Rüya Haberleri

Survivor Nagihan ve Seda arasında olay kavga! Gömerim seni, yolarım

Survivor All Star'da gerilim dolu günler sürüyor. Survivor All Star 2024 81. bölüm tanıtımında Nagihan ile Seda arasında inanılmaz bir kavga yaşandı. Nagihan'ın "Gömerim seni" sözleri şoke etti.

Magazin 10-04-2024 07:44

Survivor All Star ödülünde büyük kaza! Yunus Emre jet ski'nin kontrolünü kaybetti! Nagihan Karadere ölümden döndü

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne yaşanan talihsiz kaza damga vurdu. Ödül oyununu kazanan ve lüks villaya yerleştirilen kırmızı takımdan Nagihan ve Yunus Emre'nin jetski kazası adeta yürekleri ağızlara getirdi.

Magazin 26-03-2024 07:48

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da sorulan soru şaşırttı! Ya çok basit soruyorsunuz ya da...

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da ilginç sorular yine dikkat çekti. Genç bir konuk rüya sorususuyla dikkat çekti. Nihat Hatipoğlu ise "Benim programa gelince ya çok basit soru soruyorsunuz ya çok zor soru soruyorsunuz" dedi.

Magazin 14-03-2024 08:42

Kızılcık Şerbeti dizisine ünlü isim dahil oluyor! Rüzgar'ın sevgilisi rolünü oynayacak

Kızılcık Şerbeti, her hafta yeni ve heyecan dolu bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizisinin kadrosuna Rüya Coriç dahil oluyor. Coriç, dizide Rüzgar'ın eski sevgilisi Sibel rolünü oynayacak.

Magazin 28-02-2024 17:01

Diğer Haber Etiketleri

Doktor Oyuncu cedi osman atv deprem mastürbasyon yoga cinsel ilişki Zehra Güneş İrem Erkaya Kurtuluş Kuş 2. Sayfa programı İrem Güneş 2. sayfa uyku motor Hayatta Her Şey Var Nur Viral hapşırmak Yıldız Asyalı Masterchef Beyin Kalp‎ Beren Saat Burcu Özberk Çağlar Ertuğrul Demet Özdemir Ebru Şahin Engin Akyürek Erkan Kolçak Köstendil Esra Balamir Gökçe Bahadır Hatice Aslan İzzet Günay Melisa Şenolsun Merve Boluğur Müge Anlı survivor Güldür Güldür Konya Zonguldak Serenay Sarıkaya Simay Barlas bilinçaltı karantina Cinsellik At obruk Halit Özgür Sarı bisiklet Nihat Hatipoğlu mezar masaj Müge Anlı ile Tatlı Sert evlilik Şarkılar Bizi Söyler seks tiktok orgazm rüyada deprem görmek Brezilya Rusya Acun Ilıcalı Ahsen Eroğlu Mehmet Yalçınkaya Metin Yavuz acemi cadı arkadaş dar cihaz devrim özkan cansu eski sevgili erkan erkek eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı eş anlamlısı nedir görüntü grup gençler fox tv fox yayın akışı hayal hayat bilgisi hülya imge anket anne araştırma düş eş anlamlısı düş ne demek ego yeşilçam yaşında kazı kegel kegel egzersizi müge ve gülşen'le 2. sayfa nagihan menajerimi ara magazin masumlar apartmanı rüyada rüyada kabus görmek siyah kuğu şahmaran ses sevgilisi teşkilat sürekli kabus görmek survivor all star kabus kadın ölüm ünlü oyuncu ünlü şarkıcı uyumak uyuma aktan kelebe esra balamir kimdir doğukan güngör gecesi karakteri turu söyledi ele hayal eş anlamlısı yabani rüyad rüyada deprem rüyada b rüyada deprem görmek ne anlama gelir rüyada deprem görmek ne demek sosyal medya

Rüya

Rüya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rüya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gördüğü rüyayı anlattı Nur Viral şoke oldu! 'Arkadaşım çırılçıplak yatak odamda...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Ünlü Rüya Yorumcusu Mehmet Emin Kırgil'in konuk olduğu bölümde canlı yayına gelen soru herkesi şaşırttı.

