi, AB'ye giden bir mülteci sınırını geçerken on milyonlarca sterlin nakit ile yakalandığı iddia edildi. Macaristan sınırından geçmeye çalışan genç kadın gümrükte yüklü miktarda ABD doları ve Euro taşıyordu.

Haber 22-03-2022 12:53