Efraim Halevi Haberleri

Gizli toplantı iddiası! İsrail'de Netanyahu için 'tutuklama' gerginliği

İsrail medyası; Ulusal Güvenlik Konseyi'nin, Başbakan Binyamin Netanyahu, Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi hakkında uluslararası tutuklama kararı çıkarılması olasılığını değerlendirdiğini yazdı.

Haber 2024-04-25 06:22:17

'Acı verici misilleme' planının ardından gözler İsrail Savaş Kabinesi'ne çevrildi! Karşılık vereceğiz açıklamasına İran'dan yanıt: 'Tepkimiz daha yıkıcı olur'

İran’ın drone ve füze saldırısının ardından İsrail Savaş Kabinesi'nin "İran'a karşı acı verici misilleme saldırısı" hazırlığı yaptığı iddia edildi. Orta Doğu'da yeniden sıcak saatlerin yaşanması beklenirken, gözler Savaş Kabinesi'nin yeni toplantısındaki kararlara çevrildi. İsrail Hava Kuvvetleri'ni hazırlıkları tamamladığı bildirilirken, Genelkurmay Başkanı Halevi "Karşılık vereceğiz" açıklamasını yaptı. İran'dan ise "Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır" yanıtı geldi.

Haber 2024-04-15 20:47:16

Sınır hattında tansiyon yükseldi! Hücuma hazırız

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Lübnan'la sınır hattında hücuma hazır olduklarını ve bunun olabileceğini söyledi.

Haber 2023-11-05 22:52:32

İsrail'den kara harekatıyla ilgili en net açıklama! Gazze Şeridi'ne gireceğiz

Günlerdir Gazze sınırına lojistik ikmal yapan İsrail'den kara harekatı hakkında flaş bir açıklama geldi. İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, bombardıman ve abluka altındaki Gazze hakkında "Gazze Şeridi'ne gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-10-21 21:25:37

Kadın Güreş Milli Takımı'nın Azerbaycan ve Kazakistan ile ortak kampı sürüyor

Milli takım antrenörü Efraim Kahraman: "İslam Oyunları genç sporcularımıza fırsat verdiğimiz bir turnuva olacak"

Yurthaber 30-07-22 13:33

Kadın Güreş Milli Takımı'ndan tarihi şampiyonluk

Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efraim Kahraman: "Takım halinde şampiyonluğu hak ettik. Ukrayna gibi güçlü bir ülkenin önünde yer aldık"

Haber 01-04-22 22:56

Holokost Kurbanlarını Anma Günü - 'Nazi avcısı' Efraim Zuroff: 'Bir toplu mezarın kıyısındaydım, büyük amcam onlardan biriydi'

Dr. Efraim Zuroff'u Nazilerin izini sürmeye iten kişisel bir nedeni de var. Ama Zuroff, Nazilerin yaptıklarından dolayı üzüntü ve pişmanlık duymamalarının en önemli neden olduğunu söylüyor.

Haber 27-01-22 09:05

3 gün aç-susuz yaşamış: Günlerdir haber alınamıyordu! Evinde baygın halde bulundu

Kocaeli'nde 3 gündür haber alınamayan Efraim Akkuş, evinde yarı baygın halde bulundu. 66 yaşındaki Akkuş'un yataktan düştüğü ve kalkamadığı öğrenildi. Akkuş, hastaneye kaldırıldı.

Haber 22-04-21 13:45

Kütük ve borulardan spor aletleriyle cimnastik yapıyorlar

Trabzon'da koronavirüs nedeniyle spor salonuna gidemeyen cimnastik sporcuları, dedelerinin yaptığı spor aletleriyle antrenman yapıyor. 8 yaşlarındaki Abdülmecit Yiğit ile kuzeni Efraim Asaf Durmaz için kütük, kalas, su borusu ve sandalyeden paralel bar ve mantar adı verilen spor aletlerini yapan dede Alaattin Yiğit, torunlarının gönlünü fethetti.

Haber 14-05-20 16:31

Hayatının 40 yılını Nazi savaş suçlularını yakalamaya adayan adam: Dr. Efraim Zuroff

“Çoğunlukla ifşa edilmeleri, savaş suçluları için hapse girmekten çok daha acı verici. Birçok savaş suçlusunun ailesi, bu kişilerin geçmişte yaptıklarına dair bilgi sahibi değil.” Dr. Efraim Zuroff, 40 yıldır Nazi Savaş Suçlularının peşinde.

