Kahve Makinesi Haberleri

Gerçek kahve tutkunları bu fırsatı kaçırmak istemez! Philips'in çok satan kahve makinesi indirimde

Mükemmel bir kahve makinesi, her kahve severin hayali! Evinizde barista kalitesinde kahve yapmanın hayalini kuruyorsanız şanslı gününüzdesiniz! Tam otomatik kahve makinesi deyince akla gelen ilk modellerden biri olan Philips EP5543/80 Tam Otomatik LatteGo Espresso Makinesi, Prime Day'e özel indirime girdi. Eğer lezzet dolu bir kahve deneyimi yaşamak istiyorsanız bu makine tam da size göre! İşte detaylar...

Haber

Prime Day'den iyi ki aldım! diyeceğiniz 5 bin TL altı kahve makineleri

Prime Day'in bitmesine üç gün kala, kahve severleri de unutmadık; indirimdeki 5 bin TL altı kahve makinelerinden sizin için eşsiz bir seçki hazırladık. Prime Day indirimlerinden "İyi ki aldım!" diyeceğiniz o kahve makinelerini gelin birlikte keşfedelim.

Yemek

Açık havada kahve keyfi yapmanızı sağlayacak pratik ürünler

Açık havada barista kalitesinde kahve keyfine ne dersiniz? Elektriğe ihtiyaç duymadan da sıcacık kahveler yapmak mümkün! Kamp, piknik ve doğa aktivitelerinizde, pratik ve hızlı çözümler sunan bu ürünlerle her yerde mükemmel kahve deneyimini yaşayabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar!

Haber

Mutfakta harikalar yaratan annenizi sevindirecek akıllı mutfak gereçleri

Annelerimiz bizim için her daim kıymetli. Onları mutlu etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek de oldukça önemli. Anneler Günü bunun için harika bir fırsat. Bu özel gün için annenize hediye arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Annenizin hayatına renk katacak, pratik ve kullanışlı mutfak gereçleriyle dolu bir seçki hazırladık. Ekmek yapma makinesinden miksere pek çok ürünü bulabileceğiniz içeriğimize göz atmadan geçmeyin.

Haber

Kahve Makinesi

Kahve Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kahve Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çok satan Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi'ni sizin için denedik

Kahve tutkunlarının favori içecekleri arasında yer alan filtre kahve, içerdiği yüksek antioksidanla sağlıklı bir içecek alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Siz de filtre kahve tüketmeyi seviyorsanız, dışarıda bir ay boyunca kahveye vereceğiniz paraya bir ömür kullanabileceğiniz kaliteli bir filtre kahve makinesi alarak hem bütçenize katkı sunabilir hem de evde 7/24 kahve keyfi yaşayabilirsiniz. Sizin için piyasadaki en sevilen ve çok satan Philips HD7462/20 Kahve Makinesi'ni denedik.

Haber

Kullanıcı dostu, işlevsel! İşte en beğenilen elektronik mutfak aletleri burada

Mutfağa ayırdığınız zamanı daha verimli geçirebilmeniz için işlevsel ürünlere ihtiyacınız varsa, hoş geldiniz! Airfryerdan akıllı tencereye, tam otomatik espresso makinesinden mutfak terazisine en beğenilen elektronik mutfak gereçlerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Yemek hazırlama deneyiminizi zirveye çıkaracak bu ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber

Kahve severlerin gözdesi Melitta F840-100 Barista T Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi yarı fiyatına düştü

Kahve severlerin gözdesi Melitta F840-100 Barista T Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında büyük bir indirimle karşınızda! Mükemmel bir kahve keyfi için tam otomatik fonksiyonları ve kullanıcı dostu özellikleriyle tüm beklentilerinizi karşılayacak bu cihazı hemen keşfedin ve leziz kahvelerin tadını doyasıya çıkarın!

