Iett Abonman Ucretleri Haberleri

Yer: Ümraniye! Araca binemeyince İETT şoförüne dehşeti yaşattı: Kurşun yağmuru!

İstanbul Ümraniye'de bir kişi, kendisini araca almayan İETT şoförünü başka bir otobüsle son durağa kadar takip ederek kurşun yağmuruna tuttu. Saldırgan, şoför Emircan Gülce'yi üç yerinden yaraladı.

Haber 2024-05-03 16:51:22

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 2024-04-24 09:35:10

SON DAKİKA | Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var

Son dakika haberi: Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 2024-04-19 10:30:19

Arızalanan İETT otobüsü Eminönü'nde trafik yoğunluğuna neden oldu

Eminönü'nde arızalanarak yolda duran İETT otobüsü nedeniyle bölgede araç yoğunluğu meydana geldi.

Yurthaber 2024-04-15 11:59:41

Maltepe'de İETT şoförünün yolcuya demir sopayla saldırdığı anlar kamerada

Maltepe'de İETT şoförü ile yolcu arasına kavga çıktı. Şoförün yolcuya elindeki demir sopayla saldırdığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 09-04-24 12:09

İstanbul'da faciaya ramak kala! İETT otobüsü durağa daldı, 4 otobüse çarptı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde sabah saatlerinde büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. İETT otobüsü durakta bekleyen otobüslere çarptı. Korkunç kazayla ilgili bir iddia üzerinde duruluyor.

Haber 08-04-24 14:04

İETT otobüsünde kavga! Şoför ile yolcu birbirine girdi: 'Seni kimseye bırakmam, boksörüm lan ben'

Bayrampaşa'da duraklarda kapıları erken kapattığı iddia edilen İETT otobüsü şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü, "Bırakırım bu mesleği. Burada beklerim seni. Seni kimseye bırakmam. Boksörüm lan ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-03-24 13:50
Yurthaber 07-03-24 14:37

Eyüpsultan'da 2 belediye otobüsünün karıştığı trafik kazası meydana geldi

Eyüpsultan'da 2 İETT otobüsünün karıştığı bir trafik kazası yaşandı.

Yurthaber 29-02-24 14:54

İmamoğlu'na sırt dönen İBB Haber'in 'tehdit' paylaşımı sosyal medyayı salladı! Bundan böyle bizim için adaylardan sadece biri

Dün akşam sosyal medyayı karıştıran 'İETT' paylaşımı sonrası 'İBB Haber' hesabından Ekrem İmamoğlu hakkında yapılan paylaşım platformu bir kez daha salladı. İmamoğlu ile eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarların estiği iddiaları konuşulurken gelen paylaşımda "Sayın Ekrem İmamoğlu bundan sonra bizim için İBB adaylarından sadece biridir. Anlamı ve manası bu kadardır" ifadelerinin yanı sıra sert çıkışlar da yer aldı.

Haber 21-02-24 10:11

'İBB Haber' hesabının 'İETT' paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! Murat Kurum'un ekibinden açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu haberleriyle bilinen 'İBB Haber' isimli X (Twitter) hesabının, çeşitli iddiaların yer aldığı 'İETT'de neler oluyor?' başlıklı videolu paylaşımı dikkat çekti. Sosyal medyada tartışmalara yol açan paylaşımın ardından, AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'un ekibi, söz konusu hesabın kendileriyle bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.

Haber 20-02-24 22:00

Bahçelievler’de durağa dalarak 2 kişinin ölümüne neden olan İETT şoförü hakkında mütalaa: 22 yıl 6 aya kadar hapsi istendi

Bahçelievler’de İETT şoförü Sefer Baldan’ın otobüs durağına dalarak 2 kişinin ölmesine neden olduğu kazaya ilişkin davada mütalaa açıklandı.

Yurthaber 16-02-24 12:10

İETT otobüsünün içini dumanlar kaplayınca yolcular panikle kendini dışarı attı: O anlar kamerada

Küçükçekmece’de 2 aydır bakım sırasının gelmediği iddia edilen İETT otobüsünün içini bir anda dumanlar kaplayınca yolcular panikle aşağı indirildi.

