Yumurta Haberleri

Yıllardır yanlış biliniyormuş: Yumurtayı sakın buzdolabı kapağına koymayın! Yumurtayı daha uzun ömürlü saklama sırrı ortaya çıktı

Yumurta, mutfaklarımızın vazgeçilmez bir parçası. Yumurtayı saklarken buzdolabı kapağına koymanın yıllarca yanlış bilinen bir uygulama olduğu ortaya çıktı. Yumurtanın daha uzun ömürlü bir şekilde saklama sırrını merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 02-03-2024 07:46

40 yaşındaki fitness fenomeni mükemmel fiziğinin sırrı açıkladı! Bir günde yediği yumurta sayısını duyan kulaklarına inanamadı

Instagram'da 10,8 milyon takipçisi bulunan 40 yaşındaki Gracyanne Barbosa, mükemmel fiziğinin sırrını ve günde kaç adet yumurta yediğini açıkladı. Tükettiği yumurta sayısının oldukça fazla olduğu fitness gurusu bunun formda kalmanın anahtarı olduğunu düşünüyor.

Kadin 26-02-2024 15:22

Tavuk yumurtası üretimi yüzde 3,1 arttı

Bir önceki ay 1 milyar 799 milyon 656 bin adet olan tavuk yumurtası üretimi Aralık ayında yüzde 3,1 oranında artarak 1 milyar 855 milyon 505 bin adet oldu.

Finans 14-02-2024 10:19

Yumurtanın faydaları nelerdir? Yumurta sakızı neye iyi gelir?

Yumurta, pek çok besin değerini bünyesinde barındıran ve oldukça yararlı olan bir gıda türüdür. Özellikle sabah kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Yumurta beyaz ve sarı olmak üzere 2 kısımdan meydana gelmektedir. Beyaz olan kısmında bol miktarda amino asit bulunurken sarı kısmı ise vitamin yönünden oldukça zengindir. Yumurta doğru miktarda tüketildiğinde sayısız yararı olan bir besin deposudur. Peki, yumurtanın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 08-02-2024 18:27

Diğer Haber Etiketleri

bazlama besin beslenme Bahçıvan Adalet Bakanlığı çılbır tarifi lalanga tarifi deprem hindistan cevizi yağı balık bal ceviz elma fesleğen fındık ginseng ıspanak karides karpuz kuruyemiş lahana limon muz nar Oruç pancar patates peynir soğan süt hurma yer fıstığı yulaf zeytinyağı kolesterol saç dökülmesi şeker Canan Karatay Avokado hirsutizm makarna sakatat bebek ilaç buzdolabı iştahsızlık Baklagiller Ramazan menüsü Sebze Cinsel sorunlar demir Fitness istiridye Viagra kalp hastalıkları su hastalık Pirinç ağız kokusu saç bakımı Göz Çorum Diyarbakır Mardin botoks mantar Cinsellik Tarım ve Orman Bakanlığı diyet yumurta tarifi iftar Sahur çorba ışkın otu tavuk Fast food saksı kahvaltı Ramazan sağlıklı beslenme epilasyon zeka kırmızı et ağda tarifi yumurta salatası tarifi seks maske cezaevi alzheimer bunama demans dikkat eksikliği gıda zehirlenmesi kanser kolesterol yüksekliği lösemi polikistik over sendromu Tanzanya alara çılbır bakliyat çay ağacı yağı bilim bilişsel bitki fayda faydaları faydaları nelerdir erkek gür güzellik gıda genç hücre anne araştırma emlak doymuş yağ düzleştirici karatay diyeti işlem ışkın kahvaltıda ne yapsam kalp damar hastalıkları kan grubu yumurta akı yumurta dondurma yumurtalı ekmek yeşil sebzeler yiyecek yaşında mon nasıl yapılır ligi lavanta yağı saç saç bakım maskesi saç maskesi prof dr canan karatay protein risk siyah sağlıklı sağlıklı cilt sağlıklı yaşam sardalya süper tarif tava böreği tavuk yumurtası süt ve süt ürünleri tahıl tahıllar nelerdir kadın konsantrasyon patojen ölüm ödül uzman tok yumurtalı ekmek tarifi mutfak tüyoları farklı tarifler yiyecekler son dü verildi maçın yüz maskesi zehir çılbırın yapılışı bitkiler eo çılbır yapılışı çılbır nasıl olur sant saç çıkarma yeşil yumurta faydaları yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde hücreler iştah nasıl kesilir hindistan cevizi sütü kolajen içeren besinler saç çıkaran yağlar

