Damien Comolli Haberleri

Arda Güler’i Fenerbahçe’ye istemedi!

Fenerbahçe'de göreve Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte eski defterler de ortaya çıktı. Damien Comolli’nin Fenerbahçe’ye verdiği raporda Arda Güler için eksi yazdığı ortaya çıktı. Arda Güler'in takımdan gönderilmesini talep eden Comolli'nin bu talebi reddedilince Arda Güler takımda kaldı.

Spor 22-06-2022 16:51

Son dakika: Damien Comolli'nin Fenerbahçelileri çıldırtan transferi geri dönüyor!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'i 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de mutlak şampiyonluk hedeflenen yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda Jorge Jesus'un oturması bekleniyor. Sarı - lacivertlilerin eski sportif direktörü Damien Comolli döneminde transfer edilen Islam Slimani'nin Portekizli teknik direktör ile yeniden Fenerbahçe formasını giyeceği iddia edilmişti.

Spor 26-05-2022 14:02

Mostafa Mohamed'e kancayı taktılar! Fenerbahçe detayı dikkat çekti

Bir dönem Fenerbahçe'de görev yapan Comolli, Galatasaray'da forma giyen Mostafa Mohamed'e kafayı taktı. Fransa'nın köklü takımlarından Toulouse'un başkanlığını yapan Comolli, Mostafa Mohamed için kesenin ağzını açacak. Galatasaray'ın da bu transfere yeşil ışık yaktığı öğrenilirken sezon sonunda daha net hamleler yapılacak.

Spor 10-05-2022 16:43

Fenerbahçe'den giden Damien Comolli, Fransa'da tarih yazmaya başladı!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un göreve gelmesiyle beraber sportif direktörlük koltuğuna oturttuğu Damien Comolli, Fransa'da tarih yazmaya başladı. İki sezondur Fransa ekibi Toulouse'un başkanlığını sürdüren Comolli, takımını 1. Lig'e çıkardı.

Spor 26-04-2022 09:36

Damien Comolli

Damien Comolli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Damien Comolli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray'ın transferine Damien Comolli engeli

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında PSV'ye 5-1 yenilen Galatasaray, rövanş karşılaşmasında ise 2-1 kaybederek Devler Ligi'ne veda etti. Avrupa Ligi'ne kalabilmek için ön eleme oynayacak olan sarı-kırmızılılarda gözler transfer çevrildi. Fatih Terim'in raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Cimbom sürpriz bir isim için devreye girse de transfere Damien Comolli'den izin çıkmadı.

Spor 30-07-2021 09:57

Comolli'nin takımı, üst lige çıkamadı

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin başkanı olduğu Toulouse, Play-Out rövanş maçında Nantes ile karşılaştı.

Spor 30-05-2021 22:08

Samsunspor, Damien Comolli ile görüştü

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, D-Smart'ın Smart Spor kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında hafta sonu bir araya geldiği Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli ile görüşmesine dair çarpıcı detaylar aktardı.

Spor 30-03-2021 10:19