Asena Haberleri

İbo Show ile hafızalara kazınmıştı! Asena'nın son haline yorum yağdı

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla hafızalara kazınan bir dönemin en ünlü oryantali Asena artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Bir döneme damga vuran Asena yeni görünümü ile adından söz ettirdi.

Magazin 25-10-2023 12:10

Caner Erkin ve Asena Atalay'ın oğlu kocaman oldu! Şükran Ovalı ile görüntülendi

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan olan oğlu kocaman oldu. Futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı, kızı Mihra Ela ve ilk eşi Asena Atalay'dan olan oğlu Çınar birlikte görüntülendi.

Magazin 25-10-2023 10:12

İbo Show'un gözde oryantaliydi! Kıvrak danslarıyla bir döneme damga vuran Asena'nın son hali şaşırttı

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla hafızalara kazınan bir dönemin ünlü oryantali Asena yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Almanya'da hem restaurant işleten hem de gelinlik mağazası olduğu öğrenilen Asena değişimi ve yeni imajıyla gündem oldu.

Magazin 17-08-2023 07:15

Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte eleme konseyinde yaşananlar!

Survivor'da elenen yarışmacı merak konusu oldu. 12 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da 5 araba ödülü oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununun ardından toplanacak olan eleme konseyinde Survivor hayallerine veda eden yarışmacı belli olacak. Rekabetin arttığı Dominik Cumhuriyeti'nde büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu?

Magazin 14-05-2023 07:46

Bez Bebek'in Yağmur'uydu! Asena Keskinci son haliyle görenleri mest etti!

2007-2010 yılları arasında yayınlanan Bez Bebek dizisindeki Yağmur rolüyle hafızalara kazınan Asena Keskinci, değişimiyle görenleri hayret ettirdi. Kızıl saçları ile akıllarda yer eden ve şimdilerde de aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan genç oyuncu cesur pozlar vermekten de geri durmuyor.

Magazin 11-05-2023 18:40

Survivor'da kaza! Herkesin yüreği ağzına geldi: Cansu'nun haykırışları adayı inletti, Nefise sinir krizi geçirdi!

Survivor'da talihsiz bir kaza yaşandı. Haftanın 4. dokunulmazlık oyunu için kozlarını paylaşan yarışmacılar elenme stresini bir kez daha yaşamamak için kıyasıya rekabet etti. Oyun sırasında Cansu bir anda havuza düştü. "Ayağım çok kötü" diye haykıran genç yarışmacının yardımına takım arkadaşları koştu. Daha sonra ise Survivor Nefise "Yemin ederim yeter!" diye bağırarak sinir krizi geçirdi. İşte Survivor'a damga vuran kaza...

Magazin 09-05-2023 07:32

Survivor'da endişe dolu anlar! Favori yarışmacının çığlıkları adayı inletti: Sol bileğim gitti!

Survivor'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki rekabetin dozu da giderek artıyor. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları netleşti. Ertuğ ve Buse Plan elenme stresi yaşarken Survivor'da yaşanan kaza güne damga vurdu. Cansu oyun sırasında suya atlarken ters bir hareket yaptı ve acılar içinde kıvrandı. "Sol bileğim gitti!" diyen yarışmacı Survivor'daki arkadaşlarını korkuttu.

Magazin 08-05-2023 08:06

Aman Acun Ilıcalı görmesin! Survivor Asena sinir krizi geçirdi! İstemiyorum burada kalmak! sözleri adayı inletti

Survivor'a yurt dışı ödüllü oyunu kaybeden mavi takım yarışmacısı Asena'nın gözyaşları damga vurdu. Sinir krizi geçiren genç yarışmacı, "İstemiyorum burada kalmak!" diyerek haykırdı. Asena gözyaşlarına boğulurken Survivor'daki diğer yarışmacı arkadaşlarının da üzgün olduğu görüldü. İşte Survivor'a damga vuran olay...

Magazin 04-05-2023 07:42

Survivor'da gözyaşları sel oldu! Aile ödülü oyunu sonrası yarışmacılar resmen dağıldı: Kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum!

