Premier League Haberleri Ve Son Dakika Premier League Haberleri

Premier League Haberleri Ve Son Dakika Premier League Haberleri

Premier Ligi İngiliz futbol takımlarının yer aldığı en üst seviye ligdir. 20 Şubat 1992 yılında kurulan İngiltere lig sisteminde 20 takım yer almaktadır. Bu 20 takım birbirleriyle sezon maçları boyunca iki defa karşılaşır. Maçların biri iç sahada diğeri dış sahada oynanır. Sezon oyunları ağustos ayı itibarıyla başlar ve mayısa kadar devam eder. Tüm sezon oyunları 38 hafta içerisinde bitirilir. Bu maçların sonuçlarına göre üç takım terfi ederken üç takıma küme düşer. Bugüne kadar İngiltere Premier Ligi’nde maça çıkan en başarılı takım Manchester United olmuştur. Manchester United 13 kez lig şampiyonluğu kazanmıştır. Ligin 2019-2020 sezonuna ait şampiyonu ise Liverpool olmuştur. Premier Lig’de en çok gol atan oyuncu rekoru ise 260 gol ile Alan Shearer’e aittir.

Dünyanın en prestijli futbol ligi olarak gösterilen Premier Lig, adından sık sık söz ettiriyor. İngiltere’nin 1.futbol liginde dünyaca ünlü takımlar mücadele ediyor. Liverpool, Manchester United, Arsenal, Manchester City ve Chelsea gibi takımların boy gösterdiği ligde dünya yıldızları forma giyiyor. Kulüplerin ortak olarak üye olduğu bir şirket tarafından yönetilen Premier Lig’de 20 takım bulunuyor. 19 takım İngiltere’den katılırken Galler ülkesinden de 1 takım katılıyor. Seyirci ortalaması bakımından Almanya Bundesliga liginden sonra 2. sırada yer alan İngiltere liginde 38 lig haftası bulunuyor. Takımlar birbirleriyle ikişer kez oynadıktan sonra en çok puan alan takım şampiyonluğa ulaşıyor. Dünya genelinden farklı ırk ve milletlerden yüzlerce futbolcunun sahne aldığı Premier Lig, prestiji ve marka değeriyle çok sayıda izleyici tarafından takip ediliyor.

Premier League Haberleri

Arsenal 9 numara transferinde büyük oynuyor!

İngiltere Premier League'de Manchester City ve Liverpool ile şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal'da önümüzdeki sezonun planlaması şimdiden başladı.

Spor 28-03-2024 21:27

Haaland gollerine devam ediyor! Burnley karşısında sezonun ilk maçında 3 dakika yetti...

İngiltere Premier League'de geçtiğimiz sezonun gol kralı Norveçli süper yıldız Erling Haaland yeni sezona da çok hızlı başladı. İşte detaylar...

Spor 11-08-2023 23:30

Manchester United, yeni sezonu kaosla açtı! Cristiano Ronaldo sonradan girdi, Brighton kazandı...

İngiltere Premier Lig'de 1. hafta karşılaşmasında Manchester United, konuk ettiği Brighton'a 2-1 mağlup oldu. Yeni teknik direktörü Erik ten Hag ile ilk resmi maçına çıkan Kırmızı Şeytanlar'da Cristiano Ronaldo'nun karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması ve oyuna sonradan girmesi sosyal medyada büyük yankı oluştururken, mağlubiyet sonrası dev kulübün taraftarları isyan etti.

