Amsterdam Haberleri Ve Son Dakika Amsterdam Haberleri

Amsterdam Haberleri Ve Son Dakika Amsterdam Haberleri

Amsterdam, Hollanda'nın başkentidir.

Amsterdam Haberleri

Amsterdam'da mesai saatleri trafiğinin görüntülerini paylaştı! 'Halkın işe yetişme telaşı' diyerek paylaştı... Sosyal medyadan yorum gecikmedi

Sosyal medyadan Hollanda'nın Amsterdam şehrinde sabah mesai başlangıcındaki trafiğin görüntüsünü paylaşan bir kullanıcı ilgi çekti. Trafiğin en yoğun olan saatlerin görüntüsü kullanıcılar aracılığıyla İstanbul trafiğiyle kıyaslandığında yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 28-02-2024 15:39

Avrupa'da genelev krizi! 'Red Light District' bölgesinin yeni yeri tartışma yarattı... Büyük endişe duyuyoruz

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki ünlü Red Light District bölgesinin taşınması planı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Red Light District'in yeni kurulması beklenen bölgenin Avrupa İlaç Ajansı (EMA) merkezinden sadece 800 metre uzaklıkta. Bu durumda Avrupa İlaç Ajansı (EMA), Amsterdam belediye meclisinin Hollanda'nın başkentindeki genel merkezinin yakınında büyük bir genelev kurma kararından "son derece endişe duyduğunu" söyledi.

Trend 22-12-2023 12:01

Hangi burç nerede yaşamalı? Burçların yaşaması gereken şehirler belli oldu

Astroloji, insan davranışlarını ve kişilik özelliklerini yorumlamada sıklıkla kullanılan bir araçtır. Burçlar, astrolojik haritada temsil edilen ve birçok insanın kişilik özelliklerini tanımlayan önemli unsurlardır. Burçların yaşaması gereken iller açıklandı. Yapılan paylaşımlara göre burçlar diğer şehirlere oranla bahsi geçen illerde daha ideal bir yaşam sürebilir.

Kadin 30-11-2023 13:16

Recep İvedik filmi gerçek oluyordu! Batman yerine Amsterdam uçağına bindirildiler: 'Bu da başımıza geldi'

Ankara'da filmlere konu olacak bir olay meydana geldi. Ankara'dan Batman'a gidecek yolcular yanlışlıkla Amsterdam uçağına bindirildi. Olay, uçak içerisinde kabin ekibinin durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. Amsterdam’a seyahat eden bir yolcu, uçağın içinden yaşananları paylaşıp "Bu da başımıza geldi" yorumunda bulundu.

Haber 20-11-2023 11:37

Amsterdam

Amsterdam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Amsterdam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Etrafı açık tuvaletler çok konuşuldu! Sokağın ortasındaki seyyar tuvaletler yorum yağmuruna tutuldu

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir sokakta çekilen görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde sokak ortasına yerleştirilen seyyar tuvaletler yer aldı. Etrafı açık olan tuvaletler sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 28-10-2023 11:31

Amsterdam’ın en ünlü sokağı Red Light kapanma tehlikesiyle karşı karşıya! “Artık evden çalışıyorlar”

Hollanda’nın dünyaca ünlü bölgesi Red Light District ülkeyi ziyaret eden turistlerin mutlaka uğradığı bir yer olarak kabul ediliyor. Dünyaca ünlü turizm merkezleri arasında gösterilen bölge Hollanda ekonomisi için yaklaşık 2.3 milyar sterlin üretiyor. Ancak popüler lokasyonunun koronavirüsten etkilendiği ve artık evden çalışmanın etkili olmasıyla birlikte kapanacağı iddia edildi.

Trend 31-08-2022 16:50

Yolcular donup kaldı! Uçaktaki kavga herkesi şaşkına çevirdi

Manchester’dan Amsterdam’a hareket eden bir yolcu uçağında bir anda ortalık karıştı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde ayağa kalkan yolculardan biri kabin görevlisini defalarca yumrukladı. Olay anını kaydeden diğer yolcular şaşkınlık içinde kavgayı izledi.

Trend 06-05-2022 16:51

Rehine krizi yaşanmıştı! Apple'dan Amsterdam açıklaması

Apple, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Apple Store'da yaşanan rehine krizinin sona ermesinden sonra bir açıklama yaptı. En az bir kişinin rehin alındığı olayda, silahlı soyguncu kaçmaya çalışırken polisin arabayla çarpması sonucu etkisiz hale getirilmişti.

Haber 23-02-2022 16:23

Amsterdam Apple mağazası soygununda son durum ne? Hollanda Amsterdam Apple mağazası soyguncusu yakalandı mı?

