Onlyfans Haberleri Ve Son Dakika Onlyfans Haberleri

Onlyfans Haberleri Ve Son Dakika Onlyfans Haberleri

OnlyFans, Londra merkezli olarak kurulan bir sosyal içerik platformudur. Yetişkinler için eğlence sitesi olarak kurulan OnlyFans 2016 yılında aktif oldu. Diğer sosyal medya uygulamalarından farklı olarak abonelik iş modeliyle hizmet verir. İçerik yaratıcıları genellikle ünlü kişilerdir ve bu kişilerin hayranları üye olarak sevdikleri isimleri yakından takip edebilirler. İçerik üreten ünlü isimler hayranlarının üyelikleri üzerinden para kazanır. 2018 yılının Ekim ayında MyFreeCams’in sahibi Leonid Rafvinsky ana şirketi Fenix International Limited'in yüzde 75'inden fazlasını alması sitenin popülerliğini arttırdı. Ardından aralarında Amerikan rapçi Safaree Samuels ve eşi Erica Mena olmak üzere pek çok ünlü isim site için içerik üretmeye başladı.

Onlyfans Haberleri

OnlyFans modelinin arkasında sırasını bekledi: İngiliz Başbakan Sunak'ın o görüntüleri tüm dünyada gündem oldu!

İngiltere'de yayınlanan This Morning isimli programa, vücudundaki dövmelerle ünlenen OnlyFans içerik üreticisi Becky Holt davet edildi. Holt yayına sadece beyaz bir bikiniyle katılırken, programda İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın da yer alması ve Holt'un konuşması esnasında arkada sırasını beklerken kaydedilen görüntüleri tüm dünya çapında gündem oldu.

Haber

OnlyFans nedir, OnlyFans ne demek? OnlyFans kapatıldı mı?

OnlyFans, sosyal medyada sıklıkla karşılaşılan ve pek kişinin merak edip sorguladığı platformlar arasında yer alır. Dünyada pek çok ünlü ismin bile yer aldığı bir sosyal medya platformu olan OnlyFans, genellikle müstehcen üreticileri tarafından kullanılmaktadır. Peki, OnlyFans nedir, ne demek? OnlyFans kapatıldı mı, OnlyFans Türkiye'de açık mı?

Haber

SON DAKİKA | Ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, müstehcen görüntüleri sonrası gözaltına alındı! Gizem Bağdaçiçek kimdir?

Son dakika haberi: Ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, sosyal medya platformu Onlyfans'ta yayınlanan pornografik görüntüleri nedeniyle "Müstehcenlik" suçlamasıyla gözaltına alındı. Ünlü fenomen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gizem Bağdaçiçek'in, "Önceden bu tarz yayınlar yapıyordum, şimdi yapmıyorum" diyerek kendini savunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber

Şikayet kampanyası başlatılmıştı! OnlyFans'a erişim engeli getirildi

Erotik içeriklerin yer aldığı OnlyFans için başlatılan CİMER şikayet kampanyası sonuçlandı. OnlyFans'ın Türkiye'ye erişimi kapatıldı. Öte yandan konuyla ilgili resmi kaynaklardan henüz bir açıklama gelmedi.

Haber

Onlyfans

Onlyfans Hakkındaki Haberler Mynet'te. Onlyfans Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

500 erkekle cinsel ilişkiye girdiğini söyleyerek gündem yaratan OnlyFans fenomeninden yeni itiraf! “Ailem beni masum sanıyor”

OnlyFans fenomeni Kazumi Squirts, geçtiğimiz aylarda yaptığı cinsellik itirafının sonrasında hayranları şaşırtan bir açıklamaya daha imza attı. Dünya genelinde milyonları aşkın takipçisi bulunan Squirts anne ve babasının işi hakkında bilgi sahibi olmadığını söyleyerek, “Ailem beni masum sanıyor” dedi.

Trend

Seksi fotoğraflarını sattığı hesabını ailesi ve kocası öğrendi! “Buna saygı duyuyorlar”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyn OnlyFans uygulamasında kendisine özel bir hesap açtığını dile getiren Anna Knoxx, toplumsal eleştirilerin dışından ailesi ve kocasının kendisini desteklediğini söyledi. Yıllık gelirinin 83 bin sterlin(yaklaşık 1 milyon 865 bin TL) olduğunu dile getiren Knoxx, “Ailem ve kocam kararıma saygı duyuyor” dedi.

Trend

Ünlü hakem, OnlyFans modeliyle evli! Aylık 29 dolar karşılığında...

