Okan Bayülgen Haberleri Ve Son Dakika Okan Bayülgen Haberleri

Okan Bayülgen Haberleri Ve Son Dakika Okan Bayülgen Haberleri

Okan Kaan Bayülgen, 23 Mart 1964'te Cihangir'de dünyaya geldi.

Okan Bayülgen 6 yaşındayken anne babası boşandı. Okan Bayülgen 'in büyükbabası avukat Hamdi Üge bir dönem, Atatürk'ün Kuran-ı Kerim'i Türkçe'ye tercüme ettirdiği Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'ın ailesinden, Rahime Hanım ile evliydi

1970 yılında annesi ve babası, ayrıldıklarını anlamaması için Bayülgen'i, yatılı olan İstanbul Göztepe'deki Taş Mektep'e yazdırdı.

1970'te, Okan Bayülgen altı yaşındayken annesi ve babasının ayrılmasından sonra dedesi ve anneannesi ile yaşamaya başlayan Bayülgen, Göztepe'deki Taş Mektep'ten ayrılarak Şişli 19 Mayıs İlkokulu'na geçti ve buradan mezun oldu.

Okan Bayülgen Galatasaray Lisesi'nde öğrenimine devam etti ve okuldaki öğrenci kulüplerinden müzik, edebiyat, folklor gibi kollarda etkin oldu. Bir sene iftiharla geçtiğini, ertesi sene sınıfta kaldığını söyleyen Bayülgen, okuldaki son dönemlerinde Rasih Nuri İleri'nin bir akrabasına aşık olup da okula gitmeme durumu sorun olmaya başladığında, annesi Ayla Hanım onu yanına Bodrum'a çağırdı ve Galatasaray Lisesi'ndeki 6 yılından sonra Bodrum Lisesi'ne devam etti ve ardından da Şişli Lisesi'nden mezun olarak 1984'te lise eğitimini tamamladı.

Bunun ardından 1984 yılında Okan Bayülgen, fotoğraf eğitimi almak için Fransa'ya gitti.

Okan Bayülgen Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk okumaya başladı. Ardından fikir değiştirerek aynı üniversitenin ekonomi bölümüne geçti. Fransa'da tanıştığı antikacı bir kadınla antika mezatlarına katıldı, üniversitedeki fotoğraf ve tiyatro kulüplerinde çalıştı. Orada bir yıl okuduktan sonra ekonomi eğitimini de yarıda bırakarak Türkiye'ye döndü ve Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümü sınavlarında başarı göstererek buradaki eğitimine başladı. 1989 yılında mezun oldu ve aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Fakültesi'nde mastır yaptı.

Devlet Tiyatroları'ndaki en genç yönetmen olarak 1989-1994 yılları arasında çeşitli oyunlar yönetti. Bazı oyunlarda da oynayan Okan Bayülgen, 1991'de Kent FM'de Son Saatler adlı bir programla radyoculuğa başladı. Bu sıralarda Genç Indiana Jones dizisinin Türkiye'de çekilen bölümünde rol aldı. 1993 yılı sonunda Trabzon Devlet Tiyatrosu'na tayini çıktı. Rejisi kendisine verilen bir oyun yönetim tarafından kaldırılınca 1994 yılında Devlet Tiyatrosu'ndan istifa ederek şansını radyo ve televizyon alanında kullanmaya karar verdi. Radyolarda haber spikerliği ve programcılık yapmaya başladı. Televizyona geçtikten sonra da radyoda işler yapmaya devam etti. 1995'te Radyo Contact'ta çalışmaya başladı. 1997'de Kiss FM'de Okan Bayülgen On Air programını sundu. Özellikle 1998 ve 1999 yılında drive time'da yayınlanan Radyo D'deki Hayat Bilgisi programı ile dikkatleri çekti. En son 2001 yılında Radio Contact'ta, yine akşamın sıkışık trafik saatlerindeki Yol programı ile karşımıza çıktı.