Amsterdam Apple mağazasında 1 kişi soygun girişiminde bulundu. Olaya ilişkin yer alan haberlere göre şahıs en az 1 kişiyi rehin aldı. Olay görüntüleri sonrası birçok kişi konuya ilişkin internette araştırma yapıyor. Amsterdam polisi konuya ilişkin açıklamada bulundu. Peki Amsterdam Apple mağazası soygununda son durum ne? Hollanda Amsterdam Apple mağazası soyguncusu yakalandı mı? İşte Hollanda Amsterdam Apple mağazasında yaşanan soygun girişimine ilişkin son dakika gelişmesi ve detaylar...

Haber 23-02-2022 00:25

Amsterdam'da Apple mağazasında rehine krizi!

Hollanda'nın Amsterdam kentinde Apple mağazasına giren silahlı bir kişinin, mağazada bulunanlardan bir kişiyi rehin aldı. Saldırgan, elinden kaçan rehineyi kovaladığı sırada kendisine çarpan polis aracı sayesinde yakalandı.

Haber 22-02-2022 22:15

Amsterdam Getir ve benzeri şirketlere 1 yıl boyunca yeni dağıtım merkezi izni vermeyecek

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, aralarında Getir'in de bulunduğu hızlı teslimat şirketlerinin, "karanlık dükkan" adı verilen yeni dağıtım merkezleri açmasına bir yıl boyunca izin verilmeyecek. Bu karar kent sakinlerinden gelen yol güvenliği, gürültü kirliliği ve engellenen kaldırımlara dair şikayetleri nedeniyle alındı.

Haber 20-02-2022 13:06

Uçağın iniş takımlarında Amsterdam'a geldi! 11 saatlik yolculuktan sağ kurtuldu

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı'na inen kargo uçağının ön iniş takımlarında bir kişi bulundu. Güney Afrika’nın Johannesburg kentinden havalanan uçağın iniş takımlarında, 11 saat boyunca kaçak yolculuk eden kişinin sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Haber 24-01-2022 02:17

Rembrandt’ın Gece Devriyesi'ne yapay zeka dokunuşu! Bir sanat eserinin en ayrıntılı fotoğrafı çekildi

Amsterdam’da bulunan Rijksmuseum, bir sanat eserinin en büyük ve en ayrıntılı fotoğrafı" diyerek Rembrandt'ın başyapıtı Gece Devriyesi'nin 717 gigapiksellik fotoğrafını yayınladı. Fotoğraf, dünyanın dört bir yanından yüksek çözünürlüklü olarak görüntülenebiliyor.

Haber 12-01-2022 11:22

2021 yılının en yaşanabilir şehirleri açıklandı! Listede İstanbul da yerini aldı

Küresel Güç Şehir Endeksi (GPCI), 2021 yılı için en yaşanabilir şehirler listesini açıkladı. Listede ilk sırayı İngiltere’nin başkenti Londra alırken, ABD’nin New York şehri 2’nci, Japonya’nın başkenti Tokyo ise 3’üncü oldu.

Trend 25-11-2021 17:53

Gazprom’dan gaz fiyatlarının artmasına neden olduğu iddialarına yanıt

Rus enerji şirketi Gazprom Export'un Başkanı Elena Burmistrova, Gazprom'un Avrupa'da gaz fiyatlarını artırdığı yönündeki iddiaları "garip" bulduğunu söyledi.

Finans 04-11-2021 09:43

Yeni keşfedildi, ilk kez sergilendi! Maddi değerini söylemek kesinlikle imkansız

Dünyaca ünlü Hollandalı ressam Vincent Van Gogh'a ait kara kalem çalışması, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da ilk kez sergilendi.

Haber 16-09-2021 23:24

‘Dünyanın En İyi Şehirleri’ açıklandı! Türkiye’den bir şehir de listeye girdi

Time Out dergisi, 2021'de dünyanın en iyi 37 şehrini açıkladı. İngiltere merkezli ünlü "Time Out" dergisinin "2021 yılında dünyanın en iyi 37 şehri" listesinde, San Francisco ilk sırada yer alırken, sıralamada Türkiye'den de İstanbul'a da yer verildi.

Trend 10-09-2021 14:02

Amsterdam Seks Müzesi'nden paylaşım yapan Merve Taşkın'a dava açıldı! Müze müdürü mesaj attı

Instagram fenomeni Merve Taşkın, Amsterdam Seks Müzesi'nden paylaşım yapınca hakkında dava açıldı. Amsterdam'daki müzenin müdürü Merve Taşkın'a mesaj attı.

Magazin 06-08-2021 14:57

Ülke genelinde teyakkuza geçildi! Ünlü gazeteci sokak ortasında vuruldu

Hollandalı ünlü gazeteci Peter R de Vries, başkent Amsterdam’da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Polis şüphelinin tarifini vererek vatandaşlardan saldırgana yaklaşmamaları ve gördükleri yerde polisi aramalarını istedi.

