Nazan Öncel Haberleri

Şarkıcı Nazan Öncel'in emekli maaşı yorumu gündem oldu: Elleri titreye titreye...

Şarkıcı Nazan Öncel, Kara Plak (Geceye Bir Şarkı) albüm lansmanı kapsamında Alan Kadıköy sahnesinde sevenleriyle buluştu. Öncel'den dikkat çeken bir emekli maaş yorumu geldi. Öncel, "Elleri titreye titreye, bir 20 bin lira yapamadılar" dedi.

Magazin 12-02-2024 09:16

Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! Nükhet Duru dayanamadı! 'Kurşun döktürelim'

Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Nazan Öncel bir paylaşımıyla gündem oldu. Hastane odasından fotoğraf paylaşan Öncel, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Magazin 21-10-2023 22:18

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel ölümden döndü! Hayat bir pamuk ipliğine bağlı

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel nasıl ölümden döndüğünü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile takipçileriyle paylaştı. Eğer bir adım atmasaydı başına koca saksının düşeceğini dile getiren Öncel, "Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" diyerek paylaştı.

Magazin 21-09-2023 15:30

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel'den üzen haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel ani bayılma nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Son durumunu sosyal medyada paylaşan ünlü şarkıcı sigarayı bıraktığını açıkladı.

Magazin 05-09-2023 23:32

Nazan Öncel

Nazan Öncel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nazan Öncel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Nazan Öncel, evlilik tekliflerine verdiği cevapla şoke etti! O video sosyal medyayı salladı! ''Arkasına bakmadan kaçıyor''

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de bulunan bir sokağa isminin verilmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Nazan Öncel, şimdi ise bir hayranından gelen evlilik teklifine nasıl cevap verdiğini anlattığı bir video paylaştı. Ünlü şarkıcının bu videosu sosyal medyada viral oldu.

Magazin 25-07-2023 11:39

Nazan Öncel'den şaşırtan paylaşım! 110 parça eşyayla yaşıyor... Yolun sonunda iki metre yerde yatıyoruz

Sokak Kızı, Hadi O Zaman gibi şarkılarıyla tanınan Nazan Öncel son paylaşımıyla şaşırttı. Eşyalarını elden çıkaran, 110 parça eşyayla yaşayan ve 7 yıldır kendisine hiçbir şey almadığını söyleyen Öncel, "Yolun sonunda iki metre yerde yatıyoruz" dedi.

Magazin 06-02-2023 07:25

Ev ücretlerinden dert yanan Nazan Öncel'e Cenk Eren'den dikkat çeken yorum

Ev fiyatlarına isyan eden Nazan Öncel'e Cenk Eren'in verdiği cevap dikkat çekti. Taksim'de satılık bir ev fiyatının 13 milyon olmasına tepki gösteren Nazan Öncel'e, Cenk Eren ''Sizden bir şarkı istemiştim, siz de vermiştiniz. Tabii ki sanatın fiyatı olmaz. Size ödediğim para gerçekten YUH'du'' yorumunda bulundu.

Magazin 25-07-2022 15:11

Nazan Öncel'den dikkat çeken paylaşım! Şarkı da yazarım, fistan da dikerim

Nazan Öncel, iğne ipliği eline alıp sahne kıyafetini kendisi dikti. Ev halini paylaşan ünlü şarkıcı, o anlarda çekilen videoyu da "Şarkı da yazarım, fistan da dikerim" notuyla paylaştı

Magazin 20-06-2022 17:32

Nazan Öncel'den bayram hazırlığı! 53 yıllık makinesiyle dikiş dikti

65 yaşındaki Nazan Öncel, bayram hazırlıklarına başladı. Kardeşine elbise dikerken çekilen anlarını Instagram'dan paylaşan Öncel, "53 yıllık emektar makinem... Okul çağımda ders çalışmak için masa olarak kullanırdım, lazım olduğunda dikiş dikerdim. 'Yarınsız Yarın'ı da bu makine üzerinde yazmıştım..." dedi.

Magazin 14-07-2021 14:51