Okan Bayülgen televizyon hayatına Satel TV'de klipler sunarak başladı ve ATV ekranlarında gece yarısında yayına başlayan Gece Kuşu adlı programı ile tanındı. Gece Kuşu'nun ardından late night show tarzını 100 gece boyunca Televizyon Çocuğu ile devam ettirdi. 2 yıl kadar ekranlardan uzak kalan Bayülgen, bu aradan sonra Kanal D'de yayınlanan Zaga ile geri döndü. Sürekli değişen ekipler, skeçler, jenerikler, dekor, orkestra ve farklı program anlayışı, canlı telefon bağlantıları, içinde barındırdığı beklenmedik tuhaflıkları ve Medya Arkası ile kısa bir dönemin haricinde Cumartesi geceleri yayınlanan Zaga, Türk televizyon hayatındaki uzun soluklu, yeni bir anlayışın ürünü ve özgün bir program olarak kendine çekirdek bir izleyici kitlesi oluşturdu. Okan Bayülgen, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve Beyaz’la birlikte döneminin yükselen dört şovmeninden biri oldu.

Okan Bayülgen 2004'de Herkes Bunu Konuşuyor ile karşımıza çıktı . Okan Bayülgen eğlenceli olan ama eğlence programı olmayan bu denemesinde; akademi, bilim, müzik, popüler kültür, medya dünyasından ve çeşitli sanat dallarından çok yönlü konuklarla birlikte,kalite, eğlence ve izlenebilirliğin bir arada sunulduğu alternatif bir yayıncılık örneği sundu. 2005 yayın döneminde Televizyon Makinası ile izleyiciyle buluştuğunda, her zaman kendisi kadar ekibini de ön plana çıkaran Bayülgen bu sefer Hakkı Devrim ile beraberdi.

Sinema oyunculuğuna, Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini yaptığı 1996 yapımı İstanbul Kanatlarımın Altında filmi ile başlayan Okan Bayülgen, canlandırdığı Salih karakteriyle Sadri Alışık En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldığı 1997 yapımı Ağır Roman, 1999 yapımı Romantik, 2000 yapımı Oyun Bozan, 2001 yapımı Hemşo ve Komiser Şekspir, 2002 yapımı Sır Çocukları ve Gülüm adlı sinema filmlerinde; ayrıca Utanmaz Adam ve Size Baba Diyebilir Miyim? adlı TV dizilerinde rol aldı.

Okan Bayülgen etkileyici ses tonu, etkin vurgulamaları ve düzgün Türkçe'siyle aranan seslendirme sanatçılarından biri oldu ve bugüne kadar çeşitli yabancı animasyonlar ve filmlerin (Shrek serisi, Garfield, ...) Türkçe dublajında bulundu. Uzun dönemdir reklam ve kampanya filmi seslendirmeleri yapan Bayülgen, National Geographic dergisi tarafından En İyi Sualtı Kitabı seçilen ve çeşitli ödüller alan Alptekin Baloğlu'nun çektiği fotoğrafların da yer aldığı Sualtından Yansımalar DVD'sinin Türkçe seslendirmesini de yaptı.

Bir kaç sene önce kendisine doğum gününde hediye edilen bir Leica M6 ile başladığını söylediği fotoğraf merakını, bugüne dek çeşitli firmalar için katalog ve moda çekimleri yaparak profesyonelleştirdi. Bayülgen'in, 2006 Mayıs ayında Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi'nde, Zekai Demir ile beraber yaptıkları Madagaskar gezisinden fotoğrafların yer aldığı Baobab Yolu isimli sergisi açıldı ve bu analog çekimlerden oluşan fotoğrafların bulunduğu bir kitabı da yayımlandı.

