Vf Haberleri

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-2024 04:29

Stilinize basit ama etkili bir dokunuş! 2024 modasına damgasını vuracak fular modelleri

Düşük maliyetli bir aksesuar seçeneği olan fularlar kıyafetlerimizi canlandırmanın en kolay yollarından biri. İlkbahar sezonu da gelmişken pek çok farklı fular modelini hırkalardan blazer ceketlere kadar kombinlerimizde kullanmaya başlamanın zamanı geldi de geçiyor. Stilinize basit ama etkili bir dokunuş katmanızı sağlayacak ve 2024'e damgasını vuracak çeşitli fular modellerini sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 20-03-2024 22:05

Pürüzsüz cildin püf noktası yüz temizliği için kritik olan ürün listesi

Pürüzsüz bir cilt için sırrınız burada! Yüz temizliği, kusursuz bir cildin anahtarıdır. Her gün maruz kaldığımız kir, yağ ve çevresel faktörler cildimizi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru ürünleri kullanarak sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün! İhtiyacınıza uygun temizleyici, tonik ve serumu seçerek güzellik ritüelinizi tamamlamaya ne dersiniz? Unutmayın, cildinizin bakıma ihtiyacı var. Sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünler, kaçırılmayacak fırsat!

Kadin 07-03-2024 14:54

Yüz şeklinize göre hangi gözlük modeli size en uygun?

Herkesin yüzüne en iyi uyacak gözlük modeli farklılık gösterir. Gözlük seçerken yüz şeklinizi dikkate almak hem tarzınızı yansıtmanıza hem de doğru görünümü elde etmenize yardımcı olur. Çünkü doğru gözlük, hatlarınızı dengeleyerek yüzünüzü en iyi şekilde vurgular. Biz de içeriğimizde yüz şeklinize en uygun olacak modellerin yer aldığı bir liste hazırladık. Ünlü markaların çeşitli gözlük modellerinden oluşan seçkimize gelin birlikte göz atalım.

Kadin 06-03-2024 14:54

Diğer Haber Etiketleri

barbie barbie bebek evi barbie dream house barbie evi barbie film barbie girl barbie movies barbie nin rüya evi barbie oyun evi barbie oyuncakları barbie rüya evi barbie ve ken bargello bargello parfüm bargello parfüm kodları bandana bepanthol pişik kremi Adidas defacto Gucci Koton aloe vera yıldız pareo bebek buzdolabı mayo termos bebek maması büstiyer kaş sabitleyici retinol Sebze gözlük saç düzleştirici ruj yüz temizleme jeli saç bakım yağı Barbie filmi saç kremi biberon hindi Güneş saç bakımı Kalp‎ Göz mantar Victoria's Secret hamilelik cilt bakımı fondöten güneş kremi bebek pudrası Barbie bebek makyaj kirpik tedavi peeling Elektrikli süpürge dış gebelik epilasyon ağda kaş pudra tırnak tırnak bakımı bikini alerji ishal tüp bebek alara alerji belirtileri armani exchange arzum okka kahve makinesi dagi dagi iç giyim cilt chanel parfüm çiftler vitamini bodysuit carolina herrera burberry gözlük burberry parfüm c vitamini serumu estee lauder evde saç bakımı en iyi saç düzleştirici guess güzellik fular hamile golden rose hyaluronik asit homend çay makinesi hugo boss parfüm ilik iğne anne ayak ayak tabanı aloe vera bakımı dış gebelik neden olur dolce gabbana parfüm dudak kapatıcı kapatıcı önerisi jbl kulak içi kulaklık jel tırnak ysl libre yara bandı yaş mon mor nemlendirici krem mi tartı lip gloss loreal paris la roche posay lacoste maybelline maybelline kapatıcı ralph lauren rayban güneş gözlüğü saç saç bakım maskesi saç düzleştirici tarak saç şekillendirici pembe philips avent philips avent biberon philips avent emzik philips avent suluk protez tırnak protez tırnak modelleri refleks pierre cardin pişik kremi plaj elbisesi siyah sevgi salisilik asit prada gözlük su ısıtıcı termos bardak kablosuz süpürge kadın kadın iç çamaşırı kaş dökülmesine ne iyi gelir note osse gözlük osse güneş gözlüğü under armour tırnak modelleri tonik topuklu bot topuklu bot modelleri vogue gözlük wwf market topuklu bot kombinleri tüy toplayıcı tüp bebek nasıl olur tüp bebek tedavisi versace parfüm victoria secret bombshell xiaomi tartı the purest solutions bitkiler akrilik eo kirpik uzatma sant topuk zihin akciğerler hücreler kirpik uzatma yöntemleri ense lip gloss nedir mor rengi polyamid lipgloss nedir dsa sırt sağlıklı besinler ayaklar dermal posa kirpiklere vazelin sürmek kuğ

