Frikik Haberleri Ve Son Dakika Frikik Haberleri

Frikik Haberleri Ve Son Dakika Frikik Haberleri

Spor ve argo terimi olarak kullanılabilen frikik kelimesinin iki farklı anlamı vardır. Futbolda serbest vuruş anlamında kullanılan frikik, faul yapılan takım tarafından oyunu başlatmak amacıyla yapılan vuruştur. Bu vuruşu yapan rakip oyuncunun 9.15 m uzakta olması gereklidir. Frikik kullanılırken dikkat edilmesi gereken önemli futbol kuralları bulunur. Argo terim olarak kullanılan frikik ise kontrolsüz bir hareket sebebi ile kıyafetin havalanması gibi kazalar dolayısıyla göğüs, bacak ve benzeri yerlerin görünür hale gelmesine denir. Bu haldeki verilen erotik pozlara da aynı isim verilir. Özel medyalar ve paparaziler bu terimi sıklıkla kullanır. Kökeni İngilizce’den gelen frikik, ‘free kick’ yabancı kelimesinden ortaya çıkmıştır.

Frikik Haberleri

Cristiano Ronaldo'nun frikiği kameramana isabet edince olanlar oldu! Beyin sarsıntısı geçiren kameramana ilk müdahale yapıldı...

Cristiano Ronaldo, kale arkasında çekim yapan kameramanı suratından vurdu. Kısa süreli bir baygınlık geçiren kameraman, saha kenarındaki sağlık görevlilerinin yardımıyla kendine gelebildi.

Spor 17-09-2023 08:16

Sosyal medya fenomenin zor anları! Bir anda elbisesi yırtıldı... Frikik vermekten kurtulamadı

TikTok’ta “Annacevoy21” kullanıcı adıyla paylaşımlar yaparak kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Anna McEvoy isimli fenomen Moda haftasında bir defileyi izlediği sırada başına gelen ilginç bir olayı paylaştı. Fenomen isim göğüs dekolteli elbisesinin bir anda yırtılması üzerine zor anlar yaşadı.

Trend 07-09-2023 14:34

Amerika'da Lionel Messi kasırgası erken başladı! 90+4. dakikada topun başına geçti ve...

PSG ile sözleşmesinin sonuna gelen ve sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'nin yolunu tutan Lionel Messi, yeni takımında hızlı bir başlangıç yaptı. Inter Miami, MLS'e verilen arada Meksika ve ABD takımlarının katılımıyla düzenlenen kupada Cruz Azul ile karşı karşıya geldi. Müsabaka; Inter Miami'nin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, Lionel Messi'nin golü sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 22-07-2023 09:44

Büyük göğüslerini masa olarak kullanıyor! Dekolteli elbiselerine gelen eleştirilere bakın ne cevap veriyor

Büyük göğüslü kadınlar için normal yaka kıyafetler bile dekolteli bir kıyafet gibi olabiliyor. Göğüsleri büyük olan kadınlar genellikle yaşadıkları sırt ağrıları ve istediği kıyafetleri bulamama sorunları nedeniyle sıkıntı yaşayabiliyor. TikTok'ta göğüslerinin üzerinde yemek yediği anları da paylaşan bir kullanıcı dekolteli elbiselerini eleştirenlere bakın ne yanıt verdi.

Kadin 22-06-2023 22:56

Diğer Haber Etiketleri

Frikik

Frikik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Frikik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dekolteli üstleri sütyensiz giyebilmek için bulduğu yöntemi gösterdi

Dekolteli kıyafetlerde doğru sütyeni bulmak kıyafetin kaliteli durması ve frikik vermemek için önem taşıyor. Dekolteli kıyafetlerden görünen sütyen sorunundan kurtulmak isteyenler için kendi uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın, sütyen giymeden büyük göğüslerini dik gösteren stil tüyosunu gösterdi.

