Lauryn Elaine Haberleri

“Prensimi arıyorum” dedi! Mesaj kutusu yarı yaşındaki erkeklerden gelen isteklerle dolup taştı... “Çok fazla başvuru var”

OnlyFans’ta yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başaran Elaine St. James, geçtiğimiz günlerde çekimlerde kendisine eşlik edecek bir partner aradığını söyledi. James, “Prensimi arıyorum” diyerek yaptığı paylaşımın sonrasında mesaj kutusunun yarı yaşındaki erkeklerinden gelen isteklerle dolduğunu söyledi.

Trend 2023-03-31 10:27:35

Cenazede akılalmaz olay! Cansız bedeni bir anda tabuttan fırladı, görenler neye uğradığını şaşırdı

İngiltere’nin Stockport kentinde yaşanan bir olay herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bir cenaze törenine katılanlar ilginç bir deneyim yaşadı. 53 yaşındaki Elaine McGuire’in cansız bedeni defnedildiği sırada tabutun içinden bir anda fırladı ve kazılan çukurda sıkıştı. Görenlerin büyük bir şaşkınlık yaşadığı anlarda Elaine’in eşi Vincet, cenaze törenindeki aksaklık yüzünden derin bir üzüntü içindeydi.

Trend 2022-06-18 09:47:42

Guinness Rekorlar Kitabı’na girerek kendisini ispat etti! Piercinglerini saymaya sabır yetmiyor

Guinness Rekorlar Kitabı, dünyanın en ilginç rekorlarına sahip olan kişileri tek bir kitapta toplamaya devam ediyor. Guinness rekortmenlerinin sıradışı özellikleri görenlere büyük şaşkınlık yaratıyor. Elaine Davidson vücudunda toplamda 1903 piercinge sahip. Bu da onu Guinness Rekorlar kitabına sokuyor.

Trend 2021-10-19 10:45:18

Dünyanın güzel süpermarket çalışanı olarak ilan edilen Elaine Victoria, sosyal medyayı salladı

TikTok’ta çalıştığı marketin üniformasıyla bir video paylaştıktan sonra en seksi market çalışanı ilan edilen Elaine Victoria sosyal medyada gündem yarattı. Elaine paylaşımından sonra kullanıcılar tarafından ‘Dünyanın en seksi market çalışanı’ olarak isimlendirildi.

Trend 2021-09-23 09:35:02

ABD Kabinesi'nde baskın sonrası ilk! Ulaştırma Bakanı istifa etti

ABD Ulaştırma Bakanı Elaine Chao, dün Kongreye yapılan baskının ardından istifa ettiğini duyurdu.

Haber 07-01-21 21:56

Lauryn Goodman İngiliz futbolcudan hamile kalmıştı! Objektif karşısına geçti

Ünlü İngiliz model Lauryn Goodman, Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Kyle Walker ile geçen sene yaşadığı kısa ilişkiden hamile kalmıştı.

Magazin 07-04-20 10:36

İş adamı Mehmet Dereli sevgilisinin sperm bankasından hamile kaldığı haberlerini doğruladı

Sevgilisinin sperm bankasına başvurup hamile kalmasına izin veren 61 yaşındaki ünlü ve sosyetik iş insanı Mehmet Dereli, sevgilisi Elaine Fonseca ile görüntülendi. Dereli, sevgilisinin kendisinden hamile kalmadığı iddialarını doğruladı.

Magazin 26-02-20 13:39

Playboy model Lauryn Elaine'i köpek zinciriyle bağlayıp evini soydular

ABD'li Playboy model Lauryn Elaine, Los Angeles'ta hırsızların hedefi oldu. Elaine'nin evine giren hırsızlar, genç kadını köpek zinciriyle bağladıktan sonra evde bulunan 30 bin dolar ile değerli eşyaları çalarak kayıplara karıştı.

