Kutlama Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Okan Buruk'a olay yaratan sözler!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Bütün enerjimizi başkalarını ittire ittire şampiyon yapan sistem için kullanalım. İnşallah bu sezon, seçimden sonra oluşan hava Fenerbahçe’de hakim olur” dedi.

Spor

Almanlar duyurdu, Beşiktaş'a gün doğdu! Dünyaca ünlü stoper Hummels adım adım geliyor...

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, 35 yaşındaki savunma oyuncusu Mats Hummels ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Beşiktaş'ın ikna etme sürecinde olduğu Alman oyuncunun ayrılığının ardından sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar heyecanlandı.

Spor

'Şinanay' tartışması bitmiyor! Bu sefer de Fenerbahçeli basketbolcudan küfür geldi! Şampiyonluk kutlarken söyledi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un şampiyonluk kutlamaları sırasında Sezen Aksu'nun 'Şinanay' şarkısını küfürlü biçimde söylemesi Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekmişti. Dün akşam Anadolu Efes'i geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun 23 yaşındaki basketbolcusu Tarık Biberovic, Galatasaray'a küfür etti.

Spor

Okan Buruk o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu! 'Özür diliyorum'

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasındaki görüntülerle ilgili olarak teknik direktör Okan Buruk ilk kez konuştu. Buruk yaptığı açıklamada "Şampiyonluk kutlamalarında abarttığımız yerler oldu, rahatsız olduğum şeyler oldu. Özür dilemek istiyorum" dedi.

Spor

Kutlama

Kutlama Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kutlama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dursun Özbek imzayı resmen açıkladı! 'Takımda kalacak'

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, Ankara'da konuşan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

1905 GSYİAD 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Adası'nda düzenlendi

Galatasaray'ın 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Ada’sında gerçekleşti. Şampiyonluk kutlamasında konuşan 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kemal Sarıöz, "Değerli başkanımızın göreve geldiği günden itibaren dile getirdiği birlik ve beraberlik mesajı camiamızın başarısı ve yeni hedeflere ulaşması için çok mühimdir" ifadelerini kullandı.

Spor

Fatih Terim'den Galatasaray açıklaması! ''Galatasaraylılığı büyük Galatasaraylılardan öğrendim''

Galatasaray'ın efsane çalıştırıcısı Fatih Terim, Galatasaray Adası'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında konuştu. Bu sezonu Yunan ekibi Panathinaikos'ta geçiren Terim, Galatasaray'ın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Spor

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu vedası yaşanmak üzere! Menajeri takım ismi vererek açıkladı

Galatasaray'da önümüzdeki sezon takımdan ayrılması beklenen Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden açıklama geldi. Şampiyonluk sonrası ayrılık sinyali veren milli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor

Okan Buruk'un gündem olan küfürlü tezahüratına Mahmut Uslu'dan çok sert cevap! O şarkıyı...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bulunan Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Florya'daki şampiyonluk kutlamalarında küfürlü 'şinanay' bestesine eşlik etmesi hakkında çok sert sözler söyledi.

Spor

Kerem Aktrükoğlu'nun yeni adresini duyurdular, bonservisi belli oldu! Anlaşma sağlandı bile...

Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Kerem Aktürkoğlu için sezonun tamamlanmasıyla ayrılık iddiaları güçlenirken, genç oyuncu için sürpriz bir kulüp ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyordu! Kutlamalarda yaptığı hareket olay oldu... 'Veda etti'

Galatasaray'da yeni sezonda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen isimlerin başında gelen Kerem Aktürkoğlu'nun kutlamalarda yaptığı hareket veda olarak nitelendirildi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında Fenerbahçe'ye gönderme!

Galatasaray'ın kutlamalarında Süper Kupa'nın sahneye getirildiği esnada stadyumda göndermeli bir şarkı çaldı. Fenerbahçe'ye atıfta bulunan sarı-kırmızılılar "Seninle bir dakika" şarkısı çaldı.

Spor

Galatasaray'dan müthiş şampiyonluk kutlaması!

Trendyol Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray Futbol Takımı, RAMS Park'ta daha önce görülmemiş bir şampiyonluk kutlamasına imza attı. Yüzlerce drone'un oluşturduğu görsel şölen görenleri hayran bıraktı.

Spor

Okan Buruk'un görüntüleri sosyal medyada infial yarattı! Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösteriyor...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarıyla buluştu. Florya'da yapılan coşkulu kutlamaya Okan Buruk damga vurdu. Taraftarların hep bir ağızdan argo kullandığı anlara Okan Buruk'un da eşlik etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Galatasaray şampiyon oldu, Wanda Nara boş durmadı!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, uzun bir yılı geride bıraktıklarını söyleyerek, "Galatasaray’ın, Türkiye’nin en iyisi olduğunu, Türkiye’nin en büyüğü olduğunu tekrardan gösterdik" dedi. Icardi'nin eşi Wanda Nara da şampiyonluk kutlamalarına sessiz kalmadı.

