Camdaki Kiz Cana Ayriliyor Mu Haberleri

Bihter'in yıldızı Hande Ataizi'nin estetiksiz hali şoke etti! Görenler inanamadı

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Cana karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Hande Ataizi şimdilerde başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bihter filmiyle gündemde. Filmde, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren ünlü ismin estetiksiz hali ortaya çıktı. Fit hali ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Hande Ataizi'nin eski halini görenler inanamadı.

Magazin 2023-10-05 11:01:58

Hande Ataizi spor yaptığı anları paylaştı! Fit vücuduna yorum yağdı

Hande Ataizi fit vücuduyla dikkatleri üzerine topluyor. En son final yapan Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Ataizi, sosyal medya hesabından paylaşımla gündem oldu.

Magazin 2023-09-13 14:38:18

Hande Ataizi yıllara meydan okuyan fiziğini sergiledi! Mayosunda göğüs pedi olmayınca...

Son olarak Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana' rolü ile kamera karşısına geçen oyuncu Hande Ataizi adeta yıllara meydan okuyor. Bodrum'daki evinde tatil yapan Hande Ataizi son olarak siyah mayosuyla poz verdi. Oyuncunun pozlarından göğüs uçları detayı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2023-08-14 08:17:27

CAMDAKİ KIZ FİNAL tek parça izle! Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 82. bölüm fragmanı!

Camdaki Kız dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe akşamları yayınlanıyor. 82. bölümü ile final yapacak olan dizinin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 2023-06-15 18:54:26

Camdaki Kız final mi, bitiyor mu? Camdaki Kız final bölümü ne zaman, bu akşam mı? 15 Haziran 2023 Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız final bölümünün ne zaman ekrana geleceği merak konusu oldu. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Selma Ergeç ve Enis Arıkan'ın başrolünü paylaştığı dizinin final bölümünde neler yaşanacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Camdaki Kız final mi, bitiyor mu? Camdaki Kız final bölümü ne zaman, bu akşam mı? İşte, 15 Haziran 2023 Perşembe günü Kanal D yayın akışı...

Magazin 15-06-23 18:20

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM YOK MU, var mı? Camdaki Kız yeni bölüm neden yok, ne zaman? İşte 25 Mayıs Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi finali için geri sayım başladı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 25 Mayıs Kanal D yayın akışında yer almıyor. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte 25 Mayıs Kanal D yayın akışı...

Magazin 26-05-23 00:07

Camdaki Kız'ın Hayri’sinin eşi bakın kim çıktı! “Türkan bu mu yani”

Camdaki Kız perşembe akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri’nin eşinin kim olacağı merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda Türkan’ın kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 02-03-23 13:55

Camdaki Kız bugün var mı, yok mu? Camdaki Kız 68. yeni bölüm ne zaman? 23 Şubat Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız'ın yeni bölümü için bekleyiş sürüyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu ve Selma Ergeç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümleri haftalardır yayınlanmıyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından televizyon kanallarında diziler ve programların yerine deprem özel yayınları ekrana geliyor. Peki, Camdaki Kız bugün var mı, yok mu? Camdaki Kız 68. yeni bölüm ne zaman? İşte 23 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı...

Magazin 23-02-23 10:09

Camdaki Kız bu akşam var mı, yok mu? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte 9 Şubat 2023 Perşembe Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız yeni bölümünün bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de ekrana gelip gelemeyeceği merak konusu oldu. Dizide, Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Selma Ergeç ve Enis Arıkan gibi isimlerle başrolü paylaşıyor. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, yok mu? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte 9 Şubat 2023 Perşembe Kanal D yayın akışı...

Magazin 09-02-23 19:22

Aşk-ı Memnu filminin Firdevs'i belli oldu! Hande Ataizi kimdir, kaç yaşında? Hande Ataizi hangi dizilerde oynadı, evli mi?

Heyecanla beklenen Aşk-ı Memnu filminin Firdevs'i de belli oldu. Üç sezon boyunca Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi yeni Firdevs Yöreoğlu olacak. Bu bomba transferin ardından Hande Ataizi kimdir, kaç yaşında? Hande Ataizi hangi dizilerde oynadı, evli mi? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. İşte tüm detaylar...

