Faroe Adaları Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski, milli arada da golünü attı! Faroe Adaları maçının 4. dakikasında...

EURO 2024 Elemeleri E Grubu 6. maçında Faroe Adaları ile Polonya karşı karşıya geldi. Torsvollur Stadyumu'nda oynanan müsabakaya Fenerbahçe'nin yıldız ismi Sebastian Szymanski ilk 11'de başladı. Polonya Milli Takımı'nın formasını giyen başarılı futbolcu, ilk yarıya damga vuran isim oldu. İşte detaylar...

Spor 13-10-2023 02:33

Milli Takım'a şok sözler! Bir tek para konusunda profesyoneliz

Son dakika... Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Faroe Adaları ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız rakibine 2-1 mağlup olurken, tarihine unutulmayacak bir sonuç ekledi. Rakibine karşı birçok kaliteli ayağa sahip olan Ay-Yıldızlılar'ın bu yenilgisi spor yazarlarının da tepkisine neden oldu. İşte Türkiye-Faroe Adaları maçına dair değerlendirmeler.

Spor 26-09-2022 07:52

Faroe Adaları'nda gol atan isim görenleri çıldırttı!

A Milli Futbol Takımımız, FIFA 125'incisi Faroe Adaları'na deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Faroe Adaları'nda 2. golü atan ismin yalnızca 500 bin Euro değerinde olması ve takımının en pahalı oyuncusu olması görenleri hayret ettirdi.

Spor 25-09-2022 23:55

Olacak iş değil! A Milli Futbol Takımımız, Faroe Adaları'na 2-1 mağlup oldu!

Lüksenburg ile şok bir skorla 3-3 berabere kalarak B Ligi'ne yükselen A Milli Futbol Takımımız, gruptaki son maçında Faroe Adaları'na konuk oldu. Kadro değeri olarak kat kat zayıf olan rakibimiz karşısında silik bir oyun ortaya koyan millilerimiz sahadan 2-1 mağlup ayrılarak büyük bir şok yaşadı. Lüksenburg maçının ardından Faroe Adaları karşısında da istenen skoru alamayan milliler eleştirilerin odak noktası oldu.

Spor 25-09-2022 23:39

Faroe Adaları

Faroe Adaları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Faroe Adaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Faroe Adaları nerede, yüzölçümü kaç? Faroe Adaları Türkiye arası uçakla kaç saat, nüfusu ne kadar, para birimi ve resmi dili nedir?

Faroe Adaları Türkiye maçı için geri sayım devam ediyor. Tórsvøllur Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi birçok vatandaş A Milli Takımımızın konuk olduğu ülkeye ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, Faroe Adaları nerede, yüzölçümü kaç? Faroe Adaları Türkiye arası uçakla kaç saat, nüfusu ne kadar, para birimi ve resmi dili nedir?

Haber 24-09-2022 16:31

Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi Serhiy Boiko kimdir? Hakem Serhiy Boiko'nun hayatı ve biyografisi!

Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi Serhiy Boiko vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi 25 Eylül 2022 Pazar akşamı saat 21:45'te oynanacak karşılaşma öncesi internette araştırma yapmaya başladı. Tórshavn'da Gundadalur Stadyumu spor sitesinde yer alan Tórsvøllur Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma için geri sayım sürüyor. Peki, Serhiy Boiko kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi Serhiy Boiko'nun hayatı ve biyografisi...

Spor 24-09-2022 16:22

Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Faroe Adaları Türkiye maçı canlı izle!

Faroe Adaları Türkiye maçı 25 Eylül Pazar günü oynanacak. UEFA Uluslar C Ligi karşılaşması Faroe Adaları'nın başkenti Tórshavn'da Gundadalur Stadyumu spor sitesinde bulunan Tórsvøllur Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma için nefesler tutuldu.Peki, Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Faroe Adaları Türkiye maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 24-09-2022 16:13

FAROE ADALARI TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE! Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Milli maç hangi kanalda?

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları'na konuk olacak. Tórshavn'da Gundadalur Stadyumu spor sitesinde yer alan Tórsvøllur Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı, Serhiy Boiko yönetecek. Teknik direktör Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Takımımız yarın sahaya çıkacak. Birçok kişi internette 'Faroe Adaları canlı izle' konu başlığını sorguluyor. Peki, Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-09-2022 16:01

Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Faroe Adaları Türkiye maçı canlı yayın bilgisi!

