Daron Acemoğlu Haberleri

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Daron Acemoğlu için çok konuşulacak '2018' iddiası: 'Erdoğan, davet etti'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olan Prof. Dr. Daron Acemoğlu ismi gündem yarattı. Necmettin Batırel-Özgür Demirtaş polemiğinden sonra ortaya atılan yeni iddia dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Acemoğlu'na 2018 yılında bakanlık teklifi yapıldığını belirten gazeteci Barış Yarkadaş, söz konusu teklifin eski Bakan Mehmet Şimşek tarafından iletildiğini söyledi.

Haber 06-12-2022 07:54

Herkes onu Şakkadanak çıkışıyla biliyordu! Attığı tweet tepkilere yol açmıştı... Necmettin Batırel özür diledi

"Şakkadanak" çıkışıyla tanınan ünlü ekonomi yazarı Necmettin Batırel, geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Daron Acemoğlu ile ilgili dikkat çeken bir tweet atmıştı. Başta ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş olmak üzere pek çok isimden tepki gelen bu tweet sonrası Batırel bir açıklama daha yaparak özür diledi. Batırel açıklamasında "Attığım tweet yanlış yoruma yol açmıştır" ifadelerini kullandı. Batırel, CHP liderinden ve Daron Acemoğlu'ndan özür dilediğini söyledi.

Haber 05-12-2022 12:39

'Şakkadanak' çıkışıyla tanınan Necmettin Batırel'e Özgür Demirtaş'tan sert tepki! 'Daron’nun ayakkabısının bağcığı olamazsınız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'nın yankıları sürüyor. 'Şakkadanak' çıkışıyla tanınan ekonomi yazarı Necmettin Batırel, Kılıçdaroğlu'nun vizyon tanıtımına FETÖ iması yaptı. Batırel'in sözlerine ise ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan sert tepki geldi. Demirtaş sosyal medyadan Batırel'e verdiği cevapta "Daron’nun ayakkabısının bağcığı olamazsınız. Feci sinirlendim" ifadelerini kullandı.

Haber 03-12-2022 22:58

Özgür Demirtaş’tan çok konuşulacak CHP sözleri! Kadrodaki isimleri görünce öve öve bitiremedi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 Aralık'ta açıklayacağı 'Kalkınma Planı'nı hazırlayan kadronun içinde dünyaca ünlü Türk ekonomist Daron Acemoğlu’nun yer almasına ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan övgü dolu sözler geldi. CHP’nin danıştığı kadroda, iktisatçı Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Hacer Foggo da yer alırken Kılıçdaroğlu'nun kurduğu ekonomi kadrosu, Demirtaş'ı oldukça memnun etti.

Finans 01-12-2022 13:47

Daron Acemoğlu

Daron Acemoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Daron Acemoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kılıçdaroğlu, ABD’den video paylaştı! Kimlerle görüştü? Dikkat çeken isimler var…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çok konuşulan ABD ziyaretinde yaptığı görüşmeleri tek tek sosyal medya hesabından paylaştı. Boston’da üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu çok sayıda Türk bilim insanı ve ekonomistle de görüşmeler yaptı. Kılıçdaroğlu ABD’den yaptığı son paylaşımında da Daron Acemoğlu ile yapacağı görüşme öncesi kısa bir video paylaştı.

Haber 11-10-2022 07:52