Vf

Vf Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Vf Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kadınlar Günü için annenize, eşinize, kardeşinize, arkadaşlarınıza alabileceğiniz yaşam kolaylaştırıcı pratik hediyeler

Kadınlar Günü; annelerimize, eşlerimize, kardeşlerimize ve sevdiklerimize minnettarlığımızı ifade etmenin bir yolunu sunan önemli özel günler arasında yer alıyor. Bu günü kutlarken sevdiklerinizin yaşamlarını güzelleştirecek hediyeler seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İster annenize, eşinize, kardeşinize ister yakın arkadaşlarınıza hediye arayışındaysanız işte yaşam kolaylaştıran 10 hediye önerisi!

Kadin 04-03-2024 19:53

İz yok, rahatlık var! Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları

Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.

Kadin 04-03-2024 02:14

Her 3 kişiden 1'inde var! 'Burundan nefes alamaz hale gelebilirler' Uzman isimden önemli uyarı

Baharın pozitif enerjisinin çevremize ve ruh halimize olumlu yansımaları olsa da, beraberinde bazı alerjik sorunlar da getirdiğini vurgulayan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, uyarılarda bulundu.

Kadin 29-02-2024 10:32

Uygun fiyatlı parfüm arayanlar buraya! İşte Bargello en iyi kadın parfümleri

Hoş kokulu ürünler tasarlayan Bargello en iyi kadın parfümü ürünleriyle bütçe dostu bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Benzersiz ve kalıcı kokularıyla da tanınan markanın en çok beğeni alan ve en çok satılan parfümlerden bir seçki hazırladık. Her zevke ve tarza uygun parfümlerin yer aldığı içeriğimizde Bargello'nun Chanel'den Gucci'ye Victoria's Secret'tan Burberry'e kadar pahalı markaların parfümlerine muadil ürünleri yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin 26-02-2024 01:27

Uzman isimden kadınlara önemli uyarı! 'Dış gebelik ihmal edilirse ölüme yol açabilir'

Dış gebelik hakkında uyarılarda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Sami Şahin, “Dış gebelik hastanın tıbbi durumuna göre çeşitli yöntemlerle tedavi edilebilmektedir. Eğer ihmal edilerek zamanında tedavi edilmezse ölümcül sonuçları olabilir” dedi.

Kadin 16-02-2024 11:40

Buzdolabı kapağınız kapanmıyor mu? Çözümü çok basit! Tek malzeme ile eski haline dönüyor

Buzdolabı her evin en temel ihtyaçlarından biri. Buzdolaplarının yiyecekleri daha uzun süre bozulmadan saklayabilmesi için bakımlarının aksatılmadan yapılması gerekiyor. Eğer buzdolabınızın kapağı tam olarak kapanmıyorsa kapak lastiğiniz gevşemiş olabilir. İşte tek malzeme ile buzdolabı kapağı kapanma sorununa etkin çözüm...

Kadin 08-01-2024 11:27

Pırıl pırıl dudaklara sahip olmak isteyenler buraya! TikTok'u ele geçiren lip gloss akımı için öneriler

Işıl ışıl dudaklarla tamamlanmış harika bir makyaj yapmaya ne dersiniz? Öyleyse tam size göre önerilerimiz var! İster akşam buluşmalarında bir yıldız gibi parlayın ister hafif tonlardaki makyajınızı dudaklarınızla ön plana çıkarın. Makyajınızın tamamlayıcısı Lip glosslarla herkesin dikkatini dudaklarınıza çekebilirsiniz. Üstelik birbirinden renkli ve parlak bu ürünler dudaklarınızı da besliyor. Gelin, sizin için hazırladığımız listeye birlikte göz atalım.

Kadin 11-10-2023 15:40

Bebeğinizin gelişimine katkı sağlayacak bebek gıdaları

Hızla büyüyen bebeklerin temel besin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamak isteyen ebeveynlere güzel bir haberimiz var. Sağlıklı ve temiz içerikli gıdalara yer verdiğimiz bu listeyi inceleyerek bebeğinize şahane öğünler hazırlayabilirsiniz. Farklı yaş gruplarındaki bebeklerin rahatça tüketebileceği gıdaları kullanarak farklı tarifler deneyebilir ve çocuğunuzun dengeli bir beslenme rutinine sahip olmasını sağlayabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bebek gıdaları!

