Feyza Haberleri

Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali gündem oldu! Sadi baban görmesin

'Kızıl Goncalar' dizisinde Cüneyd'in kuzeni Feyza'yı canlandıran Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun pozlarına sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 17-04-2024 10:32

Feyza Civelek'ten sonra o da dile düştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Cannes tarzıyla gündemde

Geçtiğimiz gün yurt dışı başarılarını kutlamak adına Cannes'a giden Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yer alan Feyza Civelek tarzıyla sosyal medyanın diline düşmüştü. Civelek'in rol arkadaşı Ceren Karakoç'un kıyafeti de beğenilmedi.

Magazin 11-04-2024 07:47

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Cannes tarzıyla dile düştü! Çok rüküşsün

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek Cannes tarzıyla dikkat çekti. Pembe eteği ve pembe üstüyle sosyal medyanın diline düşen oyuncu Feyza Civelek'in tarzı 'rüküş' bulundu.

Magazin 10-04-2024 15:12

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş'ın arabasının anahtarına yazdığı şiir gündemde! Ece Üner kendini tutamadı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş'ın lüks aracının anahtarına yazdığı şiir sosyal medyada gündem oldu. Ece Üner bu haberi sunarken söylediği sözlerle dikkat çekti.

Magazin 17-03-2024 11:25

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in kombini dalga konusu oldu! Görenler Bu ne hal? dedi

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek, İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde boy gösterdi. Geceden ödülle dönen Feyza Civelek'in kombini ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 27-02-2024 08:01

Gözaltına alınıp bırakılmıştı! Avukat Feyza Altun hakkında istenen ceza belli oldu

Son dönemde fenomenlere dair paylaşımlarıyla dikkat çeken Feyza Altun "Şeriata s.kayım" paylaşımı yapınca gözaltına alınmıştı. Feyza Altun hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Magazin 22-02-2024 12:11

Avukat Feyza Altun gözaltı anını Fatih Altaylı'ya anlattı! Savcıdan 5 dakika izin isteyip rakı koymuş

Sosyal medya hesabından küfürlü şeriat karşıtı bir paylaşım yaptıktan sonra hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun gözaltına alınmıştı. Fatih Altaylı avukat Altun ile konuşmasını aktardı. Feyza Altun savcıdan izin isteyip rakı koymuş...

Magazin 21-02-2024 13:53

Son dakika... Avukat Feyza Altun hakkında karar verildi! Çıkar çıkmaz bakın ne dedi

Şeriat paylaşımlarıyla gündeme gelen Avukat Feyza Altun geçtiğimiz gün gözaltına alındı. Avukat Feyza Altun, ifadesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Altun serbest bırakıldı.

Magazin 20-02-2024 11:08

Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına Ebru Polat'tan bomba yorum: Sonuçlarını hesaplamadan...

Avukat Feyza Altun sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Konuyla ilgili birçok isimden yorum gelirken yorum yapanlardan biri de şarkıcı Ebru Polat Oldu. Polat, "Vala Feyza çok akıllı bir avukat. Sonuçlarını hesaplamadan bir şey yapacağını sanmıyorum" dedi.

Magazin 20-02-2024 09:25

Son dakika: Ünlü avukat Feyza Altun şeriat paylaşımı sonrası gözaltına alındı! Gözaltına alındığı anlar dikkat çekti, Altun'un avukatından açıklama

Son dakika haberi: Sosyal medyada son dönemin çok konuşulan isimlerinden biri olan Feyza Altun, gözaltına alındı! Feyza Altun, yaptığı şeriat paylaşımlarından sonra Twitter'da TT listesine girmişti. Altun evindeki aramanın ardından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen Altun'un gözaltına alındığı ve evinden çıkarıldığı anlar gündem oldu. Öte yandan Altun'un avukatından da açıklama geldi.

Magazin 19-02-2024 16:45

Feyza Altun'dan olay Dilan Polat iddiası: Oğuzhan Uğur, Murat Ağırel... Yüz binlerce dolarları var...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat hakkında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu defa Söylemezsem Olmaz sunucularından Selen Görgüzel'in Dilan Polat hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin açıklamalarına Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin 20-01-2024 07:03

Kazancıyla gündem oldu! 'Elmas alyansı ve 4 milyon TL'lik bileziği nasıl aldınız?' Feyza Altun'dan o iddialara yanıt verdi

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen avukat Feyza Altun şimdi de kazancıyla gündem oldu. Fenomenlere savaş açan Altun hakkında Gazeteci Emre Erciş'ten bomba iddialar ortaya atıldı. Erciş, Altun'u etiketleyerek elmas alyansı ve 4 milyon TL'lik bileziği nasıl ve nereden aldığını sordu. O iddialara Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-01-2024 15:48

Feyza Altun'un kazancı gündem oldu! Şükran Polat paylaştı: 2.5 milyon TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?

