Doviz Yorumu Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-07-26 10:36:00

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber 2024-07-26 10:23:14

Yıldız Tilbe'nin ekonomi yorumu yeniden gündem oldu! İşçi, memur ve emekli maaşı önerisi şoke etti

Sahne şovları, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile sık sık sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu defa ekonomi yorumuyla gündem oldu. Ünlü ismin işçi, memur ve emekli maaşı önerisi herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-07-26 08:27:14

Mourinho ilk maçını kazandı Dzeko şov yaptı ama hedefte büyük umutlarla transfer edilen Livakovic var! Ağır sözler: Uğraşmaya değmez

Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe, dün akşam İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek tur kapısını araladı. Boşnak golcü Dzeko'nun yıldızlaştığı maç sonrasında Serdar Ali Çelikler'in Livakovic yorumu gündem oldu. İşte Mourinho'nun ilk sınavının detayları...

Spor 2024-07-24 14:05:47

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans 23-07-24 13:08

Nilsu Berfin Aktaş tatil yaptığı yerleri tek tek saydı! Bodrum için 'gereksiz pahalı' dedi! En çok parayı bakın neye ödemiş

Son olarak başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Murat Aygen'in yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş son dönemde hem özel hayatı hem de projeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü rapçi Blok3 ile ayrılığı çok konuşulan Aktaş şimdi de 'Bodrum' yorumu ile gündem oldu.

Magazin 23-07-24 11:26

Ersan Şen'e 'Bodrum' örneğiyle yanıt verdi! Fatih Altaylı: Yunanistan iyi ki var da bizim vatandaş tatil yapıyor

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen ses getirdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Haber 22-07-24 09:04

İlber Ortaylı'dan çarpıcı 'üçüncü dünya savaşı' sözleri: Uzun bir süre hayat olmayacak

Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan ilginç bir 'üçüncü dünya savaşı' yorumu geldi. İnsanlığın tabiatı tahrip etme yok etme olasılığını yüksek bulan Ortaylı, hayatın yok oluşuyla ilgili öngörüsünü açıkladı.

Haber 21-07-24 15:07

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan 'habercilik' yorumu: Olgusal gerçeğe uygun olması aranmaz

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, habercilikle ilgili dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Uçum paylaşımında "Gazetecilikte kamu yararı olmak, biçim ve içerik uyumu bulunmak kaydıyla görünür gerçeğe uygun haber yapmak yeterlidir. Haberin olgusal gerçeğe uygun olması aranmaz" ifadelerini kullandı.

Haber 21-07-24 14:38

Nevşin Mengü'yü kızdıran 'sahil' yorumu! Kapalısı da var mayolusu da, sorun ne?

İstanbul'da yüksek sıcaklık ve nem oranından bunalan vatandaşlar soluğu plajlarda alıyor. Sosyal medyada Caddebostan sahilinde denize girenlerin oluşturduğu kalabalığın görüntüsü dikkat çekti. Gazeteci Nevşin Mengü "Ganj nehri değil, Caddebostan sahili" yorumuna kayıtsız kalamayıp tepki gösterdi.

Haber 21-07-24 11:57

Moody's'in kararı sonrası ünlü stratejistten Türkiye yorumu: 'Artık pazarın gözdesi'

Financial Times’da yayınlanan analizde, uzmanlar, hedge fonlar ve işlemcileri uyardı. FT’nin analizinde, yüksek faiz oranlarının cazibesine kapılan yatırımcıların, TL ve ekonomiyi "şoklara" karşı duyarlı hale getirebileceğine yönelik uyarılarda bulunulurken, Merkez Bankası'nın elindeki güce dikkat çekildi. Ünlü stratejist Timothy Ash de FT analizini paylaşırken, "Şimşek'in ekonomi yönetimindeki Türkiye, artık pazarın gözdesi" yorumunu yaptı.

Finans 20-07-24 19:00

Bakan Bolat'tan Moody's yorumu: Doğru yolda ilerlediğimizi tescil etmekte

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3"ten "B1"e yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. Moody's'in Türkiye kararının ardından Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan da ilk değerlendirme geldi. Bakan Bolat, "Hükümetimizin uyguladığı maliye, para ve ticaret politikaları ile alınan tedbirler, her alanda olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor." düşüncesini dile getirdi.

Finans 20-07-24 10:39

TESK Başkanı'ndan enflasyon yorumu! Vatandaşın ekonominin düzeleceğine inanması lazım

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken enflasyonla ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Palandöken, "Yapılacak tek şey; enflasyonla mücadelede, vatandaşın bir kere güvenmesi lazım. Vatandaşın ekonominin düzeleceğine inanması lazım" düşüncesini dile getirdi.

