Lizzie Cundy Haberleri

Vajina daraltma operasyonu geçirmişti! ''Hayatımın en iyi seksini yaşadım''

Londra sosyetesinin tanınan simalarından Lizzie Cundy, geçirdiği vajina daraltma operasyonu hakkında konuştu. Kendisini 'yeni bir kadın' gibi hissettiğini ve şu anda 'hayatının en iyi seksini' yaşadığını iddia etti.

Trend 2022-08-31 12:39:13

Güvenlik kamerasını kontrol edince şoke oldu! Evinin önünden çırılçıplak geçen adamı görünce şaşırdı

Kuzey Kaliforniya'da San Francisco'nun hemen dışında yaşayan Lizzie isimli bir kadın evinin önünden gelen seslerden sonra güvenlik kamerası görüntülerini kontrol etmek istedi. Güvenlik kamerasına baktığında ise Lizzie, sadece maske takan tamamen çıplak bir adamı gördü.

Trend 2022-08-18 13:57:32

İkinci sezonu heyecanla beklenen Witcher'ın yeni isimleri duyuruldu

Netflix'in en popüler yapımlarından birisi olan The Witcher dizisinin ikinci sezonunda Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt ve Dylan Moran gibi isimler katıldı.

Magazin 2021-08-16 16:36:16

Pakistan’da Ramazan Bayramı sofralarını ‘Biryani’ yemeği süsleyecek

Pakistan'ın geleneksel lezzetlerinden Biryani, Ramazan Bayramı'nda ülkedeki Müslümanların en çok tükettiği yemekler arasında yer alıyor. Tarihçi Lizzie Collingham'a göre, modern Biryani Babür Devleti'nin saray sofralarında geliştirildi ve buradan Hint alt kıtasına yayıldı - Günümüzde Hindistan, Bangladeş, Nepal ve Pakistan’daki Müslümanlar arasında oldukça meşhur olan Biryani, ülkeden ülkeye ve yöreden yöreye çok çeşitli şekillerde hazırlanıyor.

Yemek 2021-05-12 12:27:09

Kim der 52 yaşındaki diye! Soyunmayı seven Lizzie Cundy’ye çocukları rest çekti

52 yaşındaki İngiliz televizyon yıldızı Lizzie Cundy, sık sık paylaştığı çıplak pozlarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz gün bir röportaj veren Cundy, çocuklarının sosyal medyada paylaştığı çıplak fotoğraflardan rahatsız olduklarını söyledi.

Magazin 19-11-20 15:22

Maskeden yaptığı bikiniyle Instagram’ı birbirine kattı

52 yaşındaki televizyon yıldızı Lizzie Cundy, maskeden yaptığı bikinili fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.

Magazin 21-10-20 15:19

Böbrek taşı düşürdüğünü zannederken doğum yaptı! Hamile olduğunu bilmiyordu...

Amerika'nın Illinois eyaletinde yaşayan Lizzie Quah, artan sancılarının böbrek taşından dolayı olabileceğini düşündü. Acil servise giden Quah, hamile olduğunu öğrendi ve hemen kadın doğum servisine alındı. Quah, TikTok'ta paylaştığı bu hikayenin ardından benzer durumda olan kadınların olduğunu keşfetti.

Trend 06-06-20 16:28

Bu olayı ancak Müge Anlı çözer! Cinayetin sır perdesi 100 yıldır aralanamadı

ABD'de 1892 yılının ağustos ayında korkunç bir cinayet işlendi. Bölgenin zengin ailelerinden olan Bordenların evinde Andrew ve eşi Abby Borden, kafaları baltayla parçalanarak öldürülmüş halde bulundu. Olayın bir numaralı sanığı ise Andrew Borden’ın ilk eşinden olan kızı Lizzie Borden idi.

Trend 10-12-18 15:20

Lizzie Cundy frikik vermekten kurtulamadı! Üstelik iç çamaşırı...

İngiliz asıllı reality şov yıldızı Lizzie Cundy katıldığı bir parti çıkışında beklenmedik bir olayla karşılaştı.

Magazin 13-08-18 14:06

Bir ağdacının sırları: Genital ağda sırasında müşterilerin gözünde psikolojik danışmana dönüşürüm

Kadınlar için genital bölgeye ağda yaptırmak, fazlasıyla mahrem bir deneyim. Sadece müşteri için değil, ağda yapan kişi için de öyle. Peki seans sırasında bir ağdacı nelerle karşılaşır, neler duyar, neler düşünür? İsmini vermek istemeyen bir güzellik salonu çalışanı BBC'den Lizzie Pook'a anlattı.

Haber 04-08-18 18:32

Londra Yangınında Ölü Sayısı 100'ü Aşabilir

Londra'nın batısındaki Kensington semtinde 24 katlı sosyal konutta çıkan yangında ölü sayısının 100'ü aşabileceği belirtildi. Londra Emniyet Müdürlüğü polis şefi Stuart Cundy ise yangında ölenlerin resmi sayısının 30'a yükseldiğini açıkladı.

Haber 16-06-17 15:33

Londra Polisi: Yangında Ölenler 30 Kişiye Yükseldi

- Londra Polis Şefi Stuart Cundy Londra Grenfell Tower'da gerçekleşen yangında haytını kaybedenlerin sayısının 30'a yükseldiğini ve sayının artmasından endişe ettiklerini duyurdu. yangının

Yurthaber 16-06-17 14:41

Rus basını, ABD askerlerinin Rakka'daki görüntülerini ortaya çıkardı

Russia Today televizyonu, Suriye'nin kuzeyindeki, IŞİD'in 'başkent' olarak kabul ettiği Rakka'da, Tabka Barajı'nın bulunduğu bölgede ABD askerlerini görüntüledi. RT International muhabiri Lizzie Phelan, Twitter'da paylaştığı görüntülerin, askerlerin cephe hattına çok yakın mesafede bulunan noktadan elde edildiğini kaydetti. RT'ye konuşan SDG yetkililerinin de, ABD'li askerlerin bir süredir IŞİD'e karşı yürütülen operasyonlarda kendileriyle birlikte hareket ettiğini söyledikleri kaydedildi.

Haber 31-03-17 16:08

''Dünyanın en çirkin kadını'' belgeselini yaptı

Nadir görülen rahatsızlıklardan birine sahip olan Lizzie Velasquez’in ‘Dünyanın en çirkin kadını‘ seçilmesinden sonra ‘Dünyanın en cesur kadını‘na dönüşme hikayesini anlatan belgesel, galasını yapıyor.

Haber 15-03-15 11:23

Dünyanın en çirkin kadının dramı

Lizzie Velasquez, Teksas'ta yaşayan 23 yaşında bir genç kız ve sadece 27 kilo ağırlığında!

Haber 13-09-12 17:09

İki yargıçla yattım çünkü...

Avukat, Lizzie Wiseman “ırk ayrımcılığı” davasından kurtulabilmek için yargıçlarla birlikte olduğunu söyledi.

Haber 31-10-09 02:41