Son dönemde sosyal medyada adından söz ettiren avukat Feyza Altun fenomenlere savaş açmıştı. Feyza Altun'un kazancı da sosyal medyada gündem oldu. Emre Erciş sosyal medyadan avukatın kazancını paylaşıp "2.5 milyon TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?" diye sordu. Şükran Polat da bu paylaşımı pas geçmedi.

Magazin 11-01-2024 09:21

Kanseri geçirdiler, otizmli çocukları iyileştirdiler körlerin bile gözlerini açtılar! Feyza Altun maskelerini düşürdü

Son dönemde toplumsal konularda açtığı davalar ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Avukat Feyza Altun şimdi de Barış Muslu'yu hedef aldı. 'Yaşam koçu şarlatanlarına savaş açtım' diyen Altun bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Altun açıklamalarıyla yine gündemi değiştirdi.

Magazin 09-01-2024 12:39

Feyza Altun bu kez yaşam koçlarını hedef aldı! Özellikle o isimden bahsetti: ‘Göbeği direksiyona değiyor! Önce kendine uygula…’

Son zamanlarda popüler hale gelen yaşam koçları ülkemizde birçok insana kişisel gelişim adı altında hizmet veriyor. Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına ünlü avukat Feyza Altun konuk oldu. Altun'un gündeminde yaşam koçları vardı. Altun, Instagramda 294 bin takipçisi bulunan ve kendisini Kişisel Gelişim Uzmanı olarak tanıtan Ramazan Tolga Yolyapan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altun, "Kilo problemi olanlara kür öneriyor göbeği direksiyona değiyor. Önce kendine uygula..." dedi.

Magazin 05-01-2024 16:49

Dilan Polat paylaşımları gündem olmuştu! Feyza Altun mesajı paylaştı: Anama sövmüş gibi...

Son günlerde Dilan Polat - Engin Polat çifti başta olmak üzere fenomenlere açtığı savaşla adından söz ettiren Avukat Feyza Altun sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bir takipçisinin sözlerine yer veren Altun, yaşadığı şaşkınlığı "Kardeşim mesaja böyle mi başlanır? Anama sövmüş gibi girmişsin." ifadeleri ile dile getirdi.

Magazin 26-12-2023 07:04

Avukat Feyza Altun Kızılcık Şerbeti senaristlerine seslendi! Türk Hukuku'nda görülmüş iş değildir

Son günlerde fenomenlere açtığı savaşla adından söz ettiren avukat Feyza Altun bu kez Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında yazdı. Rekortmen diziyi eleştiren Altun, dizide Doğa'nın bebeğinin velayetini alması gerektiğini savundu. "Türk Hukuku'nda emziren kadından velayet alındığı görülmüş iş değildir" diyen Feyza Altun senaryo önerisinde de bulundu.

Magazin 24-12-2023 12:28

Kurtlar Vadisi'nin Elif'i Özgü Namal, Feyza Altun ile buluştu! Ruhumuzu değiştiremediler

Son günlerde fenomenlere açtığı savaşla adından söz ettiren avukat Feyza Altun Kurtlar Vadisi'nin Elif'i Özgü Namal ile buluştu. Altun pozlarını ise ilginç bir notla paylaştı.

Magazin 15-12-2023 07:31

Feyza Altun ihbar etti! Dilan Polat ve Engin Polat'a bir soruşturma daha... Konusu şoke etti

Fenomen Dilan ve Engin Polat hakkında bir suçtan daha soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı. İddialara göre avukat Feyza Altun'un geçen ay yaptığı ihbarla birlikte fenomen çifte yeni bir soruşturma açıldı. Soruşturma konusu ise şoke etti.

Magazin 03-12-2023 15:14

Dilan Polat davası ona da sıçradı! Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk'ten açıklama geldi

Kamuoyunda bir süredir gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat davasına dahil edilen ünlü fenomen Eylül Öztürk'ün taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e geçtiğimiz günlerde yurt dışı yasağı da getirilmişti. Zaten Amerika'da yaşayan ünlü fenomen çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu ve mağdur olduklarını dile getirdi.

