Cinsiyet Partisi Haberleri

Sonunda bu da oldu! Bez bebekle evlenen kadın ikinci kez hamile olduğunu söyleyip cinsiyet partisi yaptı

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes annesinin diktiği bez bebekle evlenerek dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. TikTok'ta sık sık bez bebek kocası ve ondan dünyaya geldiğini iddia ettiği bez bebek oğluyla hayatına dair kesitler paylaşan Moraes ikinci kez hamile olduğunu söyledi. Bez bebek kocasıyla cinsiyet partisi yapan Moares o anları sosyal medyadan paylaştı.

Trend 02-12-2023 15:29

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyanın gündemine oturdu! 61 yaşındaki kadın 19 yaşındaki eşinden hamile kaldığını duyurdu

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken 61 yaşındaki Silvia Kristina isimli bir kadın bu kez hamilelik haberiyle gündeme geldi. Cinsiyet öğrenme partisi düzenleyen Kristina’nın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 30-08-2023 11:32

Bebeğinin cinsiyetini beğenmeyen baba partiyi birbirine kattı! Pastayı yumrukladı, süsleri parçaladı...

Cinsiyet öğrenme partileri son yıllarda sosyal medyada oldukça popüler. Anne ve babaların bebeklerinin cinsiyetini verdikleri özel bir partiyle öğrenen ebeveynler ilginç anlar da yaşıyor. Konukların önünde bebeğinin cinsiyetini öğrendikten sonra öfkelenen babanın partiyi birbirine kattığı anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 03-06-2023 09:35

Bu cinsiyet öğrenme partisini görenler şaştı kaldı! Motosikletin egzozuna bağladılar... Bomba gibi patladı

Sosyal medyada anne ve baba adaylarının bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmek için yaptıkları partiler giderek popülerleşmeye başladı. Çılgın cinsiyet öğrenme fikirlerine bir yenisi daha eklendi. Son olarak bir çift motosikletin egzozuna bir balon bağlayarak çocuklarının cinsiyetini öğrendi.

Trend 30-01-2023 10:48

Cinsiyet Partisi

Cinsiyet Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cinsiyet Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Cinsiyet partisini tuvalette yaptı... Baba sifonu çekince çocuğunun cinsiyetini öğrendi

Son dönemde anne ve babalar birbirlerinden değişik parti konseptleriyle çocuklarının cinsiyetini öğreniyor. Sosyal medyada gündem yaratan konseptlere bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir şaşkınlıkla takip ettiği cinsiyet öğrenme partisi bu kez tuvalette gerçekleşti. Baba adayı sifonu çektiğinde çocuğunun cinsiyetini öğrendi.

Trend 10-01-2023 09:19

Bir garip cinsiyet öğrenme partisi daha! Renk körü baba, bebeğini cinsiyetini anlayamadı

Jenna Cowan isimli bir kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için düzenlediği partiyi TikTok hesabından paylşamaya karar verdi. 25 haftalık hamile olan anne bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için konfeti patlattı. Büyük bir sevinç yaşadığı sırada eşinin tepki vermediğini fark eden Cowan sürprizi sırasında baba adayının renk körü olduğunu unuttuğu için ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Trend 09-01-2023 16:03

Cinsiyet öğrenme partisinde korku dolu anlar! Bir anda bomba gibi patladı... Kimse anlam veremedi

Yurt dışında gerçekleştirilen bir cinsiyet öğrenme partisi facianın eşiğinden dönülen görüntülere sahne oldu. Helyum gazı dolu balonu ellerindeki ateşle patlatarak çocuklarının cinsiyetini öğrenmek isteyen aile adeta kabusu yaşadı.

Trend 30-11-2022 13:14

Cinsiyet öğrenme partisinde sonunda bu da oldu! Yarı çıplak yere uzanarak renkli gaz çıkarttı... Görenler şaştı kaldı

Sosyal medya fenomeni Paige Ginn, cinsiyet öğrenme partileriyle alay eden bir paylaşım yaparak sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Sevilen isim yarı çıplak bir şekilde yere uzanarak kamera karşısında gaz çıkarttı. Mavi renkli gaz çıkartan fenomen ismin paylaşım kısa sürede sosyal medyada popüler oldu.

Trend 05-11-2022 06:57

Pes dedirttiler! Cinsiyet partisi için şelaleyi renklendiren çift olay oldu

Son zamanlarda ebeveyn adaylarının çocuklarının cinsiyetlerini öğrenmek için düzenledikleri partiler oldukça popüler. Birçok farklı yaratıcı konseptte düzenlenebilen ve zaman zaman ilginç tercihleri olan çiftler olabiliyor. Yerel medya tarafından kimliği açıklanmayan Brezilyalı bir çift de, onlardan biri oldu. Bebeklerinin cinsiyetini duyurmak için Pazar günü Queima-Pé Nehri şelalesinin rengini değiştiren çift, sosyal medyada büyük tepki gördü.

Trend 28-09-2022 09:51

Cinsiyet partisi yapmak için hazırlanıyorlardı! Balon bir anda patlayınca sürpriz mahvoldu

Son dönemde anne ve baba adaylarının bebeklerinin cinsiyetini öğrendiği partiler tüm dünyada popüler olmayı başardı. Cinsiyet partilerinin sınırları her geçen gün artarken bir çiftin parti hazırlıkları sırasında yaşadıkları aksilik sosyal medyada gündem oldu. Bir çalışanın çiftin bebeklerinin cinsiyetini öğrenecekleri balonu yanlışlıkla patlaması üzerine hazırlıkları çöpe gitti.

Trend 22-08-2022 16:00

Böyle cinsiyet öğrenme partisi görülmedi! Partideki direk dansçıları sosyal medyanın tepkisini çekti

Son dönemde müstakbel ebeveynlerin çocuklarının cinsiyetlerini öğrenmek için düzenledikleri partiler popüler olmaya başladı. Özellikle değişik konseptlerde hazırlanan partiler sosyal medyanın dikkatini çekerken bir çift durumu daha da ilginç hale getirdi. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için direk dansçılarını tercih eden çift sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 18-08-2022 09:48