Spor

Sakarya'da Galatasaray forması yaktılar!

Galatasaray’ın Süper Lig’in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor karşısında 3-1’lik galibiyetle şampiyonluğu ilan etmesinin ardından sevinçler Sakarya’da cadde ve sokaklara taştı. Şampiyonluk kutlamaları sırasında sarı-kırmızılı takımın taraftarları ile Sakarayspor taraftarlarının arasında arbede yaşandı. Sakarayspor’un taraftarları ise şampiyonluk kutlamalarına Galatasaray forması yakarak tepki gösterdi.

Spor

Galatasaray'ın kutlamalarına gölge düştü! Bağcılar'da bir taraftar vuruldu, Kadıköy'de araçlar taşlandı

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına gölge düştü. Bağcılar'da kutlamalar sırasında Galatasaray taraftarı Fenerbahçe taraftarı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından silahla vuruldu. Kadıköy'de şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray taraftarlarının araçlarına Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe taraftarları şişe ve taşlarla saldırdı. İşte detaylar...

Spor

Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe bayraklı tabutla şampiyonluğu kutladı

Galatasaray’ın Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyon olmasının ardından Oltu’da büyük coşku yaşandı. Fenerbahçe’nin kartondan tabutunu yaparak kutlama yapan sarı-kırmızılıların o anları paylaşım rekorları kırdı.

Spor

Galatasaray'da Icardi'den şampiyonluk sonrası sözleşme cevabı!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Konyaspor karşısında attığı gollerle bu sezon ligdeki gol sayısını 25’e çıkardı. Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan yıldız oyuncu maçın ardından geleceğiyle ilgili konuştu.

Spor

Konyaspor maçı sonrası Icardi'den açıklama! 'Milyonlarca euroyu reddettim'

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Konyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada "Milyonlarca euro teklifler geldi. Ben buraya para için gelmedim şampiyonluk için geldim" dedi.

Spor

Fatih Altaylı Ali Koç'a ateş püskürdü! Lig bittikten sonra haddini bildireceğim dedi ve...

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından yaşananların yankıları devam ederken, Fatih Altaylı olayların ardından yaptığı değerlendirmede Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç için çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçeli futbolcu Jayden Oosterwolde, Galatasaray taraftarına cinsel organını gösterdi!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından sarı-lacivertli futbolcu Jayden Oosterwolde'den olay yaratacak bir hamle geldi. Galibiyet kutlaması sırasında tribünlere yönelik hareketi ortaya çıkan yıldız oyuncuya sosyal medyadan tepki yağıyor.

Spor

Fenerbahçe sahada bayrak açtı, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal Galatasaraylı isme saldırdı! Derbi sonrası biri yumrukladı, biri saçını çekti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası gerilim tavan yaptı, yumruklar havada uçuştu. 1-0'lık galibiyeti kutlamak isteyen Fenerbahçeliler sahanın ortasında bayrak açarken, söz konusu kutlamaya müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran yumruklu saldırıya uğradı. Görüntülerde Çelikkıran'a yumruk atanlardan birinin İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu görülürken; Hulusi Belgü de Çelikkıran'ın saçını çekti.

Spor

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı öncesi şaşırtan şampiyonluk kutlaması gelişmesi!

Galatasaray, pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk kutlamayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların olası şampiyonluk senaryosu için TFF'ye kupa talebi için başvuruda bulunmadığı ortaya çıktı. Bu kararın Okan Buruk ve Dursun Özbek'in yaptığı toplantıdan çıktığı ifade edildi.

Spor

Karaman'da Türk Dil Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı

Karaman'da, 747. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlileri bugün düzenlenen etkinliklerle sona erdi.

Yurthaber

Şampiyonluk kutlamalarında Arda Güler rüzgarı! Gündem olan takdim: 'Türk elmas'

Real Madrid LaLiga'da şampiyonluğunu ilan etti. Real Casa de Correos önünde gerçekleştirilen kutlamalara milli futbolcumuz Arda Güler de katıldı. Takımın en önemli oyuncularından olan Antonio Rüdiger'in Arda Güler'i takdim edişi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Spor

Amasya'da polislerden şehit kızına okulunda doğum günü sürprizi

Amasya'da polis ekipleri, 2013 yılında Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk Büyükelçiliğinin ek binasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan özel harekat polisi Sinan Yılmaz'ın kızı Melek Nur Yılmaz'a okulunda sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Yurthaber

Karadeniz derbisinde Samsunspor Trabzonspor'u tam 19 yıl sonra mağlup etti! Karşılaşmanın ardından saha içi karıştı... Uğurcan Çakır'dan Markus Gisdol'e saldırı

Süper Lig'in 35. haftasında Samsunspor sahasında konuk ettiği bir diğer Karadeniz ekibi olan Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada son düdüğün çalmasının ardından Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, sevinç kutlaması yapmak üzere oyuncularına doğru koşan Teknik Direktör Markus Gisdol'e sert bir müdahalede bulundu. İşte detaylar...

