Müjde Ar Haberleri Ve Son Dakika Müjde Ar Haberleri

Müjde Ar Haberleri Ve Son Dakika Müjde Ar Haberleri

Müjde Ar, 1954 yılında, söz yazarı ve tiyatrocu Aysel Gürel'in kızı olarak dünyaya gelmiştir.

Çocukluğu tiyatro sahnelerinde geçen Ar, 1975 yılında Aşk-ı Memnu'da oynadığı Bihter rolüyle büyük bir ün kazandı.

Bu tarihten itibaren sayısız Yeşilçam filminde oynadı. Bu filmlerden bazıları; Ah Güzel İstanbul, Şalvar Davası, Fahriye Abla, Asılacak Kadın ve Arabesk'tir.

Filmlerde oynadığı kadın rolleriyle, Türk sinemasında kadın algısını değiştiren Ar, Atıf Yılmaz, Ertem Eğilmez, Kartal Tibet, Mustafa Altıoklar ve Serdar Akar gibi kült filmlere imza atmış yönetmenlerle çalışmıştır.

Oyuncu, ilk kez 1986'da Antalya Antın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu dalında ödül kazanmış, 1997 yılında ise Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülmüştür.

2008 yılında da Sadri Alışık Onur Ödülü kazanan Ar, 2005'ten beri siyasetçi Ercan Karakaş ile evlidir.

Müjde Ar Haberleri

Müjde Ar yazıyordu... Aysel Gürel filmi rafa kalktı

Türk pop müziğinde unutulmaz şarkı sözlerine imza atan Aysel Gürel’in anısına çekilmesi planlanan film bir kez daha rafa kalktı. Gürel'in kızı Müjde Ar yapım şirketiyle anlaşamadı.

Magazin 19-02-2024 08:53

Tosun Paşa'da Tellioğulları'nın lideriydi! Akil Öztuna'nın kızı bakın kim çıktı, duyan şaşırıyor

Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden olan Tosun Paşa'da Tellioğulları'nın lideri Akil karakterine hayat veren usta oyuncu Akil Öztuna'nın kızı da ünlü çıktı.

Magazin 01-10-2023 11:03

Sırra kadem basmıştı! Yeşilçam'ın kıvırcık Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! 'Yıllar acımamış'

Ertem Eğilmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Yeşilçam'ın efsane filmi Gülen Gözler'de hayat verdiği Hasret rolüyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Lale Ilgaz ünlü olduktan sonra adeta sırra kadem basmıştı. Şimdilerde 63 yaşında olan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Görenler 'Yıllar acımamış' yorumunda bulundu.

Magazin 29-09-2023 16:35

Müjde Ar günlerdir gündemdeydi! En sonunda paylaşım yaptı

Twitter'da adına açılan sahte hesaplardan seçime dair yorumlar yapılan Müjde Ar en sonunda bir paylaşım yaptı. Yeşilçem'ın efsane oyuncusu o hesapların kendisine ait olmadığını duyurdu.

Magazin 18-05-2023 09:50

Gülen Gözler'in Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali görenleri şaşırttı! Yeşilçam'ın kıvırcık güzelini bir de şimdi görün

Gülen Gözler filminde canlandırdığı Hasret karakteriyle hafızalara kazınan Lale Ilgaz'ın son hali olay oldu. Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Itır Esen, Müjde Ar ve Şener Şen gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Gülen Gözler filminde ailenin beş kızından en küçüğünü canlandıran Lale Ilgaz, bir reklam filminin ardından beyaz perdeye geçiş yapmıştı. İşte, Gülen Gözler ile tanındıktan sonra adeta sırra kadem basan oyuncu Lale Ilgaz'ın son hali...

Magazin 23-04-2023 16:08

Müjde Ar ile hafızalara kazınmıştı! 'Aaahh Belinda'da rol alan Neslihan Atagül'den iddialı dans sahnesi

Müjde Ar ile hafızalara kazınan 'Aaahh Belinda' filminin Netflix versiyonu gündemde. 1986 yapımı Yeşilçam filminin modern bir uyarlaması olan 'Aaahh Belinda'nın başrolü Neslihan Atagül film için cesaretini konuşturdu. Genç oyuncunun yağmur altında dans sahnesi gündem oldu.

Magazin 11-04-2023 15:50

Ah Belinda filmine Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

1986 yılında Türk sinemasına damga vuran Ah Belinda filmi, Netflix'te yeniden uyarlandı ve seyircisinin karşısına çıktı. Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı filme Atagül ve Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu.