Finans 17-07-24 15:43

Deutsche Bank'tan Türkiye yorumu! İkinci aşama başlıyor, eşsiz bir örnek olacak diyerek duyurdu: Enflasyon, dolar kuru ve faizde rakam verildi!

Deutsche Bank Ortadoğu ve Doğu Avrupa Araştırma Müdürü Hans-Christian Wietoska, Türkiye'de enflasyonun yıl sonunda yüzde 40 seviyesine gerilemesini beklediklerini belirterek, "Güçlü bir dezenflasyon süreci bekliyoruz. Bundan sonra ikinci aşamada enflasyonu yüzde 20'ye düşürmek asıl soru işareti olacak." dedi. Wietoska dolar kuru, faiz indirimi beklentilerini de paylaştı.

Finans 17-07-24 12:08

Deniz Akkaya Hayırdır ne selası okunuyor? deyince gündem oldu! 15 Temmuz yorumu

Eski manken Deniz Akkaya son günlerde 16 yaşındaki kızı ile yaşadıklarıyla gündeme geliyordu. Akkaya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Deniz Akkaya 15 Temmuz için okunan selaları duyunca verdiği tepkiyle gündeme geldi.

Magazin 16-07-24 09:38

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile aynı toplantıdaydı! Dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash'ten Türkiye yorumu! Enflasyon için oran verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın da katıldığı JP Morgan toplantısında bulunan dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash, Türkiye ekonomisine dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Ash, yıl sonu enflasyonu için oran verdi, sıkı para politikası ve yabancı yatırımcı konularına da değindi.

Finans 14-07-24 10:02

Wanda Nara ile boşanacağı söylenen Icardi gündemde! Simge En yakışıklı futbolculardan deyince sosyal medya yıkıldı

Wanda Nara'nın Mauro Icardi’yle ayrıldıklarını açıklamasının ardından Galatasaray'ın golcüsü gündem oldu. Özel hayatıyla gündemde olan Icardi'ye sık sık Simge yakıştırması yapılıyordu. Tam bu günlerde Simge de Icardi yorumu yapınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 14-07-24 07:48

Enflasyon, dolar, faiz, büyüme... Dünyaca bankadan Türkiye raporu! Tahminler değişti

Dünyaca ünlü bankadan Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirme geldi. HSBC, Türkiye için dolar, büyüme, enflasyon ve faiz tahminlerini açıkladı. Bankadan, "Şimdilik 4. çeyrekte başlayacak faiz indirimlerinin biraz erken olabileceğini düşünüyoruz" yorumu geldi.

Finans 09-07-24 13:06

Eşcinsel değilim demişti! Survivor Nefise'den kafa karıştıran adada ilişki yorumu

Survivor finalistlerinden olan Nefise Karatay, Berna ile yakıştırmalar olunca eşcinsel olmadığını açıklamıştı. Cinsel yönelim açıklamasıyla dikkat çeken Survivor Nefise şimdi de adada ilişkilere dair yorumuyla kafa karıştırdı.

Magazin 08-07-24 15:37

Sessizliğini bozdu! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk 'bozkurt' yorumu geldi

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Türkiye Avusturya karşılaşmasında Milli Futbolcu Merih Demiral'a 'bozkurt' işareti yaptığı için ceza verilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 'Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız' diyerek sosyal medya üzerinden sessizliğini bozdu.

Haber 06-07-24 16:51

Utanmıyor musunuz? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Merih Demiral yorumu: Kendi ülkelerine karşı aşağılık bir tavır içine giriyorlar!

Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 mağlup edip çeyrek finale yükseldiği maçın ardından Merih Demiral'ın Bozkurt selamı yaptığı gol sevinci çok konuşuldu. UEFA, bu gol sevinci hakkında soruşturma başlatmıştı, bugün karar açıklandı ve Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi. Skandal karar sonrası tepkiler yükselmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum da cezayı yorumlarken 'Bu ne ilk ne de sonuncusu' dedi.

Haber 05-07-24 15:21

'Cübbeli Ahmet'e sarık sorusu! Cüneyt Özdemir'in verdiği yanıt gündem oldu: Allah verdikçe veriyor

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye katıldığı programda yöneltilen 'sarık' sorusu ve 'Cübbeli Ahmet'in bu soruya verdiği yanıt dikkat çekti. Gazeteci Cüneyt Özdemir'in "Cübbeli Ahmet'in sarığı" ile ilgili yorumu ise gündem oldu.