Kadin 30-08-2023 14:39

Hi Barbie, Hi Ken! Barbie çılgınlığına katılmak isteyen çocuklarınıza hediye edebileceğiniz Barbie oyuncakları

Barbie çılgınlığına katılmak isteyen çocuklarınıza hediye mi arıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz! Barbie bebeklerden uçaklara, keyifli bir spa günü oyuncak setinden çiçekçilik öğrenebilecekleri seçeneklere ve Barbie'nin rüya evine kadar birçok Barbie oyuncağını sizler için bir araya getirdik. İşte, birbirinden güzel ve eğlenceli oyuncak seçenekleri!

Kadin 08-08-2023 15:56

Tüp bebek nasıl yapılır? Tüp bebek tedavisi ile ilgili merak edilenler

Tüp bebek tıp alanında önemli bir başarı ve umut kaynağı olarak kabul edilen yardımcı üreme tekniklerinden biridir. Tıp literatüründe "in vitro fertilizasyon" (IVF) olarak da adlandırılan tüp bebek, çocuk sahibi olmakta zorluk yaşayan çiftlere ve kısırlık sorunu yaşayan bireylere çözüm sunar. Peki, tüp bebek nedir ve tüp bebek süreci nasıl ilerler?

Kadin 31-07-2023 15:59

Deniz kenarındayken üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat parçalar

Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken şık görünmek isteyenlere güzel bir haberimiz var! Bikini ve mayo üzerine giyilebilecek birbirinden şık ve rahat parçaları sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı beden ölçülerine uygun gömlek, şort, plaj elbisesi ve pareoları inceleyebilirsiniz.

Kadin 25-07-2023 16:46

Pembenin elli tonu: İşte Barbie stilini yansıtabileceğiz en güzel ürünler

Margot Robbie ile Ryan Gosling’in başrollerinde oynadığı Barbie filminin çekim süreciyle ortaya çıkan Barbiecore trendine birçok ünlü ayak uydurdu! Bu sezonun en trend kuralı olarak belirtilen pembe kombinler; Gigi Hadid'den Kim Kardashian'a, Anne Hathaway'den Megan Fox'a kadar birçok ünlü ismin de tercihi oluyor. Siz de bu modaya ayak uydurmak istiyorsanız birbirinden pembe kıyafetlerden oluşturduğumuz listemize bakmaya ne dersiniz?

Kadin 25-07-2023 16:46

Bacaklarınızı göstermekten korkmayın! Ciltte oluşan çilek görünümü nasıl yok edilir?

Vücutta genellikle kırmızı veya siyah renkte görünen hafif kabarık noktalar, çilek görünümü olarak adlandırılır. Birçok kişinin rahatsız olduğu bu görünüm, pürüzsüz bir vücut görünümünün önünde engel oluşturur. Sağlık açısından herhangi bir olumsuzluğa neden olmasa da estetik anlamda rahatsız edici olan çilek görünümünden şikâyetçiyseniz endişelenmenize gerek yok! Evde uygulayabileceğiniz basit yöntemlerle pürüzsüz bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Kadin 21-07-2023 18:09

Hangi saç bakım ürününü kullanacağım? diye kara kara düşünmeyin! İşte kuaförlerin tercih ettiği o ürünler

Günlük yaşam koşuşturmasında yıpranan ve canlılığını yitiren saçlar için pek çok farklı bakım ürünü bulunuyor. Her saçın farklı bir bakım rutinine ihtiyaç duyduğu düşünülünce hangi ürünü kullanmak istediğinize karar vermek ise son derece güç bir hal alıyor. Siz de günlük saç bakım rutininize hangi ürünleri eklemeniz gerektiğine karar veremiyorsanız seçkimizi inceleyerek kuaförlerin tavsiye ettiği ürünlere göz atabilirsiniz.

Kadin 03-07-2023 17:12

Bu yaz tatile bebekleriyle çıkacakların yanlarına mutlaka almaları gereken ürünler

Tatil mevsimi geldi. Küçük yaşta çocuğu ya da bebeği olanlar için farklı ihtiyaçlar olduğundan, hazırlık süreci epey önemli bir hâle geliyor. Fakat bebekli tatili kolaylaştıracak ürünlerle hem hazırlık sürecini hem yolculuğu hem de tatili daha rahat bir hâle getirebilirsiniz. Tatil sürecinizi kolaylaştıracak bebek tatil ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

Kadin 03-07-2023 17:12

Yeni doğmuş bebeklerin kurtarıcısı olacak en iyi bebek pudraları

En kıymetli varlığınız olan bebeğinizin pişik olmasını istemezsiniz, değil mi? Pişiğin önüne geçmek için en iyi yardımcınız bebek pudraları! Peki, bebek pudrası ne işe yarar? Bebek pudraları, bebeklerin ciltlerinin kuru kalmasına yardımcı olarak pişiği engeller. Siz de hassas ciltli bebeğiniz için sağlıklı ve etkili bir bebek pudrası arıyorsanız doğru yerdesiniz! En sağlıklı bebek pudrası önerilerini sizin için hazırladık.

