Down Sendromu Farkindalik Gunu Mesajlari Haberleri

Malatya'da down sendromlu bireyler bir günlüğüne temsili doktor oldu

Malatya'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında doktor önlüğü giyen down sendromlular, temsili olarak sağlık hizmeti verdi.

Yurthaber 2024-03-21 14:42:44

Mehmet Topal, Down Sendromlular için verdiği iftarda sanat ve spor dünyasını buluşturdu

Sezer AFŞAR - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) - Sanat ve futbol camiası Down Sendromlularla iftarda bir araya geldi. Aktif futbol hayatı döneminde Down sendromlulara sıkça destek veren Mehmet Topal, pandemi döneminde ara verdiği buluşmalara bu kez teknik adam olarak devam ediyor. Mehmet Topal ile eşi Selda Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, Down Sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenleyip sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerini iftarda bir araya getirdi.

Spor 2024-03-21 11:11:41

Down sendromlu bireylerin aileleri omuz omuza vererek çocuklarını topluma kazandırıyor

Trabzon'da down sendromlu oğlu olan Ensar Öztürk'ün girişimleriyle 7 yıl önce kurulan Trabzon Down Sendromu Derneği, aileleri bir araya getirerek çocuklarının sosyalleşmesini sağlıyor.

Yurthaber 2024-03-20 11:12:11

Gönüllülerden sosyal destek: Depremzede down sendromu kızı eğlendirdiler

Kahramanmaraş’ta bir grup müzisyen deprem sonrası konteyner kentte kalan down sendromlu kızı müzik eşliğinde eğlendirerek moral verdi.

Yurthaber 2023-05-08 15:19:34

Down Sendromu özellikleri nedir, neden 21 Mart'ta kutlanır? Otizm ve Down Sendromu farkı nedir?

21 Mart’ın Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Down Sendromu Günü olarak ilan edilmesinin ardından dünya genelinde çeşitli farkındalık etkinlikleri düzenlenmektedir. Kullanıcılar down sendromunu ve belirtilerini araştırıyor. Peki Down Sendromu özellikleri nedir, neden 21 Mart'ta kutlanır? Otizm ve Down Sendromu farkı nedir? İşte detaylar...

Haber 21-03-23 13:11

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Sözleri: Resimli, anlamlı Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Mesajları!özleri

Down Sendromu Farkındalık Günü mesajları, bugünün 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü olması sebebiyle paylaşılıyor. Birleşmiş Milletler tarafından 2011 yılında toplumu bilinçlendirmek amacıyla 21 Mart, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olarak ilan edilmiştir. Bu anlamlı günü anımsatmak için paylaşabileceğiniz Dünya Down sendromlular günü sözleri ve mesajlarını haberimizde derledik.

Haber 21-03-23 12:17

Düşlerinin peşinde koşanlar down sendromlular için TEDx sahnesinde buluştu

Bu yıl "Düş Peşine" temasıyla düzenlenen ve bilimden sanata, bürokrasiden medya dünyasına kadar pek çok ismin katıldığı TEDx Hacettepe Üniversitesi etkinliğinin geliri, Türkiye Down Sendromu Derneğine bağışlanacak

Yurthaber 20-06-22 17:17

Hacettepe Üniversitesi TEDx konferansı 18 Haziran'da izleyiciyle buluşacak

Etkinliğin geliri, Türkiye Down Sendromu Derneğine bağışlanacak

Yurthaber 13-06-22 09:30

21 Mart farkındalığınızı arttırın! 21 Mart Down sendromu günü mesajları ve sözleri...

Down sendromu günü mesajları ve sözleri bugün binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Down sendromu günü Birleşmiş Millet tarafından ilan edilen özel bir gündür. Down sendromu günü her yıl 21 Mart tarihinde kutlanıyor. Dünya Down sendromuna karşı yavaş yavaş bilinçlenmeye doğru gidiyor. Vatandaşlar, aile içlerinde Down sendromu olan yakınlarına veya arkadaşlarına yollamak için Down sendromu günü mesajları ve sözlerini araştırmaya başladı.

Haber 21-03-22 11:15

Down sendromuna eşlik eden faktörler arasında…

Down sendromu en sık görülen sendromlar arasında yer alıyor. Down sendromu tanısı doğumda veya küçük yaşlarda konuluyor. Down sendromuna neden olan etken daha bilinmiyor. Yapılan araştırmalara göre down sendromuna psikiyatrik bozukluklar da eşlik edebiliyor. Down sendromlu bireylere belirli aralıklarla psikiyatrik takip yapılması önem taşıyor.