Spor 07-08-2022 17:54

Fulham Liverpool Premier Lig maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

Fulham Liverpool Premier Lig maçı bugün oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. Premier Lig'in 1. haftasında Fulham sahasında İngiliz devi Liverpool'u ağırlayacak. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11'leri belli oldu. Peki, Fulham Liverpool Premier Lig maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

Spor 06-08-2022 11:19

Premier League

Premier League Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Premier League Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son dakika: İngiltere Premier Lig'den ünlü futbolcu tecavüz suçlamasıyla tutuklandı!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig’de forma giyen bir futbolcunun tecavüz şüphesi ile evine 6 polis aracıyla birlikte yapılan baskınla tutuklandığı öğrenildi. Kuzey Londrada’ki adrese yapılan baskında gerçekleşen tutuklama, Scotland Yard tarafından doğrulandı. Oyuncunun kimliği henüz açıklanmazken, sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Spor 05-07-2022 09:20

Son dakika: Görüntüler sızdırıldı; Manchester City, Haaland transferini resmen açıkladı!

Son dakika haberleri: Dünya futbolunun gelecek yıllarına Kylian Mbappe ile birlikte damga vurması beklenen Erling Haaland, 2021/22 sezonunun ardından 1,5 sezondur formasını giydiği Borussia Dortmund'a veda etmişti. Norveçli golcünün Manchester City ile anlaştığı belli olmuştu. Haaland'ın City formasıyla yeni sezon öncesi fotoğraf çekiminde yer aldığı görüntüler ortaya çıktı. Manchester City de bu olaydan kısa süre sonra transferi resmen açıkladı.

Spor 13-06-2022 09:38

Tarihin en pahalı transferi olmaya hazırlanıyor! Liverpool kafaya koydu, Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelecek...

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan tarihe geçecek bir imza geliyor. Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla adeta önüne gelen herkese gol atan Darwin Nunez'in transferi için kulüp tarihinin en yüksek bedelini vermeye hazırlanıyor. Takımdan ayrılması beklenen Mane'nin yerine düşünülen yıldız oyuncunun haberi sosyal medyaya düşmesinin ardından İngiliz taraftarlar transfer nöbetine geçti.

Spor 09-06-2022 09:29

Dünyaca ünlü eski futbolcu Alex, kalp krizi mi geçirdi? Sevenleri hüzne boğuldu...

Son dakika haberleri: Santos, PSV, Chelsea, PSG ve Milan formaları giyen dünyaca ünlü eski futbolcu Alex'ten gelen haber, hayranlarını hüzne boğdu. Aktif futbolculuk döneminde adından sıkça söz ettiren Brezilyalı futbolcunun dün akşam kalp krizi geçirdiği iddia edildi ancak gerçek ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan isme neden müdahale edildiği ise ortaya çıktı.

Spor 04-06-2022 17:35

Son dakika: Dünyaca ünlü yıldız Oleksandr Zinchenko, basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu! O anlar...

Son dakika haberleri: Manchester City'de Premier Lig şampiyonluğunu kazanan Oleksandr Zinchenko, Ukrayna Milli Takımı'nın İskoçya ile oynayacağı Dünya Kupası play-off final maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Yıldız oyuncu, basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu.

Spor 01-06-2022 15:47

Son dakika: Beşiktaş taraftarlarını çıldırtmıştı, Premier Lig devine gidiyor!

Son dakika haberleri: Beşiktaş'a geride bıraktığımız sezonun başında Chelsea'den kiralık olarak gelen ancak önemli karşılaşmalarda kaçırdığı gollerle taraftarlara saç baş yoldurtan Michy Batshuayi için flaş bir gelişme yaşandı. Belçikalı golcünün yine bir Premier Lig takımı Tottenham'a transfer olacağı iddia edildi.

Spor 01-06-2022 10:17

Son dakika: Kapanacağı iddia edilen Chelsea'nin satışına onay çıktı!

Son dakika haberleri: Ünlü iş insanı Roman Abramovich, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından İngiltere hükümeti tarafından kendisine yaptırım uygulandığı için sahibi olduğu Chelsea'yi satışa çıkarmıştı. Dev kulübün Todd Boehly öncülüğündeki konsorsiyum tarafından 4,25 milyar sterlin karşılığında satın alınmasına Birleşik Krallık tarafından onay verildiği öne sürüldü.

Spor 25-05-2022 18:59

Uğurcan Çakır oynamak istediği ligi açıkladı!

