Özge Özacar Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar ve Ali Koç beraber görüntülenince gündem oldu! Ne güzelsiniz

Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakterine hayat veren Özge Özacar sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu fanatik Fenerbahçeli çıktı. Bir etkinlikte Ali Koç'un yanında görülen oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 04-03-2024 10:25

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisine geçtiğimiz günlerde 'Görkem' karakteri ile Özge Özacar dahil oldu. Oyuncunun gerçek hayattaki havalı pozları şaşırttı.

Magazin 23-02-2024 12:12

Kızılcık Şerbeti dizisine bomba transfer! Ömer'e partner geliyor

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'ne yeni bir isim katılıyor. Abdullah Bey'in ailesine Alev'i sevdiğine dair söylediklerinden sonra Pembe'nin sinir krizi geçirdiği sahneler sosyal medyayı adeta sallamıştı. Heyecanın giderek tırmandığı dizide Ömer'e partner geliyor.

Magazin 23-12-2023 11:24

Özge Özacar festivale damga vurdu! Kırmızılar içindeki pozlarına beğeni yağdı

En son Kısmet dizisinde Melike karakterine hayat veren Özge Özacar Venedik Film Festivali’ne katıldı. Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Özacar elbisesiyle verdiği pozlarla büyüledi.

Magazin 02-09-2023 21:49

Özge Özacar

Özge Özacar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özge Özacar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fox'tan şaşırtan final kararı! İki dizinin fişini çekti

Fox Tv iki yazlık dizisi için final kararı aldı. Reytinglerde beklentiyi karşılamayan iki dizinin peş peşe final yapacağı açıklandı. Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç’un başrolünde yer aldığı Yaz Şarkısı'nın ekran macerası 8. bölümde son bulacak. Final kararı alınan diğer dizinin Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar'ı buluşturan Kısmet dizisi olduğu öğrenildi.

Magazin 14-08-2023 15:24

Kısmet'in Melike’si Özge Özacar sütyensiz pozuyla olay oldu! Beğeni yağdı

Cuma akşamları ekrana gelen Kısmet dizisinde Melike karakterine hayat veren Özge Özacar güzelliği ile nefes kesiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Özacar sütyensiz dekolteli pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 23-06-2023 23:37

Baba dizisinden Cansu karakterinin giydiği blazer cekete alternatif öneriler

Salı akşamlarını renklendiren Baba dizisi, ilginç konusu ve usta oyuncularıyla sevenlerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizi, sadece konusuyla değil oyuncularının başarılı kombinleriyle de konuşuluyor. Son olarak Cansu karakteri Özge Özacar'ın başarıyla taşıdığı blazer ceket, herkesin beğenisini kazandı. Siz de Cansu'nun blazer ceketini beğendiyseniz alternatifi olabilecek modeller için yazımızı okumaya davetlisiniz!

Magazin 30-06-2022 17:04

Kefaret’in Meltem’i Özge Özacar, dizi final yapınca saç rengini değiştirdi

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın paylaştığı ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Kefaret dizisinde Meltem karakteriyle izleyici karşısına çıkan Özge Özacar, saç rengini değiştirdi.

Magazin 29-09-2021 08:04