Spor

Göztepe Süper Lig'e çıktı, sokaklar savaş alanına döndü! Motosikletle birlikte kalabalığa kamikaze dalışı yaptı...

Trendyol 1. Lig’de bitime 2 hafta kala Trendyol Süper Lige yükselmeyi garantileyen Göztepe'de müthiş bir sevinç yaşandı. Sokağa dökülen Göztepe taraftarlarının kutlama yaptığı sırada olaylar yaşandı.

Spor

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri! Antalya'da semalarında gösteri uçuşu

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.

Haber

TFF Başkanı Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı paylaştı.

Spor

Gecenin en merak edilen olayı belki de oydu! Ali Yiğit Buruk'a tribünden madde mi atıldı... Kendisi açıkladı!

Galatasaray'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin çekilmesi sonrası yaptığı kutlamada teknik direktör Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'un ekrana gelen görüntüsü gündem olurken, o görüntünün sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

Kırıkkale Belediye Başkanlığını kazanan CHP'nin adayı Ahmet Önal'dan seçmenlere teşekkür

Kırıkkale Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Ahmet Önal, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Yurthaber

Rüdiger'den IŞİD ile adı geçen gazeteciye dava!

Real Madrid'in Alman milli oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB), tecrübeli futbolcunun sosyal medyadan yaptığı ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendiren Alman gazeteci Julian Reichelt hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor

Çankırı'da Nevruz kutlamalarında dron ışık gösterisi yapıldı

Çankırı'da Nevruz Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlamalarda dron ışık gösterisi yapıldı.

Yurthaber

Siirt'te Nevruz Bayramı kutlandı

Siirt'te Nevruz Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Yurthaber

Alexander Djiku: Her oyuncu her statta kutlama yapar

Fenerbahçe forması giyen Alexander Djiku, "Her oyuncu her statta kutlama yapar, bu böyledir. Ancak, bir taraftar kendini kaybetti ve bu başka taraftarların da gelmesine sebep oldu. Sonra maalesef görüntülerdeki olaylar yaşandı" dedi.

Spor

Trabzonspor'un yıldızı Enis Bardhi karşılaşmanın ardından yaşananları anlattı! Provoke ettiler

Trabzonspor Fenerbahçe maçının son düdüğüyle yaşanan olayların ardından konuşan Enis Bardhi Fenerbahçeli futbolcuların yaptıkları kutlamayla taraftarı provoke ettiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor

Amasya'da polisler kadın sürücülerin Dünya Kadınlar Günü'nü çiçekle kutladı

Amasya'da polis ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla trafikte durdukları kadınlara çiçek verdi.

Yurthaber

Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlandı

Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlandı

Yurthaber

Wanda Nara Icardi'nin doğum gününü kutladı, pastadaki yıldız sayısı dikkat çekti!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi 31. yaşına girerken, eşi Wanda Nara'dan sürpriz bir doğum günü kutlaması geldi. Nara'nın paylaşımındaki pastadaki yıldız sayısı ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlaması kana bulandı! Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 21 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı.

Spor

Sakarya ve çevre illerde Cumhuriyet'in 100. yılı fener alaylarıyla kutlandı

Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bolu'da, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fener alayları düzenlendi.

Yurthaber

İstanbul'daki belediyeler Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutladı

İstanbul'un ilçe belediyelerince Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Yurthaber

Burdur'da Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Burdur'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon ile kortej yürüyüşü düzenlendi.

Yurthaber

Dışişleri Bakanlığı'ndan Cumhuriyet'in 100. yılı için kutlama paylaşımı

Dışişleri Bakanlığı, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle kutlama paylaşımında bulundu.

Haber

Denizde 'Cumhuriyet' kutlaması!

Türkiye'nin her yerinde Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları düzenleniyor. Antalya'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Türk bayraklarıyla süslenen onlarca deniz aracı, Konyaaltı Sahili'nde gösteri yaptı. Teknelerin su takı yaptığı gösteriye helikopter ve uçaklar da eşlik etti.

Haber

Kayseri'de yaşlı yaşam merkezinin misafirleri Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı

Kayseri'deki Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezinin misafirleri, Cumhuriyet'in 100. yılını düzenlenen etkinlikle kutladı.

Yurthaber

Atatürk'ün Kars'a gelişinin 99. yılı kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kars'a gelişinin 99. yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Yurthaber