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini, gönlünden geçen ligin ise Premier Lig olduğunu söyledi. Sosyal medyada çıkan dedikodularda ise Uğurcan'ın seneye, dünyanın en zengin takımı olan Newcastle United'a gideceği konuşuldu.

Spor 23-05-2022 10:48

Son dakika: İlkay Gündoğan Manchester City'i şampiyonluğa götürdü, sosyal medya 'Gibi' sahnesi ile yıkıldı!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in son haftasında şampiyonluk düğümü çözüldü ve büyük zafere Manchester City ulaştı. 75. dakikaya 2-0 geride girmesine rağmen maçı 3-2 çeviren City'de İlkay Gündoğan attığı 2 golle yıldızlaşmıştı. Başarılı futbolcunun oyunu sonrasında sosyal medya, fenomen dizi 'Gibi'den bir sahne ile adeta yıkıldı.

Spor 22-05-2022 22:40

Premier Lig’de şampiyon kim oldu? Kazanan belli oldu! İngiltere Premier Lig'de hangi takım şampiyonluğu elde etti?

Futbolseverler tarafından "Premier Lig'de şampiyon kim oldu?" sorusu merak ediliyor. İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon olan takım bu akşam oynanacak maçlarla birlikte sonunda belli oldu. Peki Liverpool mu City mi şampiyon oldu? İşte İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon olan takım ve detaylar...

Spor 22-05-2022 20:19

Son dakika: Premier Lig'de şampiyon Manchester City!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in son haftasında şampiyonluk heyecanı son dakikaya kadar sürdü. Manchester City kendi evinde Aston Villa'yı konuk ederken, Liverpool ise Wolverhampton Wanderers'ı ağırladı. Her iki maçın da 90 dakikası nefes kesti. İki devin de şampiyonluğu birbirine adeta ikram ettiği haftada büyük zafer Manchester City'nin oldu.

Spor 22-05-2022 19:56

Cristiano Ronaldo, saatine servet harcadı! Sadece 126 tane var...

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, saha içinde olduğu kadar saha dışında da konuşulmaya devam ediyor. Takımını Şampiyonlar Ligi'ne taşıyamamasına karşın performansıyla gol krallığı yarışında iddialı konumda bulunan 37 yaşındaki Ronaldo, yeni saatine harcadığı parayla dikkat çekti. Sadece 126 kişide bulunan saat adeta servet değerinde...

Spor 18-05-2022 11:53

Son dakika: Manchester United'da büyük bir kriz daha! Antrenmanda kavga çıktı! Cristiano Ronaldo...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Manhcester United'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Brighton'a 4-0 yenilere tarihi bir hezimete uğrayan Kırmızı Şeytanlar'da gerçekleştirilen idmanda büyük bir kavga çıktığı ve bu kavganın başrollerinden birinin Cristiano Ronaldo olduğu iddia edildi.

Spor 16-05-2022 16:20

Son dakika: Cristiano Ronaldo'ya yılın şoku! Listeye bile almadılar...

İngiltere Premier Lig'de 2021/22 sezonunun en iyileri kategorilerinde adaylar belli olurken, Cristiano Ronaldo detayı sosyal medyada olay yarattı. Bu sezon iki kez ayın oyuncusu seçilen Portekizli yıldıza hiçbir kategoride yer verilmemesi, Ronaldo'nun hayranları tarafından büyük tepki çekti.

Spor 14-05-2022 15:57

Son dakika: Frank Lampard, Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi - Samuel'i istiyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de sezon başında göreve getirilen teknik direktör Vitor Pereira, 3-4-3 sistemini takıma aşılamaya çalışmış ve birkaç oyuncuyu farklı mevkilerde denemişti. Bu isimlerden biri olan Bright Osayi - Samuel, gösterdiği performansla taraftarın beğenisini toplamıştı. Özellikle son haftalarda sağ bek mevkiinde oynayan Samuel için İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Everton devreye girdi.