Kadin 18-06-2023 12:07

Frikikleriyle ünlenen Amanda Holden unvanının hakkını verdi! Süper mini elbisesiyle şov yaptı... “Umarım iç çamaşırı giymiştir”

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan 52 yaşındaki Amanda Holden verdiği frikikler sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başardı. İngiltere’nin yetenek yarışmasının jüri üyesi yine geleneğini bozmadı ve vücudunu tamamen saran kırmızı bir elbiseyle sevenlerinin karşısına çıktı. Süper mini elbisesiyle bacak bacak üzerine atan ünlü ismin hayranlarını gönderisini yorum yağmuruna tuttu.

Trend 13-05-2023 09:37

Dekolteli kıyafetleri sütyensiz giymenin yolunu paylaştı! Bu tüyo hayat kurtarıyor

Dekolte kıyafetlerde doğru iç çamaşırı seçimi büyük önem taşıyor. Dekolteden görünen sütyenler hoş olmayan görüntüler yaratıyor. Ancak dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermekten korkanlar farklı alternatifler arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın dekolteli kıyafetleri sütyensiz bir şekilde giymenin yolunu paylaştı.

Kadin 12-05-2023 14:50

Göğüs küçültme ameliyatından sonra yaşadığı değişimi eski kıyafetlerini deneyerek gösterdi

Büyük göğüsler birçok kadın için sırt ağrılarını en büyük problemi olarak görülüyor. Büyük göğüsleri nedeniyle dekolteli kıyafetler giymekte de sorun yaşayan kadınlar meme küçültme ameliyatlarını tercih ediyor. TikTok'ta bir kadın meme küçültme ameliyatının ardından değişen görünümünü eski dekolteli kıyafetlerini giyerek gösterdi.

Kadin 08-05-2023 13:55

Dekolteli elbisesiyle frikik vermemek için öyle bir şey kullandı ki... Göğüslerine sürdüğü ürünle görenleri şaşırttı

Dekolteli kıyafetlerle hareket ederken frikik verilmesi zor anlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermemek için yapışkanlı göğüs ucu kapatıcı ped gibi çözümler başvuruyor. TikTok'ta bir kadın dekolteli kıyafetlerini rahatça giyebilmek için göğüslerine uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 03-05-2023 14:30

Büyük göğüslerini kapatamayan dekoltesi için bulduğu sütyen tüyosunu şaşkınlıkla paylaştı

Kadınlar büyük göğüslerle dekolteli kıyafetler giymenin ne kadar zor olduğunu biliyorlar. Dekolteli kıyafetleri sütyensiz giymek toplum tarafından rahatsız edici bakışlara, göğüslerde sarkık bir görüntüye ve istemsiz frikiklere sebep olabiliyor. Bu nedenle dekolteli üstleri sütyensiz bir şekilde giyerken sorun çıkarmayacak çözümler aranıyor. TikTok'ta bir kadın büyük göğüslerini dik gösteren ve frikik için önlem oluşturan tüyosunu paylaştı.

Kadin 26-04-2023 09:45

Üzerine küçük gelen bikinisiyle büyük göğüslü kadınların yaşadığı problemi açıkladı

Büyük göğüslere sahip olan kişiler frikik vermeden giyebilecekleri bikini ve mayoları bulmakta zorluk çekiyorlar. Küçük göğüslü kadınlarda normal duran kıyafetler büyük göğüslülerde oldukça dekolteli olabiliyor. Bir TikToker, yayınladığı videoda büyük göğüs dekoltesine sahip kadınlar hakkında yapılan yaygın varsayımları eleştirdi.

Kadin 14-04-2023 10:29

Dekolteli üstleri sütyensiz giymenin çözümünü paylaştı! Bu tüyoyu her kadının bilmesi gerekiyor

Dekolteli üstlerden gözüken sütyen, kıyafetlerin kalitesizleşmesine neden olabiliyor. Bu sorun hem küçük hem de büyük göğüslü kadınların ortak dertleri arasında yer alıyor. Kadınlar dekolteli kıyafetlerde sütyen giymeden frikik verme sorunu aşmak için çeşitli çözümler arıyor. TikTok'ta kendi stil tüyosunu paylaşan kadın bu yöntemin oldukça rahat hissettirdiğini belirtti.