Magazin 10-04-2023 09:34

Usta oyuncu Müjde Ar babaanne olunca Türkiye'ye döndü! Müjde Ar'ın son hali

Hayatını kaybeden Mehtap Ar'ın oğlu Söz Ar baba oldu. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar "Çok büyük bir mutluluk oldu hepimize. Mehtap'ın yerine babanne oldum" dedi ve güzel haberi alınca Türkiye'ye döndü. Londra'da yaşayan Müjde Ar orada yaptıklarını anlattı.

Magazin 07-03-2023 13:16

Müjde Ar son haliyle hayran bıraktı: Kim der 68 yaşında

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan Müjde Ar'ın son hali merak konusu oldu. Şimdilerde 68 yaşında olan oyuncuyu görenler ise bir kez daha hayran kaldı.

Magazin 18-01-2023 15:54

İffet filminde Müjde Ar ile rol almıştı! İffet'in Cemil'i Faruk Peker bakın şimdi ne yapıyor

Ünlü oyuncu Faruk Peker, ilk olarak 1977 yılında Kükreyen Aslan filmi ile ekran karşısına geçti. 80'li yıllarda kariyerinin zirvesine ulaşan ünlü aktör; Müjde Ar, Banu Alkan ve Ahu Tuğba gibi ünlü isimlerle birlikte rol aldı. Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği İffet filminde canlandırdığı Cemil karakteri ile hafızalara kazınan Peker, yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 10-09-2022 09:35

Müjde Ar'dan Gülşen açıklaması: Tüm kamuoyuna gözdağıdır

Şarkıcı Gülşen'in gözaltına alınıp tutuklanması Türkiye'nin gündemine oturdu. Sanatçı Müjde Ar, Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili olarak "Yazıklar olsun. Ülkeyi bu duruma ne hakla getirdiler. Bunlar ülkenin üzerine ölü toprağı atmak istiyorlar. Gülşen'i böyle içeri tıkmak tüm kamuoyuna gözdağıdır" dedi.

Magazin 26-08-2022 23:31

Biz çok parasızlık çektik diyen Müjde Ar yıllara meydan okuyan güzelliyle dikkat çekti

Küçükçekmece'deki "Çekmecem'de Kitap Var" etkinliğine katılan Müjde Ar, annesi Aysel Gürel'in şiirlerinden oluşan "Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam" adlı kitap üzerine konuştu. Ar, "Biz çok parasızlık çektik. Bir gün hiç paramız yok, 6 ay mercimek yiyoruz. Tiyatrocu maaşı ne olacak. Tiyatro olunca mutfakta tencere kaynıyor" dedi.

Magazin 10-05-2022 10:33

'Araba camı sahnesi' gündem oldu! Faruk Peker'den Müjde Ar'a 'İffet' yanıtı

Ünlü aktör Faruk Peker'in, 1982 yılında çekilen ve Müjde Ar ile rol aldığı 'İffet' filmindeki kültleşen 'araba camı sahnesi' hakkında yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. Peker ile Ar arasında 'İffet' krizi çıktı.

Magazin 23-02-2022 15:09

İffet filminin Cemil'i Faruk Peker, Müjde Ar ile olan o sahnesini anlattı! Faruk Peker şimdilerde ne yapıyor?

İffet filmindeki 'Cemil' karakteriyle hafızalara kazınan Faruk Peker, Müjde Ar ile çektiği 'Araba camı sahnesi'yle ilgili açıklamalar yaptı. Gözlerden uzak bir hayat süren bir dönemin ünlü oyuncusu Faruk Peker ambargolu olduğunu düşünüyormuş! Faruk Peker şimdilerde ne yaptığını da anlattı.

Magazin 20-02-2022 13:16

Müjde Ar’dan Sezen Aksu'ya destek! Sezen Aksu korkuyor mu? sorusuna yanıt

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Müjde Ar Sezen Aksu'ya destek oldu. Sezen Aksu'nun şarkı sözü üzerinden hedef olmasına dair konuşan Müjde Ar, "Sezen Aksu korkuyor mu?" sorusuna da yanıt yerdi. Müjde Ar annesi Aysel Gürel'in şarkı sözleriyle ilgili de bir açıklama yaptı.

