Yüsra Geyik Haberleri

Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Yüsra Geyik ile Ozan Güven birliktelik yaşadı mı? İtiraf yıllar sonra geldi

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar hayat verdiği 'Zeliş' karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisisi için beraber kamera karşısına geçtiği Ozan Güven hakkında itiraflarda bulundu. Snob Magazin'in haberine göre, genç oyuncu yıllar önce Ozan Güven'le çekilen fotoğrafı ve aşk iddialarına dair ilk kez konuştu.

Magazin 27-03-2024 15:26

Aile dizisinin Yağmur’u Yüsra Geyik Taş Kağıt Makas dizisinde

RTÜK tarafından incelemeye alınan sahneleriyle gündeme gelen Taş Kağıt Makas dizisine bomba bir transfer gerçekleşti. Aile dizisinin Yağmur’u Yüsra Geyik dizide rol alacak.

Magazin 10-03-2024 14:01

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle davette boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Oyuncunun transparan elbisesiyle verdiği pozları gündem oldu.

Magazin 21-02-2024 15:32

Bozkır'daki ateşli sahnesi gündem olmuştu! Yüsra Geyik dergi pozlarıyla bakana bir daha baktırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, Bozkır dizisindeki cesur sahneleri ile uzun süre konuşulmuştu. Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü isim iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Bir dergiye poz veren Yüsra Geyik derin yırtmaçlı elbisesiyle bakana bir daha baktırdı.

Magazin 13-02-2024 15:58

Yüsra Geyik

Yüsra Geyik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüsra Geyik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yüsra Geyik gelinlikle poz verdi! Görenler Arka Sokaklar'daki eski halini hatırladı... Nereden nereye...

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisindeki Yağmur karakterine hayat veriyor. Filmde dün akşam oyuncunun düğünü vardı. Oyuncu sosyal medya hesabından düğünden pozlarını paylaştı.

Magazin 24-01-2024 12:11

Aile'nin güzeli Yüsra Geyik çömelerek poz verdi! Derin yırtmacıyla büyüledi

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle büyük beğeni toplayan Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Geyik sosyal medyadaki pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu derin yırtmacı ve göğüs dekoltesiyle takipçilerini adeta büyüledi.

Magazin 26-12-2023 12:04

Aile'nin güzeli Yüsra Geyik derin sırt dekoltesiyle mest etti! Bakan bir daha baktı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle adını geniş kitlere duyuran Yüsra Geyik şimdilerde başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim cesur pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Geyik son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-12-2023 15:28

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik pozlarıyla olay oldu! Cesur tarzına beğeni yağdı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisindeki performansıyla dikkat çekiyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren Geyik, sosyal medyadaki iddialı tarzıyla gündem oldu. Güzel oyuncunun cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin 01-11-2023 15:48

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik'in tatil pozlarına beğeni yağdı! Karın kasları dikkat çekti

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor. Güzelliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yüsra Geyik'in tatil pozlarına beğeni yağdı..

Magazin 03-10-2023 14:37

Mehmet Yalçınkaya Yüsra Geyik'in ricasına kayıtsız kalamadı! Sen iste…

Aile dizisinde hayat verdiği Yağmur karakteriyle büyük beğeni toplayan Yüsra Geyik sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Pozlarıyla dikkat çeken Geyik de MasterChef izleyicisi çıktı. Instagram hesabından paylaşım yapan Geyik’in ricasına Mehmet Yalçınkaya’dan yanıt geldi.

Magazin 15-09-2023 08:26

Yüsra Geyik sere serpe uzandı! Bikinili pozunda o detay dikkat çekti

Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik şimdilerde Aile dizisinde rol alıyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla büyüleyen Geyik bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin tatil pozlarında zayıflığı dikkat çekti.

Magazin 19-08-2023 15:27

Bozkır ve Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik'in ablası da tanıdık çıktı! Benzerlikleri gündem oldu! ''İkizi gibi''

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle adını geniş kitlere duyuran Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor. Sosyal meydaki iddailı pozlarıyla sık sık gündeme gelen Yüsra Geyik'in ablasını görenler şaşkınlığını gizlemeyedi. Benzerlikleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-07-2023 13:08

Bozkır ve Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik kumsalda sere serpe uzandı! Bikinili pozlarına beğeni yağdı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle adını geniş kitlere duyuran Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde rol alıyor. Dizideki performansıyla çok beğenilen ünlü isim sezon finalinin ardından soluğu arkadaşlarıyla tatilde aldı. Geyik, siyah bikinisiyle pozlarını sosyal medyada peş peşe paylaştı.