Türkiye UEFA Uluslar C Ligi'nde Faroe Adaları ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmada Serhiy Boiko düdük çalacak. Maç, Tórshavn'da Gundadalur Stadyumu spor sitesinde yer alan Tórsvøllur Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Faroe Adaları Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 24-09-2022 15:44

FAROE ADALARI TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE! Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Faroe Adaları Türkiye maçının ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanacağı merak konusu oldu. Faroe Adaları'nın başkenti Tórshavn'da Gundadalur Stadyumu spor sitesinde yer alan Tórsvøllur Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Serhiy Boiko yönetecek. 'Faroe Adaları Türkiye maçı canlı izle' konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-09-2022 15:42

Faroe Adaları nerede, yüzölçümü kaç? Faroe Adaları nüfusu ne kadar, para birimi ve resmi dili nedir?

Faroe Adaları ile Türkiye yarın Tórshavn'da Gundadalur Stadyumu spor sitesinde yer alan Tórsvøllur Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Serhiy Boiko yönetecek. Milli maç için geri sayım sürerken çok sayıda vatandaş A Milli Takımımızın konuk olduğu ülkeye ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Faroe Adaları nerede, yüzölçümü kaç? Faroe Adaları nüfusu ne kadar, para birimi ve resmi dili nedir?

Haber 24-09-2022 15:40

A Mili Futbol Takımı Danimarka'ya gitti

UEFA Uluslar Ligi'nde son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, Danimarka'ya gitti.

Spor 23-09-2022 15:53

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi'ne galibiyetle başladı

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi'ne galibiyetle başladı

Yurthaber 04-06-2022 23:48

Futbol: UEFA Uluslar Ligi

Türkiye: 4 - Faroe Adaları: 0

Yurthaber 04-06-2022 23:47

Son dakika: A Milli Takımımız, Faroe Adaları'nı farklı geçti ve Uluslar Ligi'ne iyi başladı!

Son dakika haberleri: A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında Faroe Adaları'nı konuk etti. Ay - Yıldızlılar, kağıt üzerinde favori olarak gösterildiği karşılaşmadan ilk ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0'lık üstünlükle ayrıldı. Kırmızı - beyazlı takımımızda Ferdi Kadıoğlu ilk maçına çıkarken, golleri Cengiz Ünder, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun ve Merih Demiral kaydetti.

Spor 04-06-2022 23:40

Türkiye-Faroe Adaları maçından notlar

A Milli Takım aday kadrosuna ilk kez davet edilen Ferdi Kadıoğlu ilk 11'de yer aldı

Yurthaber 04-06-2022 21:57

Türkiye-Faroe Adaları

Türkiye-Faroe Adaları

Yurthaber 04-06-2022 20:48

Faroe Adaları, Türkiye maçına Antalya'da hazırlanıyor

Faroe Adaları Milli Takımı Teknik Direktörü Hakan Ericson: "Amacımız her zaman kazanmak. Bunun için sahaya çıkacağız. Takımın performansına odaklıyım ve bunu her maçta üste çekmek istiyorum"

Yurthaber 02-06-2022 12:10

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'tan UEFA Uluslar Ligi kura değerlendirmesi:

"Kuradan genel anlamda memnunum" - "Rakiplerimize de saygısızlık etmek istemeyiz. Sahaya her çıktığımızda kazanmak için oynayacağız. Öncelikli hedefimiz B Ligi'ne yükselmek. Diğer amacımız da takım olarak gelişmek"

Yurthaber 16-12-2021 22:08

Korkunç! Faroe Adaları'ndaki çocuklar 1500 yunusun katledilmesini izledi

Faroe Adaları'nda 1500'e yakın yunusun katledilmesinin ardından korkunç görüntüler ortaya çıktı. Aktivist grup Sea Shepherd tarafından sosyal medyaya yüklenen videoda, yunusların kana bulanmış sularda katledildiği, bu anları çocukların da izlediği görülüyor.

Haber 14-09-2021 15:59

Faroe Adaları’nda geleneksel katliam! Gözlerini kırpmadan avlıyorlar

Faroe Adaları’nda sert kışa hazırlık olarak her yıl yaz mevsiminde balina avına çıkan balıkçılar, bu yıl da dünya çapında tepki çeken 'geleneği' sürdürdü. 175 pilot balinayı çengel, bıçak ve mızraklarla avlayanlar, ortalığı kan gölüne çevirdi.

Haber 30-06-2021 11:57