Magazin 27-02-2024 14:59

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas'ın eski hali sosyal medyada gündem oldu

Şimdilerde Yabani dizisinde hayat verdiği Rüya karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Simay Barlas eski haliyle sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Barlas'ın eski halini görenler çok şaşırdı. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü ismin eski fotoğraflarına yorum yağdı.

Magazin 06-02-2024 13:13

Bir taraf kabus, diğer taraf güzel rüya... Uyuma yönünüz rüyalarınızı etkiliyor! Oraya dönüp yatanlar dikkat

Sürekli kabus görmek bazılarının en rahatsızlık duyduğu şeylerden bir tanesi. Bu nedenle rüyada kabus görmek çok sık araştırılıyor. Güzel rüya ve kabusun nedenleriyle ilgili çarpıcı bir araştırma ortaya çıktı. Yapılan bir araştırmaya göre; uyuma şekli rüyalar üzerinde etkili olabiliyor. Araştırmada aktarılan verilere göre; sola yatmak kabusa, sağa yatmak ise güzel rüyaya yol açıyor. İşte uyku sırasında yaşanan bu durumun nedeni...

Kadin 18-01-2024 16:28

Ne Gemiler Yaktım'ın güzeli Devrim Özkan sevenlerini korkuttu! Sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Devrim Özkan sevenlerini korkuttu. Şimdilerde Ne Gemiler Yaktım dizisinde 'Fidan Sezai' karakterini canlandıran Devrim Özkan, hasta oldu. Set karavanından paylaşım yapan ünlü isim sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 11-01-2024 17:59

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas derin yırtmacıyla mest etti! İddialı tarzına beğeni yağdı

Yabani dizisinde hayat verdiği Rüya karakteriyle büyük beğeni toplayan Simay Barlas, geçtiğimiz gün düzenlenen 49. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayan Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Güzelliğiyle göz dolduran ünlü isim tarzıyla da dikkat çekti. Simay Barlas derin yırtmacıyla adeta nefes kesti.

Magazin 05-12-2023 17:28

Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli ve kaç yaşında? Dizi ve filmleri

Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat veriyor. Dizide Deniz Baysal Yurtcu,, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Devrim Özkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-2023 20:14

Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'un yeni adresi belli oldu! Bakın hangi fenomen diziye katıldı

Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçarslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, Ay Yapım’ın TOD için çekeceği “Renkli Rüyalar Oteli” adlı dijital dizinin ardından bir dijital diziyle daha el sıkıştı. Ünlü isim fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 01-12-2023 13:09

Bir set aşkı daha gerçeğe dönüştü! Yabani'nin yıldızı Simay Barlas kalbini bakın kime kaptırdı!

Dizi setlerinde başlayan aşklara bir yenisi daha eklendi. Fox TV'nin sevilen dizisi Yabani'de 'Rüya' rolüne hayat veren güzel oyuncu Simay Barlas'ın, gönlünü rol arkadaşına kaptırdığı iddia edildi.

Magazin 27-11-2023 21:35

Rüyasında yardım istedi! Canlı canlı gömüldüğünü söyleyen katilin mezarını elleriyle kazıp kafatasını çaldı

15 yaşındaki bir kız rüyasında diri diri gömüldüğünü söyleyerek yardım isteyen bir adamın mezarını kazdı. Brezilya'da yaşanan olayda mezardan çıkartılan kişinin altı kişinin ölümüne neden olan bir tecavüzcü olduğu belirtildi.

Trend 31-10-2023 08:10

Genç kızların rüyasıydı! Usta oyuncu İzzet Günay'ı görenler tanıyamadı! 'Yıllar acımamış'

Türk sinemasının yakışıklı simalarından İzzet Günay son görüntüsüyle gündem oldu. Yeşilçam'daki filmleriyle genç kızların rüyası olan ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Günay'ı görenler tanıyamadı.