Haber 21-03-22 11:03

Özel sporcular, 2021 Down Sendromu Avrupa Şampiyonası'na hazır

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın: "Böyle sporcularım olduğu için şükrediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum"

Yurthaber 03-10-21 16:08

Elite Wolrd, otizmli çocukları aileleriyle birlikte ağırladı

Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında kentteki down sendromu ve otizmli çocukları aileleriyle birlikte ağırladı.Elite World Van Hotelde düzenlenen kahvaltıya Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez, Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, down sendromu ve otizmli çocuklar ile aileleri katıldı.

Yurthaber 05-04-21 12:15

Risk grubundakiler ile 60 yaş üzeri ve eşleri için aşılama başladı

Türkiye'de Kovid-19 ile mücadele sürecinde toplumsal bağışıklama için hayata geçirilen aşı programına göre, bugün sisteme tanımlanan risk grubundaki morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastalar, down sendromu tanısı olanlar ile immuno supresif tedavi alanlar da bu aşamada öncelikli aşı yaptırabilecek - Ankara Şehir Hastanesi'nde aşı yaptıran 60 yaşındaki Ali Ülger: - "Devletin aldığı tedbirlere uyalım. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Bu hastalığı hep beraber atlatalım, bireysel olarak atlatmak mümkün değil"

Yurthaber 29-03-21 10:54

Son Dakika: 60 yaş üzerine aşılama başladı

Koronavirüs aşılama sürecinde yeni gruba geçildi, 60 yaş üzeri vatandaşlar eşleri ile birlikte aşı olmaya başladı. Aşılama sürecine risk grubundaki bazı hastalar da dahil edildi. Risk grubundaki morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastalar, down sendromu tanısı olanlar ile immuno supresif tedavi alanlar da bu aşamada öncelikli aşı yaptırabiliyor.

Haber 29-03-21 10:13

Bingöl’de Down Sendromlular sahne aldı

Bingöl Solhan’da Down Sendromu farkındalık etkinliği düzenlendi.Solhan Sosyal Hizmet Merkezi ile özel bir Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğiyle, genetik farklılıkların daha çok tanınması, toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla program düzenlendi.Programa Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı,ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yurthaber 28-03-21 17:27

KBÜ’de “21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü” etkinliği düzenlendi

Karabük Üniversitesinin Safranbolu’da bulunan Konukevinde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.Karabük Üniversiteli (KBÜ) Aileler, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle bir araya gelerek tanışma toplantısı yaptı.

Yurthaber 26-03-21 12:28

Akdeniz Belediyesi özel çocukları ağırladı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan özel çocuklar ebru sanatını öğrenirken, çamurdan objeler üretip gönüllerince eğlenerek unutamayacakları bir gün yaşadı.Akdeniz Belediyesinin, ’21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’ etkinlikleri devam ediyor.

Yurthaber 25-03-21 11:48

Başkan Özcan özel öğrencileri yalnız bırakmadı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Yurthaber 24-03-21 10:29

‘‘Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” semineri gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesi, Engelliler Araştırma Enstitüsü ve Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Anabilim Dalının iş birliğiyle “Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” semineri çevrim içi olarak düzenlendi.Down Sendromlu bireylere yönelik farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.

Yurthaber 23-03-21 17:12

Farkı fark ettiren çevrimiçi etkinlik

Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Kapsamında “Farkı Fark edin” etkinliği gerçekleştirildi.Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında “Farkı Fark edin” temalı etkinlik düzenledi.

Yurthaber 23-03-21 14:14

Özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi.İl Başkanı Yıldırım ve beraberindeki partililer, Bilecik Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel gereksinimli çocukları ziyaret etti.

Yurthaber 23-03-21 11:33

Öğrencilerin farkındalık buluşması

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürlüğü tarafından, ‘Hayata +1 değer katan öğrenciler’ farkındalık buluşması etkinliği gerçekleştirildi.Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü İsmail Bacaksız, ‘Dünya Down Sendromu Günü’ne dikkat çekmek, bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenleyip, down sendromlu öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

Yurthaber 23-03-21 10:28

Öğrencilerin farkındalık buluşması

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürlüğü tarafından, ‘Hayata +1 değer katan öğrenciler’ farkındalık buluşması etkinliği gerçekleştirildi.Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü İsmail Bacaksız, ‘Dünya Down Sendromu Günü’ne dikkat çekmek, bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenleyip, down sendromlu öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

Yurthaber 23-03-21 10:28

Down Sendromlu ve otizmli çocuklardan eğlenceli performanslar

Sorgun Belediyesi tarafından 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle düzenlenen programda down sendromlu ve otizmli çocukların gösterileri büyük beğeni topladı.Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yaşayan otizm ve down sendromlu çocukları himayesine alan Sorgun Belediyesi çocukların sporla temel becerilerini geliştirerek müzik eğitimi ile sosyal hayata kolay adapte olmalarını sağlıyor.