Magazin 02-12-2023 17:03

Polatlar davasında yurt dışı yasağı konan fenomenler belli oldu! Listede kimler var kimler

Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti. Polat çiftini taklit ettikleri söylenen Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Gazeteci Murat Ağırel, Dilan Polat'ın yakın çevresinden, hatta birlikte poz verip "şampiyonlar ligi" notuyla paylaştığı fotoğraftaki isimlerin tamamımın da soruşturma kapsamına dahil edildiğini paylaşmıştı. Ağırel, yurt dışı yasağı getirilen isimleri tek tek açıkladı.

Magazin 29-11-2023 00:00

Eski eşiyle lüks villa için mahkemelik olmuştu! Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında yeni gelişme

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmış ve aralarında darp davaları, velayet davaları görülmüştü. Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ın oturduğu Zekeriyaköy'deki lüks villa için de ecrimisil (haksız işgal) davası açmıştı. O davada yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 23-11-2023 17:19

Feyza Altun umre çekilişi yapan Özlem Öz'e dair yeni iddialarda bulundu! Çekilişi kazananlara verdikleri para şoke etti

Avukat Feyza Altun'un hedefinde olan Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine dair yeni iddialar gündeme geldi. Altun, lüks yaşantılarıyla dikkatleri üzerine çeken Öz çiftinin yaptığı umre ve Paris çekilişinde kazananlara ödedikleri parayı paylaştı.

Magazin 20-11-2023 07:39

Özlem-Tayyar Öz çifti sonunda sessizliğini bozdu! FETÖ iddiaları ve villaya dair bakın ne dedi

Feyza Altun ve Bircan Bali'nin iddialarından sonra gözler Tayyargil olarak da bahsedilen Özlem-Tayyar Öz çiftine çevrilmişti. Dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen fenomen çift günler sonra sessizliklerini bozdu. Tayyar Öz villanın kiralık olduğunu söylerken FETÖ iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 13-11-2023 13:28

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in başından geçen olay dizi konusu oldu!

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in başından geçen olay yakında Show Tv'de başlayacak olan yeni dizi Sandık Kokusu'na konu oldu. Dizinin senaristi Melis Civelek, oyuncu kızı Feyza Civelek'in çocukken yaşadığı bir olayı diziye taşıdı.

Magazin 11-11-2023 14:36

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Katarsis'e katıldı! Feyza Civelek'ten çarpıcı itiraflar! Onu kaybettikten sonra hasta oldum

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Nilay rolüyle hafızalara kazınan Feyza Civelek Katarsis programına konuk oldu. Klinik psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla gerçekleşen programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Feyza Civelek başından geçen hastalıkları ve yaşadığı zorlu süreci anlattı. Civelek, rol aldığı karakter hakkında da konuştu. İşte Feyza Civelek'ten samimi açıklamalar...

Magazin 08-11-2023 21:55

Dilan Polat bitti onlar başladı! Sosyal medya şimdi de Tayyar Öz ve Özlem Öz’ü konuşuyor! Bir tepsi dolusu altını beğenmedi, 1 ton altın için söz aldı…

Lüks paylaşımları ile dikkat çeken fenomenler arasında yer alan ve Dilan Polat'a benzetilen Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Eşi Tayyar Öz'ün bir tepsi dolusu altın hediye ettiği Özlem Öz'ün bir ton altın sözü alması dikkat çekti. Ünlü fenomen bu videosunun çok konuşulmasının ardından altınların imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştığı bir Instagram hikayesi paylaştı. Videodaki Kur'an-ı Kerim detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 08-11-2023 16:50

Feyza Altun 'Tayyargil' mesaisinde! Macunlarından kurt çıktı, Sağlık Bakanlığı'nı aradı

Erotik paylaşımlarıyla öne çıkan Merve Taşkın'ın avukatı olarak tanınan Feyza Altun Özlem Öz- Tayyar Öz çiftine dair paylaşımlarına devam ediyor. Dilan Polat'tan sonra Tayyargil olarak adlandırdığı fenomen çiftin peşine düşen Altun bu sefer de macundan çıkan kurt görüntüsünü paylaşarak bakanlığı aradı.

Magazin 07-11-2023 15:54

Dilan Polat gibi lüks hayatı dikkat çekmişti! Ünlü fenomen Özlem Öz, eşi Tayyar Öz'ün ihraç edildiği iddiasına bakın ne dedi

Kara para aklama soruşturması nedeniyle tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat’ın lüks yaşamı uzun süre çok konuşuldu. Paylaşımlarında Dilan Polat’a olan benzerliği dikkat çeken ve onu taklit ettiği söylenen fenomen Özlem Altınok Öz eşinin ihraç edildiği iddiasının gündem olmasının ardından Tayyar Öz’e başarı hikayesini anlattırdı.