Magazin 01-10-2023 20:14

Adım Farah'ın Rahşan'ı Hatice Aslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hatice Aslan'ın oynadığı diziler

Hatice Aslan, Adım Farah dizisinde Rahşan karakterine hayat veriyor. Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Adım Farah 2. sezonu ile bugün FOX TV izleyicisi ile buluşuyor. Peki, Hatice Aslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Adım Farah'ın Rahşan'ı Hatice Aslan'ın oynadığı diziler...

Magazin 27-09-2023 15:31

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Hayat Bilgisi'nin Rüya'sı Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran, başrollerini Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin paylaştığı Hayat Bilgisi dizisi yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Hayat Bilgisi dizisiyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Yıldız Asyalı, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 19-09-2023 15:20

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şoke oldu

Şimdilerde Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yeni dizi Yabani'de Rüya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Simay Barlas duru güzelliği ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-09-2023 08:07

Rüyasında gördü, aldığı haberle hayatının şokunu yaşadı! 'Hiç aklıma gelmezdi'

Konya’nın Karapınar ilçesinde aynı günde 1’i evin yakınındaki arazide, 2’si de farklı mevkide olmak üzere aynı tarlada 3 yeni obruk meydana geldi. Rüyasında deprem ve göçük olduğunu gören tarla sahibi çiftçi Fatih Şık, çobanından gelen telefonla hayatının şokunu yaşadı. Evine yaklaşık 100 metre mesafede, 50 metre çapında ve 40 metre derinliğinde obruk oluşan Şık, "Rüyamda hep böyle deprem gibi, göçük gibi şeylerle uğraştım. Kendi yerimde olacağı hiç aklıma gelmedi" dedi. İşte detaylar...

Haber 14-09-2023 15:15

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Simay Barlas'ın hayatı ve biyografisi

Simay Barlas, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Rüya karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas hakkında merak edilenler...

Magazin 12-09-2023 21:17

Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya'nın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamadı

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Acemi Cadı'da birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Dizide Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın son hali gündem oldu. İrem Erkaya'yı görenler tanıyamadı.

Magazin 28-08-2023 21:19

İnternette beyin cerrahlarını izledi: Rüyalarını kontrol etmek için kafasını matkapla delip çip yerleştirdi! 1 litre kan kaybettim...

Rusya'da bir adam internetten beyin cerrahlarının nasıl çalıştığını gösteren videoları izleyerek matkapla kafatasını deldi. Rüyalarını kontrol etmek istediği için kafatasını delen adam beynine çip yerleştirdi. O anlarda öleceğinden emin olduğunu ifade eden adam 1 litre kan kaybettiğini ifade etti.

Haber 21-07-2023 11:52

Zehra Güneş'in kız kardeşi ablasının izinden gidiyor! İrem Güneş güzelliğiyle herkesi şaşırttı

FIVB Milletler Ligi'nde Amerika Birleşik Devletleri'ni yenerek finale çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı, son maçta Çin'i de geride bırakarak şampiyon oldu. Filenin Sultanları, bu şampiyonluğun ardından dünya sıralamasında 1 numaraya yükselmeyi başardı. Zehra Güneş, Milletler Ligi'nde en iyi 1'inci orta oyuncu oldu. Sosyal medyada büyük ilgi gören Güneş'in kendisi gibi voleybolcu kardeşi İrem Güneş'i görenler çok şaşırdı. Ablasının izinden giden İrem Güneş'in paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 18-07-2023 12:53

Devlet Tiyatroları duyurdu! Usta sanatçı Olcay Poyraz hayatını kaybetti! Olcay Poyraz kimdir, kaç yaşındaydı?

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt yaptığı açıklamada sanatçı Olcay Poyraz'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Ünlü sanatçının ölüm haberi sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Birçok kişi basında yer alan haberler sonrası ünlü sanatçı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Olcay Poyraz kimdir, kaç yaşındaydı? Olcay Poyraz neden öldü?

Magazin 09-07-2023 11:06

EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? EGO final mi yapıyor? 21 Mayıs FOX yayın akışı

EGO yeni bölüm ve final tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. FOX TV'nin yeni projesi olan dizi, 5 Şubat'ta ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmuştu. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı dizi reyting sonuçlarında beklentiyi karşılayamadı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı ve final tarihi merak edildi. Peki, EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? EGO final mi yapıyor? İşte 21 Mayıs FOX yayın akışı...

