Engin Ozturk Oynadigi Diziler Haberleri

Adım Farah'ın Rahşan'ı Hatice Aslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hatice Aslan'ın oynadığı diziler

Hatice Aslan, Adım Farah dizisinde Rahşan karakterine hayat veriyor. Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Adım Farah 2. sezonu ile bugün FOX TV izleyicisi ile buluşuyor. Peki, Hatice Aslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Adım Farah'ın Rahşan'ı Hatice Aslan'ın oynadığı diziler...

Magazin 2023-09-27 15:31:23

Gain yayın hayatına başladı! Gain nedir? Gain platformunda hangi diziler ve ünlü isimler var?

Türkiye'nin yeni nesil video içerik platformu Gain, 30 Aralık'ta yayın hayatına başladı. Platformun ilk dizisi, Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrollerini paylaştığı '10 Bin Adım' oldu. Gain’in, yeni yıl programına dair detayları belli oldu. Gain'in yılbaşı özel yayınında Doğu Demirkol'un stand up gösterisi, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Mücbir Yılbaşı özel bölümü yer alacak. Peki Gain nedir? İşte Gain platformundaki programlar ve diziler.

Magazin 2020-12-30 22:48:19

Gain ne zaman açılıyor? Gain platformunda hangi diziler ve ünlü isimler var?

Türkiye'nin yeni nesil video içerik platformu Gain, 30 Aralık'ta yayın hayatına başlayacak. Platformun ilk dizisi, Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrollerini paylaştığı '10 Bin Adım' olacak. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın programı Mücbir Sebepler'in yılbaşı özel bölümü de Gain'de yayınlanacak.

Magazin 2020-12-27 21:47:30

Engin Akyürek'in saç stili olay oldu!

Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in oynadığı diziler bir süre önce Latin Amerika'da yayınlandı. Brezilya, Şili ve Peru gibi ülkelerde yaşayan erkekler ise Akyürek gibi kestirmeye başladı.

Magazin 2020-11-02 10:00:28

Ezgi Eyüboğlu kimdir? Oğulcan Engin ile sevgili olan Ezgi Eyüboğlu kaç yaşında ve nereli? İşte Ezgi Eyüboğlu'nun oynadığı diziler ve hayat hikayesi

Ezgi Eyüboğlu, son günlerde Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Seda Sayan ise Bodrum'da sahne aldığı restoranda kendisini dinlemeye gelen gelin adayı Ezgi Eyüboğlu'na övgüler yağdırdı. Oyuncu Ezgi Eyüboğlu bugüne kadar çok sayıda dizide rol aldı. Peki Ezgi Eyüboğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Ezgi Eyüboğlu hakkında merak edilenler.

Magazin 29-06-20 02:20

Ezgi Eyüboğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Ezgi Eyüboğlu'nun oynadığı diziler ve hayat hikayesi

Ezgi Eyüboğlu, son günlerde Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Oyuncu Ezgi Eyüboğlu bugüne kadar çok sayıda dizide rol aldı. Peki Ezgi Eyüboğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Ezgi Eyüboğlu hakkında merak edilenler.

Magazin 14-06-20 22:56

Sefirin Kızı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman? Sefirin Kızı neden yok?

Star TV'nin reytinglere damga vuran dizisi Sefirin Kızı'nın merakla beklenen 4. bölümü, 6 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanmadı. Peki Sefirin Kızı neden yok? Neslihan Atagül ile Engin Akyürek'in başrollerde oynadığı Sefirin Kızı, diğer iddialı diziler gibi yılbaşı haftasında ekrana ara verdi. Peki Sefirin Kızı 4. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Star TV'nin 6 Ocak Pazartesi yayın akışı da değiştirildi. İşte Sefirin Kızı yeni bölüm tarihi.

Magazin 06-01-20 21:33

Engin Günaydın Dizi Sürelerini Eleştirdi

Sevilen oyuncu Engin Günaydın magazincilere verdiği demeçte dizi sürelerini eleştirdi. Ünlü oyuncu, “Diziler artık çok...

Yurthaber 08-08-17 17:08