Survivor yarışmasına aile ödüllü oyun ve yarışmacıların gözyaşları damga vurdu. Kırmızı ve mavi takım aileleri için ödül oyununda karşı karşıya geldi. İki güne yayılan oyunda kazanan taraf kırmızı takım oldu. Özgür Tetik yaşadığı üzüntüyü dile getirirken gözyaşlarına boğuldu ve "Kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum!" ifadesini kullandı. Survivor aile ödülünü kaybeden mavi takımın yarışmacıları resmen dağıldı. İşte yaşananlar...

Magazin 28-04-2023 08:12

Survivor'da gözyaşları sel oldu! Minik Lidya annesinden bir an olsun ayrılmak istemedi

Survivor'da en anlamlı ödül oyunu gecesi yaşandı. Ailelerle görüşme ödülü için yarışmacıların ailesinden birer kişi Türkiye'den Dominik'e gitti. Ödülü kazanan takım yarışmacıları aileleriyle uzun bir akşam vakit geçirebilecekler. Ancak yine de yarışmacılar, oyundan önce ailelerinden birer kişi ile kısa bir süre görüşme yaptılar. Kızı Lidya'ya doyasıya sarılan Asena'nın göz yaşları sel oldu.

Magazin 27-04-2023 00:39

Eşi de ünlü çıktı! SURVIVOR ASENA kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Asena'nın yaşı, hayatı ve nereli olduğu

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Asena Demirbağ, hayatıyla merak konusu oldu. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Asena, yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmüyor. Eski eşi de kendi gibi tanıdık bir isim olan yarışmacının hayatı merak edildi. Peki, Survivor Asena kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 26-04-2023 15:06

Survivor'da parkur alanı bir anda karıştı! Asena açtı ağzını yumdu gözünü: Böyle karaktersizlik var mı?

Survivor'da finale adım adım yaklaşırken rekabetin dozu da giderek artıyor. Dokunulmazlık oyunu için parkurda toplanan yarışmacılar arasında ortam bir anda gerildi. Survivor'da Asena'nın "Böyle karaktersizlik var mı?" demesi Kürşat'ı adeta çıldırttı. İşte Survivor'a damga vuran olay....

Magazin 25-04-2023 08:36

Yalı Çapkını'nda Ferit çıldırdı! Boğazına yapıştı, kovdu, üzerine yürüdü… Karımın adını ağzınıza almayacaksınız”

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyada gündem oldu. Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi en son 28. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. Yalı Çapkını’nın yeni bölüm fragmanına Ferit’in Seyran için herkese meydan okuması ve Halis Ağa'nın Kazım'a tokat atması damga vurdu.

Magazin 18-04-2023 12:40

Survivor iletişim oyununu kim kazandı? 13 Nisan 2023 Survivor hangi takım kazandı?

Survivor iletişim oyununun kazananı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Her bölümü ile ayrı heyecan yaşatan Survivor, bir önceki gün gergin bir konsey ile ekranlara gelmişti. Yusuf Yıldız ve Asena Demirbağ arasındaki tartışma kötü bitmiş ve Yusuf dört ödül oyunundan men edilmişti. Peki, 13 Nisan Survivor iletişim oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 14-04-2023 09:09

Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi? Asena ile kavgası kötü bitti

Survivor 2023 yarışmacılarından Yusuf Yıldız'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Asena Demirbağ ile tartışması sonrasında gündeme gelen Survivor Yusuf'un diskalifiye edilip edilmediği de araştırılıyor. Peki, Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi?

Magazin 13-04-2023 21:33

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi'ni topladı Yusuf için kararını açıkladı

Survivor'da gergin anlar yaşandı. Yarışmanın 12 Nisan 2023 tarihli yeni bölümünde Yusuf rakibine karşı kötü laflar söyledi. Yusuf'un karşı takımdan birine ağır sözler sözler söylemesi sonucunda ortalık karıştı. Murat Ceylan'ın da tepki gösterdiği bu olay sonrası Acun Ilıcalı eşliğinde Acil Durum Konseyi toplandı. Ilıcalı, Yusuf için bir karar aldıklarını dile getirdi.

Magazin 12-04-2023 23:34

Survivor'da ortalık karıştı! Merve Asena'yla tartışıp sinir krizi geçirdi!

Survivor'da bu akşam takımlar epey gerildi. Geçtiğimiz haftalarda Merve'yle kavga eden ve fiziksel temasta bulunan Asena, yine Merve'yle tartıştı. Tartışmanın ardından Merve sinir krizi geçirerek etrafı dağıttı, oyun alanının dışına çıktı.