Haber

Çok satan Philips HD7461/20 Kahve Makinesi, Gülümseten Kasım'a özel indirimde

Son yılların en çok ilgi gören ürünlerinden biri olan Philips HD7461/20 Kahve Makinesi, kahve severlerin daima radarında! Siz de eşsiz kahve lezzeti sunan, kaliteli bir filtre kahve makinesi arayışındaysanız Gülümseten Kasım'a özel fiyatı düşen bu makineye bir göz atabilirsiniz.

Haber

Kahve tutkunu sevdiklerine hediye almak isteyenler buraya! Onları çok mutlu edecek hediye önerileri

Doğum günü, sevgililer günü ve yılbaşı gibi özel zamanlarda sevdiklerimize çeşitli hediyeler alarak onları mutlu etmek isteriz. Hediye seçerken karşımızdaki kişinin ilgi alanlarını göz önünde bulundurmamız gerekir. Eğer tam bir kahve aşığı olan tanıdıklarınıza hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kahve tutkunlarının yüzünü güldürecek birbirinden özel hediye önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber

Fiyatı 16000 TL'ye düştü! Melitta kahve makinesinde kaçırılmayacak fırsat

Kahve severlerin dört gözle beklediği an geldi! Melitta, tam otomatik kahve makinesinde kaçırılmayacak bir indirim sunuyor. Bu fırsat kahve tutkunları için gerçek bir vazgeçilmez. Melitta markası yıllardır kaliteli kahve ekipmanlarıyla kendini kanıtlamış bir marka olarak biliniyor. Bu indirim fırsatını kaçırmamak için acele edin ve Amazon'un "okula ve şehre dönüş fırsatlarına göz atın. Hazırsanız bu eşsiz ürünü bir de beraber inceleyelim!

Haber

Yeni eve taşınanların ya da mutfağını yeni kuranların mutlaka edinmesi gereken mutfak aletleri

Dekoruyla sizi içine çeken bir mutfak mı hayal ediyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Yeni bir eve taşınıyor ya da mutfağınızı yeniliyorsanız işlerinizi kolaylaştıracak ürünlere de mutfağınızda mutlaka yer vermelisiniz. Mutfakta geçirdiğiniz vakti azaltacak pratik ve kullanışlı ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte teknoloji ve tasarımın muhteşem uyumunu yansıtan olmazsa olmaz mutfak aletleri!

Haber

Mini buzdolabından kahve makinesine! İşte otel konforunda bir yaşam alanı için birbirinden güzel ürünler

Yaşam alanlarımızda kendimizi iyi hissetmek ve deşarj olmak isteriz. Bunun için rahatlık ve konfor aramamız kadar doğal bir şey olamaz! Bu rahatlığı nasıl sağlayacağımız ise her zaman çok net olmayabilir. Basit ve etkili dokunuşlarla yaşam alanlarınızda otel konforunu elde etmenizi sağlayacak unsurları sizler için derledik. İşte aydınlatma ürününden havluya, kahve makinesinden sehpaya evinize otel konforu katacak o ürünler!

Haber

Barbie filmini mutfağınıza taşıyın! İşte birbirinden kullanışlı Barbie pembesi mutfak aletleri

Barbie pembesini mutfağınıza taşımak ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise doğru adrestesiniz! Narenciye sıkacağından ekmek kızartma makinesine, blender setinden ekmek yapma makinesine kadar birbirinden kullanışlı ve kaliteli Barbie pembesi mutfak aletlerini sizler için bir araya getirdik!

Kadin

Mikserden dijital mutfak tartısına kullanıcılardan tam puan alan ve mutfakta harikalar yaratan ürünler

Mutfaklar, tartışmasız, gün içinde en çok vakit geçirilen yerlerden biri. Birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler ile içeceklerin hazırlandığı mutfaklarda işlerinizi kolaylaştıracak ürünlere sahip olmanız oldukça önemli! Tüm marifetinizi konuşturup mutfakta harikalar yaratmanıza yardımcı olacak, kullanışlı, işlevsel ve popüler ürünlerden sizin için bir liste hazırladık. Kullanıcılardan tam puan alan ürünleri merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Haber

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Fakir kahve makinesinde %55 indirim

Kahve tutkunları dikkat! Fakir Kaave Mono Türk Kahvesi Makinesi kısa süreliğine %55 indirimle sizleri bekliyor. Bol köpüklü, en lezzetli kahveleri yapabilmenin en pratik ve ekonomik yolunu arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar!

