Palestinian Youth Haberleri

Emre Kurttepeli Attended CaseCampus Event as Keynote Speaker

Endeavor Turkey and Akbank, entered the fifth year in business partnerships, youth entrepreneurship program CaseCampus was completely conducted online this year because of Covid-19. CaseCampus Bootcamp Live Program supported the entrepreneurship adventure of 75 young people with 4 days of online broadcasts and contents.

Finans 2023-07-06 10:53:09

İMMİB EYE Projesi ile gençlere istihdam kapıları açılıyor

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), Avrupa Birliği tarafından desteklenen "EYE (Empowering Youth by E-Commerce)" projesini hayata geçiriyor.

Yurthaber 2023-05-17 10:57:33

Avrupa Entegrasyon Derneği 'Sosyal Buzz' projesinde neler var?

Avrupa Entegrasyon Derneği olarak Avrupa Birliği tarafından Erasmus + programı, KA2 - Youth Cooperation Partnerships aracılığıyla finanse edilen bir proje olan “Sosyal BUZZ” projesi yakında hayata geçecek.

Haber 2022-03-25 11:16:03

Angelina Jolie'den çocuk hakları kitabı: Haklarınızı Bilin ve Talep Edin

Angelina Jolie, Uluslararası Af Örgütü ve avukat Geraldine Van Bueren’in iş birliği ile çocuklar ve gençlerin haklarını öğrenmeleri için kitap hazırladı. Haklarınızı Bilin ve Talep Edin (Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth) isimli kitap, gençlerin adaletsizliğe karşı durabilecek gücü edinmeleri için kaynak olmayı amaçlıyor.

Magazin 2021-09-04 10:53:13

Honor Play 5’in tasarımı sızdı

Honor, geçen hafta Çin’de Honor Play 5T Life (diğer adıyla Play 5T Youth) akıllı telefonunu duyurdu. GSMArena tarafından paylaşılan yeni bilgiler, şirketin yakında Honor Play 5 adında yeni bir telefon piyasaya süreceğini ortaya çıkardı.

Haber 01-05-21 10:26

Doğa Koleji t-MBA Digital Youth Talksta geleceğin meslekleri konuşuldu

Linkedin Eğitim Çözümleri Büyümekte Olan Pazarlar Başkanı Banu Baykal: - "Firmalar artık daha ucuza, aynı kalitede, çok daha fazla insana hizmet verebilmek için dönüşmek zorundalar. Bu firmalar, dijital dönüşümlerini sağlayacak insan gücüne çok fazla ihtiyaç duyacaklar"

Yurthaber 17-03-21 15:00

Türkiye'nin gençlik projesi Youth Projects Group markalaştı

Youth Projects Group, marka ve patent başvuru işlemlerini tamamladı

Yurthaber 16-02-21 15:31

“Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Projesinde sona gelindi

“Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı-Youth School for Social Media Safety” başlıklı projede sona gelindi.

Yurthaber 27-10-20 10:37

Genç şampiyon, Başkan Uysal için çaldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İngiltere’de New Talent British International Youth müzik yarışmasını kazanan, 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Elif Eroğlu’nu konuk etti.İngiltere’de 27 ülkeden 214 gencin katıldığı 3’üncü New Talent British International Youth Müzik Yarışması’nda 12-15 yaş grubunda keman performansıyla birinci olan Antalya’da yaşayan 13 yaşındaki Elif Eroğlu, Başkan Uysal’ı ziyaret etti.

Yurthaber 19-09-20 12:03

Elif Su’dan, uluslararası müzik yarışmasında büyük başarı

Antalya’da 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Elif Su Eroğlu, İngiltere’de 27 ülkeden 214 gencin katıldığı 3’üncü New Talent British International Youth Müzik Yarışması’nda kemanıyla gösterdiği performansla birinci oldu.5 yıldır keman çalan Konyaaltı Hurma Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Elif Su Eroğlu, bu yıl İngiliz Müzik Topluluğu ile işbirliği içinde üçüncü kez İngiltere’de düzenlenen ‘New Talent British International Youth Müzik Yarışması’nda’ kemanıyla gösterdiği performansla birinci oldu.

Yurthaber 03-09-20 11:30

Kızıl ötesinin gücü adına: Huawei Mate 30 Pro Youth Edition TENAA'da görüntülendi!

