Necip Fazil Sehir Hastanesi Haberleri

Depremlerde ayakta kalan hastanede 6 Şubat'tan bu yana 625 bebek doğdu

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, hasar görmeyen Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ek Hizmet Binası'nda 6 Şubat'tan bu yana 625 bebek dünyaya geldi.

Yurthaber 2023-03-31 12:28:58

Kahramanmaraş'ta cenazelerin kimlik tespitiyle ilgili iki ayrı kan alma merkezi kuruldu

Kahramanmaraş'ta kimliği tespit edilemeyen cenazelerle ilgili, enkazda yakınlarını kaybeden vatandaşların DNA testine ilişkin numunelerinin, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ile Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekimliği'nde kurulan merkeze verilebileceği bildirildi.

Yurthaber 2023-02-13 07:58:29

Hastaneye gelen genç kız, doktora kızıp masasını dağıttı

Kahramanmaraş’ta bir genç kız, tedavi için geldiği hastanede doktorla tartıştıktan sonra masasını dağıttı.Edinilen bilgiye göre olay, Cuma akşamı Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası Acil Servis Bölümünde yaşandı.

Haber 2020-10-25 16:53:11

Kahramanmaraş’ta çiçek şöleni

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarına özel il genelinde mevsimlik çiçek dikimi yapıyor.Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Begonya, Petunya ve Kadife Çiçeği toprakla buluşturuldu.Ekipler Madalyalı Kavşak, Diş Hastanesi Kavşağı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi kavşağı, havalimanı yolu ve Abdulhamithan Camii bahçesinde mevsimlik çiçek dikimlerini aralıksız sürdürüyor.

Yurthaber 2020-06-06 15:17:10

Kahramanmaraş’ta kaçak nargile tütünü operasyonu

Kahramanmaraş’ta piyasa değeri 15 bin lira olan 67 paket kaçak nargile tütünü ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 06 plakalı şüpheli bir otomobili takibe alarak Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu Necip Fazıl Şehir Hastanesi kavşağında durdurdu.Otomobilde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 15 bin lira olan, birer kiloluk 67 paket olmak üzere 67 kilo gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirdi.Otomobilde bulunan F.İ.

Yurthaber 13-03-20 14:14

Kahramanmaraş’ta kaçak nargile tütünü operasyonu

Kahramanmaraş’ta piyasa değeri 15 bin lira olan 67 paket kaçak nargile tütünü ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 06 plakalı şüpheli bir otomobili takibe alarak Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu Necip Fazıl Şehir Hastanesi kavşağında durdurdu.Otomobilde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 15 bin lira olan, birer kiloluk 67 paket olmak üzere 67 kilo gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirdi.Otomobilde bulunan F.İ.

Yurthaber 13-03-20 14:14

Uz. Dr. Gülderen: Grip tedavisinde antibiyotiklerin yeri yok

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Evrim Gülderen, grip tedavisinde antibiyotiklerin yerinin olmadığını söyledi.

Trend 27-12-19 15:35

Rinoplasti ameliyatı ile rahat nefes alın

Özel Esentepe Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Bölümü’nden Op. Dr. Necip Cihan Hasçiçek, burundaki şekil bozukluklarının düzeltilmesi ve kaza, düşme gibi travmaya bağlı sebeplerle nefes almada yaşanan sıkıntıların giderilmesi için rinoplasti ameliyatının tercih edildiğini söyledi.

Trend 09-12-19 11:59

Muhammetoğlu: “Pankreas tümöründe erken teşhisle daha iyi tedavi sonuçlarına ulaşılıyor”

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Gastroenterolojik Cerrahi Uzmanı Opr.

Haber 05-10-19 10:43

Halk otobüslerinde fenalaşan yolcular hastaneye yetiştirildi

Kahramanmaraş’ta halk otobüslerinde fenalaşan yolcular, otobüs şoförlerince hastane acil servisine götürüldü.Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden (KSÜ) ile Necip Fazıl Şehir Hastanesi arasında yolcu taşıyan 46 H 296 plakalı 29 numaralı özel halk otobüsü hastane bölgesine geldiğinde yolculardan biri aniden rahatsızlandı.

