Devrim Özkan Haberleri

Ünlü futbolcu ile aşk yaşamıştı! Devrim Özkan son pozlarıyla olay oldu! Dövmesi dikkat çekti

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Özkan'ın ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-04-2024 08:44

Devrim Özkan Ebo ile görüntülendi! Eski aşkı Lucas Torreira sorulunca...

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı almıştı. Özkan son olarak Ebo olarak bilinen İbrahim Tilaver ile görüntülendi. Muhabirler ise aşk sorusunu sormadan edemedi.

Magazin 10-03-2024 15:12

Aras Bulut İynemli'ye Deha dizisi için bomba partner! O isimle görüşmeler başladı

Son dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı Atatürk 1881-1919 filmi ile adından söz ettiren Aras Bulut İynemli şimdilerde Umut Aral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı Show TV’nin “Deha” dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli için partneri içinse bomba bir isimle görüşmeler başladı.

Magazin 18-01-2024 15:11

Ne Gemiler Yaktım'ın güzeli Devrim Özkan sevenlerini korkuttu! Sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Devrim Özkan sevenlerini korkuttu. Şimdilerde Ne Gemiler Yaktım dizisinde 'Fidan Sezai' karakterini canlandıran Devrim Özkan, hasta oldu. Set karavanından paylaşım yapan ünlü isim sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 11-01-2024 17:59

Devrim Özkan ve Torreira aşkının kavga ve bağrışlarla bitti! 400 bin dolarlık saat detayı...

Devrim Özkan ve Torreira aşkının bitmesi gündemde. Müge Dağıştanlı ikilinin gece yarısı oturdukları rezidansı kavgalarıyla ayağa kaldırdığını iddia etti. İddiaya göre Devrim Özkan'ın 400 bin dolarlık saat gibi pahalı istekleri bardağı taşıran son damla oldu.

Magazin 09-01-2024 07:00

Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılığı gündemde! Sinan Engin çıldırdı: Niye bu kadar aşık oluyor ne aşkı ya?

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkı bitti. Özkan ile Torreira, birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bırakırken birlikte olan fotoğrafları da sildiler. Sinan Engin ise bu aşka dair konuşurken çıldırdı.

Magazin 08-01-2024 08:20

Devrim Özkan ve Torreira sosyal medyayı salladı! Ayrılık dedikodusu gündemde: Terk eden taraf...

Devrim Özkan ve Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Torreira arasındaki aşk sosyal medyayı sallanıyordu. Büyük aşkın bittiği iddiaları gündemde! İki ünlü isim birbirini takipten çıkması sosyal medyada gündemde. Muhabir Haluk Yürekli'nin yorumu da dikkat çekti.

Magazin 07-01-2024 11:05

Torreira ve Devrim Özkan ayrıldı mı? Sosyal medya hesaplarında dikkat çeken değişiklik

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, Instagram'da birbirlerini takipten çıktı.

Spor 06-01-2024 18:55

Yazdığı not dikkat çekti: Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Paylaşıma ise...

Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan'la dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Ünlü çift aşklarını sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla sık sık dile getiriyor. Devrim Özkan yaptığı son paylaşımında Lucas Torreira ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşarak 'Sensin benim hediyem' notunu düştü. Özkan'ın paylaşımını ünlü futbolcu alıntılayarak kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.

Magazin 01-01-2024 10:05

Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ın pozlarına kayıtsız kalamadı!

Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan'la aşk yaşıyor. İlişkileri doludizgin süren çift birbirlerine sosyal medya hesaplarından aşk dolu mesajlar yazıyorlar. O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılan oyuncu Devrim Özkan, mini elbiseli pozlarını paylaştı. Özkan'ın bu pozlarına sevgilisi kayıtsız kalamadı.

Magazin 31-12-2023 21:00

Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli ve kaç yaşında? Dizi ve filmleri

Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat veriyor. Dizide Deniz Baysal Yurtcu,, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Devrim Özkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-2023 20:14

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-2023 20:09

Galatasaraylı Lucas Torreira maç öncesi sahada Devrim Özkan'ı aradı! O anlar sosyal medyayı salladı

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Lucas Torreira ile oyuncu Devrim Özkan aşkı doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde evlilik iddialarını yalanlayan çiftten Torreira Alanyaspor maçı öncesi sevgilisi Özkan'ı arayınca sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-11-2023 14:12

Devrim Özkan'lı Ne Gemiler Yaktım'ın ilk fragmanı yayınlandı! O sahne gündem oldu: Tamam at o zaman ya

Show TV'nin merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ı bulunduran dizi, ilk fragmanıyla güncem oldu.

Magazin 24-11-2023 23:57

Torreira ile Devrim Özkan çifti için yeni iddia!

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan'la sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Birlikte mutlu oldukları bilinen çiftin evlenme kararı aldığı iddia edildi.