Haber 02-04-20 10:42

Emetli sporcuların başarısı

Kütahya’da okul sporları kapsamında yeni spor salonunda yapılan yıldızlar ve gençler tekvando müsabakalarına 11 sporcu ile katılan Emet ilçesi sporcuları 10 madalya ile ilçeye döndü.Müsabakalarda 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Emet’li sporcular büyük takdir topladılar.Müsabakalarda, Ahmet kuzu, Feyza İleri, Mete Atış, Aleyna Zeynep Ural, Ali Rıza Güner altın madalya, Eyüp Kurtoğlu, Zehra Nur küpeli gümüş maalya, Tahsin Duymaz, Güllizar Nas, Zehra Nur Yüce Bronz madalya kazandı.Emet Teakvando Antrenörü Efraim Kavgacı, "Sporcularımıza destek veren Öncelikle Emet Kaymakamımız Hasan Çiçek’e , Emet Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Umut Işık’a ,Emet İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre’ye, Emet Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Avcı ve bizleri yalnız bırakmayan beden eğitimi öğretmenimiz Yasin Peker’e Teşekkür ederiz"dedi.

Yurthaber 12-02-20 09:51

Emetborspor’un Taekwondo başarısı

Ankara İsmet İraz Taekwondo Spor Salonu’nda yapılan siyah kuşakdan terfi sınavından Emetborpsor Kulübü sporcuları başarı ile döndüler.Teknik Direktörümüz Efraim Kavgacı, yaptığı açıklamada, ’’Emetborpsor Taekwondo ekibimizden Feyza İleri 2.

Yurthaber 03-01-20 10:31

Kadın güreşçiler olimpiyatlarda madalya alarak tarih yazmak istiyor

Kadın güreşinde kazanılan madalyalarla adından sıkça söz ettiren milli sporcular, Avrupa ve dünya kalifikasyon turnuvalarında kota alarak, 2020 Tokyo Olimpiyatları'ndan madalyalarla dönmeyi hedefliyor - Milli Takım Teknik Direktörü Efraim Kahraman: "Hedefimiz öncelikle kotalarımızı alıp, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda rengi ne olursa olsun madalya kazanmak" - Milli güreşçi Buse Tosun: "2016'da 5 kota aldık. Tecrübesizliğimizden, yaşımızın küçük olmasından yenildik. Ama Tokyo'da bunu istemiyoruz. Orada bir tarih yazılsın istiyoruz" - Yasemin Adar: "İnşallah 2020'de tarih yazıp tekrar kadın güreşinin başarısıyla övüneceğiz"

Spor 08-12-19 11:05

Kaymakam, Türkiye üçüncüsü sporcuyu ödüllendirildi

Kütahya’nın Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Türkiye üçüncüsü olan ve Milli takıma çağrılan Emet Bor İşletme Müdürlüğü Bor Spor Kulübü sporcusu Serkan Kavgacı’yı ve Antrenör Efraim Kavgacı’yı plaketle ödüllendirdi.Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Mersin’de yapılan taekwondo müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olan ve akabinde Avrupa Şampiyonası Milli Takımı’na çağrılan Serkan Kavgacı ve Antrenör Efraim Kavgacı’yı, Emet Bor İşletme Müdürlüğü Bor Spor Kulübü yöneticileri Halil Mallı, Murat Macit ve Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Umut Işık ile birlikte makamında kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti ve plaketle ödüllendirdi.

Yurthaber 28-09-19 10:35

Hedefimiz büyük

Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efraim Kahraman: "Dünya Şampiyonası kolay geçmeyecek. Hem bizim hem de diğer ülkeler için çok önemli bir organizasyon" - "Olimpiyatlara katılmaktan ziyade olimpiyat madalyaları almak için uğraşacağız" - "Artık ikincilik, üçüncülük bizi üzüyor"

Spor 04-09-19 11:10

Efraim Yıldırım, ikinci kez Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine Efraim Yıldırım’ın tekrar atandığı bildirildi.Halen görevde bulunan ekibiyle hakemlik çıtasının yükselmesi için ilde yeni projeler geliştiren Efraim Yıldırım yeniden Kütahya İl Hakem Kurulu başkanlığına atandı.Türkiye Futbol Federasyonunun İl Hakem Kurulu Başkan ve üye atama hakkındaki yazısı Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Efraim Yıldırım’a ulaştı.