Haber 16-04-19 17:00

Lise öğrencileri diyaliz hastalarına moral verdi

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan müzik grubu, Salihli Devlet Hastanesi diyaliz merkezinde tedavi gören hastalar için moral konseri düzenledi.Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi Müzik öğretmenleri Şebnem Coşkun ve Murat Uslu eşliğinde öğrencilerin katılımıyla Salihli Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde haftanın 4 günü tedavi gören hastalar için mini konser düzenlendi.Etkinliğe diyaliz hastalarının yanı sıra Salihli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Sinem Oğuz, Başhemşire Neslihan Erdoğan, Başhemşire Yardımcısı Nuray Öztamahkar ile Diyaliz Merkez Doktoru Müge Düzenli Akbulak da katıldı.Salihli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Sinem Oğuz, “Hastalarımızın daha rahatlamış ve huzurlu olmaları hayata daha mutlu ve sevgi dolu bakmalarını istiyoruz.

Yurthaber 01-03-19 15:34

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NECİP FAZIL ÖDÜL TÖRENİNDE KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Türkiye'nin düşünce ve yazı hayatı çok uzun yıllar her türlü keyfiliğin, her türlü bağnazlığın sergilendiği bir alan olmuştur.

Haber 21-12-18 22:46

Türkiye'nin 7. şehir hastanesi hizmete hazır

Adana, Mersin, Isparta, Yozgat, Kayseri ve Elazığ'ın ardından Türkiye'nin 7. şehir hastanesi olma özelliği taşıyan Manisa'daki dev sağlık tesisi, 19 ameliyathanesi, 156 poliklinik odası ve 558 yatak kapasitesiyle cumartesi gününden itibaren hizmete başlayacak - İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici: - "Tek kişilik odaların çokluğu nedeniyle halkımız 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmetini alacak. Ayrıca yoğun bakım yatak sayısının fazla olması çok büyük bir avantaj"

Haber 25-10-18 13:57

Hastanelerde jandarmalar da görev yapmaya başladı

Kahramanmaraş'ta Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Elbistan Devlet Hastanesinde, sağlık çalışanlarına şiddet olaylarının önlenmesi amacıyla jandarma da görevlendirildi

Haber 30-07-18 21:14

Türkiye'nin 5. şehir hastanesinde sona doğru

Manisa'da yapımı süren ve Türkiye'nin beşinci şehri hastanesi olarak hizmet verecek olan Manisa Şehir Hastanesi bu yıl tamamlanacak - Şehir hastanesinin yanı sıra bu yıl hizmete girecek Merkez Efendi Devlet Hastanesiyle kentin sağlık alanındaki 25 yıllık ihtiyacı karşılanmış olacak - Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici: - "Özelikle şehir hastanemiz açıldığında artık hiçbir hastamızı il dışına göndermeyeceğiz. Civar illerden de yoğun bakım hastalarını burada kabul edebileceğiz"

Haber 11-06-18 11:27

NECİP FAZIL KISAKÜREK MEZARI BAŞINDA ANILDI

  Haber-Kamera: İSTANBUL DHA Türk Edebiyat tarihinin önemli isimlerinden biri olan Şair ve Yazar Necip Fazıl Kısakürek, ölümünün 35.yılında Eyüpsultan’da mezarı başında anıldı.

Haber 25-05-18 16:48

6 aylık bebek otomobilde unutuldu

Kahramanmaraş’ta hastaneye giden ailenin otomobilde unuttuğu 6 aylık bebeğin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.Alınan bilgilere göre, Yörük Selim Mahallesi Necip Fazıl Şehir Hastanesi ek binasına gelen aile, acil servise giriş yaptı.

Haber 25-04-18 15:24

Başkan Gürlevik Sağlıkta Şiddete Tepki Gösterdi

Adıyaman Tabip Odası Başkanı Mehmet Necip Gürlevik, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said...

Yurthaber 29-05-17 15:27

Eski Başhekim Dualarla Uğurlandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden SSK İskenderun Hastanesi başhekimlerinden Dr. Necip...

Yurthaber 20-03-17 16:19

Kahramanmaraş’ta 2 Yılda 18 Bin Yanık Tedavisi Yapıldı

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi bünyesinde bulunan Yanık Tedavi Merkezi’nde 2 yılda 18 bin yanık...

Yurthaber 16-12-16 16:27

Kalın Bağırsak Kanserine Dikkat

Medıcana Çamlıca Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Necip Aytuğ, erkekte ve kadında eşit oranda...

Yurthaber 05-02-16 14:11

Şehir Hastanesi’nde Hamileler İçin ’gebe Oteli’ Açıldı

Kahramanmaraş’ta Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Bölümü’nde hastaneye ulaşım zorluğu çeken...

Yurthaber 05-12-15 13:50

Acıbadem Ankara Hastanesi’nden Renkli 23 Nisan Kutlaması

Acıbadem Ankara Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu...

Yurthaber 22-04-15 16:23

Prof. Dr. Koçak, Uluslararası Katılımlı Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetim Kongresine Katıldı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necip Becit, Başhekim...

Yurthaber 25-02-15 18:58

KAHRAMANMARAŞ DONÖR BİRİNCİSİ

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Semih Yancar, bölgede en çok organ çıkaran hastane olduklarını

Yurthaber 22-11-14 16:52

KAHRAMANMARAŞ DONÖR BİRİNCİSİ

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Semih Yancar, yılbaşından bu yana çeşitli sebeplerden dolayı beyin ölümü gerçekleşen

Yurthaber 22-11-14 14:32

Siirt'te Grip Uyarısı

SİİRT (AA) - Siirt Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı  Necip Nas, grip olarak bilinen influenza (H3N2) virüs enfeksiyonlarının salgın oluşturma özelliği nedeniyle önemi giderek

Yurthaber 10-01-14 11:41

Ramazan’da Beslenme

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Diyetisyeni Şebnem Çakıroğlu, Ramazan’da insanların beslenme düzeninin tamamen değiştiğini belirterek, “Bu...

Yurthaber 10-07-13 13:27

Reflü Ciddi Hastalıklara Zemin Hazırlayabilir

Memorial Hizmet Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü’nden Prof. Dr. Ömer Necip Aytuğ, toplumda sık rastlanan hastalıklardan biri...

Yurthaber 13-06-13 11:53

Beşiktaşlı Uysal Ve Özkan Ameliyat Oldu

Beşiktaşlı Necip Uysal ve Emre Özkan, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde ameliyat oldu. Beşiktaş...

Yurthaber 20-05-13 12:06

Otel Konforunda Devlet Hastanesi

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Çay Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti İlçe...

Yurthaber 26-02-13 16:29

Mevsimsel Gripten Korunma Yolları

Necip Fazıl Şehir Hastanesi İntaniye ve Bulaşıcı Hastalıklar Uzmanı Dr. Evrim Gülderen, gribin ciddi bir hastalık olduğunu belirtti.

Yurthaber 25-12-12 16:40

Spor Ve El Işi Tedavilerine Yardımcı Oluyor

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Psikiyatri Servisi'ndeki hastalara uygulanan, "iş uğraşı ve egzersiz terapisi" programından olumlu sonuç alındığı bildirildi.

Yurthaber 23-12-12 12:30
Van

Suriyeli Mültecinin Gözünden Şarapnel Parçası Çıkarıldı

Kahramanmaraşın yanı sıra çevre illerden gelen bir çok hastaya hizmet veren Necip Fazıl Şehir Hastanesi,...

Yurthaber 07-10-12 11:25

AK Parti Milletvekillerinden, Başhekim Bekerecioğlu'na Ziyaret

AK Parti milletvekilleri, Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu'nu ziyaret etti.

Yurthaber 13-07-12 14:10

Şehir Hastanesinde Hedef Bin 100 Yatak

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, hastanenin tüm bölümlerinin taşınıp...

Yurthaber 13-07-12 13:32

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürlüğü’ne Sedat Demir Getirildi

Medicalpark Bursa Hastanesi Medikal Direktörü Doç.Dr. Sedat Demir, Dr. Necip Kozalı’nın merkeze tayininin ardından genel...

Yurthaber 19-06-12 17:29

Kahramanmaraş'tan Kısa Kısa

Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şerefoğlu, bir süre önce hizmete giren hastanenin yeni yüzü ve başarılı çalışmalarıyla

Yurthaber 31-05-12 19:00

Hastanenin isim değişikliği

Kahramanmaraş'ta bir süre önce hizmete açılan Şehir Devlet Hastanesi'nin adının Sağlık Bakanlığı tarafından "Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi" olarak değiştirildiği

Yurthaber 18-04-12 12:48

Başhekim hastaları evinde ziyaret ediyor

Dörtyol Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Necip Çiftler, evde sağlık hizmetleri ekibi ile vatandaşları...

Yurthaber 17-04-12 12:18

"Dörtyol'da sağlık alanında önemli gelişmeler olacak"

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Necip Çiftler’i...

Yurthaber 15-03-12 14:00