Haber 03-07-24 18:04

Dev varlık yönetim şirketinden dikkat çeken TL tahvil yorumu! 'İyi performans dönemi görüyoruz'

Deutsche Bank'tan sonra ABD'li varlık yönetim şirketinden de TL cinsi tahvillerle ilgili değerlendirme geldi. Vanguard'dan, "TL cinsinden tahvillerde iyi performans dönemi görüyoruz" açıklaması yapıldı.

Finans 03-07-24 15:21

Bakan Bolat'tan gri liste yorumu: 'Uyguladığımız politikaların başarılı olduğunun göstergelerinden biri'

Türkiye'nin ve piyasaların beklediği kritik karar açıklandı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'nin 3 yıl aranın ardından Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) gri listesinden çıkmasını değerlendirdi. Bolat, uyguladıkları politikların başarılı olduğunu dile getirdi.

Finans 28-06-24 13:23

Faiz indirimi beklenirken IMF'den dikkat çeken Fed yorumu: 2024 sonuna kadar mevcut seviyede tutmalı

Küresel piyaslarda faiz indirimi beklentisi takip edilirken IMF'den "Fed politika faizini en azından 2024 sonuna kadar mevcut seviyede tutmalı" değerlendirmesini yaptı.

Finans 28-06-24 08:54

Esra Bilgiç güzelliğiyle mest etti! Gökhan Töre yorumu sosyal medyada gündem oldu

Son olarak 'Zamanın Kapıları'nda Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan Esra Bilgiç sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarından beğeni topluyor. Bilgiç'in son pozlarına gelen 'Gökhan Töre' yorumu sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 27-06-24 06:59

ASO Başkanı'ndan asgari kurumlar vergisi yorumu! 'Sektörü zorlayacak'

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın vergi paketi hazırlıkları tamamlandı. Paketin yakın zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelmesi bekleniyor. Sektör temsilcilerinden de paketle ilgili değerlendirmeler geldi. ASO Başkanı Ardıç, "asgari kurumlar vergisinin sektörü zorlayacağını söyledi.

Finans 26-06-24 16:01

Koçtaki o özelliği fark edince Binali Yıldırım'a hediye etti! Son başbakandan esprili yorum geldi

Tokat'ın Bağlarbaşı köyünde bir koç, sıra dışı özelliği dolayısıyla muhtarın ilgisini çekti. Pazarlığa girişen muhtar koçu son başbakan Binali Yıldırım'a hediye etti. Yıldırım'ın yorumu dikkat çekti.

Haber 18-06-24 11:51

Altın fiyatları için 45 dakika ara ile açıklanacak! Herkesin gözü bayram sonrasındaydı: İslam Memiş’ten gram altın yorumu

Yurt içi piyasalar Kurban Bayramı nedeniyle kapalı olsa da yurt dışından veri akışı devam ediyor. Bugün ABD’de peş peşe iki veri açıklanacak. Uzmanlar iki verinin de altın fiyatlarını etkilemesini bekliyor. Gram altın tarafında ise İslam Memiş Perşembe gününe dikkat çekerken, ‘altın bayram sonrası ne olur?’ sorusuna da yanıt geldi. İşte 18 Haziran Salı güncel gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını fiyatları…

Finans 18-06-24 08:12

Merkez Bankası ekonomistlerinden 'cari denge' yorumu! 'İyileşme devam edecek'

TCMB Kıdemli Ekonomist Okan Eren ve TCMB'de araştırmacı olarak görev yapan Ece Taşan tarafından "Parasal Sıkılaştırma Dönemlerinde Türkiye'de Cari Denge" başlıklı bir blog yazısı yayımlandı. Analizde, parasal sıkılaştırma dönemlerinde iç talebin dengelenmesinin dış ticaret dengesi ve cari denge üzerinde olumlu etkilerinin olmasının beklendiği belirtildi.

Finans 13-06-24 11:53

Bahçeli'nin son mesajı sonrası 'erken seçim' iddiası! Çok konuşulacak sözler: Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son mesajı erken seçim iddialarını gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ve Ayşe Ateş'le görüşmesi sonrası gelen açıklama zamanlama olarak dikkat çekerken Bahçeli'nin 'Siparişi yapılan normalleşme' ifadesi olay oldu. Bahçeli'nin son mesajı sonrası "Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz" yorumu ise çok konuşulacağa benziyor.