Yumurta

Yumurta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yumurta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu besinler dikkat ve konsantrasyonu arttırıyor! Yetişkinlerde ve çocuklarda bilişsel becerileri yükseltiyor

Günlük hayatta dikkat ve konsantrasyonun arttırılması, hem yetişkinler hem de çocuklar için önemli bir konudur. Beslenmenin bu konudaki rolünün üzerinde fazlaca duruluyor. Dikkat ve konsantrasyonu güçlendirmek isteyenler için mutlaka tüketilmesi gereken besinleri haberimizde derledik.

Kadin 02-02-2024 15:48

Pişirilmeden önce asla yıkanmaması gereken 4 besin! Bu hata sizi sağlığınızdan edebilir

Besinleri yıkamak, genellikle gıda güvenliği açısından önemli bir adım olsa da bazı besinler pişirilmeden önce yıkanmaması gerekiyor. Bu 4 besini pişirmeden önce yıkamamalısınız çünkü yıkandığında sağlığa zarar verebiliyor. İşte pişirmeden önce asla yıkanmaması gereken 4 besin ve nedenleri...

Kadin 26-01-2024 13:40

Gençleştirdiği bilinmeyen 7 mucizevi besin! Neredeyse her evde bulunuyor

Genç ve sağlıklı bir görünüm elde etmek için pahalı kozmetik ürünlere veya cerrahi müdahalelere başvurmak zorunda değilsiniz. Gençleşmenin sırları, doğada gizli olan mucizevi besinlerde saklı olabilir. İşte, gençleştirdiği bilinmeyen 7 mucizevi besin...

Kadin 23-01-2024 11:46

O yiyecekler yeniden ısıtıldığında zehre dönüşüyor! Bu hatayı yapıyorsanız dikkat!

Ev hanımları için en büyük sorunlardan biri de yemek konusudur. Bu nedenle yemeklerini toplu yapan birçok vatandaş kalan yiyecekleri farklı günlere bölüp tekrardan ısıtarak yemeyi tercih ediyor. Fakat uzmanlar bunun sağlık açısından sakıncalı olabileceğini söylüyor. Bu yiyecekleri asla ısıtmayın...

Haber 22-12-2023 13:01

Dur ihtarına uymayan sürücüden şaşırtan savunma: Arabada yumurta var

Çorum’da polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan otomobil sürücüsü, kovalamaca sonucu yakalandı. Alkollü olduğu tespit edilen sürücü, “Arabada yumurta var, uygulamadan kaçmadım” diyerek kendisini savundu. Polis ekiplerini gösteren sürücü, "Ben bunların hepsini seviyorum" dedi.

Haber 04-12-2023 10:06

Bunu yapan hasta olmuyor! Prof. Dr. Canan Karatay 'Süper besin!' diyerek uyardı: Günde 10 adete kadar yetiyor

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay favori besinini açıkladı. Uzman ismin, "süper besin" diyerek önerdiği bu gıda, yalnız kilo vermeye yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda beyin ve sinirleri geliştirmeye kadar birçok konuda fayda sağlıyor.

Kadin 24-11-2023 13:47

Bu hatayı yapmadan önce bir kez daha düşünün! O yiyecekler yeniden ısıtıldığında zehre dönüşüyor

Yapılan yemekleri ziyan olmaması açısından tekrar ısıtıp yiyebiliyoruz. Kalan yiyecekleri farklı günlere bölüp tekrardan ısıtarak yemek son derece pratik olsa da bazı sakıncaları da beraberinde getiriyor.

Haber 06-11-2023 13:19

Aman dikkat tehlike saçıyor! Pişirmeden önce yıkamamanız gereken 4 gıda

Mutfak hijyeni, sağlığımızı koruma açısından kritik bir öneme sahip. Bu dört gıda maddesi, yıkanarak pişirildiğinde tehlikeli sonuçlara yol açabilir. Böylelikle fark etmeden sağlığınıza zarar veriyor olabilirsiniz. Yaşam kalitenizi artırmak ve sağlığınızı korumak için pişirmeden önce yıkanmaması gereken 4 gıdayı bilmekte fayda var.