Magazin 25-01-23 14:26

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM VAR MI, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 5 Ocak Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız izleyicileri yeni bölümü heyecanla bekliyorlar. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizinin en son 63. bölümü yayınlandı. Son bölümü Feride'nin ölümü damga vurdu. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Magazin 05-01-23 19:55

Hande Ataizi'den Camdaki Kız'a duygusal veda

Perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde 'Cana' karakterini canlandıran Hande Ataizi senaryo gereği trafik kazası sonucu hayatını kaybederek diziye veda etti. 61'inci bölümde diziden ayrılan Hande Ataizi, sosyal medya hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Magazin 16-12-22 14:56

Camdaki Kız'da şok veda! Hande Ataizi Camdaki Kız dizisinden ayrıldı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da üzen ayrılık haberi geldi. OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacağı daha önce duyurulmuştu. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi'nin diziden ayrılması bekleniyor. Peki, Camdaki Kız Cana öldü mü? Hande Ataizi diziden ayrıldı mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-22 23:47

Camdaki Kız Cana diziden ayrılıyor mu? Hande Ataizi projeden çıkıyor mu? Camdaki Kız'dan üzen haber!

Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dizisi bu akşam yine yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Ancak Camdaki Kız'dan üzen haber geldi. Dizinin 3. sezonunda ana kadroda yer alan Hande Ataizi'nin projeye veda edeceği açıklandı. Bu haberin ardından Camdaki Kız Cana diziden ayrılıyor mu? Camdaki Kız Cana projeye nasıl veda edecek? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Magazin 01-12-22 12:56

Camdaki Kız’da bomba ayrılık! En çok konuşulan karakter diziye veda ediyor

Camdaki Kız dizisinin 61. Bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacak. Dizide Cana karakterine Hande Ataizi dizinin 61. bölümünde veda edecek. Cana'nın diziden nasıl çıkacağı merak konusu oldu.

Magazin 28-11-22 14:37

Camdaki Kız'ın Cana'sı 48 yaşındaki Hande Ataizi minik bikinisiyle fit vücudunu sergiledi

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi (48) ve kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatili devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ölümden dönen ünlü çift, birlikte Gölköy'de görüntülendi. Denizin tadını çıkaran Ataizi, fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 26-07-22 09:42

Camdaki Kız 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan'dan Sedat'a tokat!

Camdaki Kız'ın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan, Cana ile Sedat'ın ilişkisini öğrendikten sonra önemli bir adım atar. Sedat'ın ailesiyle yemekteyken bu ilişki ile ilgili onlara sert bir tepki gösterir. Cana'yı bildikleri halde, aynı ortamda kendisinin de olmasından dolayı onlara beklemedikleri sözler sarf eder. Nalan Sedat'a ise, tokatlı bir tepki gösteriyor.

Magazin 01-03-22 02:37

Camdaki Kız 32. yeni bölüm 2. fragmanı! Sedat ile boşanma kararı alan Nalan, Hayri ile yakınlaşıyor

Camdaki Kız'ın 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Hayri ve Nalan arasındaki samimiyet artıyor. Hayri Nalan'a bir hediye veriyor. Nalan, Sedat'la olan evliliğini bitirme kararı alıyor. Cana ile olan olaylar içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Feride gerçekleri Nalan'dan saklamaya çalışsa bile bunda başarılı olamaz. Nalan, Alp ile görüşür ve ondan duydukları şok etkisi yaratıyor.

Magazin 24-02-22 02:37

Camdaki Kız 32. yeni bölüm fragmanında aşk sürprizi! Nalan ve Hayri arasında neler olacak?