Magazin 22-01-2022 10:12

Fatih Terim bakın hangi Yeşilçam güzelinin hayranı çıktı! Şaşkına çeviren hikaye!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kariyerindeki başarılarla gündeme gelen bir isim olsa da ünlü futbol adamının, bir gençlik anısı var ki, duyanlar şaşıp kalıyor.

Magazin 22-11-2021 11:02

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi İffet'in Cemil'i Faruk Peker son haliyle şaşkına çevirdi!

1982 yapımı İffet filminde tecavüzcü Cemil'i canlandıran usta oyuncu Faruk Peker'in değişimi, görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 14-10-2021 16:03

Kibar Feyzo nerede ve ne zaman çekildi? Kibar Feyzo oyuncuları kimler?

Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini, İlhan Yüce'nin senaristliğini üstlendiği Kibar Feyzo filmi 1978 yapımı komedi filmidir. Kibar Feyzo filminin başrolünde Türk sinemasının efsane isimlerinin başında gelen "Kemal Sunal" yer alıyor. Komedi filminin başrollerinde Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar yer alıyor.

Trend 05-09-2021 19:02

Şahsiyet dizisinin Nesrin'i Müjde Ar kimdir? Müjde Ar nereli ve kaç yaşında?

Kariyer hayatı boyunca bir çok dizi, film projesinde yer alan ve birçok ödüle layık görülmüş usta bir oyuncu olan Müjde Ar, Türk televizyonlarının en tanındık simalarından biridir. 34. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü alan Müjde Ar şimdilerde ise Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Nesrin karakteri ile gündeme geldi. Şahsiyet dizisi bu akşam Show TV'de ekranlara geliyor. Peki Şahsiyet dizisinin Nesrin'i Müjde Ar kimdir? Müjde Ar nereli ve kaç yaşında?

Magazin 29-06-2021 15:30

Şahsiyet'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Şahsiyet dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Ücretli dijital dizi ve film platformu olan Puhu TV’de yayın hayatına başlayan ödüllü yapım Şahsiyet, ilk kez Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstelendiği Şahsiyet dizisinin senaryosunu ise başarılı yazar Hakan Günday yazmıştı. Şahsiyet dizisinin başrollerinde ise Haluk Bilginer, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler yer alıyor. Show TV’de ekrana gelecek olan Şahsiyet dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı!

Magazin 29-06-2021 11:18

Şahsiyet dizisi nerede çekiliyor? Şahsiyet ne zaman çekildi? Sevilen dizi Show TV'de başlıyor!

Ay Yapım'ın imzalı ödüllü yapımı Şahsiyet dizisi, son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Ücretli dizi ve film platformu olan Puhu TV’de yayınlanan Şahsiyet dizisi, yeni bir kararla Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Şahsiyet dizisi televizyonda ilk kez 29 Haziran Salı günü yani bu akşam Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Peki Şahsiyet dizisi nerede çekiliyor? Şahsiyet ne zaman çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin 29-06-2021 10:52

Emmy ödüllü Şahsiyet dizisi Show TV’de ne zaman başlıyor? Şahsiyet dizisi ilk bölüm ne zaman?

47.Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, Şahsiyet dizisindeki rolüyle Haluk Bilginer almıştı. Daha önce ücretli dijital dizi ve film platformlarından biri olan Puhu TV’de gösterilen ve birçok kişi tarafından oldukça beğenilen Şahsiyet dizisi, artık Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Televizyonda ilk defa gösterilecek olan dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise merak ediliyor. İşte yanıtı...

Magazin 20-06-2021 15:25

Kardeşi Mehtap Ar'ı kaybeden Müjde Ar'dan ilk paylaşım! Sevenlerinden yorum yağdı

Geçtiğimiz ay kız kardeşi Mehtap Ar'ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesi sonucu zor günler yaşayan Türk sinemasının efsane ismi Müjde Ar'dan duygulandıran paylaşım geldi.

Magazin 03-05-2021 14:17

Mehtap Ar kimdir ve nerelidir? Mehtap Ar neden öldü? Müjde Ar’ın kardeşi hayatını kaybetti

Uzun süredir akciğer kanseri ile mücadele eden Mehtap Ar hayatını kaybetti. Geçtiğimiz ocak ayı içerisinde kardeşi Mehtap Ar ile ilgili bilgi veren Müjde Ar, çok fazla reaksiyon alamadıklarını belirtmişti.

Magazin 10-04-2021 14:52

Müjde Ar'ın kardeşi oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti

Müjde Ar'ın kardeşi oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti! Mehtap Ar, 4 aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu.