Huawei Mate 30 Pro'nun yeni bir versiyonu Huawei Mate 30 Pro Youth Edition, Çin'in sertifikasyon kuruluşu TENAA'nın internet sitesinde görüldü. TENAA'nın sitesinde yer alan bilgilere göre Huawei Mate 30 Pro Youth Edition olarak adlandırılması beklenen Huawei Mate 30 Pro modeli, kızıl ötesi kamerasıyla farklılaşacak.

Haber 29-08-20 14:40

ESOGÜ Turizm Fakültesi’nin proje başarısı devam ediyor

KA205 Yüksek Öğrenim Alanında Stratejik Ortaklık türü kapsamındaki "Empowering Rural Tourism through Entreprenuership with Youth" (Ruralyouth) isimli proje 160 bin Euro bütçe ile Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof.

Yurthaber 30-07-20 12:37

Şırnak’ta Spor Gençliği Birleştirecek Projesi

Şırnak Üniversitesi bünyesinde eğitim gören ve kentte spor branşlarında faaliyet gösteren genç sporculara yönelik hazırlanan Sports Will Unite Youth (Spor Gençliği Birleştirecek) adlı AB eğitim ve gençlik projesi onaylandı.Sportif rekabet, takım olma, uyum sağlama ve İngilizce dil becerilerinin arttırılmasını hedefleyen projenin Şırnak ve ilçelerinde faaliyet gösteren genç sporcuların profesyonel gelişimi için bir fırsat olduğunu belirten Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 27-07-20 14:47

Aslında yakından tanıyoruz: Xiaomi Mi 10 Youth Edition geliyor!

Xiaomi, Şubat ayı ortasında Çin’de Mi 10 5G ve Mi 10 Pro 5G’den oluşan Mi 10 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Amiral gemisi cihazların tanıtımından sonra Mart ayı sonunda Mi 10 Lite 5G adlı yeni bir üye Avrupa pazarına giriş yaptı.

Haber 22-04-20 10:25

GKV’liler Türkiye’yi Avrupa Gençlik Parlamentosunda temsil edecek

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji öğrencileri Janisha Premanand ve Ece Özbirecikli’nin Avrupa Gençlik Parlamentosu’nun (Eyp) Uluslararası Konferanslarına katılmaya hak kazandıklarını ifade eden okul müdürü Mehtap Özdemir öğrencilerin Türkiye ve Gaziantep’i başarıyla temsil edeceklerini ifade etti.Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye EYP (European Youth Parliament) tarafından düzenlenen 24.

Yurthaber 21-01-20 10:38

Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bir ödül daha

Anadolu Üniversitesi öğrencileri uluslararası yarışmalarda kazandıkları ödüllerle adlarından söz ettirmeye devam ediyor.Erasmus+ Youth Talent Development Camp Avrupa Birliği projesi kapsamında Malta’da düzenlenen "The Voice of Peace" programına katılan Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Opera Şarkıcılığı ve Rejisörlüğü sanatta yeterlik öğrencisi Ayşe Yılmaz, Opera Sanat Dalı yüksek Lisans öğrencisi Gülşah Kömür ve Devlet Konservatuvarı Opera Anasanat Dalı lisans öğrencileri İlkim Yılmaz ve Taylan Buğra Bayri, ön elemeleri başarıyla geçti.

Yurthaber 16-10-19 10:05

11 yaşındaki Fevzi dünya ikincisi oldu

Hataylı 11 yaşındaki sporcu Fevzi Dokumacı, Türkiye’yi temsilen katıldığı 2019 Ifma World Youth Muaythai yarışmasında dünya ikincisi oldu.

Yurthaber 09-10-19 10:10

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali'nin kazananı belli oldu

Kupaya uzanan takım Royal Youth olurken, "En Değerli Oyuncu" ödülünü ise final boyunca sergilediği performansla takımını sırtlayan Royal Youth üst koridor oyuncusu Armut aldı

Finans 02-09-19 11:04

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali'nin kazananı belli oldu

Kupaya uzanan takım Royal Youth olurken, "En Değerli Oyuncu" ödülünü ise final boyunca sergilediği performansla takımını sırtlayan Royal Youth üst koridor oyuncusu Armut aldı

Yurthaber 02-09-19 11:04

Erasmus Projesi Kapsamında 10 Ülkeden Gelen Gençlik Çalışanları Kayso’yu Ziyaret Etti

