Asena Keskinci Haberleri

Bez Bebek'in minik Yağmur'u Asena Keskinci'nin son hali büyüledi! İddialı pozları dikkat çekti

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bez Bebek'te Yağmur rolüne ünlü oyuncu Asena Keskinci hayat veriyordu. Dizide çocuk oyuncu olan Asena Keskinci şimdilerde kocaman bir genç kız oldu. Değişimiyle görenleri hayrete düşüren Keskinci'nin iddialı pozları da dikkat çekti.

Magazin 19-09-2023 20:43

Bez Bebek'in Yağmur'uydu! Asena Keskinci son haliyle görenleri mest etti!

2007-2010 yılları arasında yayınlanan Bez Bebek dizisindeki Yağmur rolüyle hafızalara kazınan Asena Keskinci, değişimiyle görenleri hayret ettirdi. Kızıl saçları ile akıllarda yer eden ve şimdilerde de aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan genç oyuncu cesur pozlar vermekten de geri durmuyor.

Magazin 11-05-2023 18:40

Köstebekgiller'in Caner'i Yiğit Ege Yazar değişimiyle dudak uçuklattı! Gönül Dağı dizisinin yıldızı çıktı

2010 yılında TRT Çocuk kanalında yayınlanan Köstebekgiller dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Yiğit Ege Yazar, bir süredir kameralardan uzak bir yaşam sürüyor. Yiğit Ege Yazar'ın yıllar içindeki değişimini görenler, şaşıp kaldı.

Magazin 17-10-2022 15:01

Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterine hayat veren güzel oyuncu Asena Keskinci, iddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. 2007-2010 yılları arasında Bez Bebek'te oynayan ve daha çocuk olan Asena Keskinci, artık kocaman bir genç kız oldu. İşte güzel oyuncunun nefes kesen pozları.

Magazin 10-08-2022 17:03

Asena Keskinci

Asena Keskinci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Asena Keskinci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.