Spor 14-05-2022 12:15

Son dakika: Yok artık Enes Ünal! Premier Lig devine imzayı atıyor...

İspanya La Liga ekibi Getafe'de top koşturan milli futbolcumuz Enes Ünal için gündeme flaş bir haber geldi. Bu sezonki performansıyla dünya futbolunda taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Ünal, İngiltere Premier Lig devi Liverpool'un radarına girdi.

Spor 11-05-2022 09:44

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Liverpool'a savaş açtı! Şampiyonluk sözü olay oldu...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de Manchester City ile Liverpool arasındaki şampiyonluk yarışı nefes keserken, iki takımın teknik direktörlerinden flaş açıklamalar gelmeye devam ediyor. Liverpool'un 3 puan önünde liderliğini sürdüren Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola, olay yaratan bir konuşmaya imza attı.

Spor 09-05-2022 17:31

Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba'nın yeni adresi olay oldu! Bunun adı ihanet...

İngiltere flaş bir transfer haberiyle sarsıldı! Premier Lig devi Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba'nın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin ardından Manchester City'e imza atacağı iddia edildi. Bu iddia sonrasında United taraftarları büyük tepki gösterdi.

Spor 08-05-2022 17:44

Son dakika: Manchester City'nin yıldız futbolcusu, Türk güzeli takibe aldı! Jack Grealish'ten Ekin Su Cülcüloğlu'na yakın takip...

İngiltere Premier Lig devi Manchester City'nin yıldız futbolcusu Jack Grealish, Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu'nu takip etmeye başladı. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'e dramatik bir şekilde yenilerek organizasyona veda eden City'de taraftarlar, İngiliz futbolcuya 'Avrupa'dan elendik, futbolunu oyna!' tarzı eleştirilerde bulundular.

Spor 07-05-2022 17:10

Son dakika: Roman Abramovich'ten Chelsea'nin satışı için olay yaratan karar! Astronomik artış...

Son dakika haberleri: Premier Lig devi Chelsea, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrasında İngiltere hükümetince yaptırım uygulanan Roman Abramovich tarafından satışa çıkarılmıştı. Rus milyarder, 2 milyar sterline satışa sunduğu Chelsea'nin fiyatına 500 milyon euro daha ekledi.

Spor 29-04-2022 04:09

Son dakika: Statta Nazi selamı veren Shay Asher'a ödül gibi ceza!

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında Tottenham'ın Newcastle United'ı 3-2 mağlup ettiği mücadelede bir Newcastle taraftarı, Tottenham taraftarlarının bulunduğu yöne dönerek Nazi selamı vermişti. Shay Asher isimli taraftar, mahkeme karşısına çıktı ve cezalandırıldı. Asher'ın aldığı ceza ise sosyal medyada düşük bulundu.

Spor 28-04-2022 12:02

Son dakika: Erling Haaland, yeni takımıyla el sıkıştı! Bonservisi şaşırttı...

Son dakika haberleri: Almanya Bundesliga takımı Borussia Dortmund'da oynayan ve gelecek yıllara damga vurması beklenen Norveçli santrfor Erling Haaland'ın yeni takımı belli oldu. Yıldız golcü, İngiltere Premier Lig devi Manchester City ile el sıkıştı.

Spor 19-04-2022 10:11

Son dakika: Bruno Fernandes, trafik kazası geçirdi!

Dünya futbolundan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Bruno Fernandes, antrenmana gitmek isterken lüks aracıyla gittiği yolda kaza geçirdi.

Spor 18-04-2022 16:35

Şortunu indirdi, iç çamaşırı gözüktü! Tribünler bakın ne yaptı...

Futbol sahalarında daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. İngiltere'de Kadınlar Ligi'nde oynanan bir maçta sporcunun şortu çıkınca iç çamaşırı gözüktü. Tribünlerden o anlara ilginç bir tepki geldi...