Türk Ulusal Ajansı’nın destekleriyle Avrupa Vatandaşlığı ve Kimliği Derneği’nin gerçekleştirdiği “Increasing Youth Employment Opportunities Through Innovative Non Formal Approaches” Erasmus projesi kapsamında çeşitli ülkelerden gelen heyet Kayseri Sanayi Odası’nı (KAYSO) ziyaret etti.İtalya, İspanya, İngiltere, Hollanda, Romanya, Makedonya, Litvanya, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan’dan gelen 30 gençlik çalışanını Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nebi Doğan, Kayseri Genç Girişimciler Kurulu(GGK) İcra Kurulu Başkanı Serdar Özkaya, Kayseri GGK Üyeleri Mehmet Akif İlgen, Faruk Sarıalp ve Yener Büyüknalbant karşıladı.Farklı ülke ve kültürlerden oluşan gençleri Kayseri Sanayi Odası’nda ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını açıklayan KAYSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nebi Doğan, girişimcilik, genç istihdamında iş dünyasının gençlerden beklentileri, iş hayatındaki tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaştı.Kayseri Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Özkaya ve İcra Komitesi üyeleri girişimcilikle ilgili tecrübelerini ve önerilerini paylaştı.

Yurthaber 07-08-19 15:40

Gençlik Tarım Zirvesinde Türkiye’yi temsil edecek

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Uğur Gönül, 4-6 Kasım tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleştirilecek Gençlik Tarım Zirvesinde (Youth Ag Summit) Türkiye’yi temsil edecek.45 farklı ülkeden gıda güvenliğini savunan 100 genci bir araya getirecek Gençlik Tarım Zirvesi, 4-6 Kasım tarihleri arasında Brezilya’da yapılacak.

Yurthaber 19-07-19 12:10

Denizlili hakemler İsveç’teki turnuvada düdük çalacak

Denizlili futbol hakemleri, İsveç’te düzenlenecek olan ‘GOTHIA CUP The World Youth Cup 2019’ futbol turnuvasına davet edildi.

Yurthaber 15-07-19 12:20

DPÜ EHAT Ugandalı Çocuklara Yardım Projesinde

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Engelsiz Hayat Topluluğu (EHAT) Başkanı öğrenci Hasan Düşgül, Uganda’daki çocukların eğitim ve sosyal hayatlarına yönelik iyileştirme çabalarına ilişkin sürdürülen projede görev alarak çalışmalara katıldı.Uçarlı Gençlik Derneğinin yürütücülüğünde başlayan ve EHAT’ın Kütahya ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesindeki çalışmaları nedeniyle bu projeye davet edilen Hasan Düşgül, hem başkanı olduğu topluluğu, hem de üniversiteyi Uganda’daki projede temsil ediyor.“DPÜ’nün bayrağı Uganda’da dalgalanacak”Projeye ilişkin bir açıklama yapan Engelsiz Hayat Topluluğu Başkanı Düşgül, Uçarlı Gençlik Derneğinin göndericiliğinde 3 Türk, 3 Bulgar, 2 Rumen ve 1 İspanyol arkadaşımızla Uganda’nın başkenti Kampala’ya geldiklerini belirterek, “Uganda’daki KYDA Derneğiyle (Kawempe Youth Devolopment Association) bağlantı halindeyiz.

Yurthaber 22-06-19 12:05

Gürsu’nun AB kültür başkenti olması hedefleniyor

Gürsu Belediyesi’nin “Gençlik-Avrupa Kültürel Mirası” projesi çerçevesinde ilçenin 2021’de Avrupa Birliği kültür başkenti olması hedefleniyor.Gürsu Belediyesi’nce hayata geçirilen “Gençlik-Avrupa Kültürel Mirası (Youth - European Cultural Heritage) projesi dâhilinde ülkelerarası ikinci toplantı Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde yapıldı.

Haber 10-04-19 13:37

Lise öğrencileri ‘Sinema ve Gençlik Paneli’nde konuştu

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından ilki gerçekleştirilen Uluslararası Sinema ve Gençlik Kongresi (International Cinema and Youth Congress-ICAY) kapsamında düzenlenen ‘Sinema ve Gençlik Paneli’ gerçekleştirildi.Anadolu Üniversitesi İBF Frig Salonu’nda gerçekleştirilen panelde, Özel Eskişehir Bahçeşehir Koleji, MAT-FKB Özel Gelişim Anadolu ve Fen Lisesi, TED Eskişehir Koleji ve Özel Atayurt Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri sunum yaptı.‘Gençler ve onlara destek veren hocalar sayesinde bugün burada toplanıyoruz’Moderatörlüğünü İBF’den Arş.