Yurthaber 29-01-24 15:59

Faciadan dönüldü: Esenyurt'ta İETT otobüsü direğe çarptı

İstanbul Avcılar'da, D-100 Edirne istikametinde İETT otobüsü refüjdeki direğe çarptı. Kazada 1'i çocuk 5 yolcu yaralandı. Yaralı yolcular hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralı otobüs şoförünü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı.

Haber 07-01-24 12:30

Daha önce vapurdan denize atlamıştı! Sosyal medya fenomeni bu kez bakın ne yaptı

İstanbul'da daha önce vapurdan denize atlayan bu anları da sosyal medyadan paylaşan fenomen bu sefer de video çekmek için bir metrobüsün üzerine çıktı. Güvenlik görevlilerin dikkati sonucunda fark edilen fenomen metrobüs üzerinden indirilirken, İETT yetkililerinin sosyal medya fenomeninden şikayetçi olacağı öğrenildi.

Haber 03-01-24 17:50

Beşiktaş'ta kaza! İETT otobüsü duvara çarptı: Yaralılar var

Beşiktaş'ta, İETT otobüsü yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda önce önündeki araca sonra duvara çarptı. Kazada yaralanan otobüsteki yolcular, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Otobüsün yolu tamamen kapatmasıyla trafik durdu.

Haber 02-01-24 19:29

Şişli'de feci kaza! İETT otobüsü park halindeki kamyona çarptı, yaralılar var

İstanbul Şişli'de seyir halindeki İETT otobüsü, park halinde bulunan hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada otobüs şoförü ve 8 yolcu yaralandı.

Haber 02-01-24 07:51

Şişli’de İETT otobüsü park halindeki hafriyat kamyonuna çarptı: 9 yaralı

Şişli’de İETT otobüsü şantiye çıkışında park halinde bekleyen hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada İETT otobüsünün şoförü ve 8 yolcu yaralandı.

Yurthaber 02-01-24 07:27

1 OCAK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar "1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul’da yaşayanların toplu taşımadan ücretsiz faydalanması için İstanbulkart’larını kişiselleştirmesi gerekiyor. Bilindiği üzere Yeni yıl Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece olacak. Peki, yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

Haber 31-12-23 17:28

31 ARALIK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA SAATLERİ: Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

31 Aralık 2023 Pazar günü toplu taşıma saatleri ve ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi yılbaşı gecesi için (31 Aralık) toplu taşıma sefer saatlerinde düzenleme yaptı. Peki, Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 31-12-23 16:39

1 OCAK 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İstanbulluların merak ettiği soru!

1 Ocak 2024 tarihinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul'da 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi tatillerinde otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz hizmet vermişti. Peki, 1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da İETT otobüsü, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:44

Sarıyer'de seyir halindeki İETT otobüsünde çıkan yangın söndürüldü

Sarıyer'de, seyir halindeki İETT otobüsünde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 19-12-23 07:54

Kadıköy'de zincirleme kaza: İETT otobüsü de karıştı

Kadıköy'de meydana gelen zincirleme kazada İETT otobüsü de dahil olmak üzere 5 araç karıştı. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Haber 14-12-23 20:40

'Direkt mi gidiyorsun' sorusuna 'yamuk gidiyorum ben' cevabını verince ortalık karıştı! Polis memurunun dizini kırıp gözünü morarttı

Alibeyköy’de İETT otobüsüne binen kadın yolcuların “direkt mi gidiyorsun” sorusuna şoför “yamuk gidiyorum ben” cevabını verince ortalık karıştı. Şoför ile kendisini uyaran polis memuru arasında kavga çıktı. Şoförün dışarıda polis memuruna saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay esnasında kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş da yaralandı. Olay sonrası gözaltına alınan şoför, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 12-12-23 11:59

İETT otobüsünü iterek durdurmak isteyen sürücü ağır yaralandı

ullandığı İETT otobüsünü durağa yanaştırdıktan sonra iterek durdurmaya çalışan şoför ağır yaralandı.