Spor 11-04-2022 19:22

Galatasaray'dan kovuldu, Cristiano Ronaldo'nun yanına gidiyor!

Son dakika haberleri: Bu sezonu oldukça çalkantılı bir şekilde geçiren Galatasaray'da devre arasında birçok oyuncuyla yollar ayrılmıştı. Sarı - kırmızılılar, santrfor oyuncusu Mbaye Diagne'nin de sözleşmesini feshetmişti. Diagne'nin yeni adresinin Cristiano Ronaldo'nun da oynadığı Premier Lig olduğu iddia edildi.

Spor 10-04-2022 17:16

Chelsea'den tarihe geçecek skor! Acımadılar

İngiltere Premier Lig'de tarihe geçecek bir maç oynandı. 32. haftada Southampton'ın konuğu olan Chelsea, rakibinin kalesine tam 6 gol attı.

Spor 09-04-2022 18:56

Cristiano Ronaldo, 'bu kadarına da pes' dedirtti! Ortalığı karıştıran transfer...

Manchester United ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo için gündeme flaş bir iddia geldi. Bu sezon kulübünün sergilediği kötü grafik sonrası kendi performansında da düşüş yaşayan Ronaldo, altyapısından yetiştiği Sporting'in taraftarlarını çok kızdıracak bir hamleye imza atıyor.

Spor 03-04-2022 15:54

Son dakika: Kerem Aktürkoğlu, Premier Lig'in iki devini büyüledi! 30 milyon euro...

Son dakika Galatasaray haberleri: Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda beklentilerin altında kalan Galatasaray'da performansıyla bir yıldız gibi parlayan Kerem Aktürkoğlu'nun talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Başarılı futbolcu bu kez de İngiltere Premier Lig'den iki dev kulübü peşine taktı. İşte Galatasaray için son dakika transfer haberi...

Spor 22-03-2022 09:06

İngiltere'nin Yılmaz Vural'ı! Gol sevincinde kolunu kırdı!

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'ın teknik direktörü Frank Lampard, Newcastle maçında 90+9. dakikada gelen gole sevinirken kolunu kırdı.

Spor 18-03-2022 17:03

Böylesini ne gördünüz ne de duydunuz! Kendisini kale direğine bağladı...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de 20. haftanın erteleme maçında Everton ile Newcastle United'ın karşılaştığı mücadelede eşine benzerine rastlanmamış bir olay meydana geldi. Sahaya giren bir kişinin fosil yakıt kullanımının sona erdirilmesi için yaptığı hareket gündeme oturdu.

Spor 18-03-2022 11:18

Chelsea'nin yeni sahibi kim olacak? Talipler artıyor... Şimdi de Ricketts Ailesi

Satılığa çıkarılan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye yeni talip geldi. Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi ekiplerinden Chicago Cubs'ın başkanı Thomas Ricketts'ın ABD dışında yatırım fırsatları aradığı ve İngiliz deviyle ilgilendiği iddia edildi.

Finans 16-03-2022 15:47

Cüneyt Çakır, dünyanın en iyi ligine transfer oluyor!

MHK'nın verdiği karar sonrası Türkiye'de bu sezon maç yönetemeyecek Cüneyt Çakır'dan flaş bir hamle gelebilir... Kendisine yapılan bu olaya çok sinirlenen tecrübeli hakem, avukatlarına talimat vererek dünyanın en iyi liginde maç yönetmek için harekete geçti.

Spor 10-03-2022 19:51

Bu nasıl maç... Manchester City'nin 15 maçlık yenilmezlik serisi 90+5'te bitti!

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçı olarak nitelendirilen Manchester City-Tottenham karşılaşması harika anlara sahne oldu. 90+5'te atılan golle galibin belirlendiği karşılaşma İngiltere'nin gündemine oturdu. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Tottenham, golcüsü Harry Kane'in son dakikada attığı golle deplasmanda 3 puanla döndü.

Spor 19-02-2022 22:37

Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim'e Premier Lig ekibi talip oldu!