Magazin 21-05-2023 19:01

Sosyal medyadan yaptığı cinsellik itirafı herkesi şaşkına çevirdi! “Erkeklerle birliktelikten çok daha iyi”

Brezilya’da yaşayan cinsellik terapisti Marza Tovo yaptığı itiraf sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 43 yaşındaki terapist, cinsel hayatının rüyalarında çok daha iyi olduğunu ve bu durumu sıklıkla partnerlerinle aralarındaki ilişkiyle kıyaslandığını dile getirdi. Tovo, rüyalarında yaşadığı orgazmın daha güçlü olduğunu belirtirken, “Erkeklerle birliktelikten çok daha iyi” ifadelerini kullandı.

Trend 29-04-2023 10:43

Ego yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'lu Ego saat kaçta başlıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan EGO (Erkeğe Güven Olmaz) dizisinin 8. bölümü merak edildi. Yayınlandığı günden bu yana çok beğenilen dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ego 8. bölümde Erhan, Rüya'nın hamile olduğu gerçeğini Sibel'den öğrenir ve ortalığı birbirine katar. Peki, Ego yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'lu Ego saat kaçta başlıyor?

Magazin 09-04-2023 18:49

Müge Anlı'dan görülmemiş ayar! 2 çocuklu kadın askerdeyken terk ettiği sözlüsüne kaçtı! 'İnsanı çıldırtmak için mi toplandınız?''

Müge Anlı, oğulları Alim'in eski sözlüsü evli ve 2 çocuk annesi Gülseren'le kaçtığını söyleyerek yardım isteyen İsmail ve Gül Yılmaz çiftini bugün de ağırladı. Aile, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir ulaşamadıkları oğulları Alim ve eski sözlüsü Gülseren ile canlı yayında yüzleşti. Gülseren'in kaçamak cevapları ve eşinin gülmesine sinirlenen Müge Anlı'nın 'İnsanı çıldırtmak için mi toplandınız sabah sabah?'' diyerek çıkıştı.

Magazin 07-04-2023 11:10

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'ndan bikinili poz! Beğeni butonu çöktü

Yayınlandığı dönemde ilgi ile izlenen Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu bu defa bir dergi için kameralar karşına geçti ve bikinili poz verdi. Ahsen Eroğlu'nun bikinili pozuna beğeni yağdı.

Magazin 06-04-2023 09:16

Tamamen transparan giyen Melisa Şenolsun'un iddialı tarzına beğeni yağdı

Son olarak Netlix platformunda yayınlanan ve başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Atiye dizisinde ekran karşısına çıkan ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu bu defa transparan tarzı ile dikkat çekti. Melisa Şenolsun'un iddialı tarzına beğeni yağdı.

Magazin 03-04-2023 13:30

Esra Balamir kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Esra Balamir'in hayatı ve biyografisi

Esra Balamir 27 Mart 2023 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Bir dönem Sevda Tepesi, Hayat Bilgisi, Şafak Vakti, Sırılsıklam gibi dizilerde oynayan ünlü isim; Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Esra Balamir kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Esra Balamir'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-03-2023 09:23

Cedi Osman aşka geldi! Yüz Yıllık Mucize ile ekrana dönen eşi Ebru Şahin'e Cedi'den tam destek!

2022 yılının Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Eşine aşkını ve desteğini her fırsatta gösteren Cedi Osman, yeni dizisi başlayan Ebru Şahin'e destek paylaşımı yaptı. Sosyal medyadan yorum yağdı.

Magazin 23-03-2023 22:28

Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya değişimiyle herkesi şaşırttı! Bakan bir daha baktı

Acemi Cadı dizisinde Merve Boluğur'un en yakın arkadaşı Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın yılar içindeki değişimi şaşırttı. Son hali ile kendine hayran bırakan ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 04-03-2023 09:02

Rüyada deprem olduğunu görmek ne demek? Sık sık yaşanan rüyada deprem görmenin anlamı

Rüyada deprem görmek gibi görülen birçok görüntü bilinçaltımızı yansıtıyor. Ancak rüyaların anlamları yaşanacak olayların habercisi olabiliyor. Genellikle görülen rüyaların anlamları başka şekillerde yorumlanıyor. Son zamanlarda birçok insan rüyasında deprem gördüğünü paylaşıyor. Peki rüyada deprem görmek ne demektir?