Kadin 22-06-2023 18:01

Saç düzleştiricilerden kremlere, saatlerce uğraşmadan saçlarınızı şekillendirmenizi sağlayacak ürünler

Bakımlı bir görünüm elde etmek istiyorsanız işe saçlarınızla başlamalısınız. Mükemmel görünen saçlara kavuşmak içinse doğru şekillendiricileri tercih etmelisiniz. Tabii saçlarınızla uzun uzun ilgilenmek için pek fırsat bulamıyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda pratik şekillendiricilerden yardım almanızda fayda var. Gelin, saçlarınıza kısa sürede şekil vermenizi sağlayacak ürünlere beraber bakalım.

Kadin 13-06-2023 18:07

İlk bebeğini 53 yaşında doğurdu! Anne olduğuma inanamıyorum

Hamilelik gün geçtikçe zorlaşan durumlar arasında yer alıyor. Değişen yaşam standartları ve zararlı alışkanlıklar hamile kalmanın zorlaşmasına neden oluyor. Ancak çeşitli tıbbi müdahalelerle hamile kalmak mümkün olabiliyor. 53 yaşında ilk bebeğini doğuran bir kadın yaşadığı anları paylaştı.

Kadin 04-06-2023 23:41

Siyahtan vazgeçemeyenler için hem kullanışlı hem rahat en iyi bodysuit önerileri

Bodysuitler pratiklikleri ve rahatlıklarıyla hem günlük hem şık kombinlerin kurtarıcı parçaları. Ofisten davetlere kadar birçok farklı konseptte son derece geniş bir kullanım alanına sahip olan bu parçalar, özellikle siyah modeller, feminen ve fit bir görünüm elde etmenize de olanak tanıyor. Siz de birbirinden şık siyah bodysuitlerle stilinizi tamamlamak istiyorsanız en iyi bodysuit önerilerine mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 11-05-2023 18:02

Yıldız gibi parlamaya hazır olun: Yüzünüzü ışıl ışıl gösterecek lip gloss önerileri

Hem günlük makyajların hem gece makyajlarının olmazsa olmaz adımı rujdur. Son dönemde dolgun ve kıvrık dudaklar moda olduğundan rujlar yerini ağırlıklı olarak lip glosslara bıraktı. Lip glosslar; rujlara göre dudaklara daha dolgun ve canlı bir görünüm sunuyor. Gelin, dudaklarınızı kusursuz gösterecek lip glossları beraber inceleyelim.

Kadin 14-04-2023 16:13

Dövmelerinizden alın yazınıza kadar her şeyi kapatabilme özelliğine sahip fondötenler

Mükemmel bir ten makyajı için makyaj çantanızın olmazsa olmazı ürünlerinden biri, fondötenler. Bu ürünler cildinizdeki akne, sivilce izi, leke, göz altı morlukları ve gözenek görünümlerini kusursuz bir şekilde kapatmanıza yardımcı olurken aynı zamanda aydınlık ve ışıl ışıl bir görünüm de sağlar. Eğer siz de kaliteli fondöten ya da concealer arayışındaysanız en çok tercih edilen markaların ürünlerine yer verdiğimiz listeyi birlikte inceleyelim!

Kadin 23-03-2023 15:24

Kuaföre servet ödemeyin! Saçını yakmadan, yıpratmadan şekillendirmek isteyenlere saç şekillendirme makineleri

Zarar vermeden saçlarınızı şekillendirmek ve kurutmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Hava akımıyla çalışan saç kurutma makinelerinin farklı başlıklarıyla istediğiniz gibi şekillendirme işlemi yapabilirsiniz. Her bütçe ve ihtiyaca uygun ürünlere yer verdiğimiz listemizi inceleyerek aradığınız cihazı kolaylıkla bulabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Kadin 15-03-2023 14:18

Cildinizin kusursuz görünmesini sağlayacak en iyi fondöten çeşitleri 2023

Kusursuz ve ışıl ışıl bir cilt, her kadının hayali ve bu hayale giden en kestirme yol, tabii ki fondötenler! Ciltteki pek çok problemi kapatarak çok daha sağlıklı ve aydınlık bir ten görüntüsü oluşturan, makyajın en önemli adımlarından biri olan fondötenleri seçerken onlarca renk tonu ve özellik arasında kaybolmamak da mümkün değil. En iyi fondöten modellerini sizler için listeledik.