İlk evliliğini çok genç yaşta ve ilk eşiyle tanışmalarından sadece 13 gün sonra bir Fransız kadınla yapan Bayülgen, kısa süren bu ilişkisinden sonra iki kez daha nikah masasına oturdu. Sonra reklamcı Gaye Hanım ile evlendi. Ama bu evlilik de boşanmayla sonuçlandı. Okan Bayülgen üçüncü evliliğini ise 1996 yılında oyuncu Zeyno Günenç ile yaptı ancak çift 1998 de boşandı. Dördüncü evliliğini 1 ocak 2009 tarihinde Şirin Ediger ile yaptı. Çift, Roma'daki Türk Büyükelçiliği'nde sade bir nikah ile evlendi. Bu evliliğinden “İstanbul” adında bir kızı vardır.

Okan Bayülgen, yıllardır Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’nda oturmaktadır.

2013 Mart ayında TV 8 ile yollarını ayıran Okan Bayülgen'in yeni adresi Beyaz TV oldu. Okan Bayülgen ayrıca 2013 yılında Sadettin Saran'ın sahibi olduğu 104.2 frekansında yayın yapan Radyo Trafik İstanbul'da kitap okumaları dinleyiciyle buluşacak. Radyo Trafik Ankara’da 100.7 frekansından dinlenebilecek.

Okan Bayülgen Haberleri

Okan Bayülgen'in Gazze İçin Ben de Oradayım konserindeki konuşması büyük alkış aldı: Yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin

Okan Bayülgen'in "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde Filistin için söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Filistin'e destek çağrısı yapan Bayülgen "Dünya seyirci kalıyor. Sesimizi yükseltmek lazım. Paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin" ifadelerini kullandı.

Magazin 21-12-2023 00:02

'Yıkılıyo' şarkısıyla bir döneme damga vurmuştu! Ünlü şarkıcı Ayça Yalı Çapkını'nın yıldızının yeğeni çıktı

Bir döneme "Yıkılıyo" adlı parçasıyla ve keman çalışıyla damga vuran Ayça yıllar içindeki değişimiyle zaman zaman gündem oluyor. Şimdilerde 51 yaşında olan ünlü şarkıcının sosyal medyadaki paylaşımları binlerce beğeni ve yorum alıyor. Ünlü isim hakkında yıllar sonra ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı Ayça, meğer Yalı Çapkını'nın yıldızının yeğeniymiş...

Magazin 23-08-2023 15:13

Okan Bayülgen'den ilginç 'Hollywood Vampires' tarzı! Ünlü sunucu yeni imajıyla dikkat çekti

Johnny Depp'in solisti olduğu Hollywood Vampires grubu dün akşam İstanbul'da konser verdi. Konsere gelenler arasında bulunan ünlü simalar da dikkat çekti. Özellikle sunucu Okan Bayülgen yeni tarzıyla oldukça konuşuldu.

Magazin 11-06-2023 00:33

Şarkıcı Ebru Polat sütyen giymedi! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı

Onlyfans'a üye olan ve sosyal medyada iddialı paylaşımlar yapan Ebru Polat sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Şarkıcı Polat sütyen giymeden yaptığı paylaşımda gömleğinin düğmelerini açıp iddiasını ortaya koydu.

Magazin 14-04-2023 15:39

Şarkıcı Ebru Polat Soyunma odasında tamamen çırılçıplak dolaşabiliyoruz dedi! Okan Bayülgen şaştı kaldı

Şarkıcı Ebru Polat, Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı'na konuk oldu. İddialı pozlarıyla sık sık gündeme gelen Polat kadınların birbirlerinin yanında çok rahat olduğundan bahsederken "Soyunma odasında tamamen çırılçıplak dolaşabiliyoruz" dedi! Okan Bayülgen ise bu açıklamaya şaştı kaldı.

Magazin 24-03-2023 07:03

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'den katıldığı programda çok konuşulacak sözler! 'Erotik film yıldızı olmak istiyorum'

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda gündeme oturdu. Okan Bayülgen, 'Nasıl bir emeklilik hayaliniz var?' sorusuna verdiği cevapla izleyenleri şaşırttı. Bayülgen, "Erotik film yıldızı olmak istiyorum... Orada başarılı olmaya çalışacağım. Kendimi böyle bir emekli porno yıldızı olarak görüyorum. Çünkü televizyon bence budur" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-01-2023 19:08

Pınar Altuğ ilk kez itiraf etti! Okan Bayülgen şaşkınlığını gizleyemedi

Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programına katılan Pınar Altuğ, Kusursuz Dünya Müzikali'yle birlikte ilk kez tiyatro sahnesinde yer aldı. Bayülgen'e açıklamalarda bulunan Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile ilgili de konuştu.

