Aslı Baykal Haberleri

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan dikkat çeken paylaşım: 'Cesur yürek Muharrem İnce...'

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP'den istifa etmesinin ardından hangi partiye geçeceği ve milletvekili adayı olup olmayacağı tartışmaları süren Baykal, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek verdi. Baykal, paylaşımında İnce için 'cesur yürek' ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-2023 14:17

CHP'den istifasıyla adından söz ettiren Aslı Baykal'dan dikkat çeken paylaşım: Amerikan hamburgercisinde...

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 31 Ekim'de CHP'den istifa eden ve yeni parti kuracağı iddia edilen Baykal son olarak 'Özgürlük ve demokrasi' sözleriyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Haber 18-11-2022 23:04

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın paylaşımları kafa karıştırdı! AK Parti'ye mi katılacak? İddialar çoğaldı, açıklama geldi

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın CHP'den istifasının ardından iddialar peş peşe geldi. 31 Ekim'de partisinden ayrıldığını duyuran Aslı Baykal'ın yeni parti kuracağı öne sürülmüştü. Yaptığı açıklama ile yeni parti söylemlerine nokta koyan Baykal'la ilgili şimdiki iddia ise sosyal medyada bir hayli gündem oldu. Son paylaşımları üzerinden yapılan yorumlarla "AK Parti'ye geçeceği" iddia edilirken Baykal'dan bir de açıklama geldi.

Haber 17-11-2022 15:04

Parti kuracağı iddiası gündeme damgasını vurmuştu! CHP'den istifa eden Aslı Baykal sessizliğini bozdu: Dikkat çeken 'Kılıçdaroğlu' yorumu

Yakın zamanda dikkat çeken bir paylaşımla CHP'den istifasını duyuran Aslı Baykal'ın yeni parti kuracağı iddiaları siyasetin gündemini hareketlendirmeye devam ederken Baykal'dan geniş yankı uyandıracak açıklamalar geldi. Baykal, CHP'ye birçok eleştiri yöneltirken istifasıyla ilgili sessizliğini de bozdu. Sahaya inip parti kuracağı iddialarına da Baykal ses getirecek bir yanıt verdi.

Haber 10-11-2022 12:29

Aslı Baykal

Aslı Baykal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslı Baykal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Deniz Baykal iddialar sonrası suskunluğunu bozdu! CHP'den istifa edecek mi?

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'la ilgili istifa iddiaları son günlerde yoğunlaşmıştı. Merakla beklenen açıklama bugün geldi. Deniz Baykal, CHP Milletvekili Levent Gök'le yaptığı görüşme sonrasında tartışmalara son noktayı koydu. Baykal ayrıca kızının CHP'den istifasıyla ilgili de ilk kez konuştu.

Haber 02-11-2022 18:16

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP’den istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 31-10-2022 16:22

Yeni parti kuracağı iddia ediliyordu! Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal CHP'den istifa etti

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili konuşmak istemeyen Baykal, "Gördüğüm lüzum üzerine yazmanız yeterli" cevabını verdi. Baykal'la ilgili yeni parti kuracağı iddiaları gündeme gelmişti.

Haber 31-10-2022 14:58

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal parti mi kuruyor? Ankara'yı hareketlendiren iddia

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal'ın yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddiası kulisleri hareketlendirdi. Aslı Baykal'ın CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen'in başını çeltiği bir ekiple sahaya ineceği ve Anadolu'yu dolaşmaya başlayacağı belirtildi.

Haber 02-06-2021 08:49