Haber 07-07-2021 01:04

Donmuş kanalda kayak yapan kişi, buz kırılınca suya düştü

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da donmuş kanalda iç çamaşırlarıyla kayak yapan bir kişi, buzun kırılmasıyla suya düştü. O anlar saniye saniye amatör kameralara yansıdı.

Haber 16-02-2021 10:58

Hollanda'da polisin cinayet sandığı vakanın altından 'kardan adam' çıktı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da devriye gezen polisler 'yerde yatan cesedin' aslında bir kardan adam olduğunu anladı.

Haber 11-02-2021 17:24

'Çinli El Chapo' Amsterdam'da yakalandı

Dünyanın en çok arananlar listesinin başında olan ve 'Çinli El Chapo' olarak da bilinen Tse Chi Lop, Hollanda'daki Schiphol Havalimanı'nda polisler tarafından yakalandı.

Haber 25-01-2021 10:15

Amsterdam’daki bir restoranda müşteriler özel seralarda yemek yiyor

Hollanda’daki bir restoran, yemek yiyen müşterilerine koronavirüs bulaşmasını engellemek için özel seralar kurdu.

Trend 08-05-2020 15:06

İşte yeni normal: Kabin restoran!

Koronavirüs tüm dünyayı etkisine almış durumda. Bununla birlikte günlük yaşantımızı da etkileyen salgın pek çok alışkanlığımızın da değişmesine neden oluyor. Dünyanın pek çok yerinde kapalı durumdaki restoran ve kafeler bu süreci daha az zararla atlatıp faaliyete geçebilmek için çözümler üretiyor. Amsterdam'daki bu restoran çareyi masaların etrafını camlarla çevreleyip kabine dönüştürmekte buldu.

Haber 08-05-2020 10:13

Amsterdam'da koronavirüs tedbirleri: Esrar kafeler kapatılıyor

Amsterdam, koronavirüs tedbirleri kapsamında genelevlerin bulunduğu 'Red Light' sokağı kapattıktan sonra, şimdi de esrar kafelerinin kapatılacağını duyurdu. Açıklamanın ardından kafelerin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Haber 19-03-2020 17:16

UEFA Kongresi Amsterdam’da yapıldı

44. UEFA Kongresi, üye federasyonların başkan ve yöneticilerinin katılımı ile Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da yapıldı.

Spor 03-03-2020 14:38

Belediye başkanı sorunu 'seks oteli' ile çözecek!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam, şehrin genelevler bölgesi Red Light Districht (Kırmızı Fenerler) bölgesinde yoğun turist akını nedeniyle yaşanan sorunları, "yeni bir erotik merkez veya seks oteli"yle çözmeyi planlıyor.

Haber 19-02-2020 13:38

Son dakika! Amsterdam'da peş peşe patlamalar

Reuters'ın son dakika haberine göre Hollanda'nın Amsterdam kentinde bir posta ofisinde peş peşe iki patlama meydana geldi.

Haber 12-02-2020 11:20

Hollanda'da Trump'ın sözde Orta Doğu barış planı protesto edildi

Hollanda'da Trump'ın sözde Orta Doğu barış planı protesto edildi

Haber 02-02-2020 18:52

Amsterdam'da düşen THY uçağıyla ilgili yeni gelişme!

Hollanda Temsilciler Meclisi, Türk Hava Yolları'na (THY) ait Boeing 737 - 800 NG tipi uçağın Amsterdam'da düşmesi ile ilgili olarak Boeing firmasının kazadaki sorumluluğunun, ABD makamlarının baskısı sonucu gizlendiği iddialarını araştırma kararı aldı.

Haber 24-01-2020 15:19

Kaza yapan THY uçağı iddialarına ilişkin Hollanda'dan açıklama

THY'ye ait Boeing 737-800 tipi uçağın Amsterdam'da Şubat 2009'da Schiphol Havalimanı'na inerken çakılmasıyla ilgili 'gerçeklerin saklandığı' iddialarını Hollanda Güvenlik Kurulu eski Başkanı reddetti.

Haber 21-01-2020 15:33

Merve Taşkın erotik dükkanın vitrininde iç çamaşırlarıyla poz verdi

Futbolcuların mesajlarını ifşa ederek adını duyuran ve sonrasında verdiği pozlarla gündeme gelen fenomen Merve Taşkın, Amsterdam'da bulunan kırmızı ışıklı erotik dükkanın vitrininde iç çamaşırlı poz verdi.

