Evlilik Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. a Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin

Daha öncede yapmıştı... Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıktı! 'Nazar mı değdi?'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece 4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek'i kucağına almış ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü isim şimdi de şaşırtan bir hamle ile gündeme geldi. Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıkınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin

Gözünü altınlardan ayıramadı! Kadir Ezildi Gelin hiç gülmüyor eleştirilere patladı

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlandı. Düğün gibi nişanda Ezildi gözlerini takılan altınlardan alamazken "Gelin suratsız" eleştirilerine de yanıt verdi.

Magazin

Evlilik

Evlilik Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Evlilik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Boşanacakları iddia ediliyordu! Pelin Akil kocasıyla dudak dudağa poz verdi

Bir süredir boşanma haberleriyle gündeme gelen Pelin Akil-Anıl Altan çifti şimdilerde tatilde. Yunanistan'da denizin ve güneşin tadını çıkaran ünlü çift haklarında çıkan ayrılık haberlerine dudak dudağa verdikleri pozla son noktayı koydu.

Magazin

Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile nişanlandı! İlk kareler geldi

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gamze Türkmen'e evlilik teklif etmiş ve aile arasında düzenlenen bir törenler sözlenmişti. Kadir Ezildi dün akşam nişanlandı ve nişanından ilk kareleri de takipçileriyle paylaştı.

Magazin

Çalışanlarına ödediği para dudak uçuklatmıştı... Rachel Araz’ın ultra lüks evini görenler hayran kaldı! 'Ev değil tatil köyü'

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz geçtiğimiz dönemde çalışanlarına ödediği para ile gündem olmuştu. Ünlü isim şimdi de lüks eviyle adından söz ettirdi. Ünlü fenomenin evini görenler hayran kaldı.

Magazin

Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı! Sözden karelere beğeni yağdı! 'Çok zarif ve güzel'

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizlik tutkusuyla adından söz ettiren Kadir Ezildi son günlerde özel hayatıyla gündemdeydi. Ünlü isimden müjdeli haber geldi. Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı ve aile arasında düzenlenen törenle sözlendi. Sözden ilk karelere beğeni yağdı.

Magazin

Kadir Ezildi sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı! Evlenme teklifi ettiği anlar gündem oldu

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizlik hastalığıyla adından söz ettiren Kadir Ezildi son günlerde aldığı evlilik kararı ile gündemdeydi. Ezildi düğün hazırlıkları yaptığı anları takipçileri ile paylaşıyor ve herkes sevgilisini merak ediyordu. Kadir Ezildi sonunda sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı. Ezildi'nin evlenme teklifi ettiği anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Kendisi 46 kocası ise 72 yaşında! Görenler baba kız zannediyor... İlişkilerini böyle savundu: Bizimkisi gerçek aşk

Aralarında 26 yıllık yaş farkı olan bir çift TikTok'tan yaptıkları paylaşımları sayesinde eleştirilerin beraberinde popüler olmayı başardı. Şu anda 72 ve 46 yaşında olan Ben ve Allison Hornsby, ilk kez 1998 yılında tanıştı. 20 yılı aşkın süredir evli olduklarını dile getiren Allison sosyal medyadaki eleştirilere "Bu gerçek aşk" diyerek cevap verdi.

Trend

Uzun zamandır ortalarda yoktu... Cengiz İmren'in son halini görenler tanıyamadı! 'Abi sana ne olmuş?'

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Cengiz İmren yeni albümü ile sektöre geri döndü. Ünlü ismin Kabul isimli yeni şarkısının klibindeki bronz teni dikkatlerden kaçmadı. Hem değişimiyle hem de klibiyle olay olan İmren'in son halini görenler tanımakta da zorlandı.

Magazin

Tolgahan Sayışman'ın devasa teknesi görenleri şaşırttı! Bir bakan bir daha baktı

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile tescilli güzel Almeda Abazi, 6 yıl önce gösterişli bir törenle nikah masasına oturmuştu. İkili son olarak devasa tekneleriyle tatil yaparken görüntülendi.

Magazin

Evlenecek tüm kadınları ilgilendiriyor! Önceki soyadı kullanılabilecek mi? Düzenlememizde yer almaktadır

Kadınların soyadı kullanımına ilişkindüzenlemeyi içeren ve '9. yargı paketi' olarak da bilinen yasa teklifi üzerinde görüşmeler başladı. AK Partili milletvekili Cahit Özkan'ın açıklamasında, düzenlemede kadınların evlenmeden önceki soyadlarını da kullanabilmelerine ilişkin detay dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel söz konusu düzenlemeye tepkisiyle gündem olmuştu.