Kadin 11-04-2023 22:36

Büyük göğüslerini masa olarak kullanıyor! Dekolteli elbiseleri ve davranışları yüzünden eleştiriliyor

Büyük göğüsler nedeniyle normal yaka kıyafetler bile oldukça dekolteli olabiliyor. Kadınlar frikik vermekten kaçınmak için büyük göğüslerin giyebileceği dekolteli elbiseler arıyor. TikTok'ta göğüslerini masa olarak da kullandığını gösteren bir kadın dekolteli elbiseleri ve davranışları nedeniyle aldığı nefret mesajlarına cevap veriyor.

Kadin 07-04-2023 17:30

Büyük göğüsleri nedeniyle açılan dekoltesini kapatmak için bulduğu şaşırtıcı yöntemi paylaştı! Hayat kurtarıyor

Büyük göğüsler istenilen kıyafetleri giymekte oldukça zorlu durumlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetlerde verilen frikiklere karşı çeşitli çözüm yolları arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın büyük göğüsleri nedeniyle açılan kıyafetlerine bulduğu çözümü gösterdi. Bulduğu yöntemle dekoltesini anında kapatabildiğini paylaştı.

Kadin 31-03-2023 08:48

Annie Ilonzeh transparan sütyeniyle galada! Göğüslerini sergiledi

Oyuncu Annie Ilonzeh film galasına oldukça iddialı bir kıyafetle geldi. Oyuncunun transparan sütyeni ve transparan eteği dikkat çekti. Annie Ilonzeh meme uçlarının ortaya çıkmasını pek de umursamayınca galada rol çaldı.

Magazin 23-01-2023 14:37

Instagram canlı yayınında frikik verdi! Göğsünün açıldığını uzun bir süre fark etmedi... Sosyal medyanın gündemine yerleşti

Eski futbol menajeri Wanda Nara açtığı bir Instagram canlı yayınında koltuğa uzanırken frikik verdi. Göğsü açılan Nara uzun bir süre boyunca frikik verdiğini fark etmedi. Bu anlar sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

Trend 21-01-2023 08:51

Bu gole şapka çıkartılır! Lionel Messi, PSG - Nice maçında penaltı kullanır gibi frikik attı...

Fransa Ligue 1'in 9. haftasında Paris Saint-Germain, Nice'i konuk etti. Parc de Princes'te oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. PSG'ye galibiyeti getiren golleri Lionel Messi ve Kylian Mbappe kaydetti. Mücadeleye Lionel Messi'nin 29. dakikada attığı frikik golü damgasını vurdu. Arjantinli yıldızın Nice ağlarını sarstığı frikik, sosyal medyada kısa sürede en çok paylaşılanlar arasında yerini aldı.

Spor 02-10-2022 00:26

Acayip bir vuruş! Adana Demirspor - Trabzonspor maçındaki frikik golünü görenler gözlerine inanamadı!

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, Trabzonspor'u konuk etti. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan müsabakanın henüz 10. dakikasında gelen gol, Süper Lig'de haftanın en güzel golleri arasındaki yerini aldı. Adana Demirspor'un sol beki Kevin Rodrigues, yaklaşık 30 metreden kazanılan serbest vuruşta direkt olarak kaleyi düşündü ve topu köşeden ağlarla buluşturdu. Trabzonspor taraftarları ise kurulan baraj ve kaleci Uğurcan Çakır'a tepki gösterdi.