Yurthaber 23-03-21 08:53

Down sendromlu öğrenciler Başkan Günel ile buluştu

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören down sendromlu öğrenciler, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ kapsamında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti.Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören down sendromlu öğrenciler ile bir araya geldi.

Yurthaber 22-03-21 16:59

Down Sendromu Erim polis oldu

Malatya’nın Darende ilçesinde, polis elbisesi giyen Down sendromu Burak Erim hayalini gerçekleştirdi.Down sendromu farkındalık günü dolayısı ile polis elbisesi giyen Burak Erim, trafik polisliği yaparak, hayalini gerçekleştirdi.Down sendromu Burak Erim, 21 Mart Down sendromu farkındalık gününün hafta sonuna gelmesinden dolayı okul çıkışı Darende bölge trafik istasyonuna davet edildi.

Yurthaber 22-03-21 16:23

Başkan Geylani özel çocuklarla bir araya geldi

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla özel çocuklarla bir araya geldi.Başkanı Geylani, Tatvan Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ederek, okul idarecilerinden okul ve eğitimler hakkında bilgi aldı.

Yurthaber 22-03-21 15:36

Kuşadası’nda AK Partili gençler down sendromlu çocuklarla bir araya geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi Kuşadası Gençlik Kolları, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” dolayısıyla ilçede yaşayan Down sendromlu çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Yurthaber 21-03-21 22:03

Menteşe Jandarması Down Sendromlular ile birlikte oldu

Birleşmiş Milletler tarafından 2011 yılında tüm dünyada Down Sendromu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak, Down Sendromlu bireylerin ayrımcılığa ve olumsuz tutumlara maruz kalmasını önlemek, erken ve sürekli eğitimin önemine dikkat çekmek ve mevcut çalışma imkanları ile iş sahalarını artırmak amacıyla, 21 Mart ‘Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’ olarak ilan edildi.Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında Muğla’daki bir grup Down Sendromlu bireyi Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ziyaret etti.

Yurthaber 21-03-21 17:14

Jandarma ekipleri Down sendromlu çocukları unutmadı

Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Down sendromlu çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi.

Yurthaber 21-03-21 16:52

Dünya Down Sendromu Günü mesajları ve sözleri | Down Sendromu Günü için mesajlar

Down Sendromu Farkındalık Günü, her sene 21 Mart gününde bütün dünya üzerinde kutlanıyor. Down Sendromu Farkındalık Günü'nğn önemi ise "hayatın tam içerisinde olabilmek için hiçbir engel yoktur" mesajını herkese aşılayabilmek. İşte Down Sendromu Farkındalık Günü ile ilgili mesajlar ve sözler...

Haber 21-03-21 15:13

Manisa FK Akademi sporcuları down sendromlu çocuklarla buluştu

Manisa Futbol Kulübü Akademisi sporcuları, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek farkındalık oluşturdu.

Yurthaber 21-03-21 13:19

Down sendromlu çocukların becerilerini ortaya çıkarıyorlar

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde birkaç özel eğitim öğretmeni tarafından kurulan rehabilitasyon merkezinde down sendromlu çocukların eğitimi sağlanırken, sosyal hayatta daha etkin bir şekilde yer almaları hedefleniyor.21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Dinar ilçesinde bulanan bir rehabilitasyon merkezi farklı eğitim ve etkinliklerle down sendromlu çocukların topluma kazandırılmasını sağlıyor.

Yurthaber 21-03-21 12:49

Uzmanlardan +1 kromozomlu bireyler için öneri

Down sendromu bireylerin kronik hastalıklara yatkınlığı sebebiyle düzenli sağlık kontrolünden geçmeleri gerektiğine değinen uzmanlar, doğru bir eğitim ile özel bireylerin tam bağımsız hayat yaşamalarının sağlanabileceğine dikkat çektiler.Trizomi 21 ya da mongolizm olarak da adlandırılan Down sendromu, vücut hücrelerindeki kromozom sayısının anormal olması sonucu ortaya çıkan genetik bir anormallik olarak biliniyor.

Yurthaber 21-03-21 12:45

Meram Belediyesinden özel çocukları sevindiren sürpriz

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ dolayısıyla örnek bir çalışmaya imza attı.

Yurthaber 21-03-21 12:37

Özel çocuklar Başkan Kanar’ın konuğu oldu

Mustafakemalpaşalı özel çocuklar, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın konuğu oldu.

Yurthaber 21-03-21 11:06

Başkan Bozkurt ‘özel’ misafirlerini ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” dolayısı ile ‘özel’ çocukları ağırladı.