Magazin 28-12-2022 15:50

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’sinin son hali inanılmaz! Okan Bayülgen kendini tutamadı “Çok güzel olmuşsun”

Yıldızı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye karakteriyle parlayan ve ardından yer aldığı yapımlarla isminden sıkça söz ettiren Selin Yeninci güzelliğiyle de konuşuluyor. Hayranları ünlü oyuncunun son halini merak ederken son olarak rol aldığı sinema filmi için katıldığı bir televizyon programında Yeninci'nin güzelliği bir kez daha gündeme geldi. Programın sunucusu Okan Bayülgen'in "Çok güzel olmuşsun" tepkisi stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

Magazin 14-12-2022 14:44

Göğüslerim 10 yaşında Petek Dinçöz'ün sorduğu soru programı karıştırdı

Okan Bayülgen'in programına konuk olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, sorduğu bir soruyla adeta kahkaha tufanına sebep oldu. Dinçöz'ün konuklara yeni jenerasyonun büyük gösterdiğini ima ederek "Yeni nesil büyük mü gösteriyor küçük mü?" sorusunu yöneltmesinin ardından konu estetiğe geldi. Bu esnada Okan Bayülgen'in programdaki doktora göğüs estetiği ile alakalı sorduğu soru herkesi güldürdü. Bayülgen'in “Mesela ben diyelim ki 35 yaşındayım ama göğüslerim 10 yaşında" sözlerine kimse kayıtsız kalamadı.

Magazin 08-12-2022 17:18

Erkan Özerman kötü haberi verdi: Hayatımın sonunu yaşıyorum

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Erkan Özerman "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-11-2022 14:31

Okan Bayülgen'e katılan Seda Sayan bacağını masaya uzatıp ekledi! 'Çorapsız geldim senin yüzünden'

Seda Sayan, Okan Bayülgen'in çorapla gezdiği için Ti'ye aldığı ve 'Çorap mesafedir' sözüyle unutulmaz olmuştu. Sayan, Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk oldu. Masaya bacağını uzatan Seda Sayan, Bayülgen'e gönderme yaparak, 'Çorapsız geldim senin yüzünden' dedi.

Magazin 09-11-2022 09:45

Araç kullanmayı bırakmıştı! Okan Bayülgen’den TOGG açıklaması

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Togg’un Türkiye için bir devrim olduğuna belirterek Türkiye’de yerli otomobil üretiminin başlamasının gurur verici olduğunu söyledi. Ayrıca İstanbul trafiğinde araç kullanmaktan usandığını söyleyen Okan Bayülgen, "Araç kullanmaktan tekrar zevk alacağım” dedi.

Magazin 06-11-2022 11:39

Okan Bayülgen'in yaptığı Ajda Pekkan ile ilgili 'kalça kırığı' şakası gerçek oldu! Sosyal medya bu ilginç tesadüfü konuşuyor

Son dönemde konserlerindeki danslarıyla dikkat çeken Ajda Pekkan, evinde kaza geçirdi. Pekkan'ın kalça kemiğinin çatlaması sonucu acil ameliyata alındığı belirtildi. Süperstar'ın yaşadığı talihsiz kaza ise akıllara Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü'nde yaptığı şakayı getirdi. Bayülgen'in Pekkan'ın danslarıyla ilgili konuşurken yaptığı şakanın gerçek olması sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 02-11-2022 20:31

Okan Bayülgen'in kızı İstanbul'u gören inanamadı! Babasının boyuna yetişti

Şovmen Okan Bayülgen, önceki gün kızı İstanbul ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi. İstanbul’un babası Okan Bayülgen'in boyuna yetiştiği görüldü. Geçtiğimiz yıl bıyık bırakan ünlü şovmenin, yeni oyunu için kestiği görüldü.

