Mezuniyet Haberleri

Hikayesi herkesi ağlattı! Nehir Karakuş depremde tüm ailesini kaybetti... Sosyal medyadaki paylaşımlarını görenler mezuniyet töreninde yanına koştu

6 Şubat'taki deprem felaketinde 23 yaşındaki Nehir Karakuş, tüm ailesini kaybetti. Sosyal medyada içini döken Karakuş'un hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Nehir'i mezuniyet töreninde, paylaşımlarından etkilenenler de yalnız bırakmadı. Nehir "Hiçbiri ailem değil, hiçbiriyle kan bağım yok ama gönül bağı böyle bir şey. Hiçbiri beni yalnız bırakmak istememiş, çok memnun oldum" derken ailesinin hayallerini gerçekleştireceğini söyledi.

Haber 07-08-2023 10:10

Mezuniyet töreninde duygulandıran anlar! Hiçbirini unutmadılar

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2023 yılı mezunları mezuniyet törenlerinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Genç doktorlar, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden doktorları ve tıp öğrencilerini unutmadı. Görenleri duygulandıran o etkinlik sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Haber 09-07-2023 11:55

Adı yanlış söylenince mezuniyet törenini birbirine kattı! Akademisyenle tartıştı, mikrofonu alıp konuşma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir mezuniyet töreni sırasında çıkan kavga kısa sürede TikTok’ta viral olmayı başardı. Tüm öğrencilerin adının söylenerek diplomalarını almaları için sahneye davet edildikleri anlarda Kadia Iman isimli öğrenci adının yanlış söylendiğini dile getirerek tepki gösterdi. Töreni birbirine katan Iman akademisyenin elinden mikrofonu alarak konuşma yaptı.

Trend 24-06-2023 08:05

Siirt Üniversitesinde 4 bin 100 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı

Sağlık Bilimleri Fakültesinden mezun olan öğrenciler, depremde Hatay'da hayatını kaybeden arkadaşları Bashar Molla'nın fotoğrafıyla geçiş törenine katıldı.

Yurthaber 15-06-2023 07:46

Mezuniyet

Mezuniyet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mezuniyet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mezuniyet töreninde silahlı saldırı! 19 yaşındaki saldırgan dehşet saçtı: 2 ölü, 5 yaralı...

Amerika Birleşik Devletleri’nde Virginia Commonwealth Üniversitesi kampüsünde düzenlenen bir lise mezuniyet töreninde silah sesleri yankılandı. Silahlı saldırıda yeni mezun olan 18 yaşındaki bir öğrenci ile 36 yaşındaki bir adamın hayatını kaybettiği ifade edilirken 5 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırının arkasında 19 yaşındaki bir kişinin olduğundan şüphelenildiğini söyledi.

Trend 07-06-2023 07:42

Tartışmalar devam edince paylaşıldı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mezuniyet belgeleri…

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kısa bir süre kala, gündemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mezuniyet belgelerine ilişkin tartışmalar devam edince o belgeler paylaşıldı. 23-24 Mart Dezenformasyon Bülteni'nde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite mezunu olmadığı ve lisans diplomasının bulunmadığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Erdoğan'ın öğrencilik dönemine ve mezuniyetine dair belgelerin yanı sıra üniversiteyi kazandığı belge dahil olmak üzere pek çok doküman paylaşıldı.

Haber 25-03-2023 12:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyetine ilişkin Marmara Üniversitesinden açıklama geldi

Marmara Üniversitesinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mezuniyetine ilişkin açıklama yapıldı. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın diploma kaydı, aynı bölümden mezun olanların diploma kayıtlarıyla birlikte, Marmara Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lisans Diploma Defteri'nde bulunmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Haber 24-03-2023 20:20

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt! 'Bu konuşmamı farklı şekilde yapacağım'

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına da yanıt veren Erdoğan, "Bu konuşmamı çok daha farklı bir şekilde yapacağım. Çünkü bu hazmedilir bir şey değil. Haramı helali gayet iyi bilen bir iktidarı bu şekilde lekeleyemezsin." diye konuştu.

Haber 01-11-2022 19:55

Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulunda mezuniyet heyecanı

Rektör Prof. Dr. Erhan Afyoncu: - "Biz şahsımız ve öğrencilerimiz sadece Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlıyız. Onun dışındaki hiçbir bağlılığı kabul etmiyoruz. Atalarımızda olduğu gibi devlete bağlılığımız tam olacaktır"

Yurthaber 31-08-2022 15:38

Mezuniyetini üniversite kampüsünde çırılçıplak pozlar vererek kutladı! Görenleri şaşırttı

24 yaşındaki Terica Star isimli bir kadın, yüksek lisansını ilginç bir şekilde kutlamaya karar verdi. Üniversite kampüsünde bulunan çıngıraklı bir yılan heykelinin önünde tamamen çıplak bir şekilde poz veren Star’ın mezuniyet kutlaması herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend 06-08-2022 11:08

Kılıçdaroğlu bu kez gitmeyeceği yeri duyurdu! Korkmasınlar, gelmeme gerek yok

Merkez Bankası, TÜİK, Milli Eğitim Bakanlığı'na gitmeden önce sosyal medya hesabından duyuru yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez gitmeyeceği yeri duyurdu. Daha önce ertelenen ODTÜ mezuniyet töreninin cumartesi yapılacağını açıklayan Kılıçdaroğlu, "Korkmasınlar, öğrencilerimiz amacına ulaştıysa benim gelmeme gerek yok." ifadelerini kullandı.

Haber 05-08-2022 22:50

Ticari İHA kullanma lisansıyla mezun olup sektöre adım atıyorlar

Eskişehir Teknik Üniversitesi savunma sanayinin yanı sıra tarım sektörüne kalifiye personel yetiştirdiği İnsansız Hava Aracı Teknoloji ve Operatörlüğü Programına yeni öğrenciler bekleniyor - Programın Sorumlusu Öğretim Görevlisi Emre Özbek: - "Mezunlarımıza sektörden yoğun ilgi var. Programımızdan bu yıl mezun ettiğimiz öğrencilerin hemen hemen hepsi staj ya da iş imkanlarıyla tanıştı"

Yurthaber 03-08-2022 14:12