Kadin 03-11-2023 11:24

Yumurta fiyatlarındaki oyun ortaya çıktı! Bölge bölge paylaşıp kartel oluşturmuşlar

Yumurtada yapılan fiyat oyunu gözler önüne serildi. 2 sene önce yumurtanın fiyatında yaşanan artış üzerine başlatılan soruşturma sonucunda 26 firmaya 98 milyon TL para cezası kesildi. Kartel oluşturdukları belirlenen firmaların bölge bölge paylaşım yaptıkları ve ortak hareket ederek fiyatları artırdıkları belirlendi.

Finans 02-11-2023 08:15

Yumurta diyetiyle kilo verilir mi? Yumurta diyeti nasıl yapılır?

Yumurta diyeti son dönemde popülerlik kazanan ve birçok kişi tarafından tercih edilen bir beslenme yaklaşımıdır. Yumurta, sağlıklı protein, vitamin ve mineral kaynağı olması nedeniyle birçok diyetin temelini oluştururken, yumurta diyeti bu besin öğesini odak noktasına alarak kilo kaybını desteklemeyi amaçlar.

Haber 31-10-2023 23:17

Etten daha fazla protein içeriyorlar! İşte yüksek proteinli besinler

Protein, vücudun sağlıklı bir şekilde çalışması için ihtiyaç duyduğu en temel besin ögelerindendir. Vücudumuz belirli proteinleri kendi üretemez. Bu nedenle besinlerle yeterli miktarda alınması gerekir. Protein deyince ilk akla gelen besinlerden biri de et oluyor ancak bu 7 besin etten daha fazla protein içeriyor.

Haber 24-09-2023 12:35

Yumurtanın saça faydaları nelerdir? Yumurta saçı gürleştirir mi?

Güzel ve sağlıklı saçlar hem kadınların hem de erkeklerin dikkatini çeken önemli bir güzellik unsuru olmuştur. Bu nedenle saç bakımı ve saç sağlığını artırmak için birçok yöntem ve ürün araştırılmıştır. Ancak doğanın bize sunduğu bazı basit ve etkili çözümler vardır ve bunlardan biri de yumurtadır. Yumurtanın saç üzerindeki olumlu etkileri yüzyıllardır bilinir ve hala birçok kişi tarafından tercih edilen doğal bir saç bakım ürünüdür.

Haber 19-09-2023 22:04

O besini buzdolabına koyuyorsanız geçmiş olsun! Kansere davetiye çıkarıyor, meğer yıllarca yanlış yapıyormuşuz

Sabah kahvaltılarının vazgeçilmez besinlerinden olan yumurtayı buzdolabına koyanlar için kritik bir uyarı yapıldı. Ayrıca faydaları saymakla bitmeyen bu besine karşı açıklamada bulunan uzmanla, üzerindeki bakteriler nedeniyle pişirmeye dakikalar kala yıkanması gerektiğini belirtti.

Haber 13-09-2023 09:16

Botoks yaptırmaya gerek yok! Bu maske cilt rengini açıyor, kırışıklıkları yok ediyor

Birçok kişi özellikle kadınlar cildinin ışıl ışıl parlamasını ve sağlıklı görünmesini ister. Ancak yaşlandıkça bireyin cildi doğal olarak daha az elastik ve daha kırılgan bir yapı kazanır. Azalan doğal yağ üretimi ciltte kuruluğa yol açar ve bu da cildin daha kırışık görünmesini sağlar. Bu gibi problemlerden doğal yöntemlerle kurtulmak için kırışıklıkları gideren ve cilt tonunu açan maske tarifini deneyebilirsiniz.

Kadin 03-08-2023 15:36

Yumurta kilo aldırır mı? Yumurta nasıl yenirse kilo aldırır?

