Izzet Yıldızhan Haberleri Ve Son Dakika Izzet Yıldızhan Haberleri

Izzet Yıldızhan Haberleri Ve Son Dakika Izzet Yıldızhan Haberleri

15 çocuklu ailenin en küçüğü olarak 1963 senesinde Diyarbakır’da dünyaya gelen İzzet Yıldızhan, aynı yerde başladığı okulunu ikinci sınıfta iken bırakmak durumunda kalmıştır.

Daha sonra açıktan okulunu tamamlayacak olan Yıldızhan, 7 yaşında iken berberin yanında çıraklığa başlamıştır. 13 yaşında iken çalışma hayatına atılan İzzet Yıldızhan, kebapçılık ile uğraşmıştır. 1980 senesinde ünlü TRT sanatçılarından biri olan Fevzi Atlıoğlu ile tanışması sonucunda müzik eğitimi almaya başlamıştır.

Daha sonra kebapçılık işini bırakan Yıldızhan tamamen müzik kariyerine yönelmiştir. 1981 yılında Kınalı Pavyon ’da şarkı söylemeye başlayan sanatçı, ilk albümünü Selami Şahin’in kendisine yaptığı teklifi kabul ederek çıkarmıştır.

Daha sonra çeşitli albümler ile kariyerine devam eden Yıldızhan, özel hayatı ile de sık sık magazin gündemine gelir. Yıldızhan’ın toplamda yedi çocuğu vardır.

İzzet Yıldızhan Haberleri

İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp tatil için Fransa'ya gitti! Çocuklarıyla çekildiği karesi gündem oldu

İzzet Yıldızhan, çocuklarıyla birlikte Paris'e gitti. Okulların ara tatile girmesiyle beraber işlerine ara vererek çocuklarına zaman ayıran Yıldızhan, karne hediyesi olarak çocuklarını Fransa'ya götürdü.

Magazin 31-01-2024 13:42

Seyhan Soylu 'İzzet Yıldızhan ile büyük aşk yaşadık' demişti! Ünlü şarkıcı yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı...

Son dönemde Dilan Polat ve Engin Polat hakkında ortaya attığı iddialarla gündemden düşmeyen “Sisi” lakaplı Seyhan Soylu geçtiğimiz aylarda bir programda "İzzet Yıldızhan ile büyük aşk yaşadık" açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından İzzet Yıldızhan, Soylu'dan şikayetçi olmuştu. Ünlü şarkıcı bu konu hakkında yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı ve soluğu savcılıkta aldı.

Magazin 05-10-2023 15:40

Aşiret düğününde İzzet Yıldızhan'ı dolara boğdular! Kilolarca altın da...

Türkücü İzzet Yıldızhan, Şanlıurfa’da gerçekleşen Karahan aşiretinin düğününde sahne aldı. Sahnede şarkılar söylediği anlarda Yıldızhan aşiret üyeleri tarafından dolar yağmuruna tutuldu. Düğünde gelin ve damada da kilolarca altın takıldı.

Magazin 05-09-2023 09:43

İzzet Yıldızhan yerli otomobil TOGG için sıraya girdi

Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla buluşan ünlü isim, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u inceleyerek, satışa çıkar çıkmaz almayı düşündüğünü dile getirdi.

Magazin 26-07-2022 15:17

İzzet Yıldızhan'a dolar yağdı! Her oğluna bir otel...

Kadınların sahne kıyafetiyle ilgili söylediği sözlerle büyük tepki çeken İzzet Yıldızhan İstanbul'da bir düğünde sahne aldı. Sahnede dolar yağmuruna tutulan Yıldızhan'a sahne arkasında oğulları eşlik etti. İzzet Yıldızhan iki oğlunu otellerin başına geçirdiğini söyleyerek ortanca oğluna da "Merak etme" dedi.

Magazin 24-05-2022 08:04

İzzet Yıldızhan'dan sonra Bülent Serttaş'tan Gülşen yorumu! Edep denilen bir şey var...