Kadin 20-02-2023 08:50

Melisa Şenolsun tarzıyla beğeni topladı! Yandan verdiği göğüs dekoltesi olay oldu

Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Melisa Şenolsun iddialı tarzından ödün vermiyor. Güzel oyuncu son olarak sütyensiz tarzını beline kadar inen sırt dekoltesiyle tamamladı. Şenolsun'a beğeni yağdı.

Magazin 04-02-2023 14:07

Yılanla cinsel ilişki sahnesi olay olmuştu! Serenay Sarıkaya'dan vücudunu saran süper mini elbisesiyle sere serpe pozlar

Aile dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ve Şahmaran dizisindeki cesur sahneleriyle adından söz ettiren oyuncu Serenay Sarıkaya vücudunu saran süper mini elbisesiyle sere serpe pozlar verdi. Güzel oyuncuyu gören Burak Deniz hemen yorum yaptı.

Magazin 04-02-2023 13:23

Sütyensiz pozlarıyla beğeni topluyordu! Melisa Şenolsun'un bikinili pozları olay

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Melisa Şenolsun her zaman iddialı tarzıyla beğeni topluyor. Güzel oyuncu son olarak yaza özlemini bikinili pozlarıyla dile getirdi.

Magazin 24-01-2023 07:20

Rüyasında 'mezar' gördü, 120 bin lira harcayıp kazı çalışması başlattı! 'Burası boş değil'

Almanya'da yaşayan Nazmiye Karaman (45), memleketi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki arazisinde lahit mezar olduğuna dair rüya görünce, gerekli izinleri alıp alanda kurban keserek kazı çalışması başlattı. Yaklaşık 120 bin lira masraf yapan Nazmiye Karaman, "Gördüğüm rüya acaba gerçek olur mu diye bunu yapıyorum. Hedefim bunu ortaya çıkarmak. Bir şey olduğuna inanıyorum, burası boş değil, yani uğraşacağım biraz" dedi. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 12-01-2023 09:56

MasterChef şampiyonu kim oldu? Metin mi Kıvanç mı? MasterChef 2022'yi kazanan yarışmacı canlı yayında açıklandı

MasterChef şampiyonu canlı yayında belli oldu. MasterChef Türkiye 2022'de aylardır süren büyük heyecan sona erdi. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliklerinde yer aldığı MasterChef'te Metin Yavuz ve Kıvanç Karadeniz finalde yarıştı. 3 aşamalı finalde en özel yemeklerini yapan Metin ve Kıvanç'ın şampiyonluk yarışı nefes kesti. Peki MasterChef 2022 şampiyonu kim oldu? MasterChef şampiyonu ne ödül kazandı? İşte MasterChef büyük finalinde yaşananlar...

Magazin 11-01-2023 00:45

Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında? Devrim Özkan Güldür Güldür Yılbaşı Özel'de!

Güldür Güldür yılbaşı özel bölümünün ünlü konukları arasında Rüya, Vatanım Sensin, Gelsin Hayat Bildiği Gibi projelerinde yer alan Devrim Özkan da yer aldı. Peki Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Devrim Özkan hakkında detaylar...

Magazin 01-01-2023 05:06

Oscar ödüllü Siyah Kuğu filmi müzikal oluyor

Bir Rüya İçin Ağıt, Nuh: Büyük Tufan ve Kaynak gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmen Darren Aronofsky, başrolünde Natalie Portman’ın yer aldığı Siyah Kuğu (Black Swan) filminin müzikalinin gelebileceğini açıkladı.

Magazin 16-12-2022 15:30

Burcu Özberk yeni tarzını takipçileriyle paylaştı! Gökçe Bahadır sessiz kalamadı

Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra ekranlarda yer almayan güzel oyuncu Burcu Özberk, yeni tarzını takipçilerinin beğenisine sundu. Kahkül kestiren Burcu Özberk'e Gökçe Bahadır kayıtsız kalamadı.

