Kilo Vermek Için Haberleri

'Kilo verdikten sonra tanınmaz hale geldiğimi söylüyorlar' Görenler şaşkına döndü 'Aynı kişi olduğuna inanmayı reddediyorum'

Kilo vermek ve bambaşka bir görünüme sahip olmak pek çok kişinin hayali. Bu uzun yolculukta sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi detaylara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Ancak uzun olduğu kadar zorlu da olan yolculukta insanlar bazen ilham verici hikayelere de ihtiyaç duyabiliyor. O hikayelerden birinin sahibi de Kanada'da yaşayan Ashley Gertley. Ashley, sosyal medyada 1 yılda 38 kilo vermesi sonucu yüzünde gerçekleşen değişimi öncesi/sonrası görüntüleriyle paylaşmasıyla viral oldu.

Kadin

4 ayda yaşadığı değişimi paylaştı, yorum yağdı! 'Bunu nasıl yaptın?' Israrlara dayanamayıp sırrını anlattı 'Süper mutsuzken şimdi süper özgüvenliyim'

Kilo verip zayıflama ve çok daha fit görünen bir vücuda kavuşma öyküleri, bu yolculuğa başlamak isteyen pek çok kişi için ilham verici olabiliyor. Sosyal medyada paylaşımlar yapan 27 yaşındaki Miami'li bir anne de takipçilerine motivasyon sağlayan kişilerden bir tanesi. Sadece 4 ayda yaşadığı değişimi paylaşmasıyla sırrını öğrenmek isteyen pek çok takipçisi bunu anlatması için yorum yaptı. 27 yaşındaki anne, daha sıkı bir karna kavuşmasına yardımcı olan rutinini takipçilerine anlattı.

Kadin

'Hiçbir şey yapmadım sadece taşındım ve 22 kilo verdim' 6 aydan kısa sürede hayatı değişti! 'Hiç fark etmemiştim'

Kilo verip daha sağlıklı hem de daha fit bir vücuda sahip olmak pek çok kişinin kişisel hedefleri arasında. Bunun için sağlıklı beslenme ve düzenlik egzersiz de ilk kural. Bu büyük çaba gerektiren yolculukta kilo verme hikayeleri dinlemek de yararlı olabiliyor. Ancak ABD'li bir kadın hiçbir çaba sarf etmeden nasıl 22 kilo verdiğini anlatmasıyla sosyal medyada herkesi şoke etti. Kadının bunun için yaptığı tek şey ise taşınmak oldu. İşte 6 aydan kısa sürede hayatını değiştiren o dönüşüm öyküsü...

Kadin

'Kilo vermek istiyorsanız bu sırrı herkesten saklayın' Diyetisyenden ilginç öneri! 'Söylerseniz her şey bozulur' Araştırmalar da ortaya çıkardı

Yeni yıla girerken 2024'te kilo vermeyi kendinize hedef olarak koyduysanız çok ilginç bir noktaya dikkat etmeniz gerekebilir. Elbette kilo vermek için sağlıklı beslenme, sağlığına uygun diyet programları ve düzenli egzersiz yapmak çok önemli. Fakat diyetisyen Michelle Saari, farklı bir öneride bulunuyor. Buna göre; diyetinizi aileniz ve arkadaşlarınız başta olmak üzere herkesten saklamanız gerekebilir ve maalesef ki söylerseniz her şey bozulabilir. Üstelik bazı araştırmalar da bunu doğruluyor.

Kadin

Kilo Vermek Için

Kilo Vermek İçin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kilo Vermek İçin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'44 yaşındayım ve bunun sayesinde 6 ayda kolayca 30 kilo verdim' Çok basit bir şeyi değiştirdi, tüm hayatı değişti! Gören herkes sırrını sordu

Kilo vermek için en doğru yöntemin sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli egzersiz olduğu artık herkesce biliniyor. Fazla kilolarından şikayetçi olan pek çokları bu yolculuğa başlamadan önce ilk adımı nasıl atacağını kestiremeyebiliyor. Elbette en doğru yöntem uzmanlardan destek almak fakat ilham verici hikayeler de motivasyon için önemli. O hikayelerden biri de İngiltere'den Rachael Sacerdoti adlı 44 yaşındaki 3 çocuk annesi kadına ait. Sacerdoti, 6 ayda nasıl 30 kilo verdiğini anlattı.

Kadin

'2024'te kilo vermek için daha az yemek yerine daha fazla yemeniz gereken 3 yiyecek' Zayıflamak isteyenler için paylaştı

Kilo vermek pek çoklarının 2024 yılı için yeni yıl hedefleri arasında! Uzmanlar bunun için sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan şaşmamak gerektiğini sık sık vurguluyor. Ancak kilo vermeye karar verip de ilk adımı atmak isteyenler çoğu zaman ne yiyeceklerine ve ne kadar yiyeceklerine karar veremiyor. ABD'li bir diyetisyen sosyal medya hesabından 'daha az yemeye çalışmak yerine, hedefi 2024'te kilo vermek olanların daha fazla yemesini istediği üç yiyeceği' paylaşarak ezber bozdu.

Kadin

Kilo vermek için uyguladığı yöntemle 9 ayda modele dönüştü! Vücudunu yaza hazırlamak için...

