Ipek Filiz Yazıcı Haberleri Ve Son Dakika Ipek Filiz Yazıcı Haberleri

Ipek Filiz Yazıcı Haberleri Ve Son Dakika Ipek Filiz Yazıcı Haberleri

6 Ekim 2001 İstanbul doğumlu İpek Filiz Yazıcı, oyuncudur. İlk oyunculuk deneyimi 2016 yayım tarihli Babam ve Ailesi dizisi ile oldu. Bunu Kayıtdışı dizisi takip etti. Ardından Elimi Bırakma dizisinde Ceyda karakterine hayat verdi. İlk başrolü Netflix dizisi olan Aşk 101 ile oldu. Ardından Yeni hayat dizisinde rol aldı. Dizilerin yanında reklamlarda da oynamıştır.

İpek Filiz Yazıcı Haberleri

İpek Filiz Yazıcı'nın kardeşi güzelliğiyle büyüledi! Benzerliklerini gören şaştı kaldı

Aşk 101 dizisiyle yıldızı parlayan İpek Filiz Yazıcı güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri. Şarkıcı Ufuk Beydemir ile evli olan ünlü isim sosyal medya hesabından kardeşi ile pozunu paylaştı. Paylaşımı görenler benzerlikleri karşısında çok şaşırdı.

Magazin 16-06-2023 17:19

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı Mısır'da bikinili poz verdi! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Aşk 101 dizisiyle yıldızı parlayan İpek Filiz Yazıcı sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Müzisyen eşi Ufuk Beydemir ile Mısır'a giden İpek Filiz Yazıcı bikinili poz verdi. Yazıcı'nın bu pozuna takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 26-03-2023 12:43

Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı bakın hangi partiye üye oldu

Şarkıcı Ufuk Beydemir ile oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı iddialara göre Memleket Partisi'ne katıldı. Memleket Partili Caner Çakır, sosyal medya hesabından çiftle fotoğraf paylaşarak "Hoş geldiniz" dedi.

Magazin 13-03-2023 10:26

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir düğün yaptı

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı (21) ile şarkıcı Ufuk Beydemir (30) geçtiğimiz Ekim ayında İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturmuştu. Nikah fotoğrafları büyüik ilgi gören genç sanatçı çift şimdi de düğün yaptı. Fuat Paşa Yalısı'nda düğün yapan ikilinin kareleri sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 26-12-2022 10:55

İpek Filiz Yazıcı

Ipek Filiz Yazıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ipek Filiz Yazıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'den evlilik pozları! Yorum yağdı

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir, İtalya'da hayatlarını birleştirdi. Çift, sürpriz nikah törenlerinden yeni fotoğrafları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 26-10-2022 12:22

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir sessiz sedasız evlendi! İşte düğün pozları ve güzel oyuncunun gelinliği

Aşk 101'deki oyunculuğuyla beğenilen İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir Roma'da sessiz sedasız evlendi. Sürpriz bir şekilde evlenen çift, düğün pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın gelinliği büyük beğeni topladı. İşte İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir'in düğün kareleri...

Magazin 24-10-2022 15:29

İpek Filiz Yazıcı'dan Ufuk Beydemir'e: Dayanacağız sevgilim

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir'den esprili bir paylaşım geldi. Şimdilerde ev dizen çift, birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşıp, bu notu düştü.

Magazin 30-07-2022 14:05

İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 30-05-2022 12:31

İpek Filiz Yazıcı kimdir, aslen nereli? Son Nefesime Kadar dizisi Hazan karakteri İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. FOX TV ekranlarında yeni başlayan Son Nefesime Kadar dizisinde Hazan karakterini canlandıracak olan İpek Filiz Yazıcı hakkında izleyiciler araştırmalara başladı. Peki İpek Filiz Yazıcı kimdir, aslen nereli? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 24-02-2022 18:14

İpek Filiz Yazıcı'nın tıpa tıp aynısı olan kardeşi Duru'ya beğeni yağıyor

Aşk 101 dizisiyle yıldızı parlayan 20 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı kardeşiyle pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı.

Magazin 05-11-2021 15:31

İpek Filiz Yazıcı yıllar önce Tarkan’la aynı reklamda rol aldı

Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Işık karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, katıldığı bir programda yaptığı açıklamayla çok şaşırttı. İpek Filiz Yazıcıoğlu, çocukken Tarkan’la aynı reklamda rol almış.

Magazin 16-10-2021 02:45

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir çifti aşka geldi

Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı sevgilisi Ufuk Beydemir, sosyal medya hesaplarından romantik anlarını paylaştı. Son dönemin yıldızı parlayan isimleri arasında yer alan genç isimlerin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 12-08-2021 12:11

Aşk 101'in Işık'ı İpek Filiz Yazıcı gönlünü şarkıcı Ufuk Beydemir'e kaptırdı!

Netflix platformunda yayınlanan gençlik dizisi 'Aşk 101'de rol almasıyla yıldızı parlayan İpek Filiz Yazıcı, gönlünü ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir'e kaptırdı. Aşk 101'in yeni sezonun başlaması beklenirken dizinin Işık'ı Filiz Yazıcı, yaşadığı aşkla adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı ile fotoğrafını yayınlayan Yazıcı, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-06-2021 09:42

Aşk 101 2. Sezon ne zaman başlıyor? Aşk 101 ikinci sezon ne zaman başlayacak?

Ücretli dijital dizi ve film platformu olan Netflix’de yayınlanmaya başlanan yerli dizi Aşk 101 büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yayınlandığı dönemde uzun süre liste başında kalan Aşk 10 dizisinin hayranları, ikinci sezon finalinin ne zaman geleceğini de merak ediyor. Aşk 101 dizisi, 90’lar dönemindeki lise öğrencilerinin hayatlarını ve aralarındaki ilişkileri konu ediniyor. Peki, Aşk 101 dizisinin 2. Sezonu ne zaman başlıyor?

Magazin 10-06-2021 22:07

İpek Filiz Yazıcı annesiyle pozunu paylaşınca beğeni topladı

Aşk 101 dizisiyle ise tanınırlığı artan İpek Yazıcı annesini paylaştı. Güzel oyuncunun annesiyle pozuna beğeni yağdı.

Magazin 21-04-2021 15:27