Manşet 13-06-24 10:16

Bahçeli’nin taktığı yüzükteki 'Allah bana yeter' mesajı gündem oldu! Herkes aynı yorumu yapıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli değerlendirmelerde bulunurken, grup toplantısı sırasında parmağında bulunan yüzük ve taktığı rozet gündem oldu. Ankara'da gözler bugün gerçekleşecek olan Erdoğan-Özel zirvesine çevrilmişken Bahçeli'nin yüzüğünde ve rozetinde "Allah bana yeter" yazması dikkat çekti.

Manşet 11-06-24 14:55

Sinan Oğan 'mekanın sahibi geri geldi' dedi, Fatih Portakal'ın 'siyaseten hortladı' yorumu olay oldu!

2023 yılındaki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olan ve ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, uzun bir aradan sonra yine gündem oldu. Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP lideri Özgür Özel'i hedef alan Oğan "Mekanın sahibi geri geldi" dedi. Oğan'ın gündem yaratan açıklaması sonrası gazeteci Fatih Portakal'ın "Sinan Oğan siyaseten tabii ki şu anda yeniden hortladı" sözleri çok konuşuldu.

Manşet 11-06-24 07:56

Fenerbahçeli öğrencinin YKS çıkışı yorumu viral oldu: Aklım başkanlık seçimindeydi! Bildiklerimi de unuttum

Milyonlarca öğrenci Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu için bugün ter dökerken, YKS çıkışı bir öğrencinin verdiği röportaj sosyal medyada viral oldu. Fenerbahçeli olduğunu belirten öğrenci, "Aklım başkanlık seçiminde olduğu için bildiğim soruları da yapamadım. Bizim için hayat Fenerbahçe" diye konuştu.

Spor 09-06-24 13:19

Sosyal medyada tesadüfen görünce inanamadı! Beni gizlice kaydetti ve internette video yayınladı

Julia Waters isimli bir kadın ilk randevusuna çıktığında bunun 9 milyon kişi tarafından izleneceğinden habersizdi. Sosyal medyada tesadüfen randevusunun detaylarını gören Julia Waters kendisinin gizlice kaydedildiğini ve daha sonra onu utandırmak amacıyla bu görüntüleri TikTok'a yüklediğini öğrendiğinde şaşkına döndü. O anlara genç kadının yorumu gecikmedi.

Trend 07-06-24 08:48

Farah Zeynep Abdullah'ın Mehmet Ali Erbil yorumu olay oldu! Kanal D'den 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yanıt geldi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yeni bir programla ekranlara geri döneceğini duyuran Kanal D'ye Farah Zeynep Abdullah'ın yanıtı olay oldu. Kanal D'nin X hesabından ise ünlü oyuncuya, yıllar önce rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki bir sahneyle gönderme yapıldı.

Magazin 06-06-24 22:41

Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum'

'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan ve adını geniş kitlelere duyuran Melis Sezen son olarak Cannes'a gitmiş ve cesur pozları ile dikkat çekmişti. Leopar elbisesi çok konuşulan Sezen Cannes tarzını neden böyle seçtiğini anlattı. Sezen'in leopar yorumu gündem oldu.

Magazin 06-06-24 12:46

Selen Görgüzel bikinili görüntülendi! 'Kalçasına dolgusu' yorumunu görünce kendini tutamadı

Hamdi Alkan'ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel son dönemde sahne kostümleri, estetikleri ve ilginç dansları ile adından söz ettiriyor. Tatil sezonunu Bodrum'da Görgüzel bikinili görüntülendi. Plajdaki görüntülerine 'kalça dolgusu' yorumu gelince ünlü isim kendini tutamadı. O yoruma hemen cevap verdi...

Magazin 06-06-24 11:13

Fatih Portakal'ın 'Akşener' yorumu gündem oldu! 'AK Parti' iddiası için Yok artık, o kadar da değil demişti

Dün gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Meral Akşener için ilginç bir yorumda bulunmuştu. Bunun üzerine bugün gelen sürpriz Akşener-Erdoğan görüşmesi haberi dikkat çekti. Portakal ile reji arasında geçen diyalogda Akşener'in AK Parti'ye gideceği iddiası dile getirilmişti.

Haber 05-06-24 12:54

Hizbullah İsrail'i vurdu, her köşeden alevler yükseldi! 30 bin kişi tahliye edildi, açık açık tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir!