Spor 22-11-2023 14:10

Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira, Türk sevgilisi Devrim Özkan ile aşk tazeledi!

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan'la sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam ediyor. İşte detaylar...

Spor 21-11-2023 18:31

Lucas Torreira ve Devrim Özkan'dan romantik pozlar! Sen benim en iyi yerimsin

Güzel oyuncu Devrim Özkan ünlü futbolcuyla dolu dizgin yaşadığı aşkta çok mutlu. Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira'nın sevgilisi Devrim Özkan ile ilgili yaptığı paylaşım ve yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-11-2023 14:12

Lucas Torreira ile aşk yaşayan Devrim Özkan hamile mi? İddialara yanıt verdi

Yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Devrim Özkan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile aşk yaşıyor. Beraberliğini sosyal medya paylaşımı ile duyuran Özkan’ın hamile olduğu iddia edilmişti. Ünlü oyuncu açıklama yaptı.

Magazin 08-11-2023 10:16

Torreira ile Devrim Özkan aşkı resmileşti! Yıldız oyuncu sosyal medya hesabından aşkını ilan etti!

Lucas Torreira ile Devrim Özkan aşkı resmileşti. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Torreira, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Devrim Özkan'a aşkını ilan etti.

Spor 31-10-2023 15:16

Galatasaraylı yıldız Lucas Torreira'nın mesajı olay oldu! Devrim Özkan'a aşkını ilan etti...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Bayern Münih'i konuk eden Galatasaray, iyi bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Sarı - kırmızılılarda performansıyla ön plana çıkan Lucas Torreira'dan flaş bir hamle geldi. Bir süredir ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşadığı iddia edilen yıldız futbolcu, yeni dizisinin çekimlerine başlayan Özkan'a jestiyle gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 25-10-2023 17:18

Lucas Torreira ile yakalanan oyuncu Devrim Özkan aşk sorularından sonra itiraf etti

Galatasaraylı Lucas Torreira ile uzun süredir aşk yaşadığı iddia edilen Devrim Özkan açıklamasıyla gündem oldu. Etiler'de görüntülenen oyuncu, Toreira'yla Miami'de yakalanmalarıyla ilgili, "Her şey göründüğü gibi..." diyerek ilişki yaşadıklarını bu kez gizlemedi.

Magazin 06-10-2023 09:02

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan photoshop'u abarttı! Eleştirileri görünce bakın ne yaptı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat veren Devrim Özkan, Miami tatilinde çekildiği fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı. Özkan'ın pozlarından bir tanesine uyguladığı photoshop takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. "Bacaklarına photoshop'u abartmışsın" yorumlarını gören Devrim Özkan bakın ne yaptı...

Magazin 01-07-2023 14:49

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Devrim Özkan'ın yeni adresi belli oldu! Yapım şirketiyle el sıkıştı

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 41. bölümüyle final yaptı. Dizide Songül Komiser karakterine hayat veren güzel oyuncu Devrim Özkan'ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yapım şirketiyle el sıkıştı.

Magazin 29-06-2023 15:16

Aşk iddiaları yeniden alevlendi! Lucas Torreira ve Devrim Özkan, Miami'de tatile çıktı...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da Lucas Torreira'nın sezon boyunca gösterdiği performansı taraftarların beğenisini toplamıştı. Sarı - kırmızılı yıldızın adı, ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk iddialarına karışmıştı. Bir dönem sık sık birlikte görüntülenen ancak ayrıldıkları iddia edilen ikili, Miami'de beraber tatile çıktı. İşte detaylar...

Spor 23-06-2023 21:29

Devrim Özkan bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Son olarak Show Tv'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Ertan Saban ile başrolü paylaşan Devrim Özkan dizisinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Sezonu açan ünlü oyuncu bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 15-06-2023 11:10

Ünlü isimlerden şampiyonluk paylaşımı! Eda Ece, Melis Sezen, Burcu Esmeroy, Şahan Gökbakar... Anlayamazsınız

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıktı. Sarı - kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonuçla birlikte tarihinde 23. kez ipi göğüsleyen Galatasaray'ı destekleyen ünlü isimlerden paylaşımlar peş peşe geldi. Bu isimler arasında Eda Ece, Melis Sezen, Burcu Esmeroy, Şahan Gökbakar ve daha fazlası yer aldı.

Magazin 30-05-2023 23:46

Devrim Özkan Lucas Torreira sorusuna sinirlendi! Tepki gösterip...

Galatasaray'da top koşturan Lucas Torreira ile anılan Devrim Özkan bir lansmanda görüntülendi. Güzel oyuncu Özkan'a, Lucas Torreira ile ilgili sorular gelince oyuncu çok sinirledi. İşte Devrim Özkan'ın tepkisi...