Magazin 10-04-2021 14:31

Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Yalçın Dümer’in kızı…

Usta oyuncu Ekrem Dümer’in oğlu olan Yalçın Dümer, babasının desteğiyle Şehir Tiyatrolarına girdi. Tiyatro ile haşır neşir olan Yalçın Dümer, Asılacak Kadın filminde Müjde Ar ile birlikte oynayarak adını duyurdu.

Magazin 29-03-2021 11:17

Öyle Olsun filmi nerede çekildi? İşte Öyle Olsun filminin oyuncuları

Öyle Olsun filminin yönetmen koltuğunda Orhan Aksoy oturdu, senaristliğini ise Suphi Tekniker ve Sadık Şendil yaptı. Baş rollerini Müjde Ar ve Tarık Akan'ın paylaştığı Öyle Olsun filmi, Yeşilçam Sineması'nın klasiklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki Öyle Olsun filmi nerede çekildi? İşte Öyle Olsun filminin oyuncuları...

Magazin 28-03-2021 12:56

Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar yoğun bakıma alındı

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Müjde Ar zor günler geçiriyor! Gelen son dakika haberlerine göre Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar yoğun bakıma alındı. Kanser tedavisi gören Mehtap Ar'ın durumu stabil...

Magazin 26-01-2021 11:38

Müjde Ar annesi Aysel Gürel ile pozunu paylaştı! Çocukluk pozu olay oldu

Türk sinemasına damga vurmuş isimlerden olan Müjde Ar annesi ve kardeşiyle olan çocukluk pozunu Instagram'dan paylaştı. Ar'ın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 28-10-2020 11:24

Fahriye Abla şiiri yazarı kimdir, hikayesi nedir? Fahriye Abla şiiri kime aittir?

2020 KPSS’de çıkan bir soru en çok aratılanlar arasına girmeyi başardı. Gündemde yer alan Fahriye Abla şiiri kime aittir? Sorusunun cevabını sizin için derledik.

Haber 07-09-2020 08:22

'Adımı deli Müjde’ye çıkardım' demişti! Müjde Ar bu kez CİMER'e şikayet etti

Usta oyuncu Müjde Ar, evinin yakınındaki gürültü kirliliğine neden olduğu belirlenip, hakkında idari yaptırım kararı alınan otele Bodrum Belediyesince hiçbir işlem yapılmadığını belirtti. Ar, bu kez avukatı aracılığıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne dilekçe gönderip Bodrum Belediyesi'nden şikayetçi oldu.

Magazin 28-08-2020 10:49

Müjde Ar Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı mahkemeye verdi

Türk sinemasının usta ismi Müjde Ar, geçtiğimiz günlerde bir restoran ve otel tarafından düzenlenen gündüz plaj, akşam ise canlı müzik konserlerinin yarattığı gürültü kirliliği nedeniyle Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a açık mektup yazmıştı. Usta oyuncu, şimdi de Aras'a dava açtı.

Magazin 01-08-2020 13:52

Usta oyuncu Müjde Ar, şikayetçi olmaya hazırlandığı otel tarafından dava edildi

Yeşilçam oyuncusu Müjde Ar, gürültü kirliliği nedeniyle suç duyurunda bulunmaya hazırlandığı ve ruhsatsız faaliyet gösterdiğini iddia ettiği Bodrum'daki yazlığının yakınlarındaki otel ile davalık oldu.

Magazin 31-07-2020 15:57

Müjde Ar, Bodrum'da gürültü kirliliğine isyan etti: 2 aydır uyuyamıyorum

Tatil cenneti Bodrum'da yaşayan Müjde Ar, gündüz plaj konserleri, akşam ise canlı müzik konserlerinin gürültüsü nedeniyle rahatsız olduğunu söyledi. Ar, Bodrum Belediye Başkanı'na da konuyla ilgili şikayet mektubu ilettiğini belirtti. Ünlü sanatçı " 2 aydır müzik gürültüsünden uyuyamıyorum" dedi.

Magazin 28-07-2020 22:43

Müjde Ar'ın eşi Ercan Karakaş'tan koronavirüs açıklaması

Oyuncu Müjde Ar'ın eşi Ercan Karakaş, sosyal medyada hızla yayılan 'Müjde Ar koronavirüse yakalandı' iddialarını yalanlayarak "Eşim değil oğlum virüse yakalandı ve sağlığına kavuştu" dedi.