Magazin 03-09-2022 15:35

Okan Bayülgen’den Nusret’e 'tokat' göndermesi: Bu bir terbiyesizlik, kazandıkları parayı övmeyin

Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü'nde restoran zincirleriyle ünlenen Nusret hakkında yapılan konuşmalar gündem oldu. Okan Bayülgen, ünlü kasap ve iş adamı Nusret'e ağır göndermelerde bulunarak "Böyle bir aptallığa prim vermeyin" dedi.

Magazin 22-05-2022 01:12

Berfu Yenenler'in eşi Eser Yenenler sözleriyle duyanları şaşırttı! Bu hızla gidersek sekiz çocuk olabilir

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı komedi programı ile ün kazanan Eser Yenenler oyunculuk ve sunuculuk alanında yıllar içerisinde kendisini geliştirdi. 2019'da Berfu Yıldız ile hayatını birleştiren Eser Yenenler, konuk olduğu bir programda 'sekiz çocuk' itirafıyla duyanları şaşırttı.

Magazin 18-05-2022 16:15

Okan Bayülgen'den Sarp Bozkurt ve Deniz Işın'a şok soru: Siz sevgili misiniz?

Online dizi izleme platformunda yayınlanan 'Bizden Olur mu?' dizisinin başrolünde Sarp Bozkurt ve Deniz Işın yer alıyor. Ünlü ikilinin dizide fiziksel olarak oldukça yakın olması dikkat çekti. Sarp Bozkurt ve Deniz Işın, birlikte konuk olduğu programda kendilerine bu konuda yöneltilen soruyla gündeme geldi.

Magazin 17-04-2022 09:57

Okan Bayülgen'in şaşkına çeviren Fransa anısı! Modeller bir hışımla arabadan indi

Okan Bayülgen, Zorlu PSM’nin YouTube programı 'İbrahim Selim ile Bu Gece'ye konuk oldu. Yurt dışı anısını ilk kez paylaşan ve aşka dair bakışına anlatan ünlü şovmen, "En yakın arkadaşım ölmüş arkadaşım" sözlerine de açıklık getirdi.

Magazin 11-03-2022 17:06

Okan Bayülgen'den Diriliş Ertuğrul ve Çukur göndermesi: 2,5 yılıma mal oldu

Okan Bayülgen, Haber Global'de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü programında, Diriliş Ertuğrul dizisine gönderme yaptı. Çukur dizisini hiç izlemediğini belirten Bayülgen "Ama bunu söylememem lazım. Daha önce şu diziyi izlemedim dediğim zaman 2,5 yılıma mal olmuştu" dedi. Bayülgen'in, 2016 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri sırasında Diriliş Ertuğrul dizisine yönelik ifadeleri gündem olmuştu.

Magazin 16-02-2022 20:24

Okan Bayülgen o davayı kaybetti! Haksız yere işten çıkarıldığı için...

Okan Bayülgen'in 6 yıl özel şoförlüğünü yapan Burhan Akdeniz, haksız yere işten çıkarıldığı için ünlü televizyoncuya açtığı davayı kazandı.

Magazin 01-02-2022 08:48

Okan Bayülgen'den şoke eden Erkan Petekkaya yorumu! Erkan Petekkaya akıl hastası

Okan Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü programında Erkan Petekkaya için şoke eden bir söz söyledi. Okan Bayülgen, Erkan Petekkaya için akıl hastası tanımını kullandı.

Magazin 31-01-2022 08:25

Okan Bayülgen'den şok çıkış: Erkan Petekkaya akıl hastası

Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü'nün yeni bölüm konuğu Sinan Akçıl oldu. Akçıl, canlı yayında oyuncu Erkan Petekkaya ile yaşadığı anılardan ve telefon görüşmelerinden bahsetti. Okan Bayülgen'in ise Petekkaya için "Akıl hastası" yorumunda bulunarak "Allah saklasın, onun komşusu olmak ne fena bir şeydir." demesi dikkat çekti.