Magazin 21-01-2020 11:34

Hollanda'da Ulusal Lale Günü etkinliği

Hollanda'da "Ulusal Lale Günü" etkinliği

Magazin 18-01-2020 19:00

Dünyanın en dost canlısı kenti belli oldu

Dünyanın farklı noktalarından gelen kişilerin memnuniyetleri göz önünde bulundurularak hazırlanan listede dünyanın en dost canlısı kenti belirlendi. Authentic Vacation adlı kuruluşun yaptığı araştırmayla belirlenen listede birinci sıraya Amsterdam oturdu.

Haber 14-01-2020 10:47

Hollanda'da bazı şirketlere içinde bomba bulunan mektup gönderildi

Hollanda'da bazı şirketlere içinde bomba bulunan mektup gönderildi

Haber 02-01-2020 21:18

Avrupa'nın göbeğinde şok protesto! Havalimanını işgal ettiler!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Schiphol Havaalanı'nın bir bölümü, iklim protestocuları tarafından işgal edildi.

Trend 15-12-2019 03:37

Hollanda'da çiftçilerden hükümetin tarım politikasına protesto

Amsterdam'da Dam Meydanı'nda toplanan çiftçiler, yerli malın önemine dikkati çekmek için kurdukları tezgahlarda peynir, patates, sebze, meyve gibi kendi ürettikleri doğal gıdaları Amsterdam halkına ikram etti

Haber 13-12-2019 20:12

Hollanda'da yaşayan Türk kadın öldürüldü!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir süpermarketin fırın bölümünde çalışan Hafize Ş. evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Haber 06-12-2019 09:33

Amsterdam'da ışık sanat festivali

Amsterdam'da ışık sanat festivali

Magazin 29-11-2019 02:03

Hollanda'da İsrail protestosu

Eski bir İsrail askeri ve yanında bulunan iki kişinin, sürekli gösteri alanına yaklaşması nedeniyle kısa süreli gerginlik yaşandı

Haber 16-11-2019 20:15

Amsterdam'da ilk defa hoparlörden ezan okundu

Faslıların gittiği Mavi Cami'de, geçen hafta çatıdaki kablonun kesilmesi nedeniyle engellenen cuma ezanının hoparlörden okunması bu hafta tekrar denendi - Caminin basın sözcüsü Nourdeen Wildeman: - "Biz Amsterdam'da yaşayan Müslümanlarız, burası bizim evimiz ve bu yüzden bu semtin de bir parçasıyız. Bu açıdan bakıldığında ezanın hoparlörden okunması bu semte ait olan bir şey aslında" - Semt sakini Ursula van Spronsen: - "Bugün özellikle ezanı dinlemeye geldim. Okunan ezan kulağa çok hoş geliyor"

Magazin 15-11-2019 17:38

Tekerlekli Sandalye Eskrim Dünya Kupası başladı

Tekerlekli Sandalye Eskrim Dünya Kupası başladı

Spor 15-11-2019 11:52

Amsterdam'da ilk defa hoparlörden okunması beklenen ezan engellendi

Faslıların gittiği Mavi Cami'de, çatıdaki kablonun kesilmesi nedeniyle cuma namazı ezanı hoparlörden okunamadı

Haber 08-11-2019 23:21

Amsterdam'da ilk kez hoparlörden ezan okunacak

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bu haftadan itibaren ilk kez ezanın hoparlörden okunmasına izin verilecek.

Trend 08-11-2019 16:59

Hollanda'da Türk Kültür Haftası etkinliği başladı

3 Kasım'a kadar sürecek etkinlikte Avrupa'nın farklı kentlerinden gelen Türk sanatçıların eserleri sergileniyor

Haber 26-10-2019 21:37

Hollanda'da iklim değişikliğine karşı işgal eylemleri

Polis, Amsterdam'da bir bankanın ve enerji şirketinin ana girişini işgal eden 40 eylemciyi gözaltına aldı

Haber 08-10-2019 22:02

Hollanda'da iklim protestocularının işgal eylemleri

Amsterdam'da protestocuların işgal eylemine katılan 90 kişi gözaltına alındı, trafikte aksamalar yaşandı

Haber 07-10-2019 19:54

Hollanda'da Müslüman kadınlara yönelik ayrımcılığa karşı sokak aksiyonu

Başkent Amsterdam ve Rotterdam kentinde, ayrımcılık ve İslamofobiye karşı dikkat çekmek amacıyla etkinlik düzenlendi - Hollanda İslam Federasyonu Kadınlar Teşkilatı Kurumsal İletişim Başkanı Esma Taner: - "Biz de bu toplumda yaşıyoruz. Nasıl ki bu toplumda herkes olduğu ve istediği gibi yaşıyor ve kabulleniliyorsa biz de olduğumuz gibi kabullenilmek istiyoruz"

Haber 28-09-2019 19:19

Hollandalı futbolcu Kelvin Maynard, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Hollandalı futbolcu Kelvin Maynard, dün Amsterdam'da arabasında kurşunlanarak öldürüldü.

Spor 19-09-2019 14:40