Spor 12-09-2022 22:01

Son dakika: Fenerbahçe'den Arda Güler için 'Kurtlar Vadisi' paylaşımı! Çok rahat, çok profesyonel

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları kapsamında son hazırlık maçını Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e karşı oynadı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev ile oynanacak olan karşılaşma öncesi son provasına çıkan sarı - lacivertliler sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken, genç yıldız Arda Güler'in frikik golü sosyal medyayı salladı. Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabı da Güler'in golünü Kurtlar Vadisi repliğiyle paylaştı.

Spor 11-07-2022 08:06

Anderson Talisca, şapkadan tavşan çıkardı! 90+5'te muhteşem frikik...

Son dakika haberleri: Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, golleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Futbol hayatına Al Nasr'da devam eden ve Türkiye'ye geri döneceği iddia edilen Brezilyalı futbolcu, takımının Al Ahli ile oynadığı maçta 90+5'te attığı golle takımına beraberliği getirdi. Talisca'nın frikikten attığı gol, sosyal medyada hızla yayıldı.

Spor 28-05-2022 22:26

Serel Yereli çimlere uzanıp frikik verdi! Cesur pozu olay oldu: Bu yorumları görsem Instagram'ı silerim

Oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, geçtiğimiz dönemlerde Türkiye'deki oyunculuk kariyerini bırakıp Londra'ya yerleşmişti. Instagram paylaşımlarıyla adından sık sık bahsettiren isim, son olarak çektiği klipten karelerle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde klibi için jartiyer giyerek fotoğraf paylaşan Yereli'den bu defa cesur bir paylaşım daha geldi. Güzel şarkıcı, çiçekli elbisesiyle çimlere uzanıp frikik verdi.

Magazin 27-03-2022 21:37

Arkadaşının şakası kötü bitti! Canlı yayında yere düşen sunucu fena frikik verdi

İngiliz televizyon yıldızı Amanda Holden sunuculuk yaptığı radyoda arkadaşı Ashley Roberts ile şakalaştığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Frikik vermekten kurtulamayan Holden’in elbisesinin altı açıldı ve iç çamaşırı gözüktü. Holden başına gelen bu komik anı takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 26-03-2022 09:39

Maya Jama elbisesiyle ödül törenine damga vurdu! Bir de arkasını görün

Ünlü İngiliz sunucu Maya Jama, 2022 Brit Ödülleri'ne elbisesiyle damga vurdu. Ünlü isim ilginç dekoltesiyle gecenin en şık isimleri arasında yer aldı.

Magazin 12-02-2022 09:11

Amerikalı haber sunucusu Tara Brown’un canlı yayın talihsizliği! Düğmeleri açılınca zor anlar yaşadı

53 yaşındaki Amerikalı haber sunucusu Tara Brown, canlı yayında bluzunun azizliğine uğradı. Yayın sırasında 11 Eylül saldırısında kurtulan bir kişiyle röportaj yaptığı anlarda ünlü haber sunucusu düğmelerinin açılması sonucu frikik verdi. Tara, frikik verdiğini uzun bir süre fark etmeden yayına devam etti.

Trend 25-01-2022 10:45

Tanya Bardsley zor anlar yaşadı! Fermuarı patlayınca frikik vermemek için...

İngiliz manken ve reality TV yıldızı Tanya Bardsley katıldığı bir etkinlikte zor anlar yaşadı. Ünlü isim giydiği derin dekolteli elbisesinin fermuarı patlayınca ne yapacağını bilemedi.

Magazin 25-11-2021 10:01

Kötü günleri geride bıraktı! ZaraLena Jackson adeta seksi bir Zebra

Ex On The Beach ile şöhreti yakalayan Zaralena Jackson, Manchester gecelerinde görüntülendi.

Magazin 23-10-2021 08:56

Chloe Ferry bu defa göğsünü kapatmak için uğraşmadı!

İngiltere’nin en çok izlenen reality programlarından Geordie Shore ile şöhreti yakalayan Chloe Ferry gecelerde yakalandı.