Magazin 30-01-2022 12:36

Soner Olgun kimdir, aslen nereli? Soner Olgun kaç yaşında ve eşi Özlem Olgun kimdir?

Sanatçı Soner Olgun, magazin gündeminde sıklıkla araştırılan isimlerden biri. Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Soner Olgun ve eşi Özlem Olgun'un hayatı araştırılıyor. Peki şarkılarıyla adından bahsettiren Soner Olgun kimdir, aslen nereli? Soner Olgun kaç yaşında ve eşi Özlem Olgun kimdir? İşte hayatı ve detaylar...

Magazin 26-01-2022 21:58

Defne Samyeli'nin sabah rutiniymiş! Sabahları susam yağı ile vücudumu fırçalıyorum

Sahne kıyafetleri, özel hayatı ve kızlarının paylaşımlarıyla gündeme gelen Defne Samyeli Okan Bayülgen'e konuk oldu. Samyeli daha önce yaptığı "Sabahları susam yağı ile vücudumu fırçalıyorum" sözlerine açıklık getirdi.

Magazin 26-12-2021 14:09

Okan Bayülgen’in herkesten sakladığı kızı İstanbul büyüdü

Okan Bayülgen’in 2008 yılında hayatını birleştirdiği Şirin Ediger’den İstanbul adında bir kız çocuğu var. 2008 – 2014 yılları arasında evli kalan çiftin kızı İstanbul annesi Şirin Ediger ile birlikte kalıyor.

Magazin 03-12-2021 22:27

Okan Bayülgen: Z kuşağından hiç hazzetmiyorum

Haber Global'de yayınlanan Muhabbet Kralı programında Okan Bayülgen'in gündeminde Z kuşağı vardı. Bayülgen "Z Kuşağı'ndan hiç hazzetmiyorum" dedi.

Magazin 20-11-2021 21:27

Ömür Gedik: Et yiyelim ama hayvanlar ölmesin

Haber Global'de Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübüne konuk olan Ömür Gedik, yapay etin yaygınlaşması gerektiğini söyleyerek, "Et yiyelim ama hayvanlar ölmesin" dedi.

Magazin 31-10-2021 10:55

Enes Batur'dan Okan Bayülgen'e yanıt: Niye Youtuber’lara sallıyor ki?

Okan Bayülgen Influencer'lar için "Hepsi çöp, hepsi zavallı" demişti. Bayülgen'in bu yorumuna Enes Batur yanıt verdi.

Magazin 18-10-2021 11:48

Okan Bayülgen'den Tamer Karadağlı ve Mehmet Ali Erbil yorumu!

Okan Bayülgen, ‘Uykusuzlar Kulübü’ programında Mehmet Ali Erbil’in Ece Ronay tarafından taciz iddiasıyla gündeme gelmesi ve Tamer Karadağlı'nın ödül törenindeki tavırlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bayülgen, Altın Portakal'da Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan olayla ilgili "Tamer Karadağlı’nın davranışlarından yana değilim ama belli ki orada bir organizasyon problemi var. Adam da saksı gibi durmak zorunda kalmış" dedi.

Magazin 17-10-2021 21:14

Okan Bayülgen'e konuk olan Hande Sarıoğlu: İyi sallıyorum

Spiker Hande Sarıoğlu, Habertürk'ten kovulmasına sebep olan oryantal dansının perde arkasını Okan Bayülgen'e anlattı. Sarıoğlu açıklamasında "İyi sallıyorum" dedi.

Magazin 11-10-2021 15:52

Okan Bayülgen'in eski eşini görenler gözlerine inanamıyor!

Sosyal medya fenomenlerine söylediği zehir zemberek sözlerle magazin gündemini meşgul eden ünlü oyuncu Okan Bayülgen'in eski eşini görenler şaşıp kalıyor.