Haber

İçtiğiniz kahvenin aromasını sonuna kadar hissettirecek Karaca marka kahve makineleri

Kahve içmeyi seviyor, farklı lezzetlerden hoşlanıyor ve içimi güzel kahvelerden vazgeçemiyorsanız eve bir kahve makinesi almanın vakti gelmiş olabilir. Tabii piyasadaki pek çok markaya ait onlarca farklı model arasında seçim yapmak zorlayıcı olabilir. Ancak endişelenmeyin, en sevilen markalardan Karaca'nın ürünleriyle karşınızdayız! Haydi gelin, birbirinden işlevsel bu ürünlere birlikte bir göz atalım.

Haber

Mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize alabileceğiniz pratik mutfak aletleri

Anneler Günü’nde mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize sevginizi göstermek ve onu mutlu etmek için pratik mutfak aletleri hediye etmeye ne dersiniz? Çaycılardan kahve makinelerine, fritözlerden ekmek yapma makinelerine kadar birbirinden pratik ürünlerle annenizin işini kolaylaştırabilirsiniz. Öyleyse annenizin konforu için derlediğimiz, pratik mutfak aletlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber

En lezzetli ve güzel kahveleri yapacağınız otomatik espresso makineleri

Şöyle mis gibi kokan, leziz bir espressoya kim hayır diyebilir ki? Sabah uyandığınızda ya da gün içerisinde lezzetli bir espressonun verdiği hazzı çok az şey verebilir. Ancak evde her zaman aynı kalitede espresso demlemek zor olabilir. Neyse ki kaliteli bir otomatik espresso makinesi edinerek bu sorunu çözmek mümkün. Peki, en lezzetli ve güzel kahveleri yapacağınız otomatik espresso makineleri hangileri?

Haber

Nefis kahveler yapabileceğiniz en iyi manuel espresso makineleri

Kahveler, aromatik tatları ve eşsiz kokularıyla pek çok kişi tarafından keyifle tüketilir Kimi zaman güne mis gibi kokan bir kahveyle "Merhaba!" deriz kimi zaman gün içinde her fırsatta tüketiriz. Lezzetli bir kahveye ulaşmanın sırrı ise kaliteli bir kahve makinesinden geçer. Evinizi ya da ofisinizi mis gibi kokutacak kaliteli bir kahve deneyimi yaşamanızı sağlayacak en iyi manuel espresso makinelerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber

Mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken en iyi mutfak ürünleri

Mutfakta zaman geçirmeyi seviyor veya bundan sonra daha fazla zaman geçirmeyi planlıyorsanız işlevsel ve şık mutfak ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Airfryerdan su ısıtıcıya, sunum tabağından Türk kahvesi makinesine, kahve değirmeninden blendera kadar pek çok ürün önerisine yer verdiğimiz listemizi inceleyerek ihtiyacınız olanları güvenle alabilirsiniz. İşte mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken en iyi mutfak ürünleri!

Yemek

En lezzetli kahveleri yapacağınız Philips marka kahve makineleri

İyi kalitede bir kahvenin verdiği keyfi çok az şey verebilir. Fakat evde her daim aynı standartta kahve demlemek oldukça zahmetli bir iş. "Ben bu zahmete katlanmayayım, bir kahve makinesi ile her zaman aynı lezzetle kahve içebileyim." diyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, en iyi Philips kahve makinesi modellerine bir göz atalım.