Magazin 09-04-2020 11:21

Müjde Ar kötü haberi verdi! 'O da pozitif çıktı'

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden olan Müjde Ar, katıldığı bir programda eski siyasetçi ve eşi Ercan Karakaş’ın oğlunun koronavirüse yakalandığını söyledi.

Magazin 08-04-2020 10:12

Aysel Gürel filmi geliyor!

Söz yazarı Aysel Gürel doğumunun 91. Yılında ailesi ve sevenlerinin katılımı ile vaktinin çoğunu geçirdiği Beşiktaş Pazarı'nda anıldı.

Magazin 10-02-2020 10:58

Aysel Gürel filmi müjdesi! Müjde Ar da rol alacak

Efsane söz yazarı Aysel Gürel doğum gününde ailesi tarafından anıldı. Aysel Gürel filminin müjdesi verilirken Müjde Ar filmde annesini oynayacağını açıkladı.

Magazin 09-02-2020 10:17

Müjde Ar'dan sevişme sahneleriyle ilgili samimi sözler

Türk Sineması’nın usta ismi Müjde Ar, Brand Week İstanbul 2019’un açılış gününde onur konuğu oldu. Zorlu PSM’de gerçekleyen söyleşiye katılan Müjde Ar, sevişme sahneleriyle ilgili konuştu.

Magazin 08-11-2019 13:42

Metin Uca’dan Müjde Ar müjdesi

Sunucu ve yazar Metin Uca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Müjde Ar hakkında müjdeli bir haber verdi.

Magazin 19-08-2019 10:17

Müjde Ar'dan Ekrem İmamoğlu'na destek

Yeşilçam'ın usta ismi Müjde Ar'dan Ekrem İmamoğlu'na destek geldi. Ar yaptığı açıklamada " her şey çok güzel olacak" dedi.

Magazin 12-05-2019 09:41

Müjde Ar oyunculuğu bıraktı

'Ah Güzel İstanbul', 'Deli Kan', 'Çirkinler de Sever', 'Göl', 'İffet', 'Aile Kadını', 'Fahriye Abla' ile Türk sinemasının fenomen oyuncuları arasına giren Müjde Ar'dan kötü haber! Müjde Ar, oyunculuğu bıraktı.

Magazin 19-04-2019 09:46

Müjde Ar'ı orada görenler gözlerine inanamadı!

Yeşilçam'ın usta ismi ünlü oyuncu Müjde Ar, İstanbul Kart ile otobüse binerken görüntülendi. Ar, "Toplu taşımayı çok sık kullanıyorum, metro ve otobüslere bununla biniyorum." dedi.

Magazin 29-03-2019 09:53

Müjde Ar makyajsız haliyle hayranlarını şaşırttı

Bir döneme damga vuran Türk sinemasının efsane ismi Müjde Ar, makyajsız ve doğal haliyle hayranlarının karşısına çıktı.

Trend 16-01-2019 21:56

Şahsiyet dizisi dünya listesinde!

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı, büyük beğeni toplayan 'Şahsiyet' dizisi, dünyada en iyi 40 dizi arasına girdi. Adından övgü ile söz ettiren dizi dünyada çapında ilgi görüyor.

Magazin 19-11-2018 14:19

Mehtap Ar yoğun bakıma kaldırıldı

11 yıl önce rahim ağzı kanserini yenen Mehtap Ar’ın birkaç aydır hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı. Hastalığının nüksettiği iddialarına ise ablası Müjde Ar yanıt verdi.

Magazin 21-09-2018 02:33

Müjde Ar annesi Aysel Gürel adına okul yaptırıyor

Oyuncu Müjde Ar, ünlü söz yazarı olan annesi Aysel Gürel’in adını yaşatmak için Doğu’da okul yaptırmaya karar verdi.

Magazin 14-09-2018 10:36

Müjde Ar: İffet'in intikamını aldım

Son olarak Şahsiyet dizisinde rol alan Müjde Ar önceki gün torunları için alışverişteydi. Ar, Şahsiyet dizisindeki İffet filmine gönderme yapılan sahne için “İffet’in intikamını aldım” dedi

Magazin 05-09-2018 15:26

Müjde Ar 'Önce tokatladım sonra sarıldım'

Dijital platformda yayınlanan ‘Şahsiyet’ dizisiyle setlere dönen Müjde Ar, Etiler’de objektiflere takıldı.

Magazin 30-05-2018 22:10