Camdaki Kız'ın 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümüne Nalan ve Hayri arasındaki sürpriz yakınlaşma damga vuracak. Nalan, Cana ile hesaplaştıktan sonra Hayri ile aşkın anlamını arıyor. Feride ise Sedat'a Cana'ya uyguladığı cezayı planlıyor. Nalan ve Hayri arasında ise ilginç yakınlaşma başlıyor. Hayri'nin "İnsan aşık olduğu zaman karşı tarafla bir bütün olur" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 21-02-22 02:37

Camdaki Kız 31. yeni bölüm fragmanı! Feride'den Cana operasyonu: Feride İpekoğlu terbiye ve eğitim kampına hoş geldin

Camdaki Kız'ın 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Feride Cana'ya gereken dersi vermek için onu ablukaya alıyor. Öte yandan Nalan için de durumlar pek iyi gitmiyor. Sedat'ın telefonuna gelen bir mesaj Nalan'ı şaşırtıyor. Fragmanda, Cana'yı kaçıran Feride'nin "Feride İpekoğlu terbiye ve eğitim kampına hoş geldin" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 15-02-22 02:31

Camdaki Kız 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sedat ve Cana aşkını öğrenen Adil'den sürpriz karar

Camdaki Kız'ın 30. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Alp, Adil'i arayarak Cana ve Sedat arasındaki yasak aşkı anlatıyor. Duydukları ile şaşkına dönen Adil ise bunun hesabını Feride'den soruyor. Feride'nin Nalan'ı ateşe attığını öne süren Adil, bu gerçeği herkese anlatmaya karar veriyor. Öte yandan Nalan'ın hamilelik haberi konağa bomba gibi düşüyor. Peki Adil, Cana ve Sedat ilişkisini herkese anlatacak mı? Feride, Cana'yı tuzağına nasıl düşürecek?

Magazin 07-02-22 02:51

Camdaki Kız 27. yeni bölüm 2. fragmanı! Cana'dan Sedat ve Nalan'ı yıkan hareket!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 27. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız ekrana verdiği 2 haftalık aranın ardından seyirci karşısına çıkacak. Camdaki Kız yeni bölümde Sedat büyük bir sınav veriyor. Cana ve Sedat yakalanınca artık Cana dayanamaz ve Rafet'in karşısına çıkar. Sedat ve Nalan ise oldukça şaşkındır. Sedat ne yapacak? Rafet ve Nalan bu olaya ne tepki verecek?

Magazin 18-01-22 21:48

Enis Arıkan paylaştı! Camdaki Kız'da Hande Ataizi'nin 'Cana' rolüyle yakınlaşmadığı adam kalmayıp...

Camdaki Kız setinde de koronavirüs paniği yaşanıyor. Enis Arıkan da ikinci kez koronavirüs olunca evde karantinaya girdi! Kendisiyle ve rol arkadaşı Hande Ataizi ile ilgili yapılan bir yorum karantinadayken hak verip paylaşan Enis Arıkan sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-12-21 10:37

24 Aralık Perşembe reyting sonuçları! Camdaki Kız mı, Mahkum mu reytinglerde birinci oldu?

24 Aralık 2021 Perşembe gününe dair reyting sonuçları, TİAK tarafından paylaşılıyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Mahkum ve MasterChef gibi yapımlar, reytinglerde üst sıraları zorladı.

Trend 24-12-21 09:38

Camdaki Kız 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Melisa'nın gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Nalan'ı bekleyen sürpriz ne?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 25. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız'ın 26. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Melisa ve Cana kafa kafaya verip plan yapıyor. Muzo'nun "Melisa diye tanıştığın kız aslında bambaşka bir hayattan geliyor" sözleri dikkat çekiyor. Muzo, Melisa ile ilgili gerçeği Rafet'e açıklıyor. Koroğlu ailesi büyük bir kaosa sürükleniyor. Sedat kendi canını yakacak olan gerçeklerden korkarken Nalan'ı büyük bir sürpriz bekliyor.

Magazin 24-12-21 02:41

Camdaki Kız 24. yeni bölüm 2. fragmanı! Nalan kocası Sedat'ı Melisa ile yakalıyor

Kanal D'de perşembe akşamları seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız dizisinin 24. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Nalan, gerçek annesinin kim olduğunu öğrenmeye çalışırken bir şok daha yaşayacak. Nalan, kendisini daha önce Cana ile aldatan kocası Sedat'ı bu defa Melisa ile yakalayacak.