Haber

Mutfakta eliniz kolunuz olacak birbirinden işlevsel ürünler

Birçok kişi mutfakta vakit geçirmeyi seviyor ancak çok kolay bir şekilde halledebileceği işlerle uzun uzun uğraşmak zorunda kalıyor. Neyse ki her şeyin kolay bir yolu var! Eğer mutfakta kısa sürede çok iyi işler başarmak, zahmetsiz bir şekilde harika sonuçlar almak istiyorsanız eliniz ayağınız olacak pişirme ürünlerine göz atmanızda fayda var. İşte mutfakta geçirdiğiniz vakti verimli kılacak o ürünler!

Yemek

Dışarıda içtiği kahvelerin lezzetini evinize taşımak isteyenler için birbirinden güzel kahve makineleri

Okul, iş ve günlük telaşlar derken bazı zamanlarda rahatlamaya ihtiyaç duyarız. Şöyle mis gibi kokan bir kahveyi yudumlayarak huzur bulmayı kim sevmez ki! Ancak istediğiniz kahveyi içmek için kahvecilere gitmek zorunda olduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer dışarıdaki kahve lezzetini evinize taşımak istiyorsanız sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel kahve makinelerine bir şans verebilirsiniz.

Haber

Kahve severlerin favorisi en iyi kahve makinesi modelleri

Kahve makineleri, kahve hazırlama sürecini kolaylaştırmak ve evde barista kalitesinde kahve yapmayı mümkün kılmak için tasarlanıyor. Bazı makineler sadece filtre kahve yapabilirken diğerleri espresso, cappuccino veya latte gibi kahve türleri hazırlayabiliyor. Bu nedenle, ihtiyacınıza en uygun kahve makinesini seçmek için önceden araştırma yapmanız gerekiyor. Bu yazımızda en iyi kahve makinesi modellerini sizler için araştırdık.

Yemek

Kahvesiz yapamam diyenler için en iyi tam otomatik kahve makinesi tavsiyeleri 2023

Kahve severlerin hayatını kolaylaştıran otomatik kahve makineleri, yüksek kaliteli bir fincan kahveyi sadece birkaç düğmeye basarak hazırlamanıza olanak sağlar. Farklı markalar ve modeller arasında seçim yapmak zor olsa da, en iyi otomatik kahve makineleri, özellikleri ve avantajlarıyla öne çıkarak kahve keyfinizi en üst seviyeye çıkarır. Gelin en iyi otomatik kahve makinelerine birlikte bir göz atalım.

Haber

Yemek yapmayı sevenlerin mutlaka sahip olması gereken mutfak ürünleri

Yemek yapmak kimi için sadece ihtiyaç kimi için de hobi hâline gelebiliyor. Her ne sebeple olursa olsun, yemek yapmayı kolaylaştıran ve hızlandıran ürünler herkes tarafından tercih ediliyor. Karıştırıcılar, bıçak setleri, kek kalıpları ve pişirme gereçleri gibi daha pek çok yardımcı ürün bulunuyor. Gelin, mutfağınızda sizlere yardımcı olabilecek en kullanışlı 10 ürünü birlikte inceleyelim.

Yemek

Mutfağınızın havasını tümüyle değiştirecek yüksek indirim oranına sahip mutfak ürünleri

Bütçenizi zorlamadan, mutfağınızda kendisi küçük etkisi büyük değişimler mi yapmak istiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Döküm tavadan çaydanlığa, kahve makinesinden blendera, mutfak şefinden bardak setine kadar tam on adet indirimli ürünü listeledik. İndirimler sona ermeden bu mutfak gereçleri arasından beğeninize ve ekonominize hitap eden ürünlere karar vermek için yazımıza göz atmaya ne dersiniz.

Yemek

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz yüz güldürecek ürünler

Birçok kullanıcı indirim dönemlerini takip ederek en çok ihtiyaç duyduğu birbirinden kaliteli ve kullanışlı ürün çeşitlerini çok daha uygun fiyata alma şansını yakalıyor. Ancak indirimler hızla sona erdiği ve stoklar çabuk tükendiği için acele etmek gerekiyor. Gelin, stoklar tükenmeden Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'nda her bütçeye ve ihtiyaca uygun en iyi ürünleri beraber inceleyelim!