Magazin 22-10-2021 15:19

Sabrina Ghio flaşların azizliğine uğradı! İçi dışı bir

Roma Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Sabrina Ghio, elbise seçiminde flaşları hesaba katmayınca frikik vermekten kaçamadı.

Magazin 22-10-2021 10:30

Chloe Ferry iddialı dekoltesinin kurbanı oldu

İngiltere’nin en çok izlenen reality programlarından Geordie Shore ile şöhreti yakalayan Chloe Ferry gecelerde yakalandı. Chloe Ferry kıyafetinin azizliğine uğrayınca ne yapacağını bilemedi.

Magazin 17-10-2021 10:39

Belle Hassan dekoltesinin azizliğine uğradı! Göğsü açıldı

Love Island yarışmasıyla ünlenen Belle Hassan , dün akşam Londra'da dışarı çıkarken, göğüs dekolteli elbisesiyle frikik riskini göze aldı.

Magazin 15-10-2021 10:19

Donna D'Errico frikik vermemek için elinden geleni yaptı

Baywatch efsanesi Donna D'Errico arkadaşlarıyla yemeğe çıktı. 53 yaşındaki oyuncu göğüs dekoltesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 08-10-2021 16:56

Phoebe Price'tan göğüs frikiği! Bilerek mi açtı?

Oyuncu Phoebe Price, tenis maçı öncesi ilginç tişörtüyle poz verirken kıyafet kazası yaşadı.

Magazin 27-09-2021 11:13

Trinny Woodall canlı yayında üstünü çıkarırken göğüsleri açıldı

İngiltere’nin ünlü televizyon sunucularından Trinny Woodall, kişisel hesabından canlı yayın yaparken öyle bir frikik verdi ki sosyal medya yıkıldı.

Magazin 25-09-2021 10:41

Heidi Klum süper mini eteğiyle eğilince... Arkasından çekilen videoyu paylaştı

Moda dünyasına damgasını vuran isimlerden biri olan Alman top model Heidi Klum verdiği frikikle gündem oldu. Heidi Klum kısa eteğiyle poz vermek istedi ama arkasını düşünemedi.

Magazin 27-08-2021 10:59

Love Island yarışmacısı Millie göğüs bandıyla gündem oldu

Love Island finaline damga vuran Millie Court, canlı yayında frikik verdi. Ünlü yarışmacı bunu düşünmüş olacak ki göğüs bandı önlemini almıştı. O anlar yarışmanın fanlarının gündemindeydi.

Magazin 27-08-2021 10:07

Eski sevgilisi yakın arkadaşıyla yakalanmıştı! Dekoltesi şaşı etti

Oyuncu James Lock, kendisinden 14 yaş küçük ve eski sevgilisi Yazmin Oukhellou'nun en yakın arkadaşı olan Chloe Brockett ile gizli kaçamağında yakalanmasıyla gündemde. Yazmin, dost kazığının ardından, giydiği kıyafetle adeta şov yaptı.

Magazin 15-08-2021 09:02

Lauren Silverman beyaz mayonun azizliğine uğradı

Dünyada farklı versiyonları yayınlanan yetenek yarışmalarının yaratıcısı yapımcı Simon Cowell, sevgilisi Lauren Silverman ve oğlu Eric ile birlikte Barbados'ta tatil yapıyor. Yarım milyar dolarlık servetin sahibi olan Cowell'in sevgilisi beyaz mayo giyince olanlar oldu.

Magazin 06-08-2021 08:17

Frikiğin böylesi! Aisleyne Horgan-Wallace arabaya eğilince...

Horgan-Wallace, Perşembe gece gerçekleşen National Reality TV Ödülleri'ne katıldı. Mini elbisesiyle geceye katılan ünlü TV yıldızı verdiği frikikle gündem oldu.