Haber

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos tatil için Bodrum'u seçti! Restorana ödediği hesap dudak uçuklattı

Dünyanın en zengin iş insanlarından Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, nişanlısıyla birlikte tatile çıktı. Önce Yunanistan'da tatil yapan ünlü iş insanı, daha sonra lüks yatıyla Göcek ve Bodrum'a demir attı. Jeff Bezos, Muğla'daki restorana ödediği hesap ile adeta dudak uçuklattı.

Magazin

Kadir Ezildi düğün hazırlıklarına başladı! Murat Övüç böyle seslendi! 'Kıza günah! O kız kör mü?'

"En Hamarat Benim” programıyla tanınan sunucu Kadir Ezildi düğün hazırlıklarına başladı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran evlilik haberine Murat Övüç de kayıtsız kalamadı. Övüç, Ezildi'ye 'Kıza günah! O kız kör mü?' diyerek seslendi.

Magazin

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım lüks tekneleriyle tatilde! Fiziği dikkat çekti

Uzun süredir aşk yaşayan ve evlilik hazırlığı yapan oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın geçtiğimiz aylarda ayrıldığı iddia edilmiş ve ikili bu iddiaları hemen yalanlamıştı. Ünlü çift şimdi de lüks tekneleriyle tatile çıktı. Pınar Deniz'in fiziği dikkat çekti...

Magazin

Kocası ona iki at hediye etmişti! Ece Seçkin de kesinin ağzını açtı! Eşine doğum günü hediyesi bakın ne aldı

Geçtiğimiz ay kocasının kendisine doğum günü hediyesi olarak aldığı atlarla gündeme gelen Ece Seçkin, Çağrı Terlemez'in jestini karşılıksız bırakmadı. Seçkin de kocasının doğum günü için kesenin ağzını açtı. Bakın eşine hediye olarak ne aldı...

Magazin

Sevgilinle nasıl öpüşeceksin? diye sorulmuştu! Kadir Ezildi evlilik kararı aldı, işte sevgilisi...

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizlik hastalığıyla adından söz ettiren Kadir Ezildi evlilik kararı aldı. Kadir Ezildi sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gitti. Ezildi'nin sevgilisine beğeni yağdı.

Magazin

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği "Pikaçu Kerem" rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Kerem Kupacı uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile nikah masasına oturdu.

Magazin

Sokak röportajında Asgari ücretli biriyle evlenir misin? diye soruldu! Birbirinden değişik cevaplar geldi: Belki küçük bir şansı olabilir

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Bir sokak röportajında mikrofon uzatılınca kadınlara "Asgari ücretli biriyle evlenir misin?" diye soruldu. Kadınların bazıları 'evet' derken bazıları ise geçim sıkıntısına vurgu yaparak 'hayır' dedi. O anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Trend

Kızına 40 deveyle evlilik teklif edilmişti... Nursel Ergin kızı Bengü'yü paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Hangisi kızı bilemedim'

Gündüz kuşağının sevilen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenen Nursel Ergin’in kızına 40 deveyle evlilik teklif edilmiş ünlü sunucu bu durumu önce şaka sandığını açıklamıştı. Kızının güzelliği dillere destan olan Nursel Ergin son olarak kızıyla bir karesini paylaştı. Anne-kızın o karesine yorum yağdı.

Magazin

50 yaşına girdi! Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı aşka geldi... Yorumlar şaşırttı

"Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan Doğuş 50. yaşını kutladı. Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı ailesiyle pozunu paylaşarak dikkat çekti.

Magazin

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can mezun oldu! Ayrı ayrı paylaşıma yorum yağdı: Boşanmaya bile...

Boşanma davasına el ele giderek herkesi şaşırtan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ oğulları Can'ın mezuniyetine katıldı. Ancak eski eşler bu sefer beraber poz vermedi.

Magazin

İçişleri Bakanlığından 81 ile yazı gönderildi! Evlenip vatandaşlık almak isteyenler için yeni önlem: Bunu yapmayanların başvurusu alınmayacak

Son yıllarda ülkemizde artan yabancı sayısı, evlilik yoluyla Türk vatandaşlığına geçişi de beraberinde getirdi. Hatta öyle ki bazı durumlarda suistimal edilen uygulamanın milli güvenliği riske attığı tespit edildi. İçişleri Bakanlığı buna önlem alarak yeni bir uygulama getirdi. Artık evlenmek isteyenlerin yasal kalış hakkının olmaması halinde başvuru alınmayacak.

Haber

Survivor'da aşk üçgeni krize yol açmıştı… Mert Öcal ve Sude Burcu evleniyor! Tarih belli oldu

2022 yılında katıldıkları Survivor'da birbirlerine karşı ilgileri gün yüzüne çıkan Mert Öcal ve Sude Burcu, yarışmanın ardından aile arasında yapılan törenle nişanlanmışlardı. Yarışma sırasında 'üçlü aşk krizi' yaşatan çiftten müjdeli haber geldi. Mert Öcal ve Sude Burcu evlilik haberini duyurdu.