Magazin 07-11-2023 10:29

Feyza Altun fenomen Öz çifti için o detaya dikkat çekti! Hemen kaldırdılar

Dilan Polat'tan sonra gözler fenomen Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine döndü. Feyza Altun'un çiftin kısa sürede kavuştuğu zenginliği ve geçim kaynaklarını sorgulamasının ardından Öz çifti bakın hemen ne yaptı.

Magazin 07-11-2023 08:06

Cüneyt Özdemir, Dilan Polat'a özenmekle suçlanan 'Tayyargiller'i masaya yatırdı! Hacamatla nasıl böyle paralar kazanıyorsunuz?

Cüneyt Özdemir son yayınında Feyza Altun'un işaret ettiği ve sosyal medyada bir dönem Dilan Polat özentisi olmakla suçlanan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz'ü masaya yatırdı. Cüneyt Özdemir sitem ederek "Abi hacamat yaparak nasıl böyle paralar kazanıyorsunuz gözünüzü seveyim ya" dedi.

Magazin 06-11-2023 15:37

Feyza Altun kimdir? Dilan Polat paylaşımları ile gündem olan 2. Sayfa konuğu Avukat Feyza Altun'un hayatı ve biyografisi

2. Sayfa magazin programına konuk olan ünlü Avukat Feyza Altun vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Feyza Altun günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki, Feyza Altun kimdir?

Magazin 06-11-2023 13:05

Dilan Polat cezaevine giderken polislere bakın ne sordu? Elektronik kelepçeyle yargılanabilir

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ünlü olan, ''kara para aklamak'' ile suçlanan Dilan ve Engin Polat çifti dahil 12 kişi tutuklandı. Dilan Polat cezaevine girerken ağladığı anlarla gündeme geldi. Fenomenin polislere sorduğu soru ortaya çıkarken Feyza Altun Polat'ın elektronik kelepçeyle yargılanabileceğini iddia etti.

Magazin 06-11-2023 12:08

Feyza Altun, fenomen Özlem Öz'ün peşinde! Profilini temizliyormuşsun...

Dilan Polat'ın gözaltı sürecinde avukat Feyza Altun bir fenomene daha işaret etmişti. Show Haber'e konu olan Özlem Öz ve ailesi telaşa kapıldı ve iddialara göre hesaplarını temizlemeye başladı. Feyza Altun ise Özlem Öz'ün sosyal medya profilini temizlediğini paylaşarak gözdağı verdi.

Magazin 06-11-2023 11:05

Feyza Altun, Dilan Polat'ı taklit ettiği söylenen o fenomeni işaret etti! Özlem Öz ve Tayyar Öz iddiaları gündemde

Twitter (X) hesabında yaptığı yorumlarla dikkat çeken avukat Feyza Altun, Dilan Polat'tan sonra şimdi de Dilan Polat'ı taklit ettiği söylenen fenomen Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında iddialarda bulunarak gündeme geldi.

Magazin 03-11-2023 11:53

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar'a flaş transfer! Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı kadroda

Özgü Namal'ın ekrana dönmesini sağlayan ve Özcan Deniz'in de başrolde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisinin kadrosu giderek şekilleniyor. Son olarak Duygu Sarışın ve Sitare Akbaş'ın dahil olduğu diziye Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı dahil oldu.

Magazin 16-10-2023 17:29

Merve Taşkın'ın Onlyfans'tan kara para akladığı söylenince Feyza Altun hemen ti'ye aldı! Nerede 50 bin dolarım?

Dilan Polat'a dair açıklamalarıyla gündemde olan avukat Feyza Altun'un müvekkili Merve Taşkın'ın Onlyfans'tan kara para akladığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Feyza Altun konuya dair hemen yorumda bulunarak Taşkın'a seslendi ve bu iddiayla dalga geçti.

Magazin 13-10-2023 12:14

Oğuzhan Uğur Dilan Polat'ın MASAK raporuna dayanamadı! İkinci sezona aşırı yükseliyorum

Lüks yaşantısı ve kara para akladığı iddialarıyla günlerdir gündemden düşmeyen fenomen Dilan Polat son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Ünlü isim Oğuzhan Uğur da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Polat hakkındaki iddialara kayıtsız kalamadı.