Haber

Nerede olursanız olun sizi kahvesiz bırakmayacak taşınabilir espresso makinesi Nanopresso

Kahve makinenizi yanınızda taşıyabileceğiniz hiç aklınıza gelmiş miydi? Artık nerede olursanız olun, canınız istediği anda lezzetli bir kahve demleyip keyifli dakikalar geçirebileceksiniz. Üstelik dışarda bir fincan kahveye bir dolu para vermenize gerek kalmadan... Merak ettiniz değil mi? Sizi kahve tutkunlarının vazgeçemediği harika bir ürünle tanıştırmaya geldik: taşınabilir espresso makinesi Nanopresso. İşte detaylar!

Haber

Kasım indirimlerinden alabileceğiniz yaşam alanınızı güzelleştirecek en iyi ürünler

Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği, indirimleriyle meşhur kasım ayı geldiğine göre ihtiyaç listelerinizi gözden geçirip indirimleri değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Pek çok kategoride, binlerce üründe yapılan indirimler sizin de ilgi odağınız hâline geldiyse doğru yerdesiniz. Yaşam alanlarınıza yenilik getirebilecek birçok farklı indirimli ürünü listeledik. Gelin, evinizi ya da ofisinizi değiştirecek bu ürünler neler, birlikte bakalım!

Haber

Muhteşem hediyeler olmaya aday Amazon üzerinden bulabileceğiniz ürünler

Doğum günleri veya özel günlerde sevdiklerinize ne alacağınızı bir türlü bulamıyor musunuz? Böyle günler için size fikir sunacak bir hediye rehberi hazırladık. İster doğum günü ister iş kutlamalarında sevdiklerinizin bu güzel günlerini sizin için seçtiğimiz ürünler ile taçlandırabilirsiniz. İşte, muhteşem hediyeler olmaya aday Amazon'daki birbirinden güzel ve kullanışlı ürünler...

Haber

Buzlu kahve âşıklarına özel evde buzlu kahve yapmanızı sağlayacak harika çözümler

Yaz kış fark etmeden her mevsimde buzlu kahve içen biri misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Artık kahvenizi dışarıdan almanıza veya sipariş etmenize gerek yok. Evinizin konforunda istediğiniz her an ferah bir kahve molası verebilirsiniz. Pratik ve lezzetli kahveler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden işlevsel ürünleri bir araya getirdik. Gelin, bu modellere birlikte göz atalım!

Haber

Mutfakta size hayal edemeyeceğiniz kadar zaman kazandıracak cihaz önerileri

Leziz yiyecek ve içecekler hazırlamak için mutfakta zevkle vakit geçiriyor olabilirsiniz. Ancak güzel sofralar kurmak için uzun uzun uğraşmak her ne kadar keyifli olsa da günün koşuşturmacası ile birleştiğinde çok vakit alabiliyor. Neyse ki mutfakta size bolca vakit kazandıracak ürünleri derledik. İşinizi kolaylaştıracak bu ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Yemek

Amazon'da en yüksek kullanıcı geri bildirimine sahip olan ev ürünleri

Zaman problemi yaşayan ve yaşantısına pratiklik katmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak kaliteli ve kullanışlı ev ürünleri bulunuyor. Kullanıcılarından tam not alan bu ev ürünleri, gündelik yaşantıya fonksiyonellik katarak ev ortamını daha konforlu hâle getiriyor. Sizin için o ürünleri seçtik. Gelin, en yüksek kullanıcı geri bildirimi alan ve kalitesiyle öne çıkan ev ürünlerine birlikte göz atalım.

Haber

Güne kahve içmeden başlayamayanların en büyük yardımcısı olacak tam otomatik kahve makinesi modelleri

"Yorucu ve yoğun geçecek bir güne kahvesiz başlayamam." diyenlerden misiniz? Eğer öyleyseniz evinizde neredeyse profesyonel bir elden çıkmış kadar lezzetli kahveler yapabileceğiniz kahve makinelerini araştırıyor olabilirsiniz. Tam otomatik sistemi olan kahve makineleri sayesinde dakikalar içinde hayalini kurduğunuz kahveye kavuşabilirsiniz. En kaliteli kahve makinelerini öğrenmek istiyorsanız sizler için seçtiğimiz birbirinden kaliteli kahve makinesi modellerine göz atabilirsiniz.

