Karar Gazetesi Haberleri

Alaattin Çakıcı’nın raporunda imzası bulunan il müdürü ve başhekim görevden alındı

Son olarak Karar Gazetesi yazarlarına yönelik tehditleriyle gündeme gelen, organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı’ya süresiz sağlık raporu verilmesinin ardından Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş ve Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça görevden alındı Olayların akabinde Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar da görevden alınmıştı.

Haber 04-07-2018 09:57

Alaattin Çakıcı'dan yeni açıklama! Yine tehdit etti

Geçtiğimiz hafta avukatı aracılığıyla gazeteciler hakkında tehdit içerikli bir açıklama yayınlayan Alaattin Çakıcı yazdığı yeni mektupta, "Hakaretler devam ederse, gerekirse eyleme dönüştürebilirim" dedi.

Haber 03-07-2018 09:38

Alaattin Çakıcı'nın tehditlerinin ardından Karar gazetesinde Elif Çakır ve Etyen Mahçupyan ile yollar ayrıldı iddiası

Tutuklu organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın tehditlerinin ardından Karar gazetesinin yazarları Elif Çakır ve Etyen Mahçupyan’ın yazılarına son verildiği ileri sürüldü.

Haber 29-06-2018 18:10

Alaattin Çakıcı'dan ölüm tehdidi! Karar Gazetesi yazarlarına koruma verildi

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ziyaretiyle yeniden gündeme gelen cezaevindeki Alaattin Çakıcı'nın Karar gazetesi yazarlarını hedef alan bir açıklama yaptığı iddia edildi. Söz konusu gazetecilere koruma verildiğini duyuran Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk ise, "Gazetelerde isim ilanları, ölüm tehditleri… şaşkınız, ne oluyor böyle?" diye tweet attı

Haber 29-06-2018 14:29

Diğer Haber Etiketleri

Karar Gazetesi

Karar Gazetesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karar Gazetesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Flaş iddia! SGK, AKP döneminde daha fazla açık verdi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen Karar Gazetesi’nde çok konuşulacak bir köşe yazısı yayınlandı. Yazar İbrahim Kahveci, bugünkü köşesinde SGK konusunda 'Çok yanlış bir tartışma yaşandı' diyerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, genel müdürlüğü döneminde 'batırmak'la suçlandığı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) AK Parti döneminde daha fazla açık verdiğini iddia etti.

Haber 18-09-2017 22:03