Yurthaber 08-03-19 19:05

Belçika’da 12 bin öğrenci iklim değişikliğine karşı yürüdü

Belçika’nın farklı şehirlerinde toplanan yaklaşık 12 bin öğrenci iklim değişikliğine tepki olarak yürüdü.Başta başkent Brüksel olmak üzere, Nivelles, Huy, Anvers, Dinant, Malines ve Liege gibi kent merkezlerinde toplanan ilkokul, lise ve üniversite öğrencileri, “Youth For Climate” adı altında düzenlenen yürüyüşte, iklim değişikliğine karşı seslerini duyurmaya çalıştı.

Haber 01-03-19 14:58

Avrupa gönüllü hizmeti projesine hibe kazandı

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan Avrupa Gönüllü Hizmet Projesi ile 8 bin 312 avro hibe almaya hak kazandı.Tepebaşı Gençlik Merkezleri tarafından hazırlanan “YEES - Youth Empowerment, Environment & Sustainability” adlı Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi, 8 bin 312 avro hibe almaya hak kazandı.

Yurthaber 28-01-19 23:38

ZEYNEP VE YASEMİN'İN TÜRKİYE'Yİ GURURLANDIRAN BAŞARISI

İSTANBUL'da yaşayan Zeynep Sude Taşdelen (15) ve Yasemin Kayabay (12), Barselona'da yarı finali düzenlenen uluslararası bale yarışması 'Youth America Grand Prix'de Türkiye'yi temsil etti.

Haber 27-12-18 12:46

ZEYNEP VE YASEMİN'İN TÜRKİYE'Yİ GURURLANDIRAN BAŞARISI

İSTANBUL'da yaşayan Zeynep Sude Taşdelen (15) ve Yasemin Kayabay (12), Barselona'da yarı finali düzenlenen uluslararası bale yarışması 'Youth America Grand Prix'de Türkiye'yi temsil etti.

Haber 27-12-18 12:05

Zeynep ve Yasemin'in Türkiye'yi gururlandıran başarısı

İSTANBUL'da yaşayan Zeynep Sude Taşdelen (15) ve Yasemin Kayabay (12), Barselona'da yarı finali düzenlenen uluslararası bale yarışması 'Youth America Grand Prix'de Türkiye'yi temsil etti.

Haber 27-12-18 11:17

GAÜN TDP, barış elçileri projesi ile Rotterdam’da

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) Merkezi’nin ortaklığıyla yürütülen “Peace Dialogue Campus Network, Fostering Positive Attitudesbetween Migrantsand Youth in Hosting Societies” isimli projenin ilk workshop’u Erasmus Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Hollanda’nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirildi.Avrupa Birliği Erasmus+ -KA2 Yenilik İçin İşbirliği ve İyi Uygulamaların Değişimi Programı kapsamında, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) Merkezi’nin ortaklığıyla yürütülen “Peace Dialogue Campus Network, Fostering Positive Attitudesbetween Migrantsand Youth in Hosting Societies” isimli projenin ilk workshop’u Erasmus Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Hollanda’nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirildi.

Yurthaber 05-12-18 15:41

Lokomotiv Moskova U21 0 - 1 Galatasaray U21 (UEFA Youth League)

Rusya'da ilk galibiyet gençlerden geldi! Galatasaray, UEFA Youth League'de Lokomotiv'i deplasmanda 1-0 yendi ve grupta ilk sıraya yükseldi.

Spor 28-11-18 17:27

Royal Youth GBM'i transfer etti

Royal Youth, Bahçeşehir SuperMassive ile yollarını ayıran yıldız oyuncu GBM'i transfer etti.

Trend 28-11-18 16:32

Xiaomi'den AirPods rakibi: Mi AirDots Youth Edition

Çinli teknoloji firması Xiaomi, Apple'ın AirPods modeline rakip olabilecek yeni ürünü Mi AirDots Youth Edition kablosuz kulaklığı tanıttı.

Haber 07-11-18 15:52

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonundan Çanakkale Valiliğine Ziyaret

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanarak başvurusu yapılan yaklaşık 8 Milyon Avro bütçeli “Renewable Youth...

Yurthaber 30-07-18 15:31

PUBG turnuvasında hile skandalı!

LG PUBG TGL turnuvasında mücadele eden ekiplerden Youth Crew hile yaptığı gerekçesiyle turnuvadan diskalifiye edildi!