Yumurta doğanın sağlıklı bir protein ve besin deposu olarak karşımıza çıkan değerli bir besindir. Yüksek besleyici değeri sayesinde, çeşitli diyetlerde önemli bir role sahiptir. Ancak yumurta ve kilo ilişkisi hakkında yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar da bulunmaktadır. Peki, yumurta yemek kilo aldırır mı?

Haber 31-07-2023 14:12

İnsan sağlığına zarar veriyor! Tayvan'a ihraç edilen yumurtalarda tespit edildiği öne sürülmüştü: Bakanlıktan 'nitofuran' açıklaması

Türkiye'den Tayvan'a ihraç edilen yumurtalarda insan sağlığına zararlı bir madde olan "nitofuran" tespit edildiği iddiaları gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre; Tayvan'dan bakanlığa herhangi bir bildirimde bulunulmadı. Ayrıca yumurtalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 21-07-2023 16:42

İlginç bir olaya imza attı! Güneşte kızan yağda yumurta pişirip o anları kayda aldı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde aşırı sıcaklara dikkat çeken bir vatandaş, güneş altında kızan yağda yumurta pişirdi.

Haber 10-07-2023 09:45

Kaz yumurtasının faydaları nelerdir? Kaz yumurtası nasıl tüketilir?

Besin değeri yüksek ve benzersiz bir lezzete sahip olan kaz yumurtası sağlık açısından pek çok faydasıyla dikkat çekiyor. Yüksek protein, vitamin ve mineral içeriğiyle besleyici bir gıda olan kaz yumurtası, özellikle sağlıklı beslenmeyi hedefleyenler için değerli bir alternatif olabilir. Lezzetli tadı ve sağlık dostu özellikleriyle sofralarınıza sağlık katmaya hazır!

Haber 30-06-2023 22:55

Uzman her sabah yemeniz gereken protein deposu gıdayı açıkladı! Demansa karşı yüksek koruma sağlıyor

Kahvaltı günün en önemli öğünü olarak görülüyor. Ancak birçok kişi işe, okula giderken kahvaltı yapmayı aksatıyor veya ayaküstü bir şeyler atıştırıyor. Yapılan araştırmalara göre kahvaltıda yenilen protein deposu bir gıdanın faydaları saymakla bitmiyor. Uzmanı demansa karşı koruma sağlayan gıdayı açıkladı.

Haber 24-05-2023 09:00

Toprağa yumurtayı gömüp bekleyin! Olanlara inanamayacaksınız

Bitki bakımı birçok kişiye huzur veriyor. Bahçesi olmayan kişiler balkonlarına ve evlerin içine aldıkları saksılarla çeşitli bitkiler yetiştiriyor. Ancak bitki bakımında yanlış uygulamalar yapılması ve bazı noktaların aksatılması problemlere neden olabiliyor. Toprağa gömülen yumurtanın etkileri ise görenleri şaşırtıyor. İşte toprağa yumurta gömmenin faydaları...

Kadin 18-05-2023 12:25

Isısız saç düzleştiren maske tarifi! Düzleştirici kullanmadan hayalinizdeki saçlara kavuşun

Düz saç kullanımı çok daha rahat olabiliyor. Ancak saçları düzleştirmek için uygulanan ısıl işlemlerde doğru koruma yöntemlerinin yapılmaması saçın büyük hasarlar almasına yol açıyor. Saçını düzleştirici olmadan düzleştirmek isteyen doğal çözümler arıyor. İşte saç düzleştiren maskeler...

Kadin 05-05-2023 10:40

Bu yiyecekler yeniden ısıtıldığında zehre dönüşüyor! Sürekli yapılan ölümcül olabilecek hataya dikkat

Evde hazırladığımız yiyeceklerin kalanını israf etmek yerine buzdolabına kaldırmak ve bu yiyecekleri ısıtarak tekrardan yiyebilmek oldukça pratik olabiliyor. Ancak birçok yiyeceğe yapılabilen bu ısıtma işlemi bazı yiyeceklerin zehre dönüşmesine yol açabiliyor. Uzmanlar aşağıda yer alan riski gıdaların ısıtılması hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 05-05-2023 09:16

Sadece 2 malzeme ile dökülen saçlarınızı geri kazanın! Saç çıkartan maske tarifi

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin ortak sorunlarından. Saç dökülmesine erken müdahale edilmemesi kelleşmelere neden olabiliyor. Genetik saç dökülmesine evde çözüm bulmak zor olsa da normal saç dökülmeleri için etkili sonuçlar alabilirsiniz. Saç çıkartan maske tarifi arıyorsanız aşağıda yer alan tarif saçlarınızı gürleşmesini sağlayabilir.