Magazin 07-04-2023 01:10

Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor Anlat Bakalım galibi kimler oldu? Heyecanlı dakikalar

Survivor bu akşam Anlat Bakalım oyunu ile ekrana geldi. Murat Ceylan'ın sunumuyla izleyenlere eğlenceli anların yaşatıldığı Survivor'da oyunu kimin, hangi takımın kazandığı merak edildi. Dün akşam yayınlanan bölümde Ertuğ'un Asena'ya vurması büyük tepki toplamıştı. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor Anlat Bakalım galibi kimler oldu? İşte detaylar...

Magazin 31-03-2023 23:07

Diskalifiyenin kıyısından dönmüştü! Survivor Asena'nın eski eşi bakın kim çıktı! Gören inanamıyor

Bu yıl Survivor'da yarışan Asena, yaşadığı tartışmalarla adından epey söz ettiriyor. Özel hayatı da oldukça merak edilen yarışmacı ile ilgili gerçek, duyanları şoke etti. Survivor Asena, Beşiktaşlı eski futbolcunun eski eşi çıktı.

Magazin 31-03-2023 01:21

Survivor'da şoke eden şiddet olayı sonrası sosyal medya ayağa kalktı! Demet Akalın'dan diskalifiye çağrısı geldi

Survivor'da bu akşam şok bir gelişme yaşandı. Yarışmadaki birçok kişiyle tartışma yaşayan Asena, bu sefer de Ertuğ ile tartıştı. Ertuğ'un Asena'ya eliyle vurması gündem oldu.

Magazin 31-03-2023 00:44

Survivor'da diskalifiyenin ardından ortalık karıştı, o isme resmen ceza yağdı!

Survivor'da bu akşam farklı bir gece yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Asena ve Merve arasında çıkan tartışma nedeniyle ipler iyice gerilmiş ve gergin bir yapıya sahip olan Senem de konuya dahil olmuştu. Acun Ilıcalı konseyde, Senem'in adaya veda ettiğini açıklamıştı. Konseyde Survivor Asena için de ceza düşündüklerini söyleyen Acun Ilıcalı, yarışmacıya verilen cezayı açıkladı.

Magazin 11-03-2023 22:45

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da kimler eleme adayı seçildi?

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Haftanın son dokunulmazlığında kazanan hangi takım oldu izleyiciler tarafından merak edildi. TV8'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen yarışmada yarışmacıları eleme heyecanı sarmış durumda. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da kimler eleme adayı seçildi? İşte detaylar...

Magazin 06-03-2023 00:01

Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 16 Şubat 2023 ATV yayın akışı

Aldatmak dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş Merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından birçok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Asena Girişken, Ercan Kesal ve Caner Şahin gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi internette araştırılıyor. Peki, Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman? İşte, 16 Şubat 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 16-02-2023 14:07

Şahin Irmak ile Asena Tuğal Nişantaşı'ndaki kira fiyatlarını duyunca şoke oldu

2018 yılında nikah masasına oturan Şahin Irmak ile Asena Tuğal, Nişantaşı'na taşınmaya karar verdi. Çift, emlakçıları dolaşarak aradıkları özelliklerde bir ev bulmaya çalışırken kira fiyatlarını görünce şaşkına döndü.

Magazin 22-01-2023 09:24

Murat Ünalmış ve Melis Sezen'li Gülcemal dizisinin kadrosu belli oldu! Gülcemal ne zaman başlayacak, konusu ne?

Fox Tv'nin yeni projesi Gülcemal dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Murat Ünalmış ile Melis Sezen'i buluşturan Gülcemal dizisinin kadrosu da belli oldu. Eda Tezcan'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı oturuyor. Peki, oldu! Gülcemal ne zaman başlayacak, konusu ne? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-2023 15:01

SURVİVOR ASENA KİMDİR, nereli ve kaç yaşında? Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Asena Demirbağ'ın mesleği, Instagram hesabı ve hayatı!

Asena Demirbağ, Survivor 2023'te gönüllüler takımında yarışacak. Bilindiği üzere bu sene üç farklı takımın yer alacağı yarışmada ünlüler, gönüllüler ve fenomenler kadrosu var. Peki, Survivor Asena kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Asena Demirbağ'ın mesleği, Instagram hesabı ve hayatı...

Magazin 16-01-2023 00:05

Aldatmak dizisinin Yeşim'i Asena Girişken'in sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer reyting rekortmeni o dizinin yıldızıymış...