Magazin 24-07-2021 08:38

Müstehcen konuk Cannes'a damga vurdu

74. Cannes Film Festivali başladı. Festivalin açılış gününde 'Annette' filminin gösterimi yapıldı. Açılışın ilk gününde kırmızı halıda yıldız isimler boy gösterirken, konuklardan biri giydiği müstehcen kıyafeti ile ünlü isimleri gölgede bıraktı.

Magazin 07-07-2021 17:00

Fenerbahçe tarihine geçen frikik tartışması: Alex'in Mehmet Topuz'a söyledikleri herkesi şaşırttı!

Futbolla az çok ilgisi olan herkes Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'yı ve dönemin başarılı oyuncusu Mehmet Topuz'u hatırlar. Bu yazımızda 2010-2011 yılı Fenerbahçe-Ankaragücü maçında Alex ve Mehmet Topuz arasında yaşanan unutulmaz frikik olayının ayrıntılarını sizlere aktaracağız. Bakalım maç esnasında Fenerbahçe'de forma giyen ikili arasında neler yaşandı?

Spor 24-06-2021 16:02

Songül Karlı dekoltesiyle sosyal medyada gündem oldu!

Sık sık yaptığı cesur paylaşımlar ile gündeme gelen şarkıcı Songül Karlı, sosyal medyadan yayınladığı son fotoğraf karesi ile yine çok konuşuldu.

Magazin 18-05-2021 16:19

Hintli güzel Priyanka Chopra içine hiçbir şey giymedi! Frikiğin böylesi...

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödül Töreni'nin 74'üncüsü Londra'daki Royal Albert Hall'da gerçekleşti. Koronavirüs salgınının gölgesinde gerçekleşen ödül törenine pek çok isim çevrimiçi katılırken, ödülleri takdim eden isimler ve sunucular kırmızı halıda yürüdü. Kırmızı halıda kıyafetleriyle göz kamaştıran yıldızlardan en dikkat çeken isim ise Priyanka Chopra oldu. Chopra, derin göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran isim oldu.

Magazin 12-04-2021 11:21

Rita Ora'nın bikinisi kontrolden çıktı! Fark etmedi bile...

Son dönemlerde karantina kurallarına uymayarak gündeme gelen Rita Ora güneşin tadını çıkarırken bikinisinin açıldığını fark etmedi bile...

Magazin 01-04-2021 13:52

Frikikten 3 gol atan Balıkesirsporlu Taşkın Çalış'ın motivasyonu yüksek:

"Galiba dünyada daha önce yedi kişi bu şekilde gol atmış. Sekizincisi de bize nasip oldu"

Yurthaber 08-02-2021 20:05

Galatasaray'da penaltı itirazı

Galatasaray'da oyuncular, Trabzonspor ile oynadığı maçın 51. dakikasında penaltı bekledi.

Spor 26-12-2020 21:32

Belhanda ve Emre Akbaba arasında frikik gerilimi!

Galatasaray'ın Darıca Gençlerbirliği maçında Belhanda ile Emre Akbaba arasında frikiği kullanma gerginliği yaşandı.

Spor 15-12-2020 23:02

Bahar Candan'ın göğsü açılınca... Paylaşımı sildi

Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Bahar Candan Instagram'da yanlışlıkla göğsünü gösterdi. Candan gelen mesajlar üzerine ise o paylaşımı sildi.

Magazin 10-12-2020 10:27

ÖZET |Milan 2-0 Celtic

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında Milan, konuk ettiği Celtic'i 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-2 mağlup etti ve puanını 10'a yükseltti.

Spor 03-12-2020 23:41

Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal rüzgarın azizliğine uğradı! İç çamaşırı da giymeyince...

Dün akşam dünyaevine giren Çukur dizisinin oyuncusu Necip Memili'nin nikahına sevgilisi Aras Bulut İynemli ile katılan oyuncu Bige Önal, rüzgarın azizliğine uğradı. Rüzgarda eteği havalanan Önal, frikik vermekten kurtulamadı.

Magazin 21-01-2020 12:17