Kadin 26-04-2023 15:50

Yumurtayı sakın bu şekilde yemeyin! Tüm proteini sıfırlıyor

Yumurta en değerli protein kaynakları arasında yer alıyor. Uzmanlar yumurta tüketiminin sağlık için ne kadar önemli olduğunu her fırsatta belirtiyor. Özellikle Ramazan ayında oruç tutan kişilerin sahurda yumurta yemesi öneriliyor. Ancak yumurtanın yanlış tüketimi faydalarından yararlanmamızı engelleyebiliyor. İşte yenilmemesi gereken yumurta pişimi...

Haber 17-04-2023 16:28

Cezaevlerinde üretilen yumurtalar yoğun ilgi görüyor

Cezaevlerinde üretilen ve İşyurtlarının mağazalarında satışa sunulan yumurtalar, vatandaşlar tarafından rağbet görüyor.

Yurthaber 12-04-2023 12:04

Uzmanlar sağlıklı bildiğimiz yiyeceklere karşı uyardı! Kalp damarlarını tıkıyor, kolesterolü yükseltiyor

Kolesterol, kalp hastalıkları yediğimiz yiyeceklerden doğrudan etkilenen hastalıklar olarak biliniyor. Bu hastalıklara sahip olan veya risk altında olan kişilerin tükettiği yiyeceklere ekstra dikkat etmesi gerekiyor. Sağlıklı olduğunu düşünerek yediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde doymuş yağ ve şeker bulunuyor. Bu da kolesterol seviyelerini yükselterek kalp hastalıklarına zemin oluşturuyor. Uzmanlar kolesterolü yükseltebilecek yiyecekleri sıraladı.

Haber 11-04-2023 09:29

Tavuk yumurtasını neden yer? Tavuklar kendi yumurtalarını yiyorsa ne yapmalıyız, protein olarak ne verilmeli?

Tavukların kendi yumurtalarını yemesi çok sık karşılaşılan durumlar arasında yer alır. Birçok tavuk yetiştiricisi bu sorunu yaşamıştır. Tavuklar içgüdüsel olarak yumurtalarını yerler. Zamanla bu bir alışkanlık haline gelir. Bu durumun bir an önce düzeltilmesi gerekir. Tavuk yumurta yemeye alışırsa, bu huyu uzun süre devam ettirir. Bunun için tavuk yuvaları ve yaşam koşulları değiştirilmelidir. Tavuklar kendi yumurtalarını yiyorsa ne yapmalıyız?

Haber 10-04-2023 15:06

Canan Karatay'dan Ramazan'da beslenme uyarıları! Gün boyu tok tutan süper besini açıkladı

Ramazan ayında gün boyunca dinç ve sağlıklı kalabilmek adına iftarda ve sahurda tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Sağlıklı beslenme ile ilgili faydalı açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, Ramazan ayında uzak durmanız gereken hataları ve yapmanız gereken beslenme düzenini açıkladı.

Haber 02-04-2023 09:16

Sahurda yenildiğinde tüm gün tok tutan 7 yiyecek! Ramazan boyunca tüketin

Sahurda yenilen yiyecekler tüm gün boyunca sağlığımızı ve direncimizi etkiliyor. Ramazan ayı boyunca doğru ve dengeli beslenmek büyük önem taşıyor. Sahurda uzun süre tok tutan yiyecekler daha rahat oruç tutmanıza yardımcı olabilir. Sahurda ne yesem diye düşünüyorsanız aşağıdaki yiyecekleri tercih edebilirsiniz.

Yemek 31-03-2023 11:41

Sahurda gün boyu tok tutacak pratik tarifler! Sadece 15 dakikada hazırlanan sahur tarifleri

Sahurda yapılacak tarifler ramazan boyunca aratılan konular arasında bulunuyor. Sahur tariflerinin hem gün boyunca tok tutması hem de pratik olması isteniyor. Sahurda ne yapsam diye düşünüyorsanız midenizi iftara kadar tok tutacak ve susatmayacak bu tariflere bir şans verebilirsiniz.

