Offset Haberleri Ve Son Dakika Offset Haberleri

Offset Haberleri Ve Son Dakika Offset Haberleri

Offset yani gerçek ismi ile Kiari Kendrell Cephus ,14 Aralık 1991 yılında ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Lawrenceville şehrinde doğmuştur. 1,74 boyu olan Offset, Amerikalı rapçi ve söz yazarı olarak tanınmaktadır. Oldukça ünlü olan Offset birçok ünlü isimlerle bir araya gelip başarılı projelere imza atmıştır. Güçlü performansları ile tanınmasının yanı sıra skandallarıyla da medyalarda tepki toplamaktadır. 2017 yılında Grammy ödüllü rapçi Cardi B ile dünya evine girdi. Çifttin Kulture Kıari Cephus adında da bir kızları vardır. Ayrıca şarkıcının başka kadınlardan da 3 çocuğu vardır. 4 çocuk babası olan Offset ve Cardi B, lüks yaşantıları ile magazin dünyasında sıkça yer alıyorlar.

Offset Haberleri

Çalkantılı evlilik sona erdi! Cardi B 'Yeniden bekarım' diyerek duyurdu

2020 yılında ayrılıp tekrardan bir araya gelen Cardi B ve Offset çifti, çalkantılı ilişkileriyle sık sık gündeme geliyorlar. Geçtiğimiz günlerde birbirlerini takipten çıkan ünlü çiftin beş yıllık evliliği sona erdi.

Magazin 12-12-2023 12:41

Cardi B'nin müstehcen doğum günü partisi! Herkes kalça dansı yaptı, dolarlar havada uçuştu

Son dönemin en gözde rap yıldızlarından biri olan Cardi B, doğum gününü Los Angeles'taki lüks bir gece kulübünde kutladı. Cardi B'nin doğum gününe kucak dansı yapanlar, striptizciler ve dolarlar damga vurdu.

Magazin 14-10-2021 10:03

Cardi B'den estetik iddiaları yanıt! Doğum yaptıktan hemen sonra...

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Amerikalı rapçi Cardi B., kısa sürede forma girmiş olmasının ardından ortaya atılan, "Estetik yaptırıp, yağlarını aldırdı" iddialarına yanıt verdi.

Magazin 01-10-2021 15:32

Erotik dansı olay olmuştu! Cardi B'den üç yaşındaki kızına 124 bin dolarlık gerdanlık

Kızı Kulture'a pahalı çantalar ve mücevherler almasıyla gündeme gelen ve eleştirilerin hedefine oturtulan dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B, kızının üçüncü yaş gününde Kulture'a 124 bin dolarlık (yaklaşık 1 milyon 100 bin TL) gerdanlık hediye etti.

Magazin 15-07-2021 13:36

Diğer Haber Etiketleri

Offset

Offset Hakkındaki Haberler Mynet'te. Offset Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cardi B, küçük kızının doğum gününde yaptığı erotik dansıyla gündem oldu

Grammy ödüllü rap'çi Cardi B, geçtiğimiz gün 3 yaşına basan kızı Kulture Kiari Cephus için büyük bir doğum günü partisi verdi. İkinci kez hamile olan Cardi B'nin doğum günü partisindeki erotik dansı gündem oldu.

Magazin 11-07-2021 14:03

Cardi B hamile olduğunu çıplak fotoğrafla duyurdu

Ünlü rap şarkıcısı Cardi B, 2021 BET Ödülleri gecesinde eşi Offset ve grubuyla sahne alınca herkesten rol çaldı. Göbeğini ortaya çıkaran kıyafetiyle ikinci kez hamile olduğunu duyuran Cardi B, çıplak pozunu da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 28-06-2021 10:55

Cardi B’den edepsiz itiraf: 'Kayıttan hemen sonra seviştik'

Cardi B, 2017 yılında o dönem henüz evlenmediği Offset ile ilk kez birlikte düet yaptıkları Um Yea şarkısı hakkında çılgınca bir itirafta bulundu! Cardi B, stüdyodaki kayıt biter bitmez Offset’le orada seviştiğini söyledi.

Magazin 06-04-2021 14:30

Cardi B'den kocasına özel erotik video! 'Hadi bu gece açılalım'

Grammy ödüllü rapçi Cardi B, Pazartesi günü kocası Offset'in 29. doğum günü şerefine erotik bir video çekimi gerçekleştirdi. Klibin bir kısmını sosyal medyadan paylaşan Cardi B, olay oldu.

Magazin 15-12-2020 13:38

Cardi B. Offset'ten boşanmaktan vazgeçti

Geçtiğimiz gün yanlışlıkla çıplak pozunu paylaşan şarkıcı Cardi B, üç yıldır evli olduğu Offset'ten boşanmaktan vazgeçtiğini açıkladı. Cardi B geçen hafta eşinin kucağında yaptığı kalça dansıyla gündem olmuştu.

Magazin 18-10-2020 08:50