Magazin 20-06-2023 17:13

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik tekne pozlarıyla büyüledi! Bikinili tarzı dikkat çekti

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızlara kazınan Yüsra Geyik şimdilerde Aile dizisinde Yağmur rolü ile karşımız geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu teknede verdiği bikinili pozlarını paylaştı.

Magazin 15-06-2023 22:33

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik dekolteli pozlarıyla nefes kesti! Evleniyoruz

Arka Sokaklar dizisi ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik şimdilerde Aile dizisinde rol alıyor. Cesur tarzı ve oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü isim sosyal medya hesabından dekolteli pozlarını paylaştı.

Magazin 10-06-2023 17:32

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Şimdilerde başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Aile dizisinde Devin'in kardeşi Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik cesur tarzı ve iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor.

Magazin 06-05-2023 16:51

Aile'nin Yağmur'u Yüsra Geyik sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Reklam için çok iddialı

Aile dizisinde Yağmur karakterini canlandıran oyuncu Yüsra Geyik ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Marka için iddialı pozları veren Geyik sütyensiz tarzıyla yine adından söz ettirdi. Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde Bozkır dizisi için üstsüz pozlar vererek gündeme gelmişti.

Magazin 25-04-2023 06:58

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik Bozkır için çırılçıplak soyundu! Ateşli sahnesi gündem oldu

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalarımıza kazınan ve şimdilerde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik BluTV’nin Bozkır dizisi için çırılçıplak soyundu. Ünlü oyuncunun ateşli sahnesi gündem oldu.

Magazin 14-04-2023 08:51

Bozkır dizisindeki sahneleri çok konuşulan Yüsra Geyik’ten dikkat çeken sözler! “Ağız tadınıza uysun diye…”

Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik’in Bozkır dizisinde çırılçıplak soyunduğu sahne sosyal medyada gündem oldu. Uzun süre konuşulan sahnenin ardından başarılı oyuncu dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Magazin 12-04-2023 11:28

Aile dizisininin Yağmur’u Yüsra Geyik transparan elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Arka Sokaklar dizisi ile yıldızı parlayan ve şimdilerde Aile dizisinde Devin’in kardeşi Yağmur’u oynayan oyuncu Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Transparan elbisesiyle poz veren Yüsra Geyik hayranlarını mest etti.

Magazin 03-04-2023 13:33

Aile'nin Yağmur'u Yüsra Geyik eteğini savurdu ve açılmasını umursamadı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalarımıza kazınan Yüsra Geyik şimdilerde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı yeni dizi Aile'de Yağmur'u canlandırıyor. Cesur tarzı ve iddialı pozlarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu bu defa eteğini savurup, içinin görünmesine aldırış etmedi.

Magazin 22-03-2023 10:15

Aile dizisinde şaşırtan Yüsra Geyik detayı! İzleyicilerin gözünden kaçmadı

Sezonun iddialı dizisi Aile ilk bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı dizi heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda yer alan Yüsra Geyik dizide Serenay Sarıkaya'nın küçük kız kardeşini canlandırıyor ancak bir detay izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 08-03-2023 01:18

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik ilham kaynağını açıkladı! ''Mükemmel, harika falan olduğundan değil...''

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalarımıza kazınan Yüsra Geyik çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlham kaynağının annesi olduğunu söyleyen ünlü isim 'Mükemmel, harika, şahane falan olduğundan değil... Benim için öyledir ama sebebi o değil.'' sözleri ile dikkat çekti.

Magazin 06-03-2023 13:22

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik yeni dizisini duyurdu! İddialı projeyle geri dönüyor

2006 yılından beri rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a transfer olmuştu. Camdaki Kız macerası kısa süren Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu.

Magazin 05-12-2022 13:30

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik her yerden dekolte verdi! 'Aman Hüsnü Çoban görmesin'

Arka Sokaklar'dan ayrıldıktan sonra Camdaki Kız dizisinde rol alan Yüsra Geyik, yine cesur bir paylaşıma imza attı. Ünlü oyuncu, göğüs ve bacak dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 01-12-2022 15:19

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Kırmızılar içinde...

