Kız Isteme Haberleri

Önce gelini damada istediler, sonra hep birlikte kitap okudular

Uşak'ta kız isteme merasiminin ardından aile bireyleri 30 dakika kitap okudu.

Yurthaber 04-03-2024 15:48

İzmir'de 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 7 şüpheli daha yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde önceki gün iki aile arasında çıkan ve 4 kişinin silahla yaralandığı kavgaya ilişkin 7 şüpheli daha gözaltına alındı.

Yurthaber 16-01-2024 10:55

Evlilik yolu göründü! Aile tanışmasında ne alınır?

Hediyeler evlilik yolundaki bir adım olan aile tanışmasını daha da unutulmaz kılmayı sağlamanın ve yakınlığınızı göstermenin bir yolu. Sadece iki kişinin değil iki ailenin de bir araya geldiği, sevginin ve birlikteliğin ilan edildiği bir anı simgeleyen aile tanışmasında sıradanlıktan uzak, kalbinizden geçen duyguları en özel şekilde ifade etmek ilerideki ilişkiler için de oldukça önemli. Bu nedenle bu özel günü anlamlı hediyelerle kutlamanızı sağlayacak 10 eşsiz hediye önerisini derledik.

Haber 18-12-2023 11:27

Kız isteme töreninde tuzlu kahveye kayınvalide müdahalesi! Tuzlu kahve yapmaması için gelini ikna etmeye gitti aldığı cevap viral oldu

Kız isteme törenlerinin en vazgeçilmez adetlerinden biri tuzlu kahvedir. Öyle ki son dönemde gelin adayları damatları zorlamak için tuzlu kahve yerine çeşitli varyasyonlarını deniyor. Bir kayınvalide oğlunun tuzlu kahve içmemesi için gelini ikna etmeye çalışan ortaya sosyal medyada viral olan görüntüler çıktı.

Trend 16-12-2023 07:46

Kız Isteme

Kız İsteme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kız İsteme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Küçük yaştaki iki çocuğun kız isteme töreni tepkilere neden oldu... Tişörtü dikkatleri çekti

Sosyal medyada bir kız isteme töreninden çekilerek paylaşılan görüntüler tepkilere neden oldu. İki çocuğun yanyana oturduğu kız isteme töreni ikilinin dans ettiği görüntülerle devam etti. Görüntülerin sosyal medyada viral olmasından sonra olaya tepkilerde gecikmedi.

Trend 07-11-2023 13:22

Alman damat kız isteme töreninde zor anlar yaşadı! Elindeki kağıttan kopya çekerek kızı istedi

Sosyal medyada bir Türk kadınla evlenmek isteyen Alman damadın kız isteme töreninde yaşadığı zor anlar dikkatleri çekti. Alman damat sevdiği kadını babasından Türk usülüne uygun bir şekilde istedi. Elindeki kağıttan kopya çekerek kızı babasından isteyen Alman damat sosyal medyanın sempatisini topladı.

Trend 21-03-2023 10:32

Damat kahvesinde son nokta! Gelinin kız isteme töreninde şırıngayla lokuma tuz enjekte etmesi sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyada bir kız isteme töreninden paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem olmayı başardı. Kız isteme töreninde damada tuzlu kahve ikram edilmesi en eski Türk adetlerinden biri olarak kabul edilirken ismi açıklanmayan bir gelin bu kültürü bambaşka bir noktaya taşıdı. Gelin sosyal medyada paylaşılan görüntülerde elindeki şırıngayla lokuma tuz enjekte etti.

Trend 21-01-2023 15:41

'Kız isteme' tartışmasında cinayet! 'Katil benim' demişti... Polisler gerçeği ortaya çıkardı

Olay, Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelmişti. 28 yaşındaki Burhan Soydam, 'kız isteme' meselesi nedeniyle husumetli olduğu kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü. Cinayeti kendisinin işlediğini söyleyen R.T. (16) polise teslim olurken, yapılan araştırma sonucu gerçek katilin V.Ö. (34) olduğu ortaya çıktı. R.T. ve V.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 20-12-2022 20:22

Nişan töreninde talihsiz anlar! Gelin ve damadın üzerine dekor düştü... Davetliler yardımına koştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir nişan törenine ait görüntüler kısa sürede gündem olmayı başardı. İsmi açıklanmayan gelin ve damat isteme töreni sırasında talihsiz anlar yaşadı. Nişan töreni için hazırlanan platform gelin ve damadın kafasına düştü davetliler yardıma koştu.

Trend 18-11-2022 14:47

İki aile arasındaki ‘kız isteme’ kavgası sonrası ortalık karıştı! Mahallenin elektriği kesildi... Çok sayıda yaralı var

Diyarbakır'da akraba olan iki aile arasında 'kız isteme' yüzünden silahlı kavga çıktı. Olay da üçü ağır olmak üzere 13 kişinin yaralandığı bildirildi. Mahalleye girişler ise jandarma tarafından kapatıldı ve yeniden olay çıkmaması için elektrikler kesildi.

Haber 11-09-2022 20:55

Rize Valisi Kemal Çeber, sanatçı Davut Güloğlu'nun oğluna kız istedi

Rize Valisi Kemal Çeber, sanatçı Davut Güloğlu'nun oğluna kız istedi

Yurthaber 25-08-2022 21:29

Demet Özdemir'in nişanında giydiği kıyafeti beğenenler için alternatif öneriler

Yaz etkinliklerinde "Ne giysem?" sorusu herkesin kafasında dönüp duruyor ve seçim yapmak için de birçok model bulunuyor. Bunlardan biri, son dönemin en popüler isimlerinden Demet Özdemir'in nişanında giydiği beyaz elbisesi. Yazın evlilik planınız varsa ya da gideceğiniz özel bir davet yaklaşıyorsa Demet Özdemir gibi bir tarz yakalamanız mümkün. Gecenin en dikkat çekici kişisi olmak ve göz kamaştırmak için Demet Özdemir'in nişanında giydiği elbiseye alternatif önerilerimize mutlaka bakın.

Magazin 26-07-2022 14:36