Magazin 09-11-19 13:56

Pentagon'dan bütçedeki YPG/PKK destek fonuna ilişkin çelişkili açıklama

Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Elaine McCusker: - "(DEAŞ bitmek üzereyken ABD'nin Suriye'de DEAŞ ile mücadele için 550 milyon dolar ayırması) Bütçede gördüğünüz şey stratejinin güncellenmiş parçasının bir yansımasıdır. Yani DEAŞ'ın yenilmesinde nerede olduğumuzu ve çabalarımızın ikinci aşaması olan ortaklıklara ve müttefiklere vurgu yapmaya devam edeceğimizi ve onların, o bölgede elde ettiğimiz kazanımlar açısından kritik rollerini yansıtıyor" - ABD Genelkurmay Başkanlığı Kuvvet Yapısı, Kaynaklar ve Değerlendirme Direktörü Korgeneral Anthony R. Ierardi: - "İlerledikçe bu (fon) da tekrar ayarlanacak. Bu bütçe inşa edildiği sırada mevcut olan bilgilere dayanılarak hazırlandı. Halen bütçe talebinin önemli bir parçası ancak ayarlamalar yapılacak"

Haber 12-03-19 22:40

İnternetten tanıştığı adam dehşeti yaşattı! O halde gören yüzüne bakamadı

Brezilya'da internetten tanıştığı 27 yaşındaki adamı bir süre sohbet ettikten sonra evine çağıran 57 yaşındaki kadın, hayatının en zor anlarını yaşadı. Evine davet ettiği gencin yaptıkları yüzünden ölümle burun buruna gelen Elaine Caparroz, dehşetin her ayrıntısını anlattı.

Trend 21-02-19 11:57

ABD’de Uber araç bir yayanın ölümüne neden oldu

ABD’nin Arizona eyaletinin Tempe kentinde bir Uber’in sürücüsüz aracı bisiklet kullanan bir kadına çarparak ölümüne neden oldu.ABD’nin Arizona eyaletinin Tempe kentinde bir Uber’in sürücüsüz aracı bisiklet kullanan yayaya çarptı.Polis, sürücüsüz aracın, kimliği 49 yaşındaki Elaine Herzberg olarak belirlenen kadın bisiklet sürücüsüne yaya yolundan geçerken çarptığını, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.Kaza sonrasında Uber, San Francisco, Pittsburgh, Phoenix ve Toronto’daki kendi hizmetlerini askıya aldığını açıkladı.

Haber 19-03-18 23:08

Dünyada kadınların yaşadığı farklı sorunları ele alan belgeseller Netflix’te

Sophie Sartain (Seeing Allred), Bonnie Cohen (Audrie & Daisy) ve Elaine McMillion Sheldon (Heroin(e)) gibi isimler güçlü anlatımlarıyla öne çıkan, önemli ve bazen de tartışmalı konulara değinen belgeselleriyle manşetlere çıkmış kadınlardan sadece birkaçı.

Magazin 08-03-18 15:40

Elaine Alden'ın evliliği ilk günkü gibi

NBA takımlarından Toronto Raptors forması giyen Landry Fields ile Elaine Alden'in evliliği ilk günkü gibi devam ediyor.

Spor 25-11-17 07:43
NBA

Seri katil evlilikten caydı

Dünyanın en ünlü seri katillerinden biri olan 80 yaşındaki Charles Manson, 27 yaşındaki nişanlısı Afton Elaine Burton ile evlenmekten vazgeçti.

Haber 11-02-15 09:13

80 yaşındaki seri katil Manson evlenecek

Dünyanın en çok tanınan seri katillerinden 80 yaşındaki Amerikalı Charles Manson'a kendisini hapishanede ziyaret eden 26 yaşındaki Afton Elaine Burton'la evlenmesine izin verildiği belirtildi.

Haber 18-11-14 06:15

Hamile kadının kokaini gizlediği yer şaşırttı

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 aylık çalışmanın ardından, uyuşturucu kuryesi 7 aylık hamile Brezilyalı Liliana Elaine Bentoline D. C. ve sevgilisini gözaltına aldı.

Haber 12-07-13 17:00

Annesinin cenazesine geldi kendi vefat etti

Antalya’da ölen İngiliz uyruklu Elaine Heacock’un cenaze törenine gelen kızı, evin bahçesinde düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 25-05-12 11:38

Annesinin cenazesine geldi kendi vefat etti

Antalya’da ölen İngiliz uyruklu Elaine Heacock’un cenaze törenine gelen kızı, evin bahçesinde düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 25-05-12 11:16

Kaderin Böylesi

Antalya'nın Kaş ilçesinde, rahatsızlandıktan sonra Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi görürken hayatını kaybeden İngiliz uyruklu Elaine...

Yurthaber 25-05-12 09:38

Damat bu gelini nasıl öpecek?

Dünyanın en çok piercing’ine sahip kadını Brezilyalı hemşire Elaine Davidson dün İskoçya’nın Edinburgh kentinde emekli memur Douglas Watson ile evlendi.

Haber 10-06-11 10:59