Maura Higgins Haberleri

Maura Higgins frikik vermekten korkup galaya gitmedi! Elbisesini giyip gösterdi

Maura Higgins 2019 yarışmacısı ve model Maura Higgins kıyafetinin "pek uygun olmadığına" karar verdikten sonra ​​son dakikada İngiliz Moda Ödülleri'ne gitmekten vazgeçti. Frikik vermekten korkan model elbisesiyle pozlar verip takipçilerine de gösterdi.

Magazin 06-12-2022 15:33

Aşk Adası yarışmacısı Maura Higgins takside uyuyakaldı! Korkunç olayı anlattı: Eli eteğimin üzerindeydi

Love Island adlı yarışmayla ünlenen Maura Higgins korkunç bir olay yaşadı. Daha önce komşusunun röntgenci çıktığını söyleyen Love Island yıldızı Maura Higgins cinsel saldırıya uğradı. Love Island (Aşk Adası) yarışmacısı Maura Higgins, takside uyuyakaldıktan sonra taksici tarafından cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.

Magazin 11-08-2022 12:16

Maura Higgins siyah elbisesinin dekoltesiyle gözleri şaşı etti

İngiltere’nin sansasyonel yarışma programı Love Island (Aşk Adası) ile adını duyuran 31 yaşındaki güzel Maura Higgins, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Güzel yıldız, Instagram hikayelerinden paylaştığı siyah elbisesiyle göz kamaştırdı.

Magazin 04-12-2021 22:34

Maura Higgins gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açtı

Love Island adlı reality şovla adını duyurmayı başaran Maura Higgins, programdan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmaya devam ediyor.

Magazin 01-12-2021 09:31

Diğer Haber Etiketleri