Magazin

Nafaka kriziyle gündemdeydi… Demet Şener üçüncü kez evleniyor! Böyle duyurdu

Eski eşi İbrahim Kutluay ile yaşadığı nafaka kriziyle son dönemde gündemde olan Demet Şener üçüncü kez nikah masasına oturacağını duyurdu. Şener, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Tolga Arman'dan evlilik teklifi aldı. Sevgilisine 'evet' yanıtını veren Şener, mutluluğunu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Magazin

Gamze Özçelik evlenince merak edildi! Uğur Pektaş son halini paylaştı

Arka Sokaklar'ın Zeynep Komiser'i olarak hafızalara kazınan eski oyuncu Gamze Özçelik Reshad Strik ile evlenmişti. Son günlerde Özçelik gündeme gelince eski eşi Uğur Pektaş da merak edildi. Maneviyata yönelen ve gözlerden uzak olan Uğur Pektaş son halini paylaştı.

Magazin

Maliyetler uçuşa geçti: Evlenecek çiftlere kötü haber! Düğün, beyaz eşya, mobilya derken 1 milyon TL'yi buluyor!

Evlenecek çiftleri üzecek haber... Düğün sezonunun açıldı ama yüksek enflasyon nedeniyle maliyetler uçuşa geçti. Geçen yıla oranla düğün yapmanın maliyeti neredeyse iki katına çıktı. Düğün salonundan gelinliğe, beyaz eşyadan mobilyaya düğün masrafları 1 milyon TL'yi buldu.

Finans

Sessiz sedasız boşanmışlardı! Ümit Erdim'e eski eşinden övgü dolu sözler

İki çocukları olan Seda Çınar ve Ümit Erdim'in sessiz sedasız boşandıkları ortaya çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Çınar eski eşine övgü dolu sözler etti.

Magazin

Ayşe Arman 18 yaşındaki kızı Alya'yı paylaştı! Kızın sana çok benziyor

Gazeteci Ayşe Arman 2004 yılında Ömer Dormen ile dünyaevine girmişti. Arman'ın bu evlilikten kızları Alya dünyaya geldi. 18 yaşında olan Alya geçtiğimiz günlerde liseden mezun oldu. Kızını bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Arman, mezuniyet töreninde çekilen kareleri sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Kızının annesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

40 milyon liralık tazminat çok konuşulmuştu... Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşanan Nagehan Alçı itiraflarıyla gündem oldu! 'Şiddet gördüm, korunmak için kapıya polis çağırdım'

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirmişti. Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşulmuştu. Nagehan Alçı daha fazla kendini tutamadı ve evliliği boyunca şiddet gördüğünü açıkladı. Alçı'nın itirafları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

Seda Sayan’ın makyajsız hali denilince takipçiler ti'ye aldı! Şarkıcının garsona sözleri ise tepki çekti

Estetik üstüne estetik yaptıran Seda Sayan bir video paylaştı. Video 2. Sayfa'da "Seda Sayan’ın makyajsız doğal hali…" diye paylaşılınca dalga konusu oldu. Sayan'ın videoda garsona dair sözleri de tepki çekti.

Magazin

Bikinili pozunu kaldırmasını istemişti! Leyla Tanlar'dan nişanlısı Burak Dakak'a aşk dolu bakış

Dizi setinde aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ile Leyla Tanlar, geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişanlısının bikinili pozunu kaldırmasını istemesiyle gündeme gelen Dakak ve Tanlar'ın ödül törenindeki halleri gündem oldu.

Magazin

Tuğba Coşkun oğlunun mezuniyetinde ortaya çıktı! Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi babasının boyunu geçti

Son dönemde kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil oğlu Ali Sadi'nin mezuniyet töreninde eski eşi Tuğba Coşkun ile bir araya geldi. Tuğba Coşkun ve Ali Sadi'yi uzun zaman sonra görenler çok şaşırdı...

Magazin

Zeynep Sever ile boşanacakları konuşuluyordu! Volkan Demirel: Bundan sonra bir 14-15 yıl daha...

Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever'in boşanma aşamasında olduğu iddia edilmişti. İddialar sonrası hemen açıklama gelmişti. Gain'de Senem Aydın'ın programına katılan Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" dedi.

Magazin

Gamze Özçelik hakkında çirkin paylaşım! Haluk Levent uyardı: Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen...

Arka Sokaklar ile tanınan Gamze Özçelik ikinci kez evlenince gündem oldu. Bir sosyal medya takipçisi ise Özçelik'in geçmişte yaşadığı korkunç olayla dalga geçerek bir paylaşım yaptı. Haluk Levent ise tepkisiz kalmadı.

