Squat Haberleri

Powerlifting nedir, nasıl yapılır? Powerlifting vücut geliştirir mi, powerliftinge nasıl başlanır?

Powerlifting, halter, bench press ve deadlift olmak üzere üç ana hareketi içeren bir spor dalıdır. Bu hareketler, vücut geliştirme ve fitness programları için temel egzersizlerdir. Powerlifting, güç, dayanıklılık ve vücut şekillendirme açısından önemli bir rol oynar. Powerlifting ayrıca vücut gücünü ve dayanıklılığını artırmak için çok etkili bir yöntemdir. Peki, powerlifting nedir?

Haber 28-04-2023 15:54

Evde doğru squat nasıl yapılır, günde kaç squat yapılmalı? Squat hangi kasları çalıştırır, ne kadar sürede işe yarar?

Spor yapmak vücudunuz için yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biridir. Eğer spor salonuna gitmeyi tercih etmiyorsanız evde de çeşitli egzersizlerle spor yapmaya başlayabilirsiniz. Son yıllarda sıklıkla duyulan squat egzersizi, herhangi bir yardımcı alet gerektirmeden evinizde uygulayabileceğiniz en etkili egzersizlerden biridir. Bacak ve kalça bölgesini sıkılaştırmada etkili squat egzersizi, pek çok sporcunun egzersiz programında yer alır. Squat ne kadar sürede işe yarar?

Haber 31-03-2023 17:18

Kim Kardashian poposu için yemeniz gereken 4 doğal yiyecek! Estetik olmadan popoyu büyütmek için...

Kim Kardashian'ın kalçaları tüm dünyada beğenilen ünlü popoları arasında yer alıyor. Birçok kadın daha büyük popoya sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyor. Kim Kardashian bu popoya doğal yoldan kavuşmasa da estetiksiz de büyük kalçalara sahip olmak mümkün. Eğer siz de poponuzu doğal yoldan büyütmek istiyorsanız aşağıdaki yiyecekleri diyet listenize ekleyebilirsiniz.

Kadin 05-12-2022 09:50

Artık Bugün salonda ne yapsam? diye düşünmeyeceksiniz! İşte kalça şekillendiren squat hareketleri...

Herkes yaza daha sıkı girmek, kıyafetlerin içinde fiziğiyle ışıldamak ister. Fakat ne yazık ki emek vermediğiniz sürece kalçalarınız kendi kendine sıkılaşmıyor. Peki, yaza kadar nasıl sıkılaşacaksınız? Kendinizi çaresiz hissetmeyin, tavsiyelerimize uyduğunuz takdirde kalça şekillendiren squat hareketleri sizi forma sokacak!

Kadin 01-03-2022 13:08

Squat

Squat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Squat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cami önünde 'squat' videosu tepkilere neden oldu

Bir grup Rus kadının karşılarına camiyi alarak fitness yaptığı görüntüler, Ramazan ayı olması gerekçesiyle tepkilere neden oldu. Rusya'ya bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da çekilen videoya 'kışkırtıcı', 'kabul edilemez' yorumları yapıldı.

Haber 05-05-2021 11:22