Magazin 13-12-21 23:42

Camdaki Kız 22. bölüm final sahnesi! Gizlice buluşan Cana ve Adil'i Nalan yakaladı

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 22. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümde Feride kocası Adil'i, Sedat'ın sevgilisi Cana ile telefonda konuşurken yakaladı. Feride, kızı Nalan'dan babasını takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini istedi. Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit oldu. Nalan babası Adil'i, kocası Sedat'ın yasak aşkı Cana ile restoranda yakaladı. Babasının karşısına çıkan Nalan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 03-12-21 01:59

Camdaki Kız 22. yeni bölüm 2. fragmanı! Adil, Sedat'ın sevgilisi Cana ile hem Feride'ye hem de kızı Nalan'a yakalanıyor!

Kanal D'de perşembe akşamları seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız dizisinin 22. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Feride kocası Adil'i, Sedat'ın sevgilisi Cana ile telefonda konuşurken yakalıyor. Adil'in telefonda Cana'ya "Siz mükemmel bir kadınsınız. Kimsenin sizi üzmeye hakkı yok. Ben buna izin vermem" sözlerini duyan Feride yıkılıyor. Diğer yandan ise Nalan, babası Adil'i Cana ile restoranda yakalıyor.

Magazin 01-12-21 01:44

Camdaki Kız 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cana, Nalan'ın babası Adil'e tuzak kuruyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cana, Sedat ve Nalan'dan intikam almak için şimdi de Adil'e tuzak kuruyor. Cana ve Adil'i samimi şekilde gören Nalan ise bu manzara karşısında şoke oluyor. Feride ise Adil'e aba altından sopayı gösteriyor. Diğer yandan ise Sedat eşi Nalan'ı, Cana'dan sonra başka biriyle daha aldatıyor.

Magazin 21-11-21 22:18

Defne Samyeli’den Camdaki Kız Cana itirafı! Teklifi elinin tersiyle itti

Defne Samyeli, geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında Camdaki Kız dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu. Habercilikten, şarkıcılığa renkli kariyerini anlatan Samyeli, Camdaki Kız dizisinde kendisine teklif edilen ve kabul etmediği Cana karakteri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Magazin 19-11-21 22:01

Camdaki Kız 20. son bölümde Nalan'ı yıkan olay! Babası Adil'i, eşi Sedat'ın yasak aşkı Cana ile yakaladı

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 20. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölüm final sahnesinde Nalan, yemekte Sedat'ın telefonuna gelen Cana'nın çağrılarını ve mesajlarını yakaladı. Ancak kimseye hiçbir şey belli etmeden soluğu Cana'nın bulunduğu mekanda aldı. Nalan bir köşede oturup Sedat'ın gelmesi ve ihaneti görmek için beklerken, Cana'yla buluşmaya gelen kişi Nalan'ı şoke etti. Nalan, babası Adil'in Cana ile buluştuğunu gördü.

Magazin 19-11-21 03:09

Camdaki Kız 20. yeni bölümde Nalan büyük değişimiyle şaşırtacak! Bundan sonra Sedat seni kaybetmekten korkacak

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 20. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'da kendisinden boşanmak isteyen eşi Sedat'ın, yasak aşk yaşadığı Cana ile yurt dışına kaçmak istediğini öğrenen Nalan büyük bir yıkım yaşamıştı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ise annesi Feride'nin isteğiyle Nalan büyük bir değişim yaşıyor. Konağa geri dönen Sedat ise Nalan'a yüzük hediye ederek "Bunun evliliğimizin yeni dönemini temsil etmesini istiyorum" diyor.

Magazin 16-11-21 21:32

Camdaki Kız 19. son bölümde Nalan, Sedat ve Cana'yı yurt dışına kaçarken yakaladı!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 19. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümde Nalan'ın eşi Sedat, Cana ve çocuklarıyla yurt dışına kaçmak için havaalanına geldi. Ancak Sedat ve Cana, karşılarında Nalan'ı görünce şoke oldu. Nalan, Sedat'ı havaalanında yakaladı ve ihaneti orada öğrendi.

Magazin 12-11-21 03:01

Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşini Buse Varol mu canlandıracak?

Ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol, uzun zamandır ara verdiği oyunculuğa geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde “setlere dönüyorum” diye açıklama yapan Buse Varol’un, Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşinin canlandıracağı ileri sürüldü.