Yurthaber 08-12-23 07:34

Otobüste akılalmaz anlar! Bir çocuğun uyuduğunu gördüler... Aile durakta indikten sonra fark etti

Küçükçekmece'de İETT otobüsünde uyuyan 8 yaşındaki çocuk ailesi tarafından otobüste unutuldu. Polis ekipleri tarafından küçük çocuk ailesine teslim edildi. Yaşananlar otobüste bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 07-12-23 11:49

Üsküdar'da İETT otobüsünde çıkan yangın söndürüldü

Üsküdar'da seyir halindeki İETT otobüsünde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 05-12-23 07:53

İETT şoförüne saldırı kamerada! 'Plajda yürür gibi yürümeyin' deyince ortalık karıştı

Sarıyer’de seyir halinde olan İETT otobüsünün şoförü, yaya geçidinde yol vermediği şahısların saldırısına uğradı. Öfkelenen şahıslar otobüse tekme, “plajda yürür gibi yürümeyin” diyen sürücüye ise yumrukla saldırdı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, burnu kırılan şoför hastaneye kaldırıldı. Polisin gözaltına aldığı iki saldırgan ise sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 04-12-23 12:59

Arnavutköy’de kan donduran olay: İETT durağında bekleyen eski dünürüne kurşun yağdırdı

Arnavutköy’de 2021 yılında kayıp ihbarı yapıldıktan kısa süre sonra kuyuda cansız bedenine ulaşılan Aykut Avşar’ın ölümüyle ilgili dini nikahlı eşi ve babası birbirini suçlamıştı.

Yurthaber 30-11-23 08:12

İstanbul’da İETT otobüsünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Sancaktepe’de İETT otobüsünün altında kalan kadın öldü, sürücü gözaltına alındı.

Yurthaber 21-11-23 08:35

Otobüsün önünü kesti, ortalık karıştı! 'Kapıyı aç dövelim şunu'

Küçükçekmece'de İETT otobüsünün şoförü ile bir sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Otobüsün önünü kesen sürücüye yolcular da tepki gösterdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, yolculardan bazılarının "Kapıyı aç dövelim şunu" dediği duyuldu. İşte detaylar...

Haber 17-11-23 11:59

Avcılar'da korkunç kaza! Ambulans, İETT otobüsü ve otomobile çarptı: Aracın içinde sıkışınca yardıma koştular

Avcılar'da iddiaya göre hızla gelen ambulans, araçların arasından geçmeye çalışırken önce durakta bekleyen İETT otobüsüne ardından sol taraftan gelen otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle İETT otobüsü içerisinde bazı yolcular hafif yaralanırken, sağlık personeli ambulansın içinde sıkıştı. Yaşananlar, güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 16-11-23 16:25

Metro hattında seferler durduruldu: Atatürk Havalimanı'na ulaşım İETT araçlarıyla sağlanıyor

İstanbul'da M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosundaki hat bakım çalışmaları nedeniyle havalimanı yönünde ulaşım İETT araçlarıyla sağlanıyor.

Haber 12-11-23 10:10

10 KASIM OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? Bugün İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı hizmet verecek? Toplu taşımada son durum

Bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyen İstanbullu vatandaşlar internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere milli ve dini bayramlarda İETT otobüsleri, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz hizmet veriyor. Peki, 10 Kasım otobüsler ücretsiz mi? Bugün otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı? İşte, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 10-11-23 15:57

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ ? 10 Kasım 2023 otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı?

10 Kasım'da otobüslerin ücretsiz olup olmayacağını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bugün İstanbul'da birçok kişi İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak. Peki, 10 Kasım 2023 otobüsler ücretsiz mi? Bugün İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı? İşte, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 10-11-23 15:57

İETT otobüsünde kaos! Şoförün dikkati faciayı önledi

Başakşehir'de bir İETT otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü alev aldı. Yolcular ise yana otobüsten kendi imkanlarıyla çıktı.

Haber 08-11-23 21:08

İETT şoförü trafikte sürücünün üstüne yürüdü: O anlar kamerada

Levent’te bir İETT şoförü, kendisini sağ şeritten geçmek isteyen bir başka sürücünün üstüne yürüdü.