2018 yılında oynanan Dünya Kupası Finali'nde Fransa-Hırvatistan maçını yöneten Nestor Pitana'nın OnlyFans modeliyle evli olduğu ortaya çıktı. Eşinin, para karşılığı çıplak fotoğraflarını sattığı ortaya çıkmasının ardından futbol dünyası büyük bir şok yaşadı.

Spor

Odtufans skandalında yeni gelişme! ODTÜ öğrencilerinin mezuniyet törenine damga vurmuştu, açıklama geldi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ndeki (ODTÜ) 'odtufans' olayında yeni bir gelişme yaşandı. Dünyanın gündemindeki "onlyfans"ı andıran internet sitesinde öğrencilerin para karşılığı çıplak görüntülerini paylaşması olay olmuştu. Söz konusu site üniversitenin mezuniyet törenine de damgasını vurunca ODTÜ Rektörlüğü konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber

İngiltere’de hayat pahalılığı nedeniyle OnlyFans’ta cinsel içerikli paylaşım yapan gençlerin sayısı arttı

İngiltere’de hayat pahalılığının son 40 yılın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birçok kişi, ikinci ve üçüncü işlerde çalışmaya başladı. Çok sayıda da gencin de daimi işlerine ek olarak OnlyFans gibi sitelerde cinsel içerik paylaşmaya başladığı belirtiliyor.

Trend

OnlyFans modeli yatak odası paylaşımlarıyla popüler olmuştu! “Günde en az 5 kez cinsel ilişkiye giriyoruz”

OnlyFans modeli 33 yaşındaki Mimi Bolivya ve 26 yaşındaki eşi Victo Ferraz özel anlarına dair yaptıkları paylaşımlar sayesinde kısa sürede popüler olmayı başardı. Evliliklerinde cinsel tutkularının hiçbir zaman bitmediğinden söz eden çift, OnlyFans seansları sayesinde ayda 31 bin sterlin (570 bin 363 TL) kazandığını itiraf etti.

Trend

OnlyFans yıldızı Jenna Lee, zengin bir iş insanının ahlaksız teklifini ifşa etti! “Sürekli parayı artırdı”

OnlyFans fenomeni Jenna Lee, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Koronavirüs pandemisinin başından takipçilerinden maddi durumu kötü olan iki kişinin ev kirasını ödeyerek manşetlere çıkan Lee, bu sefer de kendisine yapılan ahlaksız teklifi ifşa etti.

Trend

OnlyFans modeli Tracy Kiss, sosyal medyadan kendisini eleştirenlere sert cevap verdi! “Eğitimli ve başarılıyım”

OnlyFans modeli Tracy Kiss, site üzerinden yaptığı müsthecen paylaşımların yanı sıra sansasyonel açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha öncesinde vegan olduğunu ve sıfır atığı desteklemek için spermin boşa harcanmamasını söyleyen model, partnerlerinin penis boyunu ölçmek için kolunu bir cetvel dövmesi yaptırmıştı. Kendisini sert bir şekilde eleştirenlere Kiss, “Eğitimli ve başarılıyım” cevabını verdi.

Trend

OnlyFans CEO’su istifa etti! İşte yerine gelen isim

OnlyFans'ın CEO'su Tim Stokely, görevinden ayrıldı. Stokely'den boşalan koltuğa Amrapali Gan oturdu.

Haber

Jessica Alves’ten çarpıcı OnlyFans itirafı: Çırılçıplak fotoğrafımı istiyorlar

Ken Bebek lakabıyla tanınan Rodrigo Alves, 2020 senesinin Ocak ayında geçirdiği ameliyatla kadın olarak Jessica Alves adını almıştı. “Hayatımın 36 yılını mutsuz geçirdim” diyen Alves, OnlyFans’tan 'bir kadın' olduğunu 'kanıtlamak' için sık sık çırılçıplak fotoğraflarının istendiğini söyledi.

Magazin

OnlyFans geri adım attı

OnlyFans platformunun cinsel içerikli materyallere yönelik yaklaşan yasağı, daha başlamadan bitmiş görünüyor.

Haber

OnlyFans Bonnie Locket modeli 'En iyi penis boyu' tartışmasını sonlandırdı

OnlyFans modeli Bonnie Locket , en iyi penis boyu olduğuna inandığı ölçü hakkında düşüncelerini aktardı. Ünlü model, her erkeğin yatakta yanlış yaptığı bir şeyi de ortaya çıktı.

Magazin