Prada Gözlük Haberleri

Yüz şeklinize göre hangi gözlük modeli size en uygun?

Herkesin yüzüne en iyi uyacak gözlük modeli farklılık gösterir. Gözlük seçerken yüz şeklinizi dikkate almak hem tarzınızı yansıtmanıza hem de doğru görünümü elde etmenize yardımcı olur. Çünkü doğru gözlük, hatlarınızı dengeleyerek yüzünüzü en iyi şekilde vurgular. Biz de içeriğimizde yüz şeklinize en uygun olacak modellerin yer aldığı bir liste hazırladık. Ünlü markaların çeşitli gözlük modellerinden oluşan seçkimize gelin birlikte göz atalım.

Kadin 06-03-2024 14:54

Sezonun en havalısı! Prada'nın çok beğenilen o gözlük modelinde 1810 TL indirim

Dünyaca ünlü markaların güneş gözlüklerinde büyük fırsatlar başladı. Prada da, bugüne özel indirimleriyle öne çıkan markalardan biri. Sizin için Prada'nın en beğenilen, sezona damgasını vuran güneş gözlüğünü inceledik. 1810 TL indirimle satışta olan bu gözlüğü kaçırmayın!

Kadin 09-02-2024 15:35

Yaz için daha iyi bir aksesuar düşünülemez, en iyi erkek güneş gözlüğü markaları

Her mevsimde ihtiyacımız olan şeylerden biri, güneş gözlüğü. Güneşin etkisini çok fazla göstermediği kış aylarında dahi güneş gözlüğü takmamız gerekiyor. Özellikle yaz günlerinde güneş ışınlarından korunmak, iyi bir görünüme sahip olmak ya da sadece iyi hissetmek istediğimiz için güneş gözlüğü takma ihtiyacımız daha da artıyor. Elbette güneş gözlüğü takma gerekçemize bağlı olarak seçtiğimiz gözlük ve modeli de değişebiliyor. Doğru gözlüğü seçmek bu nedenlerden dolayı oldukça önem taşıyor.

Haber 21-06-2023 10:49

Gözlük mevsimi başlasın! Yaz aylarında kullanabileceğiniz şık ve kaliteli güneş gözlükleri

Güneş gözlükleri, sıcak yaz günlerinde hem güneş ışınlarından korunmak hem kombinlere şıklık katmak için ihtiyaç duyulan en temel aksesuarlardan biri. Siz de güneşli günlerde "Gözlüklerim olmadan asla dışarı çıkmam." diyenlerdenseniz bu yaz yeni gözlüklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Birbirinden farklı tarza ve renge sahip güneş gözlükleri arasından en beğenilen modelleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, vakit kaybetmeden o listeye göz atalım!

Haber 14-04-2023 16:33