Asena Girişken başrolde Vahide Perçin, Ozan Çim, Mustafa Uğurlu gibi isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisinde Yeşim rolüne hayat veriyor. Yeşim rolü ile oyunculuk kariyerinde iyi bir çıkış yakalayan Asena Girişken'in sevgilisinin kim olduğunu öğrenenler şaştı kaldı. Meğer erkek arkadaşı, reyting rekortmeni o dizinin yıldızıymış...

Magazin 03-01-2023 15:02

Dansözlüğü bırakmıştı! Asena, İbrahim Tatlıses'in yakın dostu Hülya Avşar'ın sahnesinde dayanamayıp şov yaptı

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un vazgeçilmez oryantallerinden olan Asena dansözlüğü bırakmış ve kendine gelinlik mağazası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın sahnesine giden Asena sahnede küçük bir şov yapınca olay oldu.

Magazin 29-11-2022 13:19

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay hakkında bomba iddia! Ünlü şarkıcıyla...

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay uzun süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Asena Atalay'ın şarkıcı Tan Tançı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. Bircan Bali ise bu konuda Asena Atalay ve Tan Tançı'nın yakın arkadaş olduğunu ifade etti.

Magazin 28-11-2022 14:47

Asena ilk defilesinde gözyaşlarına hakim olamadı

Oryantal Asena, mesleği bırakarak yurt dışında moda sektörüne adım atmıştı. Bir süre önce kendi gelinlik markasını kuran Asena ve dün akşam ilk defilesini gerçekleştiren Asena, gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 16-11-2022 13:56

Asena kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in gözdesiydi! İşte işini ve imajını değiştiren 2. Sayfa konuğu Asena'nın son hali

Asena bir dönem İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programına yaptığı oryantal dansla damga vurmuştu. Ünlü oryantal 2. Sayfa Magazin programına konuk oldu. Asena mesleğini bıraktı. Hem Almanya'da küçük bir restaurant açan hem de gelinlik mağazası olan Asena'nın değişimi görenleri şaşırttı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Asena kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 16-11-2022 10:00

Asena dansözlüğü bıraktı, yeni işiyle herkesi şaşırttı... Bir değil tam iki işi var

İbrahim Tatlıses'in bir dönem gözdesi olan oryantal Asena dansözlüğü bıraktı. 90'lara danslarıyla damga vuran Asena Dere, gelinlik dikiyor. Hem Almanya'da küçük restaurantı hem de gelinlik mağazası olan Asena çok yoğun olduğunu da sözlerine ekledi.

Magazin 15-11-2022 12:31

Aldatmak dizisinin Yeşim'i Asena Girişken kimdir? Asena Girişken kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Asena Girişken'in hayatı ve biyografisi son olarak yer aldığı Aldatmak dizisiyle beraber merak edildi. Aldatmak dizisi ATV'de yayınlanan sezonun yeni yapım dizilerinden biri. Dizide rol alan oyuncu Asena Girişken hakkında bazı detaylar merak konusu oldu. Peki, Aldatmak dizisinin Yeşim'i Asena Girişken kimdir? Asena Girişken kaç yaşında, Instagram hesabı ne? İşte Asena Girişken hakkında merak edilen sorular ve yanıtları...

Magazin 13-10-2022 23:19

İbrahim Tatlıses’in itirafından sonra gözler oryantal Asena’ya çevrildi! Son hali inanılmaz

Bir magazin programına telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak arasının bozuk olduğu oğlu Ahmet Tatlı ile ilgili soruları yanıtlayan Tatlıses, ardında oryantal danslarıyla 90'lı yıllara damga vuran Asena ile ilgili konuştu. Asena'yla ilgili kendisine yöneltilen soruya sinirlenen Tatlıses, dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Magazin 09-09-2022 14:47

İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet ve eski sevgilisi Asena ile ilgili soruya kızdı! Bu konuyu kapatalım

Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile ilgili yine konuşmadan duramadı. Yorumcuların ''Sizin Bodrum'da yaşadığınız trafik kazasının aynısını oğlunuz Ahmet Tatlı yaşasaydı siz de gider miydiniz, küslük devam ediyor mu?" sorusuna Tatlıses bakın ne yanıt verdi.

Magazin 08-09-2022 15:16