Magazin 02-10-2021 15:47

Cenk Eren, Okan Bayülgen’e ateş püskürdü: Zavallı bücür

Buket Aydın’ın programına katılan ve sosyal medya fenomenlerine zavallı diyen Okan Bayülgen’e karşı tepkiler sürüyor. Cenk Eren, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ağır sözler söyledi.

Magazin 02-10-2021 01:56

Enes Batur ve Kafalar'la yakınlığı bilinen Haluk Arslantaş'tan Okan Bayülgen'e ağır sözler!

Yapımcı, oyuncu ve sunucu olan Okan Bayülgen konuk olduğu bir programda Influencerlar (sosyal medya fenomenleri) hakkında ağır ifadeler kullandı. Influencer hakkında "Onları çöpe atıyorum ben, Hepsi çöp" diye konuşan Okan Bayülgen'e, Enes Batur ve Kafalar'la yakınlığı bilinen Haluk Arslantaş tepki gösterdi. İşte detaylar...

Magazin 01-10-2021 14:44

Okan Bayülgen: Influencer'ların hepsi çöp, para kazanmaya çalışan zavallılar

Okan Bayülgen, Buket Aydın'ın programında sosyal medya fenomenlerini sert bir biçimde eleştirdi. Okan Bayülgen "Influencer'ların hepsi çöp para kazanmaya çalışan zavallılar. Tanıdığımız sevdiğimiz sanatçıların da bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor." dedi.

Magazin 01-10-2021 00:19

'Yıkılıyo' şarkısıyla ünlenen Ayça'nın son halini görenler gözlerine inanamadı!

'Yıkılıyo' şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Ayça Tekindor, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi. Ayça'nın son halini görenler, genç şarkıcıyı tanıyamadı.

Magazin 25-09-2021 12:38

Bahar Candan, Okan Bayülgen ve Mustafa Sarıgül'le fotoğraf paylaşınca...

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan Okan Bayülgen ve Mustafa Sarıgül'le fotoğraf paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Candan'a yorum yağdı.

Magazin 22-09-2021 09:27

Okan Bayülgen Renkli Rüyalar Oteli'nin kapıları açılıyor

BluTV, yepyeni ve daha önce denenmemiş bir format ile üyelerinin karşısına çıkıyor. Okan Bayülgen’in her bölüm konuklarını Yalın Alpay ve Emrah Safa Gürkan ile farklı otellerde ağırlayıp hayata dair sohbet edeceği ‘Renkli Rüyalar Oteli’, 3 Temmuz’da başlıyor.

Magazin 02-07-2021 17:09

Ünlü isimlerin büyük aşklarına çok şaşıracaksınız! İşte yaşadıkları aşk ile ağızları açık bırakan ünlüler

Sanat ve televizyon camiasının önde gelen isimlerinin bir zamanlar kiminle sevgili olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız. Kabarık listede kim yok ki! Özellikle 1990'lı yıllardan günümüze kadar gelen bazı isimler var ki yaşadıkları fırtınalı aşk ile hayranlarını halen şaşırtıyor. Peki Ünlü isimlerin eski sevgilileri kimler? İşte merak edilen ayrıntılar...

Magazin 15-06-2021 12:54

Okan Bayülgen hangi kanalla anlaştı?

Ekranların sevilen yüzü ünlü televizyoncu Okan Bayülgen'in yeni adresi belli oldu. Bayülgen, kuruluş aşamasından bu yana yer aldığı ve birçok programa imza attığı tv100 ile yollarını ayırmıştı.

Magazin 12-06-2021 13:40

Ali Poyrazoğlu'ndan Ferhan Şensoy paylaşımı! 'Çiçek gibiyiz'

Ali Poyrazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ali Poyrazoğlu'nun paylaşımları beğeni topladı.

Magazin 18-04-2021 08:33

Youtuber'a 'hakaret' iddiasıyla yargılanan Okan Bayülgen beraat etti

Sunucu Okan Bayülgen'in, "Uykusuzlar Kulübü" adlı televizyon programında, Youtuber Muhammet Çumanoğlu'nun bir videosunu yayınlayıp hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada beraatine karar verildi.