Yurthaber 07-11-23 11:18

Büyükçekmece'de İETT otobüsünün çarptığı iki kadın ağır yaralandı

Büyükçekmece'de İETT otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralanan iki kadın hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 06-11-23 07:08

Ataşehir'de İETT otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

Ataşehir'de İETT otobüsüyle minibüsün çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 31-10-23 07:15

29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay...

29 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma hizmeti veren İETT'nin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılmak ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İETT'ye bağlı metro, metrobüs, otobüs, tramvay ve vapur gibi ulaşım araçlarına ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 29-10-23 14:30

Otobüs şoföründen tehlikeye davetiye çıkartan hareket! O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına böyle yansıdı

Ümraniye'de, seyir halindeyken cep telefonuyla oynayan İETT otobüsü şoförü tehlikeye davetiye çıkardı. Otobüs şoförünün seyir halindeyken cep telefonuyla oynadığı anlar otobüsteki bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 22-10-23 11:42

İstanbul'da İETT otobüsü kontrolden çıkıp aydınlatma direğini devirdi: Yol trafiğe kapandı

İstanbul'da bir İETT otobüsü, Ataköy Köprüsü üstünde yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Direk, önce bir otomobilin üzerine daha sonra yola devrildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, yolun iki yönünde de trafik akışı durdu.

Haber 22-10-23 08:21

Çimento yüklü kamyon önce minibüse, ardından İETT otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Hadımköy TEM bağlantı yolunda şoförün hakimiyetini kaybettiği çimento yüklü kamyon, önce bir minibüse, ardından yolcu almak için durakta bekleyen İETT otobüsüne çarptı.

Yurthaber 18-10-23 15:15

Beşiktaş'ta kaza! İETT otobüsleri birbirine çarptı

Beşiktaş'ta önündeki araca vurmamak için fren yapan İETT otobüsüne, aynı istikamette giden İETT otobüsü çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken otobüslerin camları kırıldı.

Haber 16-10-23 18:03

BUGÜN OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu otobüs, metro, metrobüs İETT toplu taşıma bedava mı?

Bugün otobüsler ücretsiz mi? Bu sorunun yanıtı İstanbul'un Kurtuluşu'nun 100. yıl dönümü nedeniyle merak konusu oldu. İtilaf Devletlerince 4 sene 10 ay 23 gün süren işgal, 6 Ekim 1923 tarihinde sona erdi. Bu güzel şehri armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz bugün bir kez daha rahmetle anılacak. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi? 6 Ekim 2022 İstanbul’da toplu taşıma İETT otobüsü, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı olacak?

Haber 06-10-23 10:15

D-100 Karayolu'nu kilitleyen kaza! İETT otobüsleri çarpıştı, trafik durma noktasına geldi

Son dakika haberi: Kadıköy, D-100 Karayolu'nda iki İETT otobüsü ve servis minibüsünün çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle 2 şerit trafiğe kapatılırken, D-100 Karayolu, Kadıköy yönünde trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 28-09-23 08:19

SON DAKİKA | Beyoğlu'nda otobüs tramvaya çarptı! Trafikte yoğunluk yaşandı

Son dakika haberi: Beyoğlu'nda T1 Kabataş- Bağcılar Tramvay Hattı'nın Fındıklı durağında İETT otobüsü tramvaya çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken trafikte yoğunluk yaşandı.

Haber 23-09-23 16:56

Halk otobüsü esnafı fiyatlara isyan etti: Karar aldık, taşımayacağız

Halk otobüsü esnafının zor durumda olduğunu söyleyen Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Kara, "22 kalem ücretsizlerimizden abonman, 62-64 yaş ve bazı ücretsizleri taşımayacağız. Gazi ve şehit aileleri, basın mensupları ve polis hariç taşımayacağız. Ancak 65 yaş üstü konusunda 15 Ekim itibarıyla Türkiye genelinde ne karar alınırsa ona uyacağız" dedi.

Haber 19-09-23 23:18

SON DAKİKA | Başakşehir'de feci kaza! İETT otobüsü devrildi: 1'i çocuk 5 yaralı

Son dakika haberi: Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde İETT otobüsü devrildi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, otobüsteki biri çocuk 5 kişi yaralandı.

Haber 19-09-23 15:54