Kadin 08-03-2023 16:34

Aloe vera kaç günde bir sulanır, nasıl bakılır? Aloe vera nasıl daha hızlı büyür, neden yumuşar?

Evlerde en çok yetiştirilen bitkilerden olan aloe vera, sarısabır adıyla da bilinir. Zarif görünümü, dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü ile öne çıkan aloe vera, şifalı oluşuyla tanınır. Pek çok kozmetik ürününün içinde kullanılan aloe veranın farklı çeşitleri de vardır. Evde yetiştirmesi kolay olan aloe vera bitkisi çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Günümüzde daha çok cilt ve saç bakımı için kullanılan aloe vera bitkisinin bakımı nasıl olmalıdır, ne kadar sulanmalıdır?

Kadin 07-03-2023 17:55

Kaşlarınızın ve kirpiklerinizin kolayca uzamasını sağlayacak yöntemler

Kaşlar ve kirpikler yüzün en dikkat çeken noktalarından. Uzun kirpikler gözleri ön plana çıkarıyor ve göz rengini belirginleştiriyor. Dolgun kaşlar ise ifadelerinizi daha güçlü hâle getiriyor. Peki, siz de gözlerinizi vurgulamak ve ifadelerinizi güçlendirmek ister misiniz?

Kadin 03-03-2023 16:03

Her ay güzellik salonlarına servet harcamayın! İşte evde protez tırnak yapmanın püf noktaları

Tırnakların kırılması, uzamaması gibi dertlere veda edebilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki takma tırnaklar yerine çok daha sağlam ve doğal görünen protez tırnaklarla. Eğer bu fikir hoşunuza gittiyse harika bir yazıyla karşınızdayız. Evde protez tırnak yapımıyla ilgili tüm detaylar için okumaya devam edin!

Kadin 01-03-2023 17:54

Her türlü ortamda giyebileceğiniz en iyi büstiyer modelleri

Modayı yakından takip eden kadınların giysi dolabında mutlaka bulunması gereken büstiyerler, bu sezonda da trendler arasındaki yerini koruyor. Siz de trendlere ayak uydurmayı seviyor ve her zaman şık görünmek istiyorsanız kombinlerinizde büstiyerlere yer verebilirsiniz. Öyleyse her türlü ortamda giyebileceğiniz, en şık ve güzel büstiyer modelleri ile tanışmaya hazır mısınız?

Kadin 28-02-2023 14:42

Bebeğinizin sağlığı için tercih edebileceğiniz en iyi cam biberonlar

Bebeğinizi kucağınıza almak için gün sayıyorsanız ya da hâlihazırda anne veya babaysanız bebeğinizi en iyi şekilde beslemenin alternatif yollarını arıyor olabilirsiniz. Öyleyse doğru yerdesiniz! Biberon, bebeklerin emme refleksine en uygun beslenme aracı. Peki, bebeğinizin sağlığı için tercih edebileceğiniz en iyi biberon modellerini incelemek ister misiniz? İşte, bebeğini plastikten uzak tutmak isteyenler için seçtiğimiz biberon modelleri!

Kadin 19-01-2023 15:27

Hem şık olmanızı sağlayacak hem de ayağınızı sıcacık tutacak topuklu bot modelleri

Stiline önem veren kadınların vazgeçilmez tercihi olan topuklu ayakkabılar, bacak boyunu daha uzun gösteriyor ve kombinlere şıklık katıyor. Siz de kış aylarında topuklu ayakkabı giymek ama bu sırada ayaklarınızı da sıcak tutmak istiyorsanız topuklu botları tercih edebilirsiniz. Gelin bir araya getirdiğimiz, birbirinden şık ve rahat topuklu bot modellerine birlikte göz atalım.

Kadin 02-01-2023 16:09

Kaş ve kirpik görünümüne önem verenlerin tercihi en iyi kaş ve kirpik serumları

Yüzdeki en dikkat çekici bölgelerden birinin gözler olduğu konusunda hemfikiriz, değil mi? Göz bölgemizdeki kaş ve kirpiklerin uzun ve hacimli olması ise bakışları oldukça dikkat çekici yapıyor. Siz de kaş ve kirpiklerinize çok önem veriyorsanız ve ''En iyi kaş kirpik serumu hangisi?'' sorusu aklınızı karıştırıyorsa merak etmeyin, bu soruyu sizler için yanıtladık. Haydi, detaylara geçelim.

Kadin 06-09-2022 14:30