Trend 12-06-18 15:57

Oppo F7 Youth, tasarımıyla Oppo A3’ü andırıyor

Geçtiğimiz ay satışa çıkan Oppo F7’nin Youth versiyonu geliyor. Oppo F7 Youth, daha iyi selfie çekilmesini sağlayan AI Selfie kamerası ile dikkat çekiyor.

Haber 16-05-18 09:19

Betam: Suriyeli gençlerin çalışmasında en büyük engel dil

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi, Betam ve Uluslararası Gençlik Vakfı (International Youth Foundation) tarafından gerçekleştirilen “İstanbul’daki Suriyeli Gençlere Fırsatlar” raporuna göre Suriyeli gençlerin iş bulma konusundaki en büyük engeli Türkçe bilmemeleri olarak belirlendi.

Finans 10-05-18 12:09

UPDATE - Over 390 undocumented migrants held in Turkey

Syrian, Afghan, Pakistani and Palestinian nationals among those held across Turkey

Haber 18-04-18 22:38

Uludağ Üniversitesi Youth Ekonomıc Forum’18

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, öğrencilerin üniversitede işin teorisini öğrendiklerini, pratiğini işyerinde, hayatın içerisinde öğrenerek mesleklerinde gelişebileceklerini söyledi.Konukoğlu, Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu’nun düzenlediği Youth Ekonomic Forum 18’e katılmak için geldiği Bursa’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından verilen yemeğe katıldıktan sonra, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.

Haber 11-04-18 11:33

Uludağ Üniversitesi Youth Ekonomıc Forum’18

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, öğrencilerin üniversitede işin teorisini öğrendiklerini, pratiğini işyerinde, hayatın içerisinde...

Yurthaber 11-04-18 11:26

Agü’de Gençlik İstihdamı Sorunu Konuşuldu

AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından, Avrupa Komisyonu adına SALTO-Youth Euromed Kaynak Merkezi, Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye...

Yurthaber 27-02-18 18:46

AGÜ’de gençlik istihdamı sorunu konuşuldu

AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından, Avrupa Komisyonu adına SALTO-Youth Euromed Kaynak Merkezi, Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı, Fransa Ulusal Ajansı ve İtalya Ulusal Ajansı ortaklığıyla bu yıl üçüncüsü organize edilen Uluslararası Gençlik İstihdamı Sorunları Sempozyumu başladı.Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu ve Seminer Salonlarında gerçekleştirilmekte olan sempozyuma, aralarında dört kıtadan, 37 ülkeden, alanında uzman 200’den fazla davetli katıldı.İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan sempozyumun açılışında konuşan Rektör Prof.

Haber 27-02-18 17:53

İhlas Koleji, Avrupa Gençlik Parlamentosu’da Temsil Edildi

Bu yıl 21.’si düzenlenen Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP-The European Youth Parliament) Ulusal Seçim Konferansı Bursa’da...

Yurthaber 11-12-17 12:14

Uefa Youth League: Bursaspor-Fc Saburtalo: 0-1

- STAT: Büyükşehir Belediye Stadyumu HAKEM: Furkat Atazhanov (xx), Samat Tergeussizov (xx), Sergey Kalachyov (xx) BURSASPOR: M.Ataberk Dadakdeniz (xx(, Burak Kapacak (x), A.Emre Gönüllü (xx), A.Furkan

Yurthaber 27-09-17 19:42

Uefa Youth League

Bursaspor U19 Takımı UEFA Youth League’deki ilk maçında FC Saburtalo’ya 1-0 mağlup oldu.Geçen sezonu Türkiye...

Yurthaber 27-09-17 18:58

Diyarbakırlı Gençler Romanya’da

Gençlik ve Değişim Derneği tarafından hazırlanan ve Romanya’da gerçekleştirilen “h(Youth)manity” isimli eğitim kursuna Diyarbakırlı 8...

Yurthaber 26-09-17 12:37

Akp Youth Wing Protests Netherlands By Squeezing Oranges

Izmit, Mar 13 The group unfurled banners bearing the writing “Fascist Netherlands” and “Fascist Rutte” in front of a restaurant

Yurthaber 13-03-17 12:58

Nihat Özdemir: Yüksek Faiz Yatırımcıyı Rahatsız Ediyor

Edip TEKİN/BURSA, Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde, Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu’nun düzenlediği 'Youth Economic Forum 17’ye katılan

Yurthaber 07-03-17 16:01