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle akıllara kazınan Yüsra Geyik, en son Camdaki Kız dizisinde rol almıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 22-10-2022 11:53

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik beyazlar içinde paylaştı! Dekoltesiyle olay oldu

Bir zamanlar, Arka Sokaklar dizisinde Zeliş rolüne hayat veren Yüsra Geyik şimdilerde 32 yaşında... Arka Sokaklar dizisinde yıllarca rol alarak ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Geyik, son zamanlarda pozlarıyla gündemde yer alıyor.

Magazin 18-09-2022 22:49

Arka Sokakların Zeliş'i Yüsra Geyik bikinili ayna pozlarını paylaştı!

Yüsra Geyik uzun yıllardır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızı rolünde Zeliş'i canlandırmıştı. Yüsra Geyik Instagram hesabında paylaştığı pozlarında hem güzelliği hem de fiziğiyle dikkat çekiyor.

Magazin 09-09-2022 17:38

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik dekolte dolu poz verdi! Hüsnü Çoban görse kalp krizi geçirir

Yüsra Geyik, ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisi ile yıldızı parladı. Uzunca bir süre bu dizide rol alarak seyircilerin tanıdığı isimlerden biri olan Geyik, son zamanlarda birbirinden cesur pozlarıyla konuşuluyor.

Magazin 31-08-2022 10:16

Yüsra Geyik scooter sürerken düştü! Resmen ölümden döndüm

Arka Sokaklar dizisiyle tanınan ve son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çeken oyuncu Yüsra Geyik scooter kazası yaptı. " "Yokuş aşağı scooter sürerken düştüm" diyen güzel oyuncunun ayağındaki yaralar da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 25-08-2022 11:19

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten iddialı ayna pozu!

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle adını tüm Türkiye'ye duyuran Yüsra Geyik, Instagram pozlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Sık sık cesur pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, son olarak derin göğüs dekolteli ayna pozuyla gündeme geldi.

Magazin 10-08-2022 09:25

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik mini şortlu spor pozuyla nefes kesti!

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle adını tüm Türkiye'ye duyuran güzel oyuncu Yüsra Geyik, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Her pozuyla olay yaratan güzel oyuncu, son olarak mini şortlu spor pozlarıyla olay yarattı.

Magazin 09-08-2022 09:23

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik sütyenle poz verdi! Hüsnü çıldıracak bunlar nasıl fotoğraflar

Uzun bir dönem boyunca Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş rolü ile akıllara kazınan Yüsra Geyik, son zamanlarda birbirinden cesur pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 30-07-2022 09:28

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik cesur pozlarıyla nefes kesti! Bikinili tekne pozları olay oldu...

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle milyonlar tarafından tanınan Yüsra Geyik, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımıyla takipçilerini mest eden güzel oyuncu, son olarak bikinili tekne pozlarıyla adeta büyüledi.

Magazin 23-07-2022 14:21

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik süper mini elbisesiyle poz verdi!

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteri ile ekranların tanınan simalarından biri olan Yüsra Geyik son zamanlarda dikkat çekici pozlarıyla hem sosyal medya hem de magazin gündeminde sık sık yer alıyor.

Magazin 11-07-2022 23:29

Yüsra Geyik beyaz ceketin altına hiçbir şey giymedi! Pozları olay oldu

Henüz on dört yaşındayken, Arka Sokaklar dizisindeki Zeliha karakteriyle oyunculuk kariyerine başlayan ve ekranlarda büyüyen Yüsra Geyik, MAG Temmuz sayısının konuğu oldu. Yüsra Geyik çekimlerde iddialı tarzıyla öne çıktı. Güzel oyuncu beyaz ceketin altına hiçbir şey giymedi!

Magazin 07-07-2022 15:15

Yüsra Geyik, Buket Aydın ve Demet Özdemir'in giydiği o hırkayla poz verdi!

‘Arka Sokaklar’ dizisiyle şöhrete kavuşan oyuncu Yüsra Geyik son dönemde tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Tatilden pozlarını takipçileriyle paylaşan Geyik, daha önce Buket Aydın ve Demet Özdemir'in de giydiği son dönemin modası o hırkayı giydi. Yüsra Geyik'in sütyensiz hali olay oldu.

Magazin 03-07-2022 14:21

Arka Sokakların Zeliş'i Yüsra Geyik'in sütyensiz pozu olay yarattı!

Yüsra Geyik, ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde, başrol Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş rolünü oynadı. Uzun bir süre boyunca rol aldığı bu yapımla neredeyse herkes tarafından tanınan isimlerden biri olmayı başardı. Diziden ayrılan Geyik, sosyal medya pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 03-07-2022 10:16

Yüsra Geyik'ten teknede bikinili poz! Fiziği övgü topladı

Arka Sokaklar'da Zeliha karakteriyle tanınan Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak çıktığı tatilde teknede bikinili pozunu paylaşan Yüsra, güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çekti.