Gazze'de aylardır katliam yapan İsrail bu kez roketlerin hedefi oldu. Lübnan'daki Hizbullah tarafından atılan roketler sınırları aştı, birçok bölgeden alevler yükseldi. Yaklaşık 30 bin kişi bölgeyi terk etmek zorunda kalırken "Kuzey tutuşmuş yanıyor" yorumu dikkat çekti. Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'dan ise tehdit dolu açıklama geldi: "Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir"

Haber 04-06-24 10:15

Elçin Sangu Açık açık söylüyorum diyerek itiraf etti! Kiralık Aşk yorumu

Kiralık Aşk, Çöp Adam, Çarpışma gibi yapımlarla tanınan Elçin Sangu Tanem Sivar'a konuk oldu ve burada samimi itiraflarıyla dikkat çekti. Sangu oyunculuğa başladığı dönemde parasız kaldığını da açıkladı.

Kulis 03-06-24 13:59

Selen Görgüzel estetikle bambaşka biri oldu... Seren Serengil kendini tutamadı! Bomba yorum

Son dönemde dansları, kıyafetleri ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Selen Görgüzel geçirdiği estetiklerle adeta bambaşka biri oldu. Tüm yüz germe, gıdı ve göz kapağı ameliyatı olan Görgüzel'in son halini gören Seren Serengil kendini tutamadı. Serengil'in yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 30-05-24 07:59

Cem Özer'in estetik yorumu gündem oldu: Dudaklar bahçe hortumuna dönmüş

Son dönemlerde oyuncuların yaptığı estetikler çok konuşuluyor. Ünlü televizyoncu ve oyuncu Cem Özer, bir süredir gündemde yer alan ünlülerin yaptırdığı estetik işlemlere değindi. Özer, "Oyuncu yüzüyle oynamaz çünkü Allah tarafından kendisine bahsedilmiş suratlar var. Bağdat Caddesi'nde yürüdüğüm zaman hepsinin birbirine benzediğini görüyorum. Dudakları bahçe hortumuna dönmüş" dedi.

Magazin 24-05-24 17:41

Cannes yorumu olay olmuştu! Hudutsuz Sevda'nın yıldızı Esra Dermancıoğlu tuvalet pozuyla dillere düştü! 'Ne anlatmak istiyor?'

Son olarak başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu Cannes yorumu ile gündemdeydi. Festivale katılan ünlü isimleri “çıplaklık” ve “estetik” üzerinden eleştiren Dermancıoğlu'nun sözleri çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de tuvalet pozuyla sosyal medyayı salladı. O kareye yorum yağdı...

Magazin 24-05-24 11:53

Citi'den Türkiye yorumu: 'Türk piyasaları rönesans anının eşiğinde'

Citi Research analistlerinden Türkiye yorumu geldi. Analistler, Türkiye’de politika normalleşmesinin yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisini artırdığını belirtti. Citi, TCMB’nin doğru politika patikasında olduğunu ve para politikasının piyasalar tarafında fiyatlanana göre daha uzun ve daha sıkı kalabileceğini dile getirdi.

Finans 23-05-24 13:34

Hem altın hem de gümüş için tahmin! İki dev banka peş peşe açıkladı: '10 haftadan kısa bir süre içinde…’

Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?’ gibi sorulara yanıt iki dev banka Commerzbank ve TD Securities’ten geldi. Alman bankası altın fiyatları için ters köşe tahmin yaptı. Gümüş fiyatı içinde iki banka birden yükseliş beklentilerini açıkladı. “Gümüş fiyatları son kez ons başına 30 doları aştığında, on haftadan kısa bir süre içinde ons başına 50 dolara kadar işlem gördü” yorumu ise heyecan yarattı.

Finans 22-05-24 14:49

Hadise Cannes'a sadece ceket giyip gitti! Herkes aynı yorumu yaptı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Favori yapımların Altın Palmiye için yarıştığı 77. Cannes Film Festivali, Cannes şehrinde tüm görkemiyle devam ediyor. Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale, Türkiye'den birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de Hadise oldu. Ünlü şarkıcı Cannes'a sadece ceket giyip geldi. Onu gören herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin 22-05-24 07:54

Seçim sonucu, uçak kazaları şimdi de İran yorumu... Astrolog İlayda Aşkın tahminleriyle sosyal medyayı salladı

2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen uçak kazalarını önceden tahmin eden astrolog İlayda Aşkın şimdi de İran yorumu ile gündeme geldi. Aşkın'ın İran ile ilgili sosyal medyada verdiği tarih ve sonrasında yaşanan olaylar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 21-05-24 10:50

Elenen Aleyna'nın Hilmi Cem hakkındaki o yorumu beğenmesi olay oldu! Reddedilmiş erkek tribi...

Survivor All Star'ın ilk günden beri en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna'nın elendikten sonra yaptığı bir hareket gündem oldu. Aleyna'nın Hilmi Cem paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Kulis 20-05-24 07:02