Yaz aylarına giriş yapıldığında kilo vermek için çeşitli diyetler aranıyor. Ancak herkesin bedenine ve sağlığına özel diyetler farklılık gösteriyor. TikTok'ta 9 içerisinde verdiği kilolarla vücudunu şekillendiren Sophia Ashmore'un değişimi kilo vermek isteyenlere ilham oldu. Sophia, zayıflama yöntemlerini açıkladı.

Kadin

LISS kardiyo nedir, nasıl yapılır? LISS kardiyo ne işe yarar, LISS ve HIIT farkları nelerdir?

LISS (Low-Intensity Steady State) kardiyo kalp atış hızınızı düşük seviyelerde tutarak uzun süreli egzersiz yapmayı içeren bir kardiyovasküler antrenman türüdür. Bu tip kardiyo egzersizi, yüksek yoğunluklu egzersizlerle karşılaştırıldığında daha uzun süre yapılabilmesi nedeniyle genellikle daha az yorucudur. LISS özellikle yağ yakmak ve kardiyovasküler dayanıklılığı artırmak isteyenler için faydalıdır. Peki, LISS nedir ve HIIT ile ne farkı var?

Haber

Kilo vermek için kardiyo mu ağırlık antrenmanı mı? Sadece kardiyo yaparak kilo verilir mi?

Kilo vermek birçok insanın hayatında önemli bir konudur. Fiziksel görünüşün yanı sıra sağlık açısından da önemli bir konudur. Fazla kilolar kalp hastalığı, diyabet, yüksek tansiyon, uyku apnesi ve diğer pek çok sağlık sorununa neden olabilir. Kilo vermek, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemekle başlar. Bu, düzenli egzersiz yapmak, dengeli bir diyet uygulamak ve stresi azaltmak gibi çeşitli faktörleri içerir. Peki, kilo vermek için kardiyo mu ağırlık antrenmanı mı?

Haber

Sadece 20 dakikada tüm vücudunu çalıştırarak kilo vermek: 20 dakikalık tüm vücut egzersizleriyle nasıl kilo verilir?

Vücut çalışmak metabolizmanızı hızlandırarak kalori yakmanıza yardımcı olabilir. Bu yüzden düzenli bir egzersiz programı yapmak kilo kaybı için çok önemlidir. Bununla birlikte sadece egzersiz yapmak yeterli değildir. Sağlıklı bir kilo vermek için beslenme düzeninizi değiştirmeniz gerekir. Dengeli ve sağlıklı bir beslenme planı egzersizle birlikte kullanıldığında kilo kaybını artırabilir. Peki, kilo vermek için nasıl bir antrenman yapılmalı?

Haber

Kilo vermeye yardımcı yağ yakan besinler nelerdir? En hızlı yağ yakıcı yiyecekler ve içecekler

Zaman zaman birçok kişi fazla kilolarından şikayetçi olabilir. Fazla kilolarından kurtulmak isteyen kişiler uzman kontrolünde diyet listeleri ve düzenli egzersiz ile fazla kilolarından kurtulabilir. Yağ yakıcı besinler ile kilo verme hızı arttırılabilir ve kilo tedavinizde size destekçi olur. Hangi yiyecekler kilo verme hızını arttırır?

Haber

Yağlarınızı cayır cayır yakıyor! Kilo vermek için yemeklerinize bir kaşık eklemeniz yeterli

Alınan kilolar sadece görünüşü değil sağlığı da etkiliyor. İdeal kilodan uzaklaşmak kalp krizi ve felç riskini artırıyor. Daha hızlı ve etkili bir şekilde kilo vermek için egzersiz yapmanın yanı sıra yenilen yiyeceklere de dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdalar var ki kilo vermenizi çok daha etkili hale getiriyor. İşte göbek yağlarından kurtulmanızı sağlayacak o mucizevi besinler...

Haber

Oturduğunuz yerden kolayca kilo verebilirsiniz: Yapmanız gereken işlemi duyunca şaşıracaksınız

Kilo hem kadınların hem de erkeklerin istemediği fiziksel özellikler arasında bulunuyor. Kilo almak sadece görünüşü değil sağlığı da oldukça etkiliyor. Özellikle kış aylarında alınan kilolar büyük sorunlara yol açıyor. Evde istenmeyen kilolardan kolayca kurtulmanız için birkaç basit adım bulunuyor. Kilonuzun altında yatan neden hastalık değilse sağlıklı beslenmeniz ve doğru egzersizi uygulamanız oldukça etkili olabilir.

Haber

Prof. Dr. Canan Karatay: Uyurken kilo vermeniz mümkün! Bu yiyecekler kanser yapıyor

Kilo vermek için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak yapılan bu yöntemlerin etkisi istenilen seviyede olmuyor. Sağlıklı beslenme hakkında çarpıcı önerilerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, uyurken kilo verebileceğinizi belirterek sağlığınız için uzak durmanız gereken besinleri açıkladı.

Haber

Kilo vermek ve incelmek için kesinlikle işe yarayan altın değerinde öneriler

Kilo vermek deyim yerindeyse çetrefilli bir yol. Başta hayat tarzınız, beslenme şeklinizle beraber birçok rutininizi değiştirmeniz ve yerine sağlıklı ve kilo vermenize yardımcı olacak alternatiflerini koymalısınız. Kilo sorunu yaşadığınızı düşünüyorsanız kilonuza değil kilonuza neden olan etkenlere odaklanarak onları değiştirmelisiniz.

Haber