Magazin 29-03-2021 13:34

Okan Bayülgen’den samimi itiraflar: 'Ülkemizdeki aşıyı olacağım'

Okan Bayülgen, Buket Aydın’ın Haber Global kanalında sunduğu Koltuk programına katıldı. Okan Bayülgen, özel hayatından z kuşağına, koronavirüs aşısından sosyal medyaya birçok konu hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Magazin 26-03-2021 23:37

Okan Bayülgen'den Gülben Ergen'i kızdıran sözler

Şarkıcı Gülben Ergen, oyuncu ve sunucu Okan Bayülgen'in "Aramıza senin gibi bir tipi almak istemeyiz" sözlerine yanıt verdi. Ergen, "Aranıza beni almak için takla atarsınız da, belli etmezsiniz. Bayılırsınız ben aranıza gireyim de, muhabbet edelim diye" şeklinde konuştu.

Magazin 20-01-2021 15:02

Sosyal medyanın akıl hastalığı dükkanına dönüştüğü söyleyen Okan Bayülgen büyük tartışma yarattı!

Globelleşen dünya düzeni ve teknolojin ilerlemesiyle birlikte sosyal medya çılgınlığı giderek büyüyen bir girdap haline dönüştü. Koronavirüs salgınıyla beraber insanların eve kapanması ve karantina uygulamalarının başlatılması sosyal medya ateşini iyice körükledi. Özellikle Instagram bu konuda başı çekiyor. Sanat dünyasının sevilen isimlerinden biri olan dobra kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Okan Bayülgen’in sosyal medya tespiti kullanıcıları ikiye böldü.

Trend 13-01-2021 11:08

Berkay'dan Arda Turan açıklaması: Pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim

Geçtiğimiz yıl futbolcu Arda Turan ile yaşadığı olay sonrası mahkemelik olan Berkay, "O an öfkelenseydim belki de çok daha pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim” dedi.

Magazin 25-12-2020 14:00

Zafer Algöz'den Zaga dönemiyle ilgili Okan Bayülgen açıklaması! Okan bize haber vermeden...

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, yıllar önce televizyon programında birlikte çalıştıkları Okan Bayülgen'le ilgili açıklamalarda bulundu. Algöz, "Okan Bayülgen ile Zaga ve Televizyon Çocuğu döneminde beraber çalışmıştık. Bir dönem geçtikten sonra şunu öğrendim ki orada yapmış olduğum, benim de yaratıcılığını üstlendiğim o işleri Okan bize haber vermeden noterde kendi üstüne almış" dedi.

Magazin 15-10-2020 22:27

Okan Bayülgen'den Instagram eleştirisi: Büyük bir tiksintiyle sona ereceğini öngörüyorum

Okan Bayülgen, sosyal medya platformu Instagram ile ilgili olarak "Hakikaten bir geri zekalı dünya ve çok yakında büyük bir tiksintiyle sona ereceğini öngörüyorum" dedi.

Magazin 30-09-2020 23:07

Yavuz Bingöl annesinin videosunu izlerken gözyaşlarına boğuldu

Okan Bayülgen'in programına konuk olan ünlü şarkıcı Yavuz Bingöl, şimdilerde Alzheimer hastası olan annesinin yıllar önceki videosunu izleyince gözyaşlarına hakim olamadı. Bingöl'ün gözyaşları karşısında zor anlar yaşayan Bayülgen ise programa ara verdi.

Magazin 23-09-2020 11:28

Okan Bayülgen'e katılan Yavuz Bingöl 'yandaş' eleştirilerine yanıt verdi!

TV100'de yayınlanan Okan Bayülgen'in sunduğu Nokta programına konuk olan Yavuz Bingöl, yandaş eleştirilerine yanıt verdi. Yandaşlığın kötü bir şey olmadığını söyleyen Yavuz Bingöl, 'Ben bir partili değilim. Bunun yandaşlık olarak algılanması doğru değil' dedi.

Magazin 23-09-2020 09:35