Yemek 28-03-2023 15:05

Prof. Dr. Canan Karatay'dan süper besin açıklaması! Ramazan ayında günde iki tane yerseniz...

Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenme hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündem oluyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarda ve sahurda nasıl beslenmek nasıl beslenmek gerek soruları aratıyor. Prof. Dr. Canan Karatay, süper besin diyerek Ramazan ayında mutlaka tüketilmesi gereken sağlıklı gıdayı açıkladı.

Haber 17-03-2023 14:14

Bu yumurta görenleri şaşkına çevirdi! Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde, 'kuyruklu yumurta' görenleri şaşırttı. Kuyruklu yumurta, kahvaltı yapmak için sabah kümese giden çocuklar tarafından fark edildi. Tuhaf yumurtanın yumuşak ve kuyruklu olduğunu fark eden çocuklar, durumu babalarıyla paylaştı. Baba Beşir Akbuğa ise daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığını ve çok ilgincine gittiğini, kayda alıp paylaşmak istediğini söyledi.

Haber 16-03-2023 15:48

Kan grubunuza göre yemeniz gereken yiyecekler! Tüm vücudu etkiliyor

Kan grubu sağlık için birçok belirleyici etki taşıyor. Kan grupları üzerine yapılan araştırmalar kan gruplarının bazı hastalık risklerinin çok daha fazla olduğu belirtiyor. Daha sağlıklı olmak için her kan grubunun tüketmesi ve tüketmemesi gereken yiyecekler bulunuyor.

Haber 03-03-2023 09:59

Yumurta sarısındaki tehlikeye dikkat! Sağlık için büyük risk oluşturuyor

Sağlıklı olduğunu düşünerek tüketilen yiyecekler de bazı kişiler için risk oluşturabiliyor. Bu nedenle sıklıkla tüketilen gıdaların içeriğine ve etkilerine dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdalar var ki kolesterolün oldukça yükselmesine neden oluyor. İşte kolesterolü yükselten sağlıklı gıdalar...

Haber 03-03-2023 09:23

Uzun süre tok tutacak gıdalar! Yanınızdan eksik etmeyin

Depremin ardından deprem çantasına konulacak ve uzun süre tok durmanızı sağlayacak yiyecekler aratılıyor. Depremden sonra uzun süre tok kalmanızda yardımcı olacak yiyecekler bulunuyor. Bu yiyecekleri tüketerek enerjinizi uzun süre devam ettirebilirsiniz.

Yemek 08-02-2023 13:26

Sadece 2 malzeme ile dökülen saçlarınızı geri getirin! Saçlarınızı gürleştirecek maske tarifi

Saç dökülmeleri hem kadın hem de erkeklerin ortak problemleri arasında yer alıyor. Saç dökülmeleri nedeniyle artan kellikleri önlemek için doğru bakım uygulamalarını tercih etmek gerekiyor. Her evde bulunan iki malzeme ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar gürleştirebilirsiniz.

Kadin 30-01-2023 11:20

Airfryer sufle kabında yumurta tarifi: Airfryer'da sufle kabında yumurta nasıl yapılır?

Türk mutfağının en özenilen öğünü kahvaltıdır. Zengin kahvaltı sofralarında farklı tarifler ve lezzetler sunulur. Sufle kabında pişirilen yumurta da değişik bir kahvaltı türüdür. Sunumuyla ve lezzetiyle kahvaltı sofralarını süsleyen sufle kabında yumurta hazırlamak için Airfryer kullanabilirsiniz. Kısa süre içinde Airfryer ile pişirebileceğiniz yumurtayı damak tadınıza göre seçeceğiniz baharatlarla süsleyebilirsiniz.

Yemek 28-01-2023 02:21

İstenmeyen tüylerden acısız kurtulmanızı sağlayacak doğal çözümler

Yüzde ve vücutta çıkan istenmeyen tüyler birçok kadın için büyük problemler arasında yer alıyor. İstenmeyen tüyleri almak için epilasyona tonlarca para vermek istemeyen ve ağdanın acısından hoşlanmayan kadınlar istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemler arıyor. Aşağıda yer alan doğal karışımlar ile tüylerinize veda edebilirsiniz.