Yurthaber 08-08-19 15:25

Savcı Hamedi: Futbol hakemlerimiz yapılması zor bir görevi üstleniyor

Kütahya Cumhuriyet Savcısı Semih Hamedi, E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz Koruma memuru olarak görev yapan Efraim Yıldırım’ın İl Hakem Kurulu Başkanlığına atanmasından sonra İl Hakem Kurulu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şubesini ziyaret etti.Savcı Semih Hamedi, E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kasım Demiralp ve beraberindeki personelle yaptığı ziyarette; Futbol hakemlerinin Türkiye’de gerçekten yapılması zor bir görevi üstlendiklerini söyleyerek,” Binlerce taraftarın önünde yoğun baskı altında bu görevi icra ediyorlar.

Yurthaber 18-04-19 11:30

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Kütahya’nın Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, tekvando müsabakalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.Çiçek, Kilosunda liseler arası il birincisi olan Gazi Emet Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Kuzu, kilolarında il ikincisi olan Ashaboğlu Ortaokulu öğrencileri Mete Atış, Eyüp Can Kurdoğlu ve kilosunda il üçüncüsü olan Feyza İleri’yi, tekvando hocası Efraim Kavgacı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tanrıver ile birlikte makamında kabul ederek, tebrik etti ve ödüllendirdi.Kaymakam Hasan Çiçek ödül töreninde yaptığı konuşmada, “İl’de elde etmiş olduğunuz bu başarılar oldukça memnuniyet verici.

Yurthaber 18-02-19 11:35

Hakemlerimiz gerçekten yapılması zor bir görevi üstleniyor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın ve dernek yönetimi ile Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Efraim Yıldırım ve üyeleri, Vali Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.Kütahya Valisi Ömer Toraman’a yeni görevinde başarılar dileyen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın ve dernek yönetimi ile Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Efraim Yıldırım ve üyeleri Kütahya hakemliği ve derneğin oluşumu, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.Hakemlik mesleğinin zor bir meslek olduğunu söyleyen Vali Ömer Toraman, “Futbol hakemlerimiz gerçekten yapılması zor bir görevi üstleniyorlar.

Yurthaber 30-01-19 13:05

Kudüs’ün işgaline katılan İsrail askerlerinden Mescid-i Aksa’ya baskın

Kudüs'ün 1967 yılındaki işgaline katılan eski İsrail askerleri, Kudüs Emniyet Müdürü Yoram Halevi ile Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi

Haber 29-01-19 20:50

Güreş milli takımları Niğde'de kampa girdi

Romanya'nın başkenti Bükreş'te nisan ayında düzenlenecek Büyük Kadınlar Avrupa Şampiyonası için Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde Türkiye'nin yanı sıra Romanya ve Azerbaycan güreş milli takımları da çalışmalarını sürdürüyor - Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efraim Kahraman: - "Hedefimiz önce Avrupa sonra dünya şampiyonası. Dünya şampiyonası bizim için en önemlisi"

Yurthaber 15-01-19 15:26

Türkiye’nin gururu güreşçi Yasemin Adar üniversitesini ziyaret etti

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yüksek Lisans öğrencisi, 2018 Dünya Güreş Şampiyonası 2.’si Yasemin Adar, Antrenör Efraim Kahraman ve Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr.

Yurthaber 13-11-18 14:00

Efraim Yıldırım, Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine atandı

Türkiye Futbol Fedarasyonu Merkez Hakem Kurulu, Kütahya İl Hakim Kurulu Başkanlığı görevine Efraim Yıldırım’ın atadığını açıkladı.Yıllarca futbol hakemliği ve gözlemcilik yapan Efraim Yıldırım, atamanın ardından göreve başladığını belirtti.Yıldırım, “Öncelikle beni kurulumla birlikte bu onurlu göreve layık gören Merkez Hakem Kurulu üyelerine şükranlarımı sunarım.

Yurthaber 17-10-18 11:35

Fırat Delibaş tahliye edildi (arşiv)

Özden ATİK - Şengüler YEŞİL / İstanbul, DHA - "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Uyuşturucu ticareti yapmak", "Nitelikli yağma", "Kumar oynanması için yer sağlama" ve "Rüşvet verme" gibi suçlardan 15 sanığın yargılandığı davada, Fırat Delibaş'ın da aralarında bulunduğu 5 sanığın tahliyesine karar verildi.  Firari olarak aranırken 30 Nisan'da Beyoğlu'nda Efraim Yücel ile birlikte yakalanan ve 14 Mayıs'ta tutuklanan Fırat Delibaş, bugün İstanbul 15.

