Bestemsu Özdemir Haberleri

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç Duymadım' dedi dillere düştü

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Özdemir 'Ben estetiğe ihtiyaç duymadım' deyince dillere düştü. Bestemsu Özdemir'e sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-2024 08:09

Bestemsu Özdemir tarzıyla galaya damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Başrollerinde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci ve Arda Anarat'ın yer aldığı Nefes-Yer Eksi İki filminin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Bestemsu Özdemir damga vurdu. Farklı tarzıyla gündem olan Bestemsu Özdemir'e bakan bir daha baktı.

Magazin 13-12-2023 15:27

Başrolünü Murat Yıldırım'ın üstlendiği Nefes: Yer Eksi İki filminin vizyon tarihine geri sayım başladı! Fragmanı bile beğeni topladı

Başrollerini Murat Yıldırım, Bestemsu Özdemir, İlker Aksum ve Şahin Kendirci'nin yer aldığı "Nefes: Yer Eksi İki" filminin vizyon tarihine geri sayım başladı. Fragmanındaki aksiyon sahneleriyle beğeni toplayan filmin vizyon tarihi 15 Aralık 2023 olarak açıklandı.

Trend 24-11-2023 15:50

Kirli Sepeti'nin yıldızı Bestemsu Özdemir süper minisiyle poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nde hayat verdiği 'Yasemin' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla gündeme geldi. Süper mini elbisesiyle poz veren ünlü ismin son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-11-2023 17:20

Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bestemsu Özdemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir estetik iddialarına isyan etti! Sokak tarzı dikkat çekti

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir hakkında çıkan estetik haberlerine isyan etti. Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncun sokak tarzıda dikkat çekti.

Magazin 25-10-2023 17:02

Şahmaran'ın yıldızı Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor? O iddia kafaları karıştırdı

Son olarak Şahmaran dizisindeki performansıyla çok konuşulan Burak Deniz'in adı Bestemsu Özdemir ile aşk dedikodularına karıştı. Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir’in dün gece katıldıkları bir davette samimi görüntüleri aşk iddialarını ortaya çıkardı. İkilinin yakınlaşması geceye damga vurdu.

Magazin 17-07-2023 16:17

Transparan giyen Bestemsu Özdemir tarzıyla dikkat çekti! Arkasını dönünce...

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken ünlü isim bu defa transparan tarzıyla çok beğenildi. Özdemir, iddialı pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 16-06-2023 17:22

Acun Ilıcalı yayın sırasında Bestemsu Özdemir'in ağladığını görünce... Çok duygulandı...

Türkiye Tek Yürek gecesinde ünlü isimler de bağış topladı. Gecede Kıvanç Tatlıtuğ, Eda Ece gibi isimlerin yanında Bestemsu Özdemir de gündem oldu. Bestemsu Özdemir'in ağladığını gören Acun Ilıcalı hemen kamerayı oraya döndürdü.

Magazin 16-02-2023 14:17

Hatay'dan dönüp Türkiye Tek Yürek yayına katılan Bestemsu Özdemir gözyaşlarını tutamadı! Sosyal medyada gündem oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Hatay, Malatya, Adıyaman ve diğer çevre illeri etkiledi. Ölü ve yaralı sayısı, depremin 11. gününde güncellenmeye devam ederken, 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayını ile depremzedelere destek verildi. Programa, Hatay'dan dönerek katılan Bestemsu Özdemir duygusal anlar yaşadı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 16-02-2023 10:53

Bestemsu Özdemir evlilik teklifi bekliyor

Yaklaşık yedi aydır Serkan Mehmet Durdu ile aşk yaşayan Bestemsu Özdemir, gazetecilerin özel hayatıyla alakalı sorularını cevapladı. Ünlü oyuncu, Evlilik teklifi bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek? Buradan da ona duyuralım" itirafında bulunarak, kahkaha attı

Magazin 02-12-2022 15:51

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir mini şortlu ayna pozuyla büyüledi!

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Özel hayatıyla ilgili sosyal medyada sık sık paylaşım yapan ve güzel fiziğini sergileyen ünlü oyuncu, son olarak mini şortlu ayna pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 24-05-2022 15:36

Bestemsu Özdemir ip bikinisini paylaştı! Onu da giymeseydin

Oyuncu Bestemsu Özdemir, yaz sezonunu ip bikinisiyle açtı. Sosyal medyada fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncunun bikinisi tartışmalara neden oldu.

Magazin 06-05-2022 07:54

Bestemsu Özdemir, eski aşkı sorulunca yeni aşkını ilan etti: Adını bile anmayalım

Genç oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz akşam trafikte objektiflere yansıdı. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Bestemsu Özdemir, özel hayatıyla ilgili beklenmeyen bir itirafta bulundu.

Magazin 23-12-2021 11:45

Bestemsu Özdemir’in başrolünü üstlendiği ‘Milyonda Bir’ filminden fragman geldi

Uzun bir süredir beyazperdeye ara veren güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, Milyonda Bir filmi ile seyircileriyle buluşmaya hazırlıyor. 8 Ekim’de vizyonda giren filmin fragmanı da büyük merak uyandırdı.

Trend 08-10-2021 17:16

Bestemsu Özdemir ile ünlü şef Yağız İzgül yakalandı

'İkimizin Sırrı' adlı dizide rol alan Bestemsu Özdemir, ünlü şef Yağız İzgül ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili bir mekân çıkışı görüntülenince telaş yaptı.

Magazin 05-10-2021 09:36