Magazin 11-10-2023 13:22

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten spoiler geldi! Türbandan...

Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan Feyza Civelek dizinin ilerleyen bölümleriyle ilgili ipuçları verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-10-2023 11:40

Cinsel ilişki tavsiyeleri gündemdeydi! Esra Ezmeci'nin Çağla Şıkel'deki o yorumu tepki çekti

Uzman Psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen sorulara verdiği yanıtların yanında çıkardığı yağlara dair verdiği tavsiyelerle de gündeme geliyor. Ezmeci, geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel'in sunduğu programda yargıtay kararlarını yorumlayınca avukatlardan tepki çekti.

Magazin 06-10-2023 14:35

Feyza Altun duyunca şoke oldu! Bunu rahminize yerleştirin diyor ama... Sağlık Bakanlığı'ndan yanıt geldi

Avukat Feyza Altun sosyal medyada gördüğü bir ürün tavsiyesiyle şoke oldu. "İçinde baharat varmış bunu rahminize yerleştirin diyor" diyerek gördüğü sayfayı paylaşan Altun'a Sağlık Bakanlığı'ndan hemen yanıt geldi. İşte yaşanan o olayın detayları...

Magazin 06-10-2023 13:28

Özcan Deniz'in kendisinden 24 yaş küçük karısı hamile! Haberi alır almaz...

Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Yaş farkıyla gündeme gelen çift bebek heyecanı yaşıyor. Özcan Deniz baba olacağını öğrenince bakın ne yaptı.

Magazin 08-09-2023 09:29

5 yıl önce gizlice evlenmişti... Nursel Köse'nin nikah fotoğrafı ortaya çıktı! Eşini ilk kez paylaştı

Ünlü oyuncu Nursel Köse, 14 yıldır aşk yaşadığı Ulrich Mertin ile beş yıl önce Danimarka’da sessiz sedasız evlenmişti. Mutlu birliktelikleri süren çiftten Nursel Köse kural bozdu. Ünlü oyuncu eşiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 27-07-2023 08:54

Özcan Deniz baba mı oluyor? Eşi Samar Dadgar'ın paylaşımı kafaları karıştırdı

Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu. Ünlü şarkıcı uzun zamandır birlikte olduğu Samar Dadgar'la ocak ayında dünyaevine girdi. Evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Samar Dadgar, son yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Gönderiye koyduğu emojiler 'Hamile mi?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 05-07-2023 17:30

Aldatmak dizi setinde aşk krizi! Feyza Sevil Güngör ve Caner Şahin ayrılınca...

Aldatmak dizisinin ikinci sezon çekimlerinin ağustos sonu başlaması planlanıyor. Feyza Sevil Güngör ve Caner Şahin'in dizi aşkı kısa sürünce yeni sezon öncesi sette kriz çıktı.

Magazin 02-07-2023 07:41

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay’ı Feyza Civelek'ten tepki çeken sözler! Ben de erkeğime...

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay’ı Feyza Civelek açıklamalarıyla gündeme geldi. Defne Samyeli'nin konuğu olan oyuncu 'aldatma' konusundaki sözleriyle sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 22-06-2023 10:55

Çocuk oyuncunun annesiyle evlenen şarkıcı Kutsi boşanıyor! Karısı evde yokken eşyalarını topladı

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı dizinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile evlenmişti. Ekrana dönmek için hazırlanan Kutsi karısı Sibel Ülker ile ayrılma sürecinde. İddialara göre boşanma sebebi ise psikolojik şiddet...

Magazin 15-06-2023 14:30

Hasan Can Kaya'ya katılıp İkisini birden seviyordum diyerek itiraf etti! Olay ilişki açıklaması

Konuşanlar son bölümü yine sosyal medyada gündem oldu. Hasan Can Kaya'ya konuk olan 25 yaşındaki Feyza isimli genç kadın özel hayatıyla ilgili yaptığı itirafla stüdyonun dikkatini çekti. Genç kadın "İkisini birden seviyordum" diyerek ilişkisine dair açıklamada bulundu.

Magazin 29-05-2023 08:10

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek acı haberi paylaştı! O kadar kötüyüm ki...

Feyza Civelek, RTÜK tarafından verilen 5 bölüm yayın durdurma cezasıyla gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandırıyor. Dizideki karakteri ile oldukça konuşulan oyuncu, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Her halini Instagram hesabından paylaşan Civelek'ten beklenmedik bir açıklama geldi.

Magazin 18-04-2023 16:44