Magazin 10-11-21 08:03

Camdaki Kız 18. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Muzo, Nalan'a Sedat hakkındaki gerçekleri anlatıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 18. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Nalan, eşi Sedat hakkındaki gerçekleri Muzo'dan öğrenecek. Cana ile yasak aşkı ifşa olan Sedat, babası tarafından mirastan men edilince bir plan yapıyor. Sedat, kendi hisselerini Cavit'e satmak istiyor. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Muzo ise Nalan'ın yanına giderek "Bunları benden duymanı istemezdim ama artık gerçekleri konuşmanın zamanı geldi" diyerek Sedat hakkında açıklama yapacak.

Magazin 02-11-21 22:40

Camdaki Kız 16. son bölüm final sahnesinde Cana ve Sedat'ın yasak aşkı ifşa oldu! Videoyu kim yayınladı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 16. son bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız'ın son bölüm final sahnesinde, partide herkesi şoke eden görüntüler ekrana geldi. Selen, Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35’inci yıl için Gülcihan’a sürpriz olacak bir parti düzenledi. Ancak partinin sonunda herkesi şoke eden görüntüler ortaya çıktı. Perdeye yansıyan görüntülerde, Cana ve Sedat'ın yasak aşkı ortaya çıktı. Cana ve Sedat'ın yasak aşk videosunu kimin yayınladığı ise merak konusu oldu.

Magazin 22-10-21 02:18

Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'yle ilgili şoke eden gerçek! Duyan 'vay be' diyor!

Son dönemlerde Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da seyirciyi öfkeden deliye döndüren Cana karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hande Ataizi'yle ilgili şaşkına çeviren bir tesadüf ortaya çıktı.

Magazin 19-10-21 16:29

Camdaki Kız 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan, aldatıldığını öğrenecek mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 16. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Alp, Cana ve Sedat'ın ilişkini itiraf eder. Feride, olayı Nalan'dan saklamaya çalışsa da ihaneti açıklamak ister. Nalan'ın evliliğinin, artık uçurumun eşiğinde olduğu ortadadır. Feride, ihanetin devam ettiğini öğrenince Sedat'ı karşısına alır. Sedat, Rafet'in öfkesiyle karşı karşıya gelirken Cana ve Alp'in boşanma haberi herkesi şoke eder.

Magazin 18-10-21 01:50

Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı yayınlandı! “Annen yok artık”

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız son bölümünde Cana büyük bir şok yaşamıştı. Feride Nalan'ı zorlamaktadır. Ancak öyle bir durum olur ki Nalan gerçeklerle baş başa kalacaktır.

Magazin 02-10-21 22:08

Camdaki Kız 13. bölümde romantik geceye Cana baskını! Nalan ve Sedat'ı yatakta yakaladı!

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 13. son bölümü ekrana geldi. Hayri karakteriyle Cihangir Ceyhan'ın da kadrosuna katıldığı Camdaki Kız'ın final sahnesi ise izleyenleri şaşırttı. Sedat'a sürpriz yapmak isteyen Nalan, kaldığı otele gitti. İkilinin romantik anlar yaşadığı sırada ise, Sedat'ın yasak aşkı Cana otel odasına baskın yaptı. Odaya giren Cana'yı gören Sedat büyük şok yaşadı.

Magazin 01-10-21 01:34

Camdaki Kız 12. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Damadı Sedat'ı yasak aşkı Cana'yla yakalayan Feride tokatı basıyor!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin 12. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerini Burcu Biricik, Nur Sürer ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık yangın yerine dönüyor. Cana ve Sedat'ı yakalayan Feride, Sedat'ın üstüne yürüyor. Öte yandan evde de işler sarpa sarıyor. Rafet Nalan'ın üzerine giderken araya Muzo giriyor. Muzo'ya bağıran Rafet ise karısından sert bir tepki alıyor. Tüm bunlara kalbi dayanmayan Rafet ise yere yığılıyor.

Magazin 21-09-21 00:06

9 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Naim Süleymanoğlu mu, Camdaki kız mı birinci oldu?

9 Eylül 2021 Cuma gününe dair reyting sonuçları, TİAK tarafından sabah saatlerinde paylaşılıyor. Dün akşam Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, Sakar Şakir, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Kazara Aşk, MasterChef, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu gibi yapımlar ekrana geldi.