Magazin 06-12-2022 10:57

Kurtuluş Kuş kimdir, kaç yaşında, nereli? Kurtuluş Kuş, Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında

Kurtuluş Kuş son dönemlerde adı sıkça anılan isimlerden birisi oldu. Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olacak Kurtuluş Kuş, ile ilgili bilgiler araştırılıyor. “Sevmedim Deme” parçasıyla 120 milyon izlenme rakamına ulaşan ünlü şarkıcı, bu akşam Kanal D ekranlarındaki programda izleyiciler ile buluşacak. Peki Kurtuluş Kuş kimdir, kaç yaşında?

Magazin 26-11-2022 14:44

Herkes bunu merak ediyordu! Yapılan araştırmalara göre ölüm anında hissedilenler...

Ölüm, toplumun en büyük korkuları arasında bulunuyor. İnsanların kafalarında ölüm hakkında oldukça fazla soru işareti bulunuyor. Geçmiş yıllardan günümüze kadar geçen süreçte birçok insan ölüm sırasında neler yaşandığını, ölen kişinin bu anları hissedip hissetmediğini merak ediyordu. Yapılan araştırmalar kalbi duran kişilerin ölümü hissettiklerini açıkladı.

Haber 17-11-2022 18:14

Sonuçlar üzülmenize yol açabilir! Yapılan ankette en sık görülen seks rüyaları açıklandı

Uyku temel ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Bazı kişiler uyku sırasında neredeyse hiç rüya görmezken bazıları ise bir gecede bir sürü rüya görebiliyor. Rüyaların bilinçaltımızla alakalı olduğu düşünülüyor. Hem erkek hem de kadınlar cinsellik ile ilgili rüyalar görebiliyor. Bu konuda yapılan ankette en sık görülen seks rüyaları tespit edildi.

Haber 13-10-2022 08:27

Cinsel ilişkiye gerek yok! Hiç beklemediğiniz anda kazara orgazm olabilirsiniz

Cinsel ilişkide birçok sorun bulunuyor. Orgazm olamamak bu sorunlar arasında yer alıyor. Orgazm için illa etkili bir cinsel ilişkiye girmenin gerekildiği düşünülse de bu konu büyük yanılgılar arasında yer alıyor. Seks veya mastürbasyon yapmadan da bilinçsiz bir şekilde orgazm olunabiliyor.

Haber 27-09-2022 08:34

Hayal eş anlamlısı nedir? Hayal kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede yabancı dillerden gelen birçok kelime vardır. Bu sözcükler sayesinde dilimiz daha da zenginleşir. Özellikle de Arapça, Farsça ve Fransızca bizi en çok etkileyen dillerden bazılarıdır. Hayal sözcüğü de yabancı kökenli sözcüklerden birisidir. Peki, hayal kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 15:21

10 yıl boyunca rüyasında gördü, memleketine dönünce gerçek olduğunu anladı

Yıllarca ABD'de yaşayan Aynur Ece Onur (40), akademik kariyerini bırakarak memleketi Burdur'a gelerek susuz tarım yapmaya başladı. Ancak Onur'un hayatını ilginç kılan asıl şey gördüğü rüyaları. Tam 10 yıl boyunca rüyalarında, alnında hilal sembolü olan bir at gören Aynur Ece Onur, memleketine dönünce bunun aslında gerçek olduğunu anladı. Rüyalarındaki ata yıllar sonra kavuşan Onur, "Meğer rüyalarımda gördüğüm, alnında hilal sembolü olan at beni bekliyormuş" dedi.

Haber 19-08-2022 11:48

Düş eş anlamlısı nedir? Düşün eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Dilimizdeki birçok kelime birden fazla anlam ifade eder. Eş anlamlı kelimeler de bu sebeple çeşitlilik gösterir. Düş kelimesi de asıl anlamı, yan anlamı ve mecaz anlamı ile bu özelliğe sahip kelimeler arasındadır. Rüya, imge, umut gibi eş anlamlıları vardır. Düş kelimesinin eş anlamlısı nedir? Düş eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 05-08-2022 03:33