Yemek

Türk kahvesi olmadan yapamam diyen Türk kahvesi hastalarına en iyi Türk kahvesi makineleri

"Türk kahvesi olmadan yapamam." diyenlerden biri de siz misiniz? O hâlde bol köpüklü kahve keyfinize pratiklik katacak bir kahve makinesine ihtiyacınız var. Çift cezveli modellerden tek cezveli ürünlere, su tankı olan makinelerden su tankı bulunmayan cihazlara kadar birçok çeşidi bulunan kahve makineleri arasında sizin için en iyi Türk kahvesi makinesi hangisi, öğrenmek ister misiniz? Öyleyse gelin, kahve makinesi tavsiyelerimize bir göz atın!

Yemek

Kahve içmeden gününe başlayamayanlar için uzun ömürlü ve kullanışlı kahve makinesi önerileri

Mutluluk ve enerji sağlayan kahve, birçok kişi için vazgeçilmez. Eğer siz de ''Kahve içmeden güne başlayamıyorum.'' diyenlerdenseniz evinize kahve makinesi alabilirsiniz. Böylece kahvenin mis gibi kokusunu tüm eve yayabilir, her an taze kahvenin tadını çıkarabilirsiniz. Farklı kahve makineleri arasından hangisini satın alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız sizin için harika bir liste hazırladık. Haydi, detaylara göz atalım.

Yemek

Kahve içtiğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz! İçinden çıkanlar korkuttu

Kahve, dünya çapında çok popüler bir içecektir. Hem soğuk hem de sıcak olarak tüketilebilen kahvelerden onlarca farklı çeşit var. Neredeyse her evde bulunan kahve makineleri sayesinde kahve yapmak da artık çok pratik. Ancak, hayatımızı kolaylaştıran kahve makinelerinin temizliğine ne kadar önem veriyoruz? Yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre; yeterince temiz olmayan kahve makinelerinin bakteri yuvası olduğu ortaya çıktı.

Haber

Sadece Anneler Günü değil zaman fark etmeksizin annenize hediye edebileceğiniz elektrikli ev aleti önerileri

Annenize sevginizi belli etmenin en kolay yolu güzel bir hediye almaktan geçiyor. Hediye almak içinse Anneler Günü gibi özel bir zamanı beklemeniz gerekmiyor. Siz de annenize duyduğunuz sonsuz sevgiyi her an göstermek istiyor ve bunun için güzel bir hediye almak istiyorsanız elektrikli ev aletlerini tercih edebilirsiniz. Hangi ürünleri seçeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız üzülmeyin. Birbirinden kaliteli önerilerin yer aldığı listemize göz atabilirsiniz!

Haber

Ekonomik ve dayanıklı filtre kahve makinesi arayanlara: Philips filtre kahve makinesi inceleme

Kahvesiz asla uyanamayanlardan mısınız? Peki filtre kahvenizi nasıl alırdınız? Filtre kahvenin enfes kokusuna ve tadına hayır diyemiyor musunuz? French press ya da dripper ile filtre kahve yapmak sizi artık yoruyorsa ve daha pratik, hızlı kahve demleme yöntemleri arıyorsanız filtre kahve makinesi kullanımına geçiş yapmanın zamanı gelmiş demektir! Hem ekonomik hem dayanıklı olan Philips Filtre Kahve Makinesi kullanımı sizin için büyük bir kolaylık olabilir.