Magazin 27-06-2022 13:48

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten mini etekli poz! Hüsnü Çoban görmesin

Uzun yıllardır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş rolüyle akıllara kazınan Yüsra Geyik, birbirinden iddialı pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyor. Düzgün fiziğiyle de dikkat çeken güzel oyuncu, son paylaşımıyla göze çarptı.

Magazin 16-06-2022 21:42

Yüsra Geyik sütyen tarzı büstiyeri ve süper minisiyle sosyal medyayı salladı! Ceket emanet gibi

Arka Sokaklar'da Zeliha karakteriyle tanınan Yüsra Geyik güzelliğiyle büyüledi. Siyah sütyen tarzı büstiyeri ve süper minisiyle poz veren oyuncunun paylaşımları sosyal medyayı salladı. Yüsra Geyik'in yalnızca ceketi beğenilmedi. Takipçileri "Hüsnü komiserin ceketi mi?" diyerek dalga geçti.

Magazin 16-06-2022 09:56

Yüsra Geyik süper minili elbisesiyle poz verdi! Arka Sokaklar'ın kraliçesi

15 yıl boyunca Arka Sokaklar'da rol alan Yüsra Geyik güzelliğiyle büyülüyor. Arka Sokaklar'ın Zeliş'i olarak akıllara kazınan oyuncu tatil pozunu paylaştı. Siyah süper minisi ve göğüs dekoltesiyle poz veren Geyik'i görenler "Arka Sokaklar'ın kraliçesi" yorumlarında bulundu.

Magazin 05-06-2022 10:16

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten nefes kesen paylaşım! Bu halinden eser yok

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik'ten gelen sosyal medya paylaşımı olay oldu. Ünlü oyuncu seksi bikinili fotoğrafıyla yazın gelişini kutladı.

Magazin 01-06-2022 15:46

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik: Cahiller memnun edilmek isterler

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik'ten gelen sosyal medya paylaşımı olay oldu. Ünlü oyuncunun yaptığı yeni paylaşımına eklediği not ise şaşırttı.

Magazin 21-05-2022 22:05

Sütyensiz tarzıyla olay olan Yüsra Geyik'ten Hadise göndermesi!

'Arka Sokaklar'ın 'Zeliha'sı Yüsra Geyik tarzı ve paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Güzel oyuncu Geyik son dönem moda olan tek düğmeli hırkasıyla görüntülendi. Sütyesiz tarzıyla dikkat çeken oyuncu ilişkisi olup olmadığına dair sorulara "Şarkıcı Hadise gibi büyük konuşmak istemem" dedi.

Magazin 01-05-2022 07:24

Arka Sokaklar'ın Zeliş'inden sütyensiz paylaşım! Yüsra Geyik ayna karşısında göğüs dekoltesiyle paylaştı

2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini canlandıran ünlü oyuncu Yüsra Geyik'ten çok konuşulacak bir sosyal medya paylaşımı geldi. Paylaştığı fotoğraflarla da sık sık gündem olan Geyik, bu kez ayna karşısında sütyensiz şekilde poz verdi.

Magazin 30-04-2022 16:36

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik mini etekli pozunu paylaştı! Hollywood starları gibisin

Uzun yıllardır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş rolü ile akıllara kazınan Yüsra Geyik cesur paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu mini eteğiyle poz verdi.

Magazin 10-04-2022 10:58

Kendi Oscar gecelerini yaptılar! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik tarzıyla dikkat çekti

Camdaki Kız'da Melisa, Arka Sokaklar dizisinde ise Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik Oscar gecesinde evde durmadı. Türk ünlülerin katılım gösterdiği İstanbul Oscar etkinliği için hazırlanan Geyik tarzıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 28-03-2022 10:52

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik transparan ve göğüs detaylı elbisesiyle paylaştı! Hüsnü baban görmesin

Arka Sokaklar, Hayat Bilgisi ve Yabancı Damat gibi farklı yapımlarda rol alan Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle şöhreti yakalamıştı. Geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan'a göndermeli paylaşımda bulunan ünlü isim, İstanbul'da düzenlenen Oscar In Istanbul törenine katıldı.

Magazin 28-03-2022 09:48