Magazin 04-05-2023 13:23

Devrim Özkan göğüs dekolteli pozuyla mest etti! “Torreira görmesin”

Her hafta perşembe akşamları yayınlanan Show TV’nin iddialı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları arasında Devrim Özkan da yer alıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Özkan, en son paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla adeta nefes kesti.

Magazin 26-04-2023 22:58

Devrim Özkan ile Lucas Torreira'nın ayrılık sebebi için flaş iddia! 'Seni sultanlar gibi yaşatırım!'

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Kayserispor'u 6-0 mağlup ederek puanını 66'ya yükselten ve liderliğini sürdüren Galatasaray'da Lucas Torreira'nın gösterdiği performans, camianın beğenisini toplamıştı. Sarı - kırmızılılara sezon başında transfer olan Uruguaylı yıldızın adı, ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk iddialarına karışmıştı. Kısa süre önce ayrılan ikilinin ilişkilerini bitirme sebebiyle ilgili ise flaş bir haber ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 16-04-2023 15:32

Ertan Saban ve Devrim Özkan'lı Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de büyük hata! O sahne izleyicinin gözünden kaçmadı

Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi her perşembe izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her bölümü büyük bir ilgi ile izlenen dizide Sadi ve Songül'ün sahnesindeki çekim hatası seyircinin dikkatinden kaçmadı ve sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-04-2023 11:13

Devrim Özkan ile Lucas Torreira barıştı mı? Ünlü oyuncu; Galatasaray - Adana Demirspor maçına gitti, iddialar yeniden alevlendi...

Galatasaray'a sezon başında transfer olan Lucas Torreira'nın adı, ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk iddialarına karışmıştı. Birçok kez birlikte görüntülenen ikilinin kısa bir süre aşk yaşadığı ancak sonrasında ise ayrıldıkları iddia edilmişti. Devrim Özkan'ın, sarı - kırmızılılar ile Adana Demirspor maçı için Nef Stadyumu'na gitmesi sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 01-04-2023 20:05

Devrim Özkan dekolteli pozuyla nefes kesti! Galatasaraylı Torreira kayıtsız kalamadı

Perşembe akşamları ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları arasında yer alan Devrim Özkan dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı. Özkan'ın fotoğrafını beğenenler arasında Lucas Torreira da yer aldı.

Magazin 21-03-2023 15:58

Devrim Özkan pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! “Ne demek Torreira'dan hoşlanmıyorum”

Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Ertan Saban ve Özge Özberk ile paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Devrim Özkan sosyal medyada peş peşe paylaşımda bulundu. Son dönemde adı Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira ile anılan Özkan’ın fotoğrafına yorum yağdı.

Magazin 14-03-2023 14:48

Lucas Torreira'nın Twitter hesabı ele geçirildi! Galatasaraylı yıldız ile Devrim Özkan ayrıldı mı? Sosyal medya karıştı...

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek puanını 60'a yükselten ve liderliğini sürdüren Galatasaray'da Lucas Torreira'nın performansı taraftarların beğenisini toplamıştı. Sarı - kırmızılılara sezon başında transfer olan Uruguaylı yıldızın adı, ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk iddialarına karışmıştı. Sık sık vakit geçiren ikilinin ilişkide olduğu öne sürülürken, Devrim Özkan ve Lucas Torreira'dan arka arkaya paylaşımlar gelmişti.

Spor 13-03-2023 10:55

Torreira ile Devrim Özkan aşkı ayyuka çıktı! Muslera'nın eşinin doğum gününde samimi poz...

Torreira ve Icardi, Muslera'nın eşi Patricio'nun doğum günü kutlamasına katıldı. Oyuncu Devrim Özkan ile Torreira'nın yan yana olması ise dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde Torreira'nın evinde olduğu öğrenilen Devrim Özkan'ın, Torreira ile aşk yaşadığı iddiaları daha da artmış oldu.

Spor 09-03-2023 22:39

Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaraylı Lucas Torreira'nın evinden paylaştı! 'Artık saklamanıza gerek yok...'

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın adı aşk iddialarına karışmıştı. Özkan, daha önce 'Sadece arkadaşız' dediği yıldız futbolcunun evinden paylaşım yaptı. Bu hareket sonrasında takipçilerinden 'Artık saklamanıza gerek yok' gibi yorumlar geldi. İşte detaylar...

Spor 08-03-2023 09:22

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan'a anlamlı hediye! Benim güzel kızlarım...

Devrim Özkan, Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat vermeye devam ediyor. İlgiyle izlenen dizinin yıldız ismi, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Hayranlarından gelen hediyeyi paylaşan Özkan, duygu dolu anlar yaşadı, takipçilerine teşekkür etti.