Kadin 23-01-2023 11:56

Tanzanya Ligi'nde görülmemiş olay! Maçın adamı seçilen oyuncuya öyle bir ödül verdiler ki....

Tanzanya Ligi'nin 20. haftasında Young Africans ile Ihefu karşı karşıya geldi. 1-0 Young Africans'ın üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede maçın adamı seçilen 28 yaşındaki Kennedy Musonda'ya verilen ödül herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 17-01-2023 11:12

Sağlığınızı bilerek tehlikeye atmayın! Yumurtayı bu şekilde yemek kalp sağlığının en büyük düşmanı

Kahvaltıda yenilen yiyecekler tüm günümüzü etkilediği gibi vücudumuzda kalıcı etkilere de sebep olabiliyor. Uzmanlar kahvaltı öğününün atlanmamasını ve kahvaltıda sağlıklı beslenmeniz gerektiğini belirtiyor. Ancak oldukça faydalı olmasıyla bilinen yumurtayı yanlış şekilde tüketmek çok tehlikeli hastalıklara neden olabiliyor.

Haber 12-01-2023 14:31

Viagra'dan daha etkili! Cinsel gücü artırmak için yenmesi gereken yiyecekler

Cinsel güç belirli bir yaştan veya duygusal süreçlerden sonra azalabiliyor. Cinsel gücün azalması çeşitli cinsel sorunları da beraberinde getirebiliyor. Cinsel gücü artırmak için birçok ilaç bulunsa da bu ilaçları kullanmak istemeyenler daha doğal tariflere göz atıyor. Cinsel gücü artıracak yiyecekler seks hayatınızı bambaşka bir hale getirebilir.

Haber 09-01-2023 10:03

Prof. Dr. Canan Karatay'ın tavsiyesi bilim tarafından doğrulandı! Dünyanın en sağlıklı bitkisi...

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlık üzerine yaptığı çarpıcı açıklamalar ve öneriler ile gündem oluyor. Karatay'ın doğal gıdaların tüketimi hakkında yaptığı öneriler birçok vatandaş tarafından güvenilerek tüketiliyor. Prof. Dr. Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı bitkisi hakkında yaptığı açıklamalar bilimsel olarak da kanıtlandı. İşte o bitkinin saymakla bitmeyen faydaları...

Haber 02-01-2023 09:26

Tek başına bebek sahibi olabilmek için... Asla bir erkeğe bağımlı olmayacağım.

Günümüzde kadınlar kariyerlerini çok daha fazla önemsemeye başladı. Bu nedenle çocuk sahibi olma yaşını daha ileri yaşlara erteliyorlar. Ancak ileride çocuk sahibi olmak mümkün olmayabiliyor. Geç yaşlarda da anne olabilmek için yumurta dondurma işlemi yapılıyor. Amela Smailbegoviç, yumurtalarını dondurma nedenini paylaştı.

Haber 30-12-2022 11:15

Tadı dillere destan oluyor... Nefis çılbır tarifi! Çılbır nasıl yapılır?

Kahvaltıda ne yapsam diye düşünüyorsanız ve klasik yumurta tariflerinden sıkıldıysanız çılbıra şans verebilirsiniz. Yoğurtlu yumurta olarak da bilinen çılbır yediden yetmişe herkesin seveceği bir lezzet. Evde çılbır nasıl yapılır merak ediyorsanız bu kolay çılbır tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 27-12-2022 09:39

Kahvaltıların vazgeçilmez lezzetine dikkat! Kalp krizi ve erken ölüm riskini artırıyor

Kahvaltı günün en önemli öğünü olarak görülüyor. Kahvaltı yapılmasının şart olduğu her fırsatta belirtilse de kahvaltıda yenilen yiyecekler de sağlığımız için önem taşıyor. Hemen hemen her kahvaltıda tüketilen ve oldukça faydalı olduğu düşünülen bir gıdanın kalp krizi ve erken ölüm riskini artırdığı bulundu.

Haber 17-12-2022 09:20