KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    '2024'te kilo vermek için daha az yemek yerine daha fazla yemeniz gereken 3 yiyecek' Zayıflamak isteyenler için paylaştı

    Kilo vermek pek çoklarının 2024 yılı için yeni yıl hedefleri arasında! Uzmanlar bunun için sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan şaşmamak gerektiğini sık sık vurguluyor. Ancak kilo vermeye karar verip de ilk adımı atmak isteyenler çoğu zaman ne yiyeceklerine ve ne kadar yiyeceklerine karar veremiyor. ABD'li bir diyetisyen sosyal medya hesabından 'daha az yemeye çalışmak yerine, hedefi 2024'te kilo vermek olanların daha fazla yemesini istediği üç yiyeceği' paylaşarak ezber bozdu.

    Kilo verme kararı veren pek çok kişi ilk olarak ne yemesi ve ne kadar yemesi gerektiği konusunda kararsızlık yaşıyor. Aç kalmanın sağlıklı bir şekilde kilo vermek için doğru bir yöntem olmadığı herkes tarafından artık biliniyor. Ancak ABD'de bir diyetisyen, daha az yemeye çalışmak yerine bazı yiyeceklerin daha fazla yenmesi gerektiğini söyleyerek ezber bozuyor. Lauren Hubert, yeni yılda kendinizi mahrum bırakmak yerine kilo vermek için daha fazla yemeniz gereken üç yiyeceği sosyal medya hesabından açıkladı.

    Vitrin

    'DAHA FAZLA YİYİN' DİYEREK PAYLAŞTI

    En Çok Aranan Haberler