Magazin 03-03-2023 00:30

Devrim Özkan da depreme kayıtsız kalamadı! “Normale dönemiyorum”

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ve birkaç gün sonra gerçekleşen Hatay depremlerinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları arasında yer alan Devrim Özkan depremin ardından sosyal medya hesabından destek paylaşımları yapmaya başladı. Ünlü oyuncu son paylaşımında adeta isyan etti.

Magazin 22-02-2023 16:15

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün var mı, yok mu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk gibi oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Show TV'de ekrana gelen dizi geniş bir izleyici kitlesine sahip. Kahramanmaraş depremi nedeniyle dizilere bir süre ara verilmişti. Bu akşam dizinin yeni bölümü yayınlanacak mı merak konusu oldu. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün var mı, neden yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 10-02-2023 00:46

Devrim Özkan Galatasaray'ın peş peşe golleriyle çılgına döndü! 'Fener ağlama...'

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayat verdiği 'Songül' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Devrim Özkan, dün akşam Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi heyecanla izleyen milyonlardan biriydi. Galatasaray'a olan düşkünlüğüyle bilinen Devrim Özkan, takımının peş peşe attığı gollerle sevinçten çılgına döndü.

Magazin 09-01-2023 11:21

Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında? Devrim Özkan Güldür Güldür Yılbaşı Özel'de!

Güldür Güldür yılbaşı özel bölümünün ünlü konukları arasında Rüya, Vatanım Sensin, Gelsin Hayat Bildiği Gibi projelerinde yer alan Devrim Özkan da yer aldı. Peki Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Devrim Özkan hakkında detaylar...

Magazin 01-01-2023 05:06

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Sanem Babi'nin Pınar Deniz'e benzerliği olay oldu! Pozları yoğun ilgi gördü

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Aylin karakterine hayat veren genç yetenek Sanem Babi, güzel oyuncu Pınar Deniz'e benzerliğiyle adından söz ettirdi. Bazı takipçileri Sanem Babi'nin rol arkadaşı Devrim Özkan'a benzediğini iddia etti.

Magazin 22-12-2022 11:21

Devrim Özkan makyajsız haliyle dikkat çekti! Gören bir daha baktı

Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Ertan Saban ve Özge Özberk ile paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Devrim Özkan, oyunculuğunun yanı sıra duru güzelliğiyle de gündemden düşmüyor. Devrim Özkan bu defa makyajsız haliyle dikkat çekti.

Magazin 22-12-2022 09:42

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Devrim Özkan saksı önünde dekolteli poz verdi! Takipçileri dayanamadı

Başrollerini Ertan Saban ve Özge Özberk ile paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan, ses getiren Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Saksının önünde poz veren Devrim Özkan, cesur tercihiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 14-12-2022 17:00

Devrim Özkan son paylaşımıyla mest etti! Takipçileri övmeye doyamadı

Ramo dizisinde yakaladığı çıkıştan sonra Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Devrim Özkan, iddialı sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Göğüs dekolteli bir bluz tercih eden Devrim Özkan'ı takipçileri yorum bombardımanına tuttu.

Magazin 07-12-2022 11:03

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül Komiseri Devrim Özkan cesur pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! Takipçileri dekoltesine yorum yağdırdı

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de canlandırdığı 'Songül Komiser' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Devrim Özkan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncunun cesur paylaşımlarına bir bakan dönüp yine bakıyor.

Magazin 05-12-2022 21:03

Taraftarlar şaştı kaldı! Galatasaray-Beşiktaş tribünlerindeki isim ortalığı karıştırdı... Kimin sevgilisi?

Süper Lig'de heyecan 13. hafta mücadeleleri ile sürdü. 13. hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk ederken, mücadele Sarı-Kırmızılılar'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Binlerce taraftarın stadyumdan takip ettiği dev mücadelede tribünde sürpriz bir isim de vardı. İşte detaylar...

Spor 06-11-2022 07:33

Wanda Nara'yla özel hayatı gündemde... Maura Icardi ile poz veren Devrim Özkan'dan 'yenge' yorumu!

Galatasaray'ın yıldızı Icardi ve iddialı pozlarıyla dikkat çeken eşi Wanda Nara'nın özel hayatı sık sık gündeme geliyor. Icardi son olarak ise oyuncu Devrim Özkan ile bir araya geldi. Maura Icardi ve Lucas Torreira ile poz veren güzel oyuncudan açıklama gecikmedi.

Magazin 03-11-2022 09:12

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Türkan'ı göğüs dekoltesiyle galayı salladı! Dantelli büstiyeriyle şov yaptı

Daha önce Adanalı ve Behzat Ç gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Zeynep Koltuk, şimdilerde Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Türkan karakterine hayat veriyor. 41 yaşındaki oyuncu, dün katıldığı Hazine filminin galasında göğüs dekoltesiyle şov yaptı.

Magazin 02-11-2022 13:59