Trend 10-09-21 09:45

Hande Ataizi alay konusu oldu! Kendi diye Kendall Jenner fotoğrafını paylaştı

Hande Ataizi son dönemde Camdaki Kız dizisindeki Cana karakteriyle büyük övgü topluyor. Sosyal medyadan palmiye emojileriyle bir tatil pozu paylaşan Ataizi sosyal medyanın diline düştü. Ataizi'nin paylaştığı fotoğrafın Kendall Jenner’a ait olduğu anlaşıldı.

Magazin 26-06-21 08:11

Camdaki Kız'da Feride-Cana sahnesi sosyal medyada gündem oldu

Dün akşam sezon finali bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız'da Feride ve Cana'nın sahnesi gündem oldu. Kızının mutluluğu için susmayı seçen Feride'nin Sedat'la Cana'yı düğün günü samimi şekilde yakaladıktan sonra , Cana'nın saçlarına yapışarak tepki göstermesi izleyicileri ekrana kilitledi. Kısa sürede Twitter'da gündem olan sahne için "Ülkece rahatladık" yorumları yapıldı.

Magazin 11-06-21 14:20

Camdaki Kız sezon finalinde Sedat ve Nalan evlendi! Düğün gecesi Nalan'a annesi Feride'den büyük şok! Camdaki Kız'da Hayri kim?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız 9. bölümüyle sezon finali yaptı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın sezon finali bölümüne Nalan ve Sedat'ın düğünü damga vurdu. Düğünde Sedat'ın peşini bırakmayan Cana onu zorla öptü. İkiliyi gören Feride ise Cana'dan hesap sordu. Düğünün ardından ise Sedat'la odaya geçen Nalan büyük korku yaşayarak annesinin yanına koştu. Ancak Feride, Nalan'a kapıyı kapattı. Ağlayan Nalan'a ise Hayri isimli biri destek oldu.

Magazin 11-06-21 01:35

Camdaki Kız 9. bölüm sezon finalinden 2. fragman yayınlandı! Nalan ve Sedat evleniyor mu? Düğünde Cana şoku

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız 9. bölümüyle sezon finali yapıyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın sezon finali bölümünden yeni fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın sezon finalinde Nalan ve Sedat sonunda evleniyor. Ancak düğün bile olsa Cana Sedat'ın peşini bırakmıyor. Cana, düğün günü Sedat'la öpüşüyor. Cana'nın karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştiriyor.

Magazin 09-06-21 02:11

Camdaki Kız 8. son bölüm final sahnesi! Cana'dan Feride'ye yasak aşk itirafı!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 8. son bölümüyle seyirciyle buluştu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın son bölüm finaline yasak aşk itirafı damga vurdu. Cana, Sedat'la ilişkisinin doğru olduğunu ve 7 yıldır Sedat'la birlikte olduğunu Feride'ye itiraf etti. Feride ise kızı Nalan'la evlenmek üzere olan Sedat'ın ilişkisini duyunca büyük şok yaşadı.

Magazin 04-06-21 02:41

Camdaki Kız 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cana, Feride'ye ne söyleyecek?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin 8. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanında Cana, Nalan'la yakınlaşmaya çalışıyor. Ancak Sedat ve Koroğlu Ailesi Cana'nın karşısına geçiyor. Sedat ve Nalan evlenecekleri için mutlu olurken onları kötü bir sürpriz bekler. Cana, Feride'ye ne söyleyecek?

Magazin 31-05-21 21:35

Camdaki Kız 5. son bölüme damga vuran Nalan ve Sedat sahnesi! Camdaki Kız'da aşklarını ilan ettiler

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 4. son bölümüyle seyirciyle buluştu. Burcu Biricik'in başrolde oynadığı Camdaki Kız'ın son bölümünde Sedat'ın geçirdiği kaza her şeyin seyrini değiştirdi. Sedat babası tarafından evlatlıktan reddedildi. Yeni bir hayat kurmak istediği Cana'dan da olumsuz yanıt alan Sedat, Cana defterini kapattı. Sedat, Nalan'la birlikte olmaya ve bir hayat paylaşmaya karar verdi. Nalan ve Sedat, aşklarını herkese ilan etti.

Magazin 07-05-21 01:07