Fc Porto Haberleri

Portekiz Ligi'nde şampiyon Porto!

Portekiz Süper Ligi'nde 33. hafta karşılaşmasında Porto, Benfica deplasmanına konuk oldu. Porto, 90+4. dakikada Zaidu Sanusi'nin golüyle ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor

Cristiano Ronaldo, 'bu kadarına da pes' dedirtti! Ortalığı karıştıran transfer...

Manchester United ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo için gündeme flaş bir iddia geldi. Bu sezon kulübünün sergilediği kötü grafik sonrası kendi performansında da düşüş yaşayan Ronaldo, altyapısından yetiştiği Sporting'in taraftarlarını çok kızdıracak bir hamleye imza atıyor.

Spor

Son dakika Galatasaray haberi: UEFA Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu! Dünya devleri listede...

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu gruptan lider çıkan Galatasaray'da hedef kupaya kadar yürümek... Ligde bulunduğu pozisyondan dolayı tek hedefi UEFA Avrupa Ligi olan sarı-kırmızılıların rakipleri belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor

Milan, Şampiyonlar Ligi'nde işini zora soktu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu 4. hafta maçında Milan, konuk ettiği Porto ile 1-1 berabere kaldı ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk puanını aldı.

Spor

Fc Porto

Fc Porto Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fc Porto Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Liverpool, Portekiz'de şov yaptı

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Liverpool, deplasmanda Porto'yu 5-1 gibi net bir skorla geçti ve 2'de 2 yaptı.

Spor

Fenerbahçe'nin Çin'den stoper gözdesi: Min-Jae Kim

Portekiz basını Fenerbahçe ile Porto'nun Min-jae Kim için yarışa tutuştuğunu yazdı.

Spor

Porto, Liverpool'dan Marko Grujic'i transfer etti

Portekiz Süper Ligi (Primeira Liga) ekiplerinden Porto, Liverpoollu Sırp futbolcu Marko Grujic'i kadrosuna kattı.

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde en iyi gol Taremi'den

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi golü Porto'dan Mehdi Taremi'nin röveşatası seçildi.

Spor

Marega'dan resmi Fenerbahçe açıklaması!

Yaz transfer dönemi çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Adı bir süredir sarı lacivertlilerle anılan Porto'nun golcü oyuncusu Moussa Marega, transfer iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. İşte o sözler ve tüm detaylar...

Spor

Chelsea 0-1 Porto (Maç sonucu)

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Porto'yu 2-0 mağlup eden Chelsea, rövanşta aldığı 1-0'lık mağlubiyete rağmen adını yarı finale yazdırdı.

Spor

ÖZET | Porto - Chelsea maç sonucu: 0-2

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea, Porto'yu 2-0 yenerek rövanş için büyük avantaj elde etti.

Spor

Fenerbahçe istiyordu! Marega'nın menajerinden açıklama

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Moussa Marega için Porto Başkanı ve menajerden açıklama geldi.

Spor

Fenerbahçe, Moussa Marega ile sezon sonu için anlaşma sağladı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, forvetlerinden bir türlü beklenen katkıyı alamadı. Kadrosuna Samatta, Cisse, Thiam gibi önemli golcüleri katmış olmasına karşın hücum hattında beklenen performansı gösterememeleri, sarı lacivertlileri forvet arayışlarına itti. Uzun bir süredir golcü arayan Kanarya, Porto'dan Moussa Marega ile sezon sonu için söz kesti.

Spor

İstanbul, Messi ve Ronaldo'ya yaramıyor

Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı iki maçla devam etti. Büyük heyecana sahne olan gecede PSG, Barça'yı ağırlarken, Liverpool da RB Leipzig'i konuk etti. 15 yıl sonra bir ilk yaşandı. Barcelona Şampiyonlar Ligi son 16 turu aşamasında PSG karşısında Juventus ise aynı turda bu kez Porto karşısında başarılı olamadı. İlginç olan ise ikilinin çeyrek final oynamadığı son sezon olan 2004-05 sezonunda final yine İstanbul'da oynanmıştı.

Spor

ÖZET | Juventus - Porto maç sonucu: 3-2

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Juventus, sahasında Porto'yu konuk etti. İlk maçı 2-1 kaybeden Juventus, rövanşı 3-2 kazansa da deplasman golü kuralıyla Şampiyonlar Ligi'nden elendi ve Porto çeyrek finale yükseldi. Milli futbolcu Merih Demiral maça ilk 11'de başladı ve 120 dakika sahada kaldı.

Spor

ÖZET | Porto - Juventus maç sonucu: 2-1

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Porto, Juventus'u 2-1 mağlup etti. İtalyan ekibinde forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, 34. dakikada sakatlanan Chielli'nin yerine oyuna dahil oldu.

Spor