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli teknik adam ile ilgili birçok dedikodu ortaya atılmıştı. Takımdan ayrılmasının ardından Burak Elmas ile adeta düşman olduğu iddia edilen tecrübeli çalıştırıcının başkanlık çalışmalarına başladığı ve Burak Elmas'tan böyle intikam alacağı konuşulmuştu. Son olarak Premier Lig ekiplerinden Everton ile adı geçen Fatih Terim'in teklif aldığı ve kararını yakın çevresine verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 19-02-2022 17:17

Attıkları gole sevinirken taraftardan yumruk yediler! Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü şok oldu

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün de formasını giydiği Leicester City, dün akşam şok bir mağlubiyet yaşadı. FA Cup maçında alt lig temsilcisi Nottingham Forest'e konuk olan Leicester karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı. Bir Leicester City taraftarı peş peşe gelen gollerden sonra sahaya indi ve futbolculara saldırdı. O anlarda milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü de sahadaydı.

Spor 07-02-2022 08:11

Brentford, Christian Eriksen ile 6 aylık sözleşme imzaladı

Christian Eriksen, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford City'ye transfer oldu. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Danimarka-Finlandiya karşılaşmasında kalp krizi geçirerek bir süre futboldan uzak kalan yıldız oyuncu Ajax'ın alt yapısıyla birlikte antrenmanlarına devam ediyordu.

Spor 31-01-2022 11:07

Acun Ilıcalı öyle bir hedef koydu ki... Bunu da başarabilecek mi?

İngiltere'nin Championship takımlarından Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı hedefini büyüttü. Gelecek sezon itibariyle Premier Lig'e çıkmaya odaklanacaklarını söyleyen Ilıcalı, "Bu takım kupalar kazanabilecek potansiyele sahip. Premier Lig neden olmasın?" dedi. Acun Ilıcalı'nın koyduğu bu hedef sosyal medyada çok konuşuldu.

Spor 13-01-2022 12:07

İngiltere Premier Lig için flaş karar! Lig erteleniyor mu?

İngiltere'de Artan koronavirüs vakalarının ardından toplantıda bir araya gelen İngiltere Premier Lig temsilcileri lige devam kararı aldı.

Spor 20-12-2021 20:01

MAÇ SONUCU |Tottenham 2-2 Liverpool

İngiltere Premier Lig'in 18. haftasında Tottenham sahasında Liverpool'u konuk etti. Dev maçta kazanan çıkmadı ve mücadele 2-2 berabere sona erdi.

Spor 19-12-2021 22:46

Arsenal, farklı kazandı

İngiltere Premier Lig'in 18. haftasında Leeds United ile Arsenal karşı karşıya geldi. Elland Road'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Arsenal 4-1'lik skorla kazandı.

Spor 18-12-2021 23:31

Premier Lig'de koronavirüs alarmı!

İngiltere Premier Lig'de koronavirüs vakalarının artmasının ardından kulüpler de harekete geçti.

Spor 17-12-2021 23:12

Liverpool, Newcastle United'a şans tanımadı

Premier Lig'in 17. haftasında Liverpool, sahasında Newcastle United'ı 3-1 mağlup etti.

Spor 17-12-2021 07:48

Chelsea, Everton'a diş geçiremedi

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında oynanan maçta Chelsea, sahasında Everton'u ağırladı. Stamford Bridge'de oynanan maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Spor 17-12-2021 07:14

Leicester City-Tottenham ve Manchester United-Brighton maçları ertelendi

Dünyada Omicron varyantı ile yeniden vaka sayılarında başlayan artış İngiltere Premier Lig'de vurdu. Ligde 2 maç ertelendi.

Spor 16-12-2021 19:14

Cristiano Ronaldo attı, Manchester United kazandı

İngiltere Premier Lig'in 16.hafta maçında Manchester United deplasmanda Norwich City'yi 1-0 mağlup etti.

Spor 11-12-2021 23:30