Magazin

Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik aşkını ilan etti! İnşallah cennette de...

Eski oyuncu Gamze Özçelik ve Reshad Strik evlendi. Sade gelinliğiyle dikkat çeken Gamze Özçelik'in yeni eşi yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin

3 yıl önce boşanmıştı... Merve Dizdar ikinci kez evleniyor!

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar 10 aydır birliktelik yaşadığı Cihan Ayger ile evlilik kararı aldı. Ünlü çiftin nikah töreni yarın ailelerinin ve yakın dostlarının katılımı ile gerçekleşecek.

Magazin

Ece Vahapoğlu ile Cihan Alpay sessiz sedasız boşandı! 6 yıllık evlilik tek celsede bitti

Ünlü sunucu ve yazar Ece Vahaoğlu, 2018 yılında evlendiği Cihan Alpay ile boşandı. Vahapoğlu, 6 yıllık evliliğinin bittiğini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin

Oğlu Kuzey'in kız arkadaşı olduğunu duyunca O bana aşık zannediyordum dedi! Gündem olan sözler

Çağla Şıkel Emre Altuğ ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Kuzey'in bir kız arkadaşı olduğunu söyledi. Şıkel'in "Platoniğe düştüm çünkü o bana aşık zannediyordum" sözleri gündem oldu.

Magazin

Selin Karacehennem devasa rezidansta yaşıyor! 4+1 evini gezdirdi: Manzara güzel ama kapıyı açınca...

"Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programı, ünlü Psikolojik Danışman ve Evlilik Terapisti Selin Karacehennem'in evine konuk oldu. Devasa rezidansta yaşayan Karacehennem 4+1 evini gezdirdi. Evi ile ilgili de konuşan ünlü isim "Manzara güzel ama kapıyı açınca toz geliyor" dedi.

Magazin

İhanete uğradığı söylenmişti… Ceyda Düvenci sevgilisi Güçlü Mete ile ilk kez görüntülendi! El ele poz verdi

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddiaları uzun süre konuşulmuştu. Boşanmanın ardından aşka küsmeyen Ceyda Düvenci, Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift ilk kez el ele görüntülendi...

Magazin

Dünkü ilginç tartışmayı duyan Fatih Altaylı: Devlet Bahçeli'nin neden hiç evlenmediğini şimdi anladım!

TBMM'de dün Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasında ilginç bir atışma yaşandı. Önce Bahçeli, Özel'e 4 soru yöneltip yanıt istedi, saatler sonra ise Özel, Bahçeli'nin sorularına yine 4 soruyla karşılık verdi. Bahçeli'nin bu soruları daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da sorduğunu söyleyen gazeteci Fatih Altaylı'nın "Devlet beyin neden şimdiye kadar evlenmediğini anlamış oldum" diyerek gündeme damga vuracak bir yorum yaptı.

Haber

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un kızları dünyaya geldi! Bakın ismini ne koydular

İki yıl önce İzmir'de dünyaevine giren Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'dan geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Çiftin kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü çift bebeklerine ise Mira Milena adını verdi.

Magazin

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü nişanlandı!

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe- Galatasaray arasında oynanan maçta attığı golle Fenerbahçe'ye derbi zaferi kazandırmıştı. Söyüncü, moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile nişanlanarak çifte kutlama yaptı.

Magazin

Survivor'ın eski yarışmacısı Anıl Tetik oyunculuğu bıraktı! Bakın artık ne yapacak

Survivor 2012 sezonunda yer alıp yarışmayı üçüncülükle tamamlayan Anıl Tetik, yarışmanın ardından birçok dizide rol aldı. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Tetik, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Magazin

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Düğününe Kraliçeyi de çağırdı

Güçlü sesi ve sempatik halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. İki yıl önce sevgilisi Mike Schrama’dan evlilik teklifi alan ünlü ismin düğün tarihi ortaya çıktı. Karsu kraliçeyi de düğününe çağırdı...

Magazin

40 milyon liralık tazminat çok konuşulmuştu! Nagehan Alçı'dan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay gönderme... Canlı yayında bomba anlar

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirdi. Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşuldu. Alçı şimdi de eski eşine canlı yayında yaptığı bir gönderme ile olay oldu...

Magazin

Festivalde gelin damat rolünü oynayan çift, 10 ay sonra resmi nikah kıydı

Muğla'da geçen yıl düzenlenen 2. Geleneksel Düğün Yemekleri Festivali'nde gelin damat rolünü oynayan çift, 10 ay sonra gerçekten evlenerek hayatlarını birleştirdi.

Yurthaber