Yurthaber 21-03-21 09:47

21 Mart “Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” çevrim içi ortamda gerçekleşecek

Anadolu Üniversitesi, Engelliler Araştırma Enstitüsü ve Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Anabilim Dalının iş birliğiyle “Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” semineri düzenliyor.Alanında uzman isimlerin sunumları ile gerçekleştirilecek seminer, bu yıl pandemi önlemleri çerçevesinde çevrim içi olarak düzenlenecek.Seminer akışında; ilk olarak Özsavunucu Grubu üyesi İrem Arslan “Down Sendromu ve Toplumsal Katılım” adlı konuyu ele alacak, Türkiye Down Sendromu Derneği Eskişehir temsilcisi Uğur Yavuz ise Türkiye Down Sendromu Derneği’nin Türkiye çalışmalarını dinleyicilere aktaracak.

Yurthaber 20-03-21 14:59

SANKO Üniversitesi’nden 21 Mart Dünya Down Sendromu farkındalık günü açıklaması

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof.

Yurthaber 20-03-21 14:33

Enner Valencia: Fenerbahçe'de olduğum için mutluyum

Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia, Down sendromlu Eren Karalı (28) ile bir araya geldi. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü öncesi Eren'in Valencia ile tanışma hayali gerçek oldu. Şampiyonluk için mücadele ettiklerini söyleyen 31 yaşındaki Ekvadorlu forvet oyuncusu, "Biraz zor ama şampiyonluk yolundayız. Bir çok kulüpte forma giydim ve şu anda da Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum" dedi.

Spor 20-03-21 10:30

Sultangazi Belediyesi’nden eğitimini tamamlayan ‘down sendromlu’ çocuklara sertifika

Sultangazi Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla eğitimlerini tamamlayan çocuklara sertifikalarını verdi.

Yurthaber 19-03-21 13:38

Down sendromlu çocuklar hayallerine kavuştu

Odunpazarı Belediyesi 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle down sendromuna dikkat çekmek için bir etkinlik düzenledi.

Yurthaber 19-03-21 13:37

Başkan Çolakbayrakdar: Down sendromluların her zaman yanındayız

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yurthaber 19-03-21 12:52

Özel çocuklardan hayvan bakımevine ziyaret

Ankara’da özel çocuklar, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, atlar, angora tavşanı, Ankara tiftik keçisi, ördek, kaz ve daha onlarca hayvanla temas kurdu.Ali Aktürk Özel Eğitim İş Uygulama Ortaokulu ve Yılmaz Balaban İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri, Sincan Belediyesi tarafından 42 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 19-03-21 11:23

BAÜN’de anlamlı etkinlik: “Sevmek İçin Engel Yok”

Balıkesir Üniversitesi ve Uluslararası Down Sendromu Federasyonu iş birliğinde “Sevmek İçin Engel Yok” temalı bir farkındalık etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 13-02-21 11:34

Down sendromu bir hastalık mıdır? Nasıl anlaşılır?

Dünyada sıklıkla görülen down sendromu, trizomi 21 ya da mongolizm olarak bilinir. Peki down sendromu nedir, neden olur? Down sendromu genetik bir rahatsızlık mıdır? Bu yazımızda merak edilen tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

Haber 31-12-20 11:38

Down sendromlu Doğukan'ın berber çıraklığı hayali gerçeğe dönüştü

Sinop'ta doğuştan down sendromu hastası 22 yaşındaki Doğukan Can Bafralı, çıraklık eğitiminin ardından kentte bir erkek kuaföründe işe başlayarak hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor - İşletme sahibi Gökalp Çevik: - "Samimi olarak söylemek gerekirse Doğukan özel durumuna rağmen işinde çok başarılı. Çünkü şartlar ne olursa olsun, mesleğini severek yapıyor" - Azmi ve çalışkanlığıyla çevresine örnek olan Bafralı: - "Çalışmaya başlamaktan ötürü çok mutluyum. Bana destek veren herkese teşekkür ederim"

Yurthaber 31-10-20 11:07

Başkan Kocaman’dan atla terapiye davet

Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ni ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, tesis sorumlusundan bilgi alarak terapi merkezine tüm herkesi beklediğini söyledi.Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’nde kas ve gelişim hastalıkları, down sendromu, otizm, spastizm gibi çeşitli hastalıkların destekleyici tedavisi için atla terapi yöntemi kullanırken, sosyal binicilik yapmak isteyenlere de hizmet veriyor.

Yurthaber 19-09-20 12:14

Uyurken salya, su akıntısı neden olur, nasıl geçer?

Hastalıktan çok bir belirti olarak kabul edilmesi mümkün olan salya problemi; down sendromu, otizm, alzheimer, multipl skleroz ve parkinson hastalıklarının belirtileri arasında yer alır.

Haber 24-06-20 11:07