Haber

Basit ama kullanışlı Sinbo Filtre Kahve Makinesi kullananlar ve yorumları

Gerçek kahve gurmeleri bilir, her kahve aynı lezzeti yakalayamadığı gibi her makine de iyi kahve demleyemez. Son günlerde herkesin merak ettiği, basit ama oldukça kullanışlı Sinbo Scm-2938 Filtre Kahve Makinesi'ni inceliyoruz! Eşsiz kahve lezzeti sunan ve kahve severlerin radarına girmeyi başaran ürünü merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Haber

Kahve sevdalıları için Fakir filtre kahve makinesi kullananlar ve yorumları

Bazılarımız çay olmadan yapamazken bazılarımız kahvenin müthiş aromasına "Hayır." diyemez. Eğer siz de "Sabahları kahve içmeden güne başlayamıyorum!" diyenlerdenseniz harika bir filtre kahve makinesiyle karşınızdayız! Tek fincan kahve yapan ve eşsiz kahve lezzetiyle sabahlara mutlu bir başlangıç yapmanızı sağlayacak Fakir Closey Filtre Kahve Makinesi'ni detaylıca incelemeye ne dersiniz?

Haber

Türk kahvesini tam kıvamında sevenlere Arzum Okka Minio Jet incelemesi ve kullanıcı yorumları

Kahve içmeden uyanamayıp güne başlayamayan ve Türk kahvesinin lezzetine doyamayanlardan mısınız? Öyleyse doğru yerdesiniz! Lezzetli Türk kahvesi için ihtiyacınız olan Arzum Okka Minio Jet incelemesiyle karşınızdayız! Şık tasarımı, kalitesi ve pratik kullanımıyla kahve severlerin ilgisini çeken modelle ilgili merak edilen her şeyi bir araya getirdik! İncelemeye ne dersiniz?

Haber

Ben kahvemi hep lezzetli içmek isterim diyenler için Fakir kahve makinesi yorumları ve incelemesi

Kimi zaman sabahları güne başlarken daha hızlı uyanabilmek için, kimi zaman boş bir vakit bulup keyif yapmak için, kimi zaman da sevdiklerinizle sohbet ederken size eşlik etsin diye… Kısacası her fırsatta kahve içmek için bir bahane bulmak oldukça kolay. Mutluluğunuza mutluluk katmak isterseniz ve kahveniz pişerken taşmasın diye başında beklemekten yorulduysanız bir kahve makinesi satın almanın tam zamanı!

Haber

Ağzının tadını bilenlere, kahvesini tam kıvamında isteyenlere özel kahve demleme ipuçları

Güne zinde başlamak, keyifli bir mola vermek ya da günün yorgunluğundan kurtulmak için en etkili yardımcımız kahve. Peki, en lezzetli kahveler için özel demleme yöntemlerini öğrenmeye ne dersiniz? Cevabınız "Evet" ise kahve demlemenin ipuçlarına hep beraber bakalım!

Yemek

Sabah ben uyanmadan kahvem hazır olsun diyenlere tam otomatik kahve makinesi önerileri

Kahve tutkunları için sabahları mis gibi kahve kokusuyla uyanmak gibisi yoktur herhalde. Siz de "Sabah ben uyanmadan kahvem hazır olsun." diyorsanız sizin için hazırladığımız zaman ayarlı kahve makinesi önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber

Nefis kahveler demlemek için en iyi french press çeşitleri

Lezzetli bir filtre kahve içmek için birçok farklı demleme yöntemini tercih edebilirsiniz. Bu teknikler arasında en pratik demleme yöntemlerinden biri ise French press kullanımı. Biz de tam bu sebeple kolay ve hızlı bir şekilde nefis kahveler demleyebileceğiniz en iyi French press çeşitlerini sizin için inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber

Kahvenizi barista gibi tam kıvamında demleyecek en iyi filtre kahve makineleri

Her gün enfes bir kahve kokusuyla güne hazırlanmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Bir kahvekolik olarak biliyorsunuz ki, kahve demlemenin de bir kültürü var. binlerce çeşit kahve ve demleme yöntemi var ama "filtre kahve" tartışmasız bir şekilde en çok tercih edilen çeşit diyebiliriz. En bilindik kahve dükkanlarından ofis ve ev ortamlarımıza kadar adını en çok duyduğumuz şey filtre kahve.

Yemek