Haber 13-07-18 22:15

Fırat Delibaş tahliye edildi

Özden ATİK - Şengüler YEŞİL / İstanbul, DHA - "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Uyuşturucu ticareti yapmak", "Nitelikli yağma", "Kumar oynanması için yer sağlama" ve "Rüşvet verme" gibi suçlardan 15 sanığın yargılandığı davada, Fırat Delibaş'ın da aralarında bulunduğu 5 sanığın tahliyesine karar verildi.  Firari olarak aranırken 30 Nisan'da Beyoğlu'nda Efraim Yücel ile birlikte yakalanan ve 14 Mayıs'ta tutuklanan Fırat Delibaş, bugün İstanbul 15.

Haber 13-07-18 18:44

 - FIRAT DELİBAŞ TAHLİYE EDİLDİ...

Haber: Özden ATİK - Şengüler YEŞİL / İstanbul, DHA "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Uyuşturucu ticareti yapmak", "Nitelikli yağma", "Kumar oynanması için yer sağlama" ve "Rüşvet verme" gibi suçlardan 15 sanığın yargılandığı davada, Fırat Delibaş'ın da aralarında bulunduğu 5 sanığın tahliyesine karar verildi.  Firari olarak aranırken 30 Nisan'da Beyoğlu'nda Efraim Yücel ile birlikte yakalanan ve 14 Mayıs'ta tutuklanan Fırat Delibaş, bugün İstanbul 15.

Haber 13-07-18 18:43

İstanbul'daki organize suç örgütüne yönelik operasyon

Organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan Fırat Delibaş ile Efraim Yücel tutuklandı - Mahkeme, diğer sanığın adli kontrolle serbest bırakılmasına hükmetti

Haber 14-05-18 17:56

Suç örgütü lideri Fırat Delibaş tutuklandı

SUÇ işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan açılan davada firari olarak aranırken geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda yakalanan Fırat Delibaş ve Efraim Yücel çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 14-05-18 17:24

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ FIRAT DELİBAŞ TUTUKLANDI...

Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHA Suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan açılan davada firari olarak aranırken geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda yakalanan Fırat Delibaş ve Efraim Yücel çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 14-05-18 17:22

Mossad'ın eski başkanı: Rusya ile savaş durumuna gelebiliriz

İsrail'in istihbarat servisi Mossad'ın eski başkanlarından Efraim Halevy, İsrail ile Rusya arasında askeri çatışma olasılığının arttığını söyledi.

Haber 13-04-18 11:43

Sivas'taki kazada traktör sürücüsü öldü

SİVAS'ın Koyulhisar İlçesi'nde meydana gelen kazada, traktörü kullanan 24 yaşındaki Efraim Duman öldü.

Haber 30-04-16 11:42

Dekolte cinayetinde dedikodu gerçek çıktı

Adana'da Efraim (26) ve Muhittin Türkmen (19) kardeşlerin öldürülmesi ile ilgili soruşturma tamamlandı.

Haber 02-03-15 12:41

Rektöre Saldırdığı İddia Edildi

Rektöre saldırdığı iddia edilen Efraim Erdoğan, Eğitim Araştırma hastanesinde tedavi görüyor.

Yurthaber 07-09-14 14:08

Katil Zanlısı: ’eşini Boşa, Onu Ben Alacağım’ Deyince Öldürdüm

Adana’da iki kişinin öldürülmesi olayına karıştığı ileri sürülen katil zanlısının ifadesinde "Efraim, ’eşini boşa unu...

Yurthaber 23-08-14 12:21

Fenerbahçe 'Portoluları' seçti

Fenerbahçe davaya Alman Ulrich Haas’ı atadı. Haas, Kanarya’nın emsal gösterdiği Porto kararına imza atan 3 hakimden biri... UEFA’nın belirlediği hakem İsrailli Efraim Barak... Barak da Porto’yu haklı bulan CAS heyetinin başkanıydı!

Spor 21-07-13 08:46

Yalana dolanmış öze, ben ne diyeyim

Efraim Özdemir'in sunmuş olduğu, mini resital, dernek üyeleri tarafından büyük beğeni aldı.

Yurthaber 16-11-12 10:55

''Arafat ve Saddam, yok edilecek''

İsrail Gizli Servisi Mossad'ın eski Başkanı Efraim Halevy, Filistin lideri Yaser Arafat ile Irak lideri Saddam Hüseyin'in bir yıl içinde yok edileceğini söyledi.

Haber 07-11-02 11:03

Şaron, gizli diyalog kurdu

İsrail'in eski Gizli Servis Şefi Efrahim Halevi, İsrail Başbakanı Ariel Şaron'un Filistinli yetkililerle gizli diyaog içinde olduğunu açıkladı.

Haber 01-10-02 11:30