Amigurumi Haberleri

Can sıkıntısından başladılar... Asgari ücretten fazla para kazanıyorlar! 'Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir'

Samsun'da açılan kurslara katılan kadınlar, can sıkıntısı nedeniyle başladıkları bu kurslar sayesinde yaptıkları amigurumi bebekleriyle ayda 15 bin TL kazandıklarını belirtti. Eğitmen ise 1 haftalık eğitimler her bebeğin yapılabileceğini söyledi. Kursiyer bir kadın ise "Bu işte verilen emeğin karşılığı para kazanılabiliyor" dedi. 60 yaşındaki bir kursiyer ise amigurumi yapımının çok kolay olduğunu belirterek "Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir" ifadelerini kullandı.

Finans 20-12-2023 10:35

İnternette video izleyerek öğrendi! Köyden tüm Türkiye'ye satıyor... Yurt dışından bile talep var

Bilecik'teki Koyunlu köyünde yaşayan Derya Kaytan, arkadaşında görüp internetten video izleyerek öğrendiği amigurumi tekniğiyle 4 yılda bebek ve hayvan figürlü binlerce oyuncak üretti. Sosyal medya üzerinden Türkiye'nin pek çok iline çok sayıda satış yaptığını söyleyen Kaytan, kendisine yurt dışından bile ulaşanların olduğunu ve onlara da ürünlerini gönderdiğini anlattı.

Finans 27-04-2023 11:49

Özel gereksinimli öğrencilerin eğitimine annelerden katkı

Kahramanmaraş'ta bir araya gelen özel gereksinimli çocukların anneleri, amigurumi tekniğiyle ördükleri oyuncakları satarak down sendromlu çocukların ailelerine ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek oluyor - Anne Nadire Akıllı: - "İhtiyaç sahibi ailelerimiz, çocuklarımız ve öğrencilerimiz için el ele ilmek atıyoruz. Büyük bir sevgi ve şevkle isteyerek canı gönülden bu işi yapıyoruz"

Yurthaber 17-07-2022 11:57

Amigurumi oyuncak yapan kadınlar ABD'ye sipariş hazırlıyor

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşayan kadınlar Halk Eğitim Merkezi'nde yapmayı öğrendikleri Amigurumi oyuncakları ABD'ye göndermeye başladı. Hobi için aldıkları kurs meslekleri olmaya başladı.

Finans 31-03-2021 09:38

Amigurumi

Amigurumi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Amigurumi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.