"Sahne adabı denilen bir şey var. Donla, mayoyla da sahneye çıkılmaz" diyen İzzet Yıldızhan'dan sonra Bülent Serttaş'tan Gülşen yorumu geldi. Geçtiğimiz ay seksi pozlarıyla dikkat çeken Ukraynalı modelle klip çekimi yapan Bülent Serttaş'ın yorumu tepki çekti.

Magazin 06-05-2022 14:43

'İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadım' sözlerini İzzet Yıldızhan hakaret saydı! Sisi'den olay açıklama

İzzet Yıldızhan bir televizyon programında kendisine hakaret içerikli sözler söylediği gerekçesiyle, Seyhan Soylu'dan şikayetçi oldu. İfade vermeye giden Seyhan Soylu, "O tarihte İzzet Yıldızhan şöhreti olmayan, gece kulüplerinde, pavyonlarda sahne alan bir adamken, benim de çok ünlü olmuş olduğum yıllarda yaşamış olduğumuz bir ilişkiydi." ifadelerini kullandı.

Magazin 30-03-2022 11:37

Arka Sokaklar'ın Yüsra Geyik'inden şaşırtan İzzet Yıldızhan yorumu! Açık giyinmek...

Son zamanlarda paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Arka Sokaklar'ın unutulmaz isimlerinden olan Yüsra Geyik bu sefer de İzzet Yıldızhan yorumuyla gündeme geldi. Kendisine Instagram'dan sorulan soruya müzisyen İzzet Yıldızhan'ı da dahil ederek yanıt veren Yüsra Geyik'in ifadesi dikkat çekti.

Magazin 17-03-2022 01:22

İzzet Yıldızhan'dan Gülşen'in kucak dansı için şoke eden yorum! Oturduğu yeri...

Daha önce ünlü kadın şarkıcıların sahne kostümlerinden rahatsız olup "Külot da giymesinler" diyen İzzet Yıldızhan yine kendini tutamadı. Gülşen'in arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili muhabirin pasını geri çevirmeyen Yıldızhan'dan tepki çekecek bir yorum geldi.

Magazin 15-03-2022 14:27

Alişan, İzzet Yıldızhan sorusuna bomba bir yanıt verdi

Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle toprağa veren Alişan İzzet Yıldızhan ile ilgili sorulara yanıt vermek istemese de kendini tutamıyor. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Alişan, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına bomba bir yanıt verdi.

Magazin 27-01-2022 14:36

Külotla da çıkmayın ya demişti! İzzet Yıldızhan: İsteyen çıplak çıksın daha da karışmam

Türkücü İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Konsere başlamadan önce gazetecilerle bir araya gelen İzzet Yıldızhan, çok konuşulan "Sahne adabı denilen bir şey var. Donla, mayoyla da sahneye çıkılmaz!" söylemi hakkında açıklama yaptı.

Magazin 24-01-2022 13:10

Sisi'den bomba bir yorum daha! İzzet Yıldızhan cinsel kimliğimle ilgili geçmişimi asla bilmedi

Sisi lakaplı Seyhan Soylu sunuculuk yaptığı yayında İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadığını itiraf etmişti. Ahu Tuğba da aşk iddialarını doğrulamıştı. Tehditler aldığını söyleyen Sisi yeni açıklamasında "İzzet ile ilişkim hakkında bugüne kadar hiç konuşmadım. Bizim Bahar’ın boş boğazlığı. İzzet Yıldızhan benim cinsel kimliğimle ilgili geçmişimi asla bilmedi. Çünkü ben hermafrodittim" dedi.

Magazin 20-01-2022 14:00

İzzet Yıldızhan'a misilleme! Cicişler sahneye seksi kostümle çıktı

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla, mayoyla sahne olmaz" sözleri gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcılık yapmaya başlayan Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy da sahneye mayoyla çıkıp Yıldızhan'a gönderme yaptı.

Magazin 19-01-2022 15:54

Bikinili pozlarını paylaşan Nihal Candan İzzet Yıldızhan'a danıştı! ''Ne diyorsun abi?''

İşte Benim Stilim programıyla ünlenen fenomen Nihal Candan, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu.

Magazin 18-01-2022 17:11

İzzet Yıldızhan'dan Alişan açıklaması! Alişan'ın kardeşinin vefatında...

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından sahnelerini iptal etti. Kaporasını alıp, iptal ettiği bir iş için bir ünlünün "Konserden önce paramı verin" şeklindeki tepkisiyle karşılaştığını açıkladı. Söz konusu ünlünün İzzet Yıldızhan olduğu iddia edilmişti. Yıldızhan konuyla ilgili sitem etti.

Magazin 18-01-2022 16:15

Sisi, İzzet Yıldızhan ile ilişki yaşadığını itiraf etti! Ahu Tuğba yayına bağlanıp...

Al Sana Haber yorumcusu olan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan'ın 'külot' çıkışı sonra "Eskiden aşk yaşadık" itirafında bulunmuştu. Canlı yayında bu konuyu masaya yatıran Al Sana Haber yorumcuları yayına Ahu Tuğba'yı bağladı. Ahu Tuğba yaşanılan aşk iddiasını doğruladı.

Magazin 18-01-2022 09:52

Alişan'ın Kardeşim vefat ettiğinden benden parayı istedi dediği kişi ortaya çıktı

Alişan, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda kardeşini kaybetmesinin ardından yaşadığı zorlu süreçten bahsetti. Kardeşini kaybettiği için sahneye çıkamayan Alişan'ın "Daha önce anlaştığım bir iş vardı ve sahneye çıkamayacağım için aldığım kaporaları iade edeceğimi söyledim. Kardeşimin vefatının 12'nci günüydü, bu şarkıcının menajeri kuzenimi arayıp 'Sanatçım parasını almadan sahneye çıkmıyor' dedi. Israr etti ve ben parasını o haldeyken yolladım. O şekilde çıkıp konser verdi." dedi.

Magazin 17-01-2022 11:07

Gülşen transparan giydi! Dansıyla sosyal medyayı ikiye böldü

Son zamanlarda sahne kostümleriyle konuşulan Gülşen yine çok iddialı bir seçim yaptı. Gülşen, Cahide'deki konserinde transparan kıyafetiyle dikkat çekti. Gülşen'in bu tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Gülşen'in iddialı seçimi İzzet Yıldızhan'a bir tepki olarak algılandı.

Magazin 16-01-2022 07:59

Hülya Avşar 'simit' tartışmasını bıraktı 'külot' tartışmasına girdi! İzzet Yıldızhan'a tepki

Simit açıklamasıyla büyük tepki gören Hülya Avşar İzzet Yıldızhan'ın kadınların sahne kıyafetleriyle ilgili söylediği "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklamasına tepki gösterdi. Avşar bu açıklama için "İsteyen çıkabilir demokrasi var" dedi.

Magazin 16-01-2022 07:04

Gülben Ergen'den İzzet Yıldızhan açıklaması: Beni böyle polemiklerin içine çekmeyin

Etiler'de görüntülenen Gülben Ergen'e, Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimleri eleştiren İzzet Yıldızhan'ın, "Sahne adabı denilen bir şey var. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet!" sözleri hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı, "Benim gündemim bana yetiyor. Beni hiç böyle polemiklerin içine çekmeyin, cevap alamazsınız" dedi.

Magazin 15-01-2022 15:08

Gonca Vuslateri İzzet Yıldızhan'ı fena ti'ye aldı

Geçtiğimiz günlerde Hadise ve Gülşen'in sahne kostümleri ile ilgili açıklamalarda bulunan İzzet Yıldızhan "Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet." sözleriyle tartışma yaratmıştı. Bir etkinliğe katılan oyuncu Gonca Vuslateri, muhabirlerin sorularını yanıtlarken İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu.

Magazin 15-01-2022 14:11

İzzet Yıldızhan RTÜK Başkanı'na seslendi: Lütfen gereğini yapın

İzzet Yıldızhan, "Sahne adabı denilen bir gerçek var. Külotla da sahneye çıkmasınlar" diyerek bazı şarkıcılara gönderme yapmıştı. Sosyal medya hesabından video paylaşan İzzet Yıldızhan haksız yere linç edildiğini söyleyerek "Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve değerli üyelerine sesleniyorum. Kimse, insanlara bu kadar kolay hakaret etmemeli." ifadelerini kullandı. Yıldızhan hakaret içeren yorumlara karşı hukuki süreci başlattığını da duyurdu.

Magazin 14-01-2022 22:07

Gülşen'den yeni pozlar! İzzet Yıldızhan yorum yapsın

"Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı" yorumlarıyla tepki çeken İzzet Yıldızhan'ın sözleri tartışılırken Gülşen Ankara'da sahne aldı. Gülşen'in yeni pozları İzzet Yıldızhan'a cevap verir gibiydi! Gülşen'in paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 14-01-2022 07:00

Ebru Polat'tan olay 'külot' sözleri! ''Bu sektörde kim temiz be!''

İzzet Yıldızhan ve Hande Yener arasındaki 'külot' tartışmasına, ünlü şarkıcı Ebru Polat da katıldı. Polat, ''Bu sektörde kim temiz be! Kimi kandırıyorsunuz siz.'' diyerek, ünlü isimlerin birbirini hedef almasına tepki gösterdi.

Magazin 13-01-2022 19:04

Grup seks skandalında İzzet Yıldızhan'ın yanında olan Nihat Doğan'dan eski dostuna tepki! Bikinili kızları takip edip evinize çağırın...

2011 yılında otel odasında kadınlarla ilişkiye girerken bir kadını darp eden İzzet Yıldızdan son günlerde ünlü şarkıcıların sahne kıyafetlerine dair söyledikleriyle gündemde. Otel odasında İzzet Yıldızhan'ın yanında yer alan Nihat Doğan eski dostuna çok sert çıkarken o döneme damga vuran grup seks olayına dair de açıklama yaptı.

Magazin 13-01-2022 07:11

İzzet Yıldızhan'dan Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor diyen Hande Yener'e yanıt! Yüreği varsa...

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla sahneye çıkmasınlar" şeklindeki sözleri tartışma yarattı. Yıldızhan, bu açıklamasından sonra isim vermeden kendisini hedef alan Hande Yener'in, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor" paylaşımına sert çıktı.

Magazin 12-01-2022 14:42

Nihal Candan'dan olay İzzet Yıldızhan paylaşımı! ''Bana sapık gibi geliyor!''

Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenen fenomen Nihal Candan, ''Külotla sahneye çıkmayın'' sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturan İzzet Yıldızhan'a yaptığı yorumla şaşkına çevirdi.

Magazin 11-01-2022 18:42

Hande Yener'in Google'a geçmiş sildirin sözleri sonrası İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla da sahneye çıkmayın" tepkisi sonrası Hande Yener "Google'a geçmiş sildirin" sözleriyle dikkat çekti. Bu paylaşımdan sonra ifşa skandalından grup seks iddialarına kadar İzzet Yıldızhan'ın adının karıştığı skandallar yeniden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Magazin 11-01-2022 08:21

İzzet Yıldızhan’ın Külotla da çıkmayın ya sözlerine Hande Yener'den bomba yanıt

Gülşen, Hande Yener ve Hadise gibi ünlü şarkıcıların sahnedeki cesur kıyafetleri bir süredir tartışma konusu oluyor. Bu cesur tercihler ünlü isimleri ikiye bölmüş durumda. İzzet Yıldızhan konuyla ilgili yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Magazin 11-01-2022 06:55

İzzet Yıldızhan tepkilere kızdı! Çok doluyum. Beni de boşaltmak çok kolay

İzzet Yıldızhan flört açıklaması yüzünden gündemden düşmüyor. İzzet Yıldızhan hakaretlere dava açtığını söyledi.

Magazin 05-11-2021 12:02

İzzet Yıldızhan organlarını bağışlayacak

Türk Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireleri Derneği'nin 3-9 Kasım Organ Bağışı haftası etkinliklerine sanatçı İzzet Yıldızhan'dan da destek geldi.

Magazin 03-11-2021 16:59

Flört açıklaması sonrası tepki çeken İzzet Yıldızhan isyan etti: Belden aşağı vurmalar...

"Kızlarımın eş seçme şansı yok, flörte karşıyım" sözleri tepki çeken İzzet Yıldızhan gelen yorumlara sert çıktı. Ünlü türkücü "Geçmişle ilgili yapılmış haberler, belden aşağı vurmalar... Hepiniz cezanızı çekeceksiniz, emin olun" dedi.

Magazin 02-11-2021 16:37

İzzet Yıldızhan oğullarına iş öğretiyor!

İzzet Yıldızhan boyuna yetişen oğullarını yanından ayırmıyor. İzzet Yıldızhan işlerini öğretmek için oğullarını da iş toplantılarına dahil ediyor.

Magazin 01-11-2021 09:59

İzzet Yıldızhan’ın kaç tane kızı var? İzzet Yıldızhan’ın kaç çocuğu var?

2. Sayfa programına konuk olan şarkıcı İzzet Yıldızhan, “Kızlarımın eş seçme şansı yok! Flört edilmemeli, gençlik hata yapıyor evlilikleri bitiyor" şeklinde konuştu. İzzet Yıldızhan'ın kaç kızı ve çocuğu olduğu merak ediliyor. Peki İzzet Yıldızhan’ın kaç tane kızı var? İzzet Yıldızhan’ın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Magazin 29-10-2021 00:02

İzzet Yıldızhan’dan olay yaratan açıklama: Kızlarımın eş seçme şansı yok

3 ayrı kadından 9 çocuğu olan İzzet Yıldızhan, son açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programına konuk olan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, "Kızlarımın eş seçme şansı yok, flörte karşıyım" deyince sosyal medya tarafından topa tutuldu.

Magazin 27-10-2021 14:24

Mustafa Keser’den sonra İzzet Yıldızhan’dan çarpıcı Bülent Ersoy itirafı

Sanatçı İzzet Yıldızhan, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Yakında bir TV programıyla ekranlara döneceğini müjdeleyen Yıldızhan, Bülent Ersoy'un Mustafa Keser ile yaşadığı gerilim hakkında konuştu. Yıldızhan, "Ben Mustafa (Keser) abiden daha sabırlı çıktım. Bülent Ersoy'a 4 hafta dayanabilmiştim, kendisi 2 hafta dayandı" dedi.

Magazin 06-10-2021 07:26

İzzet Yıldızhan 9 çocuğundan ilkini paylaştı! İlk göz ağrım

Dokuz çocuk sahibi olan iş insanı ve sanatçı İzzet Yıldızhan çocuklarını zaman zaman sosyal medyada paylaşıyor. Yıldızhan en büyük oğlunu paylaşınca dikkat çekti.

Magazin 24-09-2021 14:38

İzzet Yıldızhan oğullarına otelinde iş vermişti! Oğullarımın işlerine son verdim

Dokuz çocuk sahibi olan iş insanı ve sanatçı İzzet Yıldızhan, yaz döneminde boş vakit geçirmemelerini istediği oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde görev vermişti. Konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulunan Yıldızhan, "Hayatı öğrensinler diye çalışmalarını istedim. Okullar açılınca oğullarımın işlerine son verdim" şeklinde konuştu.

Magazin 13-09-2021 09:11

Deniz Akkaya'dan olay itiraf! Duyan neye uğradığını şaşırdı

Deniz Akkaya'dan Asena'ya... Ünlü isimlerin, soğuk duş etkisi yaratan gaflarını duyunca hayrete düşeceksiniz. İşte yıllar geçse de unutulmayan o gaflar...

Magazin 11-09-2021 11:58

İzzet Yıldızhan oğullarına otelinde iş verdi! Kimi çamaşırhanede kimi resepsiyonda...

Dokuz çocuk sahibi İzzet Yıldızhan, yaz döneminde oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde işe verdi. Yıldızhan'ın oğulları Mustafa ve Ali Yuşa çamaşırhanede çalışırken, Veysel Efe ise resepsiyonda görev alıyor.

Magazin 07-09-2021 09:10

İzzet Yıldızhan'dan Yıldız Tilbe'ye aşı göndermesi

Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, aşı karşıtı açıklamalar yapan Yıldız Tilbe için, “Onu severim ama bu konuda aynı fikirde değilim” dedi.

Magazin 28-08-2021 15:00

İzzet Yıldızhan: Canım yanıyor! Çok üzüldüm

İzmir'e yerleşen İzzet Yıldızhan, işleri için İstanbul'a gitti. Ünlü sanatçı, son günlerde Türkiye'de çıkan yangınlar nedeniyle moralinin bozuk olduğunu söyleyen sanatçı, "Canım yanıyor" dedi.

Magazin 08-08-2021 15:13

Behzat Uygur İzzet Yıldızhan'dan 1000 Euro isterse...

Sosyal medyada yaptığı komik video paylaşımlarıyla dikkat çeken Behzat Uygur bu sefer İzzet Yıldızhan'lı bir video yaptı. Uygur'un paylaşımı takipçilerini güldürdü.

Magazin 25-07-2021 09:11

İzzet Yıldızhan: 50 arabam olsa neye yarar yine birine bineceğim

Pandemi yasaklarının kalkmasıyla birlikte sahnelere dönen İzzet Yıldızhan iş hayatında da oldukça aktif. Yıldızhan çalışan sayısını artırmak istediğini söyledi.

Magazin 06-07-2021 11:50

İzzet Yıldızhan'dan 10 çocuk tavsiyesi!

Deniz Bayar, önceki gün Sarıyer Evlendirme Dairesi’nde Pınar Keleş ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikah törenine katılan sanatçı İzzet Yıldızhan, "10 tane çocuk yaparsanız bu iş tamamdır" diyerek davetlileri güldürdü

Magazin 03-06-2021 09:13

İzzet Yıldızhan'dan kafa karıştıran zenginlik açıklaması

Ünlü müzisyen İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Hülya Avşar'ın ''Zenginlik çok kötü bir şey'' açıklaması üzerine yorum yapan Yıldızhan, "Ben de bilirdim paramı faize, dolara, altına yatırıp kenarı da keyif sürmeyi." diyerek pek çok kişiye iş imkanı sağladığını açıkladı.

Magazin 31-05-2021 09:45

İzzet Yıldızhan'ın evlilik dışı ilişkiden doğan kızı için nafaka davası açılmıştı! Yeni gelişme

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'a 15 yaşındaki kızının annesi eski sevgilisi Gizem Şehnaz İzgi tarafından açılan nafaka davasının düşürülmesine karar verildi.

Magazin 21-05-2021 13:29

İzzet Yıldızhan'ın fotoğrafına Seda Sayan'dan olay yorum!

İzzet Yıldızhan, sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına katıldı. İzzet Yıldızhan’ın gençlik fotoğrafının altına Seda Sayan’dan bomba bir yorum geldi.

Magazin 05-05-2021 15:11

'İzzet Beckham' yorumlarına çok gülüyorum demişti... İzzet Yıldızhan'dan yeni poz

David Beckham ve oğullarına benzetilen İzzet Yıldızhan ve oğulları, 'İzzet Beckham